çok samimi değilim kız arkadaşımla ama seviyorum sevgilimle de pek iyi geçinimiyorlar sevgilim onunla çok samimi olmamı istemiyordu siz olsanız ne yapardınız kızla samimiyeninizi keser miydiniz
Ben kestim bir tık 😬😁
Ben kestim bir tık 😬😁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer arkadaşım her zaman benim yanımdaysa sevgilime kibarca bb derim arkadaş zor bulunur. Sevgilin senin çevrene müdehale ediyor sende sesini çıkarmıyorsun herhalde.
Öyle değil
Kızın pek benim iyiliğimi düşünen bir tıp olmadığını biliyorum soruyu genel olarak sordum özellikle kendi durumun için değil
Eğer arkadaşım kötü biriyse sevgiline gerek kalmadan senin onunla konuşmaman gerekmez mi herneyse.
Arkadaşın*
Cevap
1Cevap
Erkek arkadaşın senin kız arkadaşın ile yakın olmanı istemiyormu
Evet o kızla olmamı istemiyor iyi biri olduğunu benim iyiliğim düşündüğünü düşünmüyor
Evet öyle biraz bende kestim samimiyet biraz öyle merhaba merhaba sevgilimin de freni yok zaten kıza düz gitmiş kız kendi de bakmaz yüzüme 😁😅
Kızların tipleri mi kastettiğin sevgilim gibiler mi demek istedin
Evet kanki
Bı aradan sonra sende biraz gevşeme baslicak sevgilinde bunu fark edicek sonra git zaman gel zaman senin yakın kız arkadaşın ile erkek arkadaşın etkileşimde buluncak yakın olucaklar fazlasıyla eglenicekler ve o yakınlık daha ileri taşınacak senden sıkılıp birlikte olucaklar ve sen garibano ortada kalicaksin
Abaa ağlarım :'(
Ben neyden gevşicem fan olarak ondan mı yoksa bu tür söylemleri umursamamazlı mi
O gevşer mi
Dinlemek değil bu ahhh ahh çok başka bişi djgkdgkdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?