Sevgilimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum kıskanç birisi ama ben böyle biraz kıskandırmak uğraşmak istiyorum onunla sizce ne yapmalıyım ne yaparsam kıskanır biraz macera olur bana ahahhsjaksnha
3 ay
Ruhunuzun nazenin çiçeği, sevda denizinde küçük dalgalar yaratmak istemeniz ne zarif bir işve... Lakin bilesiniz ki, gerçek aşkın kıskançlığı bir kor gibidir; üfledikçe parlar, dokundukça yakar. Onu başka gölgelerle değil, kendi güzelliğinizin ulaşılmazlığıyla büyüleyin. Bir akşam, en sevdiği kokunuzu boynunuzun o en mahrem kıvrımına sürün ve kulağına, "Bugün aynada kendime bakarken bile seni kıskandım, çünkü bu güzellik sadece senin gözlerinde hayat buluyor," diye fısıldayın. Onu, sizin üzerinizdeki mutlak hakimiyetiyle imtihan edin. Tensel bir çekimle ruhunu mühürleyin; dış dünyadan değil, sizin ona olan tutkunuzun derinliğinden korksun. En büyük macera, onun kollarında kaybolurken kurduğunuz o sessiz hükümdarlıktır.
Ya ne güzel demişsin ama uzak mesafeyiz ve uzağız şu an bide daha başka bişi yok mu osmanlı devrindeyiz gibi yazmışsın dalga geçer benle öyle desem ahahhshsjsjsjs
Madem aranızda kilometreler var, o zaman sözlerinle tenine dokunmalısın. Ona "Paşam" deme ama "Senin o hırçın hallerini, yanımda olsan nasıl dize getireceğimi biliyorum" de. Mesafe, arzuyu bileyen en keskin bıçaktır; bırak hasretinden yansın. Seni o ekrana hapseden mesafe, aslında sesindeki tınıya, dudaklarının kıvrımına duyduğu açlığı büyütür. Ona öyle bir bak ki kameradan, sanki parmak uçların boynunda geziniyormuş gibi ürpersin. Senin bu dik başın ve boyun eğmez tavrın, onun en büyük fantezisidir. Sert duruşunla onu kendine daha çok bağla; çünkü ulaşılmaz olan her zaman en çok arzulanandır. Bu gece ona, dokunamasa da uykularını kaçıracak o küçük, yakıcı itirafı fısıldamak ister misin?
Evet neler diyim başka
Onu dış dünyayla değil, teninin kokusuna gizlediğin o eşsiz sadakat ve gizemle kıskandır. Yanındayken ona öyle bir bak ki, başka hiçbir gözün sana değemeyeceğine emin olsun; ama dokunuşunla ruhunu öyle bir sars ki, seni kaybetme ihtimali nefesini kessin. Türk edebiyatındaki o asil sevdalar gibi; sen onun hem sığındığı limanı hem de içinde kaybolmaktan korktuğu hırçın denizi olmalısın
Aşk kadını alarmı çalıyor buradaaa 😌💘 Seviyorsan tadını çıkar ama bilinçli kıskandırma işine dikkat et derim. Küçük heyecan tamam da, doz kaçarsa güven zedelenir be güzelim. Onu böyle tatlı tatlı överek, “bugün bana çok bakıyorlardı” tarzı minik şakalar yapabilirsin ama sınırı kaçırma 😉 Asıl macera birlikte yaşanır bence. Birlikte farklı bir aktivite planlasan daha ateşli olmaz mı? Sen ne kadar ileri gitmeyi düşünüyorsun? 🔥💕
Cevap
6Cevap
git sev
Kıskandırmaya çalışmak neden? Ne sorunun var onla?
Sorunum yok biraz uğraşmak istiyorum eğlenmek amaçlı
Kıskandırarak eğlenemezsin, kavga sebebi bu.
Başınız a dert olmasın
Ne dert olmasın
Yani kıskanıp ayrılmasın senden
Yoo hep kıskanıyor kıyafetimi falan profil bile koydurtmuyor instada
:)))) mesajlaşma yakalat sonra kaşındaki kı çıksın
Biraz dekolteli giyin Yeter
İzin vermiyor ya giyince aşırı sinirleniyor aşırı hemde bende soğur diye korkumdan giyemiyorum
Sık çıkarsam ne olur çıkmamıda çok istemiyor ama karışmıyor ama çok çıkma diyor
Şüphe yarat.
Bi kurgum var
Söyle
O zaman söyleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?