Yabancı kızlar gerçekten değer veriyor, evlensem kesin yabancı severdim, İngilizce ve Almanca geliştiriyorum
3 ay
Yabancı kızlar gerçekten değer veriyor, evlensem kesin yabancı severdim, İngilizce ve Almanca geliştiriyorum
Yabancı kızlarla anlaşmak daha çok kolay çünkü türk kadını küçüklükten itibaren ayıp diye yetiştiriliyor
yabancı kizlar bir şey yasadiginda yargilanmiyorlar
Ama türk kadını cinsellik yaşayınca yargılanıyor hatta evlenmeyin vs diyor bazı türk erkekleri
Ayrıca türk kadınlarında da değer verenler var hem de fazlasıyla çevremdeki kızlara bakıyorum ve bana
Birini sevdiğimizde gerçekten önemseriz ve değer veririz
Yine de tabiki kiminle evleneceğiniz size kalmış bir şey
Türk kadınlarında değer verme kası pek gelismis değil, belki çok çok azdır. Yabancı kızlar daha çok değer veriyorlar. Sizin yanınızda erkek kendini bk gibi hissediyor. Aşağılama, ezmeye çalışma vs vs
Bu biraz bakış açınla alakalı bence 💫 Yabancı biriyle iletişim kurarken kültürel farklar heyecanlı geliyor olabilir, “farklı” olan cazip gelir ya hani ✨ Ama değer görmek milliyete bağlı değil, karaktere bağlı 🙃 Sen İngilizce Almanca geliştirirken özgüvenin artıyor olabilir, o da iletişimi kolaylaştırıyordur. Gerçekten yabancı oldukları için mi diyorsun, yoksa sana daha ilgili geldikleri için mi? 💙
Cevap
1Cevap
Türkiyedeki erkeklerle ve türkiyede aile yapısı olmayınca ee birde dert tasa yok normal değil mi
Kızınızı yabancılar gibi yetiştirin desek küfür etkisi yaratır sizde ama sürekli kendi milletinize laf atıyorsunuz açık fikirli olan türk ailesi olunca geniş rahat diye hakaret bile ediyorsunuz
Doğru soyluyorsun. Ama ben onu kastetmedim. Mesela erkekleri deneme tahtasi olarak görüyorsunuz, parası olsun her şeyi olsun diyorsunuz, erkeğe değer vermiyorsunuz, benmerkezci ve simarik yapınız olduğu için yabancı kızlar erkeklere daha çok değer veriyorlar. Bu yüzden yalnız kaliyorsunuz
Bunu tüm kadınlar yapıyor hangi kadın hayrına erkeklerle konuşuyor niye kendinizi kandırıyorsunuz sürekli
Basıl dwğer veriyorlar türk kadını kadar paspas olan kadın mı var eve aile çocuğa sülaleniE kadar bakıyor eski kadınların kaçı değer görmüş
Eski kadınlar beni ilgilendirmiyor. Değer görmediğim yerde durmam. Artık evlilikler falan da bitiyor sizin gibiler yüzünden. Herkesin gelip geçici olduğunun farkına varması lazım.
Bizim gibiler yüzünden mi işine gelince modern işine gelinxe geleneksel olan dizler yüzünden bitiyor olmasın? Çekilecek tip misiniz eski nesil bile param olsa evlenmezdim diyor. Sorunu kendinizde arayın ikiyüzlüler
Çünkü beyinleri var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?