Neden yabancı kızlar daha çok seviliyor?

Bir şey merak ediyorum. Şimdi bi laf açıldı mı türk erkeklerinin çoğu kızlarımızı yerin dibine sokmak için ellerinden geleni yapıyor kimi çirkin kimi fesat kimi de paragöz olarak bizi nitelendiriyor ama bir şeyi merak ediyorum neye göre bu değerlendirme?

Terk etme, oynayıp bırakma konusuna bakılırsa ben hem kendimde hem de çevremde ilişkilerin neredeyse hepsinde bırakan, terk eden, kullanan erkekti o zaman Türk erkekleri kötü?

Şeyi bahane edenler için söylüyorum Türk kızının tanışınca mesleğini sorarak maaş bilgisini öğrenmesiyle yabancı kızın okuduğu kitap/gezdiği yerler, yaptığı hobiler vs. sorması da aynı kapıya açılıyor. O sinsilikle biz açıkça soruyoruz fark o.

Kişiliksiz olan her ırktan her yerde çıkıyor ama nedense Türk kızları her durumda taşı yiyen taraf oluyor. Ayrıca söyleyim az önce bu konuya benzer bir anketten geliyorum ve yorumlarda Türk kızları Türk erkeğini savunuyor erkekler de soran kişinin yaptığı ayıbı bahane ederek kızlarımıza laf ediyor.

O kadar üzüldüm ki kızlar erkeklerimizi savunurken bizimkilerin aşağılayıp Avrupalı kızlara tapınması...
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu sileceğim cidden vazgeçtim bu kadar bir insan kendi ırkının kızını aşağılar yazıklar olsun cidden... Yiyin yabancı kızların bokunu afiyet olsun ne diyim
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen soruya cevap vermeyin zaten iki gün sonra silicem süre gerekiyormuş gerçekten çok kalbim kırıldı. Sırf bu soruyu sordum diye beni hiç tanımayan insanlar gelip burada benden zamanında kendilerine kazık atan kızların hırsını çıkardılar. Çok merak ediyorum o Türk kızlarını, KENDİ IRKLARINI, yerden yere vuran erkeklere yarın bigün o yabancı kızlar ne kadar değer verecek? Herneyse, ütülmek isteyeni üterler... Dediğim gibi, lütfen artık cevap yazmayın...
Neden yabancı kızlar daha çok seviliyor?