3 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Aşk devri bitti artık
Kesinlikle öyle
Herkes birbirine benziyor ondan bitti aslında
Güven sadakat bitti
Evet sıradan insanlar
Basit geliyorlar artık
Evet
Sevmeyi bilmiyorum
Tanımlayamam.
Aynı suyla iki defa yıkanmam.
18 yıldır aynı kişiyi seviyorum
15 yıl sevmişligim var benimde zaten bu hayatta bir kere aşık olursun diğerlerinide sandığını zannnedersin
Aynen öyle ne güzel dedin
🙏🙏
Hiç aşk hayatım olmadı bilmiyorum
En iyisi hiç tavsiye etmem kafan rahat
Ama aşksız geçen bir ömür eksik kalmaz mı?
Gerçek seven olursa tabikide eksik tamamlanır ama gerçekse
Herkesin sevgilisi oluyor aşk yaşıyor bunlar gerçek değil mi bana gerçekçi geliyor ama zaten ben bu yaşıma kadar hiç sevilmedim bu yaştan sonra da zor demekki sevilmeyi hak etmedim diye düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsun sadece Yanlış devirdeyiz eskiden böyle değildi bir çıkma teklifi gelir o insana herkes saygı duyardı herkes kabullenirdi şimdi herkes artık doyumsuz
Bence ben gerçekten hak etmedim mesela okulda tek benim sevgilim olmadı ayrıca yaşıtlarımın hepsi evlendi yine tek ben bekarım hiç sevilmedim bakan beğenen hoşlanan da olmadı gerçekten yalnızlığı hak etmişim demekki
Kaderinde böyle yazılmış olabilir belki zamanı vardır onun için bekletiliyor bile olabilirsin
Evet kadere inancım sonsuz zamanı gelince olabilir ama şöyle bir durum da var ben kadınların gözünde her yönden yetersiz olduğumu düşünüyorum ve dış görünüş olarak da hiçbir çekiciliğim yok
Kendini geliştirebilirsin bence bu düşününce varsa spor gibi kendine bak gerisini boş insanlara kendini sevdirmeye begendirmeye çalışırsan yetemezsin zaten kendini sevmekle başla
Benim çocukluğumdan beri zayıf cılız çelimsiz bir fiziğim var bu yaşıma hiç toparlayamadım değişme olmadı spor yapmaya da imkanım olmadı bu yaştan sonra da spor yapmak zor ve ağır gelir gençliğimde değişmek isterdim ama zaten gençliğimi de yaşayamadan erkenden çöktüm yaşlanmış gibiyim
Hayat şartları hayat herkese fırsat sunmuyor haklısın herkes gibi 5-0 önde başlayamadık
Neyse hayırlısı olsun hayatta çok şey kaybettim ama maalesef telafi edemeyeceğimi kabullenmeye çalışıyorum
burada kaybedersin ama öbür tarafta kazanırsın sen orayı kazanmaya bak bu dünyadaki hersey ve herkes okadar çok geçici ki inan kendini sevdirmeye çalışman bile bomboş hersey kendin için yaşa güzel insan
Evet haklısın zaten artık bu dünyadan çok da beklentim yok ahirete önem veriyorum ayrıca insanlardan beklentim yok yalnızlığa da alıştım sevilmek sayılmak gibi beklentilerim yok bazı şeylere alıştım ve kabullendim
En güzel evre bu evre sana iyi gelmeyenleri hayatından çıkart en dipte kim yanındaysa o kalsın gerisiyle irtibatı kes
Zaten hayatımda ailemden başka kimse yok ki bir tane bile arkadaşım dostum yok
Bence kapatma kendini arkadaş olsun ama gerekli mesafe kadar
Ben gençliğimi hep yalnız geçirdim hiç arkadaşım olmadı arkadaş edinemedim maalesef 1 tane bile arkadaşım yok
Zamanında çok vardı kalabalıktı etrafım onlar içindede yalnız kalıyorsun durumlar eşit yani
Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük kendimi geri çeken biri oldum çok sosyal öz güvenli değildim açılamadım kendimi geri çektim kendi halimde kaldım
Yeri geldiğinde kendi kabuğunda olmak gerekir bazende ortama karışmak o dozu ayarlamak zor
Ben hep kendi kabuğumda kaldım hiç topluma karışmaktan ortamlara giremedim maalesef çok asosyalim
İdeal erkek
Karakter olarak
Tip tırt
matorun suyunu dəyişmək lazım
Aşkın lanet olduğunu düşünen yaralı biri
Aşk tanımım çok değişti bilmiyorum artık
Evet eskiden vardı şimdi devir değişti o yüzden yalnızlığa devam aşk diye birsey kalmadı bence
aşk delilen illeti yıllar önce bıraktım
Mis gibi tertemiz valla
3g gibi
😊😊
Şöminedeki ateş gibiyimdir. 🔥
Al benden de o kadar
Haketmiyorlar bacımmm
Aşk, Adem ve Havva’dan kalan eski bir yalan
Tanımlayacak halmi kaldı yıllarca aldatıldım
Hep öyle
Ve artık gereksiz şeyler aynı döngüden sıkıldım
Yapacak bir şey yok
Zaten kimseyide sevemiyorum
Tövbekarım
Bunun daha bir tık üstü gelmez zaten
Gelirse haber ver. Onu almayayım. Aşk olmayınca renk olmuyor
Hahaha tamam. Tüm renkler seninle gitti sonbaharda kaldım teması
Yok ya... Renk sevebilen kalpte
Birinin sevgisini aramıyor kimsenin sevgisiyle de ilgilenmiyorum
Ben kendime bakıyorum. Sevebilen kalbime. 🤦🏻♂️
Kendine dönük olman güzel
Sen nereye dönüksün
Allaha ve iç dünyama
O zaman divanı kebir okumanı öneririm
Teşekkür ederim tavsiye için
Rica ederim
ne aşkı be kral 30 yaşına geldik
40 a da gelsen girme bu işlere kral
Aşktan yandım
Herkes o kervan yolundan geçti
kemalim yapmaz oluyorum aşkta
Sonrası hüsran 😂
Maalesef 😂
Enayi, aşırı fedakar
Biraz dizginle kendini
Tanimlamam
Teşekkür ederim yinede
Bende aynı durumdayım
Mis gibi kafa rahat
öyle ya
Şanssız
Ve bunun yükseleni bahtsız birde
Sen de mi aynı dertten muzdaripsin
Kaderin güzel olacak gerisi boş yakışıklı olmuşsun yok efendim dünyanın en güzel kızı olmuş bunlar lafta boş sözler
Kesinlikle öyle vallahi
Bu yüzden en dipte yanında kim varsa seven gerçek kişi odur gerisi ha var ha yok
Aynen öyle haklısın kimler sevdi güya ama ilk fırsatta yan yatıp çamura battılar
O kişiyi bulursan kaybetme oda olursa yoksa yine tekte tek
İnşallah sağ olasın
Rica ederimm
Zorla biraz
Bitkiniz tükendik
Bu yaşta tükenmişlik sendromu iyi değil her şey den emekli oldun o zaman🤣
Aynen eyt gibi 😂😂
Sıkıntı yaaa:) ben senin yaşındayken ooooo Avrupayı Napolyon gibi turluyordum😂 biraz silkelen hava güzel at kendini dışarı, martılara simit at gülleri kokla o enerjiyi çek içine 😂
Zamanın şartları ne yapalım herkese adil değil hayat yoksa yaşanmaya değer çok şey var mesele yaşabilmekte be azizim 😅 Düşünüyorum hava güzel mis gibi güneşin kızı artık çıkması lazım 😂😂
Evet çık gez güneşin kısımında d vitamini alması lazım, herseyi kapatma böyle bak özelin bile kapalı 😂😂
Descartes gibi düşünüyorum öyleyse varım. Hahaha erişebilmek zor bana 😂
Zorlıcaz o zaman 😂 kış olmadan yaz olmuyor 😂
Sonbahar da fethedemediğin insanı ilkbaharinda etsen kaç yazar 😂
Bazen doğru zamanda doğru hamleyi yapmak lazım acele işe şeytan karışır derler😂
Aynen 😂 İş işten geçtiyse birde vay haline ozaman 😂
Geçtimi sence😂
Beni kaybeden için evet geçmiş olsun 😂 Beni kazanabilmek ve fethedebilmek zordur ☺️🤝
Sahura kadar zamanımız var kazanmam lazım seni😂😂
Hahaha kolay gelsin ozaman başarılar dilerim 😂
Teşekkür ederim nasıl geçiyor günümüz
İdare ediyor işte sizde efendim
İdare ediyorsa iyi değildir ters psikoloji:) güzel gün hava güneşli deniz havası alıyorum ama üşümeye başladım gidiyorum yavaştan
En güzeli keyif alacak tek yer deniz havası
Kesinlikle eski İstabul yok ama o deniz havası hala eski, bende eskiye çok özlem var, yani günümüz yaşamı bana biraz ağır geliyor
Hepimiz şikayetçiyiz bu devirden kimse memnun değil eskiden herseyin bir anlamı vardı renkleri
Yani her şey değişti, saygı kalmadı, sevgiyi bulmak başlı başına soru işareti, z kuşağı küfür ve argo olmadan cümle kuramıyor artık
Herkes kendi iç dünyasına kabuğuna çekildi çoğu insana ayak uydurmuyorum sadece gerektigi kadar sohbet muhabbet ileriye taşımakta zorlaniyorum
Günümüz insanları biraz ağır, yani adabı muhaşeret sıfır, bu dünyada onlarla yaşamak zor ama mecbur
Bu şekilde devam edecek düzen memnun olmasanda çoğu insan birbirini bile dinlemiyor anlamıyor anlamiyorsan ya da işine gelmiyorsa bu kişiyle iletişimini sürdürmeyeceksin
Evet orası öyle , maalesef
Ben öylee yapıyorum ve kimsenin beni anladığına gram inancım yok uzaklaşmak iyidir
Çok güzel yapıyorsun, işimiz gereği insanlar muhatap oluyoruz
Evet diğer yandanda mecbur kalıyoruz o kadar da kadı kızında da olur gibi
Haklısın merde yaşıyorsun
Hatay
Askerliğimi iskendurunda yaptım
Araplık var mı
Himm güzel yok ben aslen Adanaliyim
Bici bici miydi orada buzlu bişey yemiştim Havalaanı giderken 🤣
Evet Adana'm çok başka
Valla sabah çok erken geldim kahvaltı yeri sordum adam ciğer atayım dedi sana🤣🤣
Yeseydin sende 😂 Diyarbakır urfada sabah sabah ciğer yiyorlarda ne oluyor
Hiç sabah yemedim kebap severim de ciğer ile pek aram yok
Istanbuldan uçakla gelenler var haftasonu genelde sırf bir kebap ve ciğer yemek için
Yani ben Antep’e gitmiştim günü birlik
Orasida güzel ama ben gidemedim niyetim var nasipte olmayınca olmuyor artık bende planlamalar yapmayı düşünüyorum gezmek için
Balla tatlılar güzel ucuzda, yemek kültürü iyi ama acı çok fazla baharat vs
Baharata alışkınım bizim mutfaklardada yoğun kullanıyoruz Antep'in yemeklerine eş değer neredeyse benziyor denemek istediğim farkli yemekler var o yöreye ait birde Mardin
Mardin güzel , Karadeniz de harika bu yaz ordaydım muhteşem bir yer tebzn Rize Artvin
Oralarıda seviyorum Batum Gürcistan tarafı gezmek isterim doğuda en sevdiğim yer Elazığ
Hiç
Gitmedim ama Akdeniz Ege çok gezdim Muğla Datça efsane
Evet Egeye hayranlığım var bir süre İzmir'de yaşadım defalarca gittim gerçi ama Elazığ iyidir insanları da öyle sicakkanli
Elazığ iyi yaa temiz adamlar bir usta çağırmıştım eve temiz iş yaptı
Öyledir şiveleri çok iyi
Komikler
Evett
Hatay’da ne yapıyorsun
Göçebe hayat yaşıyoruz sehir şehir ne yapalım kardeşim burada çalışıyor gerçi çevrede var
Olur o kadar sen ne iş yapıyorsun
Kpss çalışıyoruz bir süredir çalışmıyorum ondan önce çalışıyordum ama arada bir bakıyorum uygunluk olursa
Çok güzel, umarım kazanırsın
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz zor gerçekten
Yani evet kolay bişey yok artık ama o konuda pek adil değiller 60 atanıyor adam 90 alan eleniyor
Torpil dönüyor ama torpildiz diyorlar Ankara'ya dilekçe yazıyorlar isimler verilerek bizzat şahit olduğum olaylar oldu sorsan kpss torpilsiz oluyor aynen
Yok ya ben inanmıyorum böyle bir şey olduğuna çünkü bizzat akrabalarımdan torpille giren var ama kul hakkına giriyorlar o başka tabi
Aynen sırf açıkta kalmamak için kaç kişi girdi tanıdıklarımdan
Adalet maalesef yok ülkede
Bu ülkede hiçbirsey yok idam yok o yok bu yok
İdam olsa kimler idam edilmeli
Güzel soru torba yasasına getirilse ama kabul edilmez sokak ortasında sebepsiz katledenler kadin cinayetleri vs iti kopuğu çok var adaletci bir insanım
Bence idam edecek ilk kişiler çocuk istismarcıları çocuklara eşitledi kadın cinayetleri bunlar öncelikli şeyler
Aynen öyle böyle bir yetki verilse bunu yapardım
Yani bizden önce devletin düşünmesi lazım artık bunların olması gerekiyor çünkü insanlar artık başka türlü yola gelmiyorlar cezalar caydırıcı değil
Bu devlet çok geri planda zor o işler
Aklın yolu bir 😄
Bu saatten sonra evet ☺️
Aşka inanmam
Adamım Aferin
Sen kaç yaşındasın
Senden 2 yaş daha küçük
Beni tanıyormusun
Hayır
Hiç biriyle opüştün mü
Lannn
Paylasimla yazdığınız mesajın ne alakası var şimdi
Konuşuyoruz ya
Bende kimseyi sevemiyorum ağsğdnfndb
İnandırıcı gelmiyorlar sjsjs
Aşksız
Herkesin eksik tarafi
Ne hissediyorsun peki
Boşluk
Duygular?
Hissetmiyorum yitik hepsi
Çokmyormuşlar seni
İmtihan ama bu sayede aşkın bir anlamı olmadığı kanaatine variyorsun bakış açısı
Aşk yok arkadaşım öyle birşeyi kimse anlatmasın
Saygı ve sevgi gerisi hikaye
Öyle şeyler yaşadım ki anlatsam var ya neyse
Ağır imtihan sevgi yönünden hemde haketmedigin sekilde ihanet dolu ömürlük ders kalıyor o insanlarda bizde
Fazlasıyla haklısın
Birdaha sevmemeyi öğreniyorsan
Bana kızıyorlar hep basıl bu kadar kadınla gezip tozuyosun hiç mi sevmezsin diye cevabım o kadar net ki
Bir kalp bir kere sever
İncinmiş
Herkes aynı durumda ne eksik ne fazla.
Bence sadece duygusal kalpler bu durumda. Çoğu insan sevgi nedir bilmiyor bile
Zıttıyla imtihan yaşadığımızdan ben şahsen öyleyim. Herkes ağzıyla seviyor yürekten değil
Evet aynen öyle
Bende yorgun
Hepte böyle devam edeceğiz
Birgün çicek açar
Elbet birgün dengine denk gelirsen gelmezsen ziyan olmak
İnşallah hayırlısı olur
Hepimiz için
Amin inşAllah
İnşAllah
Amin bakalım
Yaş 28 be normal bıkmışssın artık
Gerçek sevenlere bile inanasım gelmiyor düşün artık
Doğrudur heo kandırıldık
İnsanoğlu sağolsun
Evet yanlış insanlara denk geldiğimiz için artık sevme ve sevilme duygusunu yitirdik
Valla öyle kendimize bakalım :)) iyi sahurlar
Bencede gereksiz Habeş maymunlarına değil artık kendimize ancak fırsat geldi :) Teşekkür ederim iyi sahurlar size de
:)))) habeş maymunu mu fjajakak oda iyimiş. Her zamam kendimize bakım siz nir ramazan hurmasısınız.
Evet Habeş Maymunları :)) benzetme biraz değişik ama teşekkür ederim efendim
Rica ederim.
seven sayan
Birinin seni gerçek anlamda sevmesi güzel
tanımsız anlamı yok gerçekte yok
Bu bizi hic alakadar etmez
tutkuluyum
Aşık oldunca pısırık oluyorum
Bilmiyorum ki kanka 🤷🏻♂️
Alaksm yok
Uyumlu olana yürü
Bulamadim ki yuvama eş yapacak birini
Ask bana uzak ve alerji yapıyor
Sevgi pıtırcığı ben
Öyle bişey demi varmış 😂
Yorucu
profilimdeki adama yanığım
Hak edeni sevecen
Hakeden mi? Oda kimmiş 😎
aşkı önemsemem önemli olan sadakat
En doğru cevap bence bu sadakat olmazsa zaten sevmek ve sevilmek boş
knk kombinden anlarmısın nişanlım için soruyorum
Niiyeeeie
Sarhoş
En kısa zamanda ayılman dileğiyle
Teşekkür ama aşik olmadim cok uzun zamandır kafam rafat😉
Sevindim adına
Ask cok gereksiz. Sevgi saygi seks. Yeterli
Sevgi ve saygı okey ama bence gerisi gereksiz
Deli dolu
Bende bir dönemler öyleydim
Duygusal net
Kaybeden taraf kısaca
Yanı evet öyle oldu ama 1 kere oda yıllar öncesi
İşte oda yıllarını alıyor bir insanda benim mesela 15 yılımı
İlk aşklar unutulmaz
Aşk değildi de ciddi ilişki olunca öyle oluyor saglık olsun sevelim sevilelim ☺
Evet ciddi bir süreçti 2008 yıllarından süre gelen maşaAllah diyeceksin ☺️☺️ oda benim imtihanım ensonda 2016 da bir olayına şahit oldum 2022 23 yıllarındada bana yaşattıklarını kendi yaşadı birinin hakkını almamak gerek helallik alamadı benden ve yaşadı
Tecrübe diyelim geçmişte kalmadan daha iyi tanıyarak insanları ağırdan alarak yaşamak lazım ama işte ilgi görüncede insan istemsizce samimiyeti arttırıyor
Kesinlikle dozunu ayarlamak gerek zamanla insanları tanimak
Evet öyle en mantıklısı
Bende öyleyimmm :(
Hissizleşerek devam edecek desene
Kafa dengi birini bulmak zor ya yoksa çok güzel olsun yok vs vs bir beklentim de yok
Çok güzelidee var yakisiklisi da çirkin insanı da ama kafa dengi olarak yok
Evet nasıl birini istiyorsun ki
Çok aradığım bir özellik yok
Himm :(
Aşk adamıyım
Helal bee Aşk Kadını bulursun umarım
Yorgunum
Bende aynı aşkta her daim aynı sona gelmekten
Bi yerden sonra olumlu bakmak gerekiyor deneyim kazanıyosun
Yani
Umutlu
Tövbekar 😂