• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri
3 ay

Aşkta kendinizi nasıl tanımlarsınız?

fftmaxx
fftmaxx Takip Et
Xper 7 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1117
Yapay Zekaya Sor
Aşka küsmüş Memati gibiyim, kimseyi sevemiyorum bir türlü
Aşkta kendinizi nasıl tanımlarsınız?
Sevgi Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

Ben çok kötüyüm sevilmenin karşılık görmenin daha ne olduğunu dahi bilmiyorum uğraşıyorum uğraşmamazlık yapmıyorum ama bugüne kadar hiç yüzüm gülmedi bu konularda bu yaşıma kadar kız eli tutmadım sevgilim olmadı sevgili ile yapılabilecek hiç bir aktivite yapmadım burada art niyet düşünmeyin zina ya karşı bir insanım sinema tiyatroya ya da ciddi bir evlilik adımı olarak düşünebilirsiniz bilmiyorum kızları da hiç anlamadım ilgi gösterdiğim konuştuğum biri vardı bir ara konuşmayı kesti sonra düğününe davet etti insanlar gerçekten çok tuhaf sonra meraktan sorduğumda "seçici olmamak gerekiyor muş tanımak ve şans vermek lazım mış" ben bu cümleden ne anlamalıyım şair bana ne demek istiyor

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bakış açıma göre ; Seçici olup yanlış insana denk gelmekte var sana değer veren birine şans verip hayatın mutluluğunu yaşamakta gibi bir tabir.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Aşk, aşk, aşk diye diye geldim bu yaşıa. Keşke aşıma karşılık bulacak , gerçekten değer verebileceğim, inanabileceğim bir kadın da olsaydı da, bir yere varabilmiş olsaydım da demeden geçemeyeceğim. Bir ilişkinin güzel ve sevgi dolu bir kadını, aşka inana ve aşk ile seven ve sevilmek isteyen bir kadını yoksa, asla olmuyor, yürümüyor da. Yani asıl mesele o aşk ile seveceğimiz kadını bulmakta... Yok, yok, yok işte. Ben bu yaşıma kadar aşk ile sevebileceğim, aşka inana bir kadına hiç raslamadım...

0
    19 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Okadar güzel anlatmışsınız ki maalesef sizin gibi düşünen erkekler de kalmadı ki bu bahsettiğiniz kadınlar olabilmek için erkeğin biçimlemesiyle şeklini alır her kadin seviliyorsa gerçekten karşıdaki erkegede bu yansır kısaca kadınlar karşıdaki erkeklerden ne görürse onu yansıtır aynasına

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

maalesef bu devir de öyle bir kız da kadın da bulmak çok zor. her şey aslında siz kız ve kadınlar da bitiyor. Sevginin, şevkatin, şkın merkezisiniz ama gel de anlat. Hep bir çıkar, menfat, para hırsı dolmuş içlerinize ve her şeyi mahvediyorsunuz, farkındamısınız?

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Herkes için aynı geçerli değil bu durum aynı kategoriye her erkeği alsam mesela size haksızlık olmaz mı?

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

Bu içinde bulunduğumuz şartları, kız ve kadınlarımızın nerden nereye gelmiş oldukları gerçeğini ortadan kaldırmaz. Çok değiştiniz ve mahvediyorsunuz artık, bu çok net.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Erkekler aynı şekilde nett

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

Oran hanfendi. Bizleren %5 'i, sizlerden ise de nereden baksanız %95'i güvenilmez, iki yüzlü, para çıkar ve menfaat peşinde. Durum aynı değil yani...

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Siz yanlış insanlara denk gelmişsiniz o konuda saygım sonsuz yaşın yanında kuruda yanıyor erkekler kategorisindede aynı.

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

Bak hala taraf tutuyorsunuz, taraf oluyorsunuz. Ben orana odaklanın diyorum.%5 nerede %95 nerede hanfendi? Bir ilişkinin kadını düzgün olmazsa zaten o ilişki asla yürümez, ayakta kalamaz, olmaz yani. Kadın değişmiyor, değiştirmeye çalışıyor ve başarıyor da. Erkek çok büyük bedeller ödüyor, hayatı mahvoluyor, tekrar toparlanamıyor bir çok kez...

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bir erkeğin ihanet etmesi sadık kaldık yine aldatıldık %50 erkeklerinde aldatma potansiyeli yüksek bir kadınla yetinmeyi bile bilmiyor çoğu erkek hep daha fazlasında kalıyor ne farkı var merak ediyorum o kızla ben arasında ne farkı var siz de bir erkeksiniz size soruyorum hadi cevaplayın. Olduğu gibi kabul ettim hiçbir zaman kimseyi değiştirmeye çalışmadım aksine ben değiştirilmeye kiyaslanmaya başlandım sebebi nedir ozaman açıklar mısınız taraf tutmadan !

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bunun karakter ve kişilik ile alakası var siz bir kadından bunu gördüğünüz için bütün kadınları aynı kategoriye koyuyorsunuz kişiden kişiye fark vardır!

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

Ben hayatım boyunca aşkı, aşk ile sevebileceğim kadını, iyi bir eş olcak, mus mutlu olabileceğim birini aradım durdum. Hepsi ama hepsi farksızdı, tek amaçları para, menfaat, çıkar ve anı yaşamak, günü kurtarmak peşindeydiler. Hiç bir erkek, hiç bir kadın da aldatılmayı, oyuna getirilmeyi, aşk vadedilerek soyup, soğana çevirilmeyi, onca emek ve zamanını çarçur edilmesini haketmiyor. Sizler aşksınız, duygusunuz, merkezsiniz, cansınız, sevgi ve şevkat ve sıcak bir yuvasınız. Yani herşeye, ama herşeye çok çok daha fazla dikkat etmeli, özen göstermeli, ciddiye almalı değilmisiniz? Sizler bizleri çok ama çok etkiliyor, hayatımıza çeki düzen veriyor, gerçek insanlar, gerçek adamlar olmamızı sağlıyorsunuz. Üzerimizde ki etkileriniz tartışılmaz. Aşkınız, sevginiz, samimiyetiniz, yakınlığınız, saygınız, şehvetiniz, cibselliğiniz, kısaca herşeyiniz bizler üzerinde tartışmasız çok derin ve kalıcı izler bırakıyor. Doğru kadın herşeyi değiştirip, yoluna koyar iken, yanlış kadın da herşeyi bitirip, bam başka bir erkek yaratıyor ve inan toparlanmamız nerede ise imkansız oluyor. Bundan, bu gerçeklerden asla kaçamazsınız. Sorumluluğunuz çok ama çok yüksek ve fazla ve asla da su götürmez. Sorununuz herneydi bilmiyorum, ama bu gerçekleri değiştirmiyor. İkili ilişkiler de, aşkta, eş olmak konusunda kadının duruşu, olaya verdiği değer, imkan ve ilgi alaka, samimiyet ve ciddiyet ve sadakati inanın bizlerden çok çok daha derin ve sağlam olmadıkça, ne kadar çabalarsak çabalayalım, eğer ki kadını kaliteli ve iyi değil ise hiç bir ilişki yürümüyor.

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

Keşke sana denk gelseydim... Keşke bana denk gelseydin demeden de geçemiyorum...

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Yanlış insanlara denk gele gele duygularımız köreldi artık. Evet aşk diye birsey var ama herkesin üzerine de yakışmıyor maalesef. Erkeklerde kadınları değiştirebiliyor ama iyi yönde değil kötü yönde etkisi var yaşadım. şu an bir erkekle bir yola girmek bile istemiyorum neyalan söyleyim pervane gibi etrafımda çabalayan ilgi gösterenler erkekler var lakin bir erkek yüzünden tüm benliğimi yitirdim demekki bir kadin değil bir erkekte bir kadını değiştirebiliyormuş hemde kötü yönde..

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bu yüzden erkeklerin sevgisine gram inancım yok çabalaması bile boş bana göre. Evlilik hayatım olacak ama o adamida sevemeyecegim ne acı değil mi? Bir nevi mantık evliliği olur en kötü ihtimal bir çocuk sahibi olursun

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

Hayat devam ediyor ve bizi üzenler, kin ve nefret yaratanları elbette affetmeyeceğiz amaaslolan da kişinin kendisidir. En iyisini, en güzelini hakediyoruz ve yanlış olan ne sen ne de bendim. Onlar kaybetti ve onlar hem bizim, hem de Allah'ın nefretini kazandılar ve bundan sonraları da hiç ama hiç iyi olmayacak. Heşeye rağmen yine aşk diyorm ve daha daha da çok aşk diyorum, çünkü daha azı ile asla mutlu olamam. Sende öyle yapmalısın ve kendin için en iyi eş adayını, insanı bulmalı, bundan sonranı mus mutlu yaşamalısın. Gerçek anlama da sevmezsen de, sevilmez isen d asla mutlu olamıyorsun. Yani aşta mantık aranmaz. Ya adı aşktır, ya da bana hiç gelmesin, sokulmasın yani. Çünkü enin de sonun da aslnda neden benim ile olduğunu çok iyi anlıyorum ve işte asıl ondan sonra insan çok çok daha fazla üzülüyor ve yıkılıyor. Yapma, mantık evliliği, şu evliliği, bu evliliği diye diye bir kaçış, oldu bittinin içine asla girme. İnan vebali çok çok daha fazla. Elbette sınanadık, imtihan olduk, sabrettik. Çünkü Allah bizi daha iyisi ile sonsuzluğa hazırlamak ister. Sakın vazgeçme...

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Haklısınız rabbimin mahkemesinde hesapları görülecek fazlasıyla helalligimiz yok o yeter. Hala aşk diye yaşıyorsun MaşaAllah 🧿 . Kimsenin sevgide gerçek değil maalesef sevilmek için. Artık aşık olabileceğimi sanmıyorum karşımdaki adam sevip aşık olsada onun seviyesinde eşit şekilde sevemem. Tavsiyeleriniz ve bakış açılarınız için teşekkür ederim. Yorgunluk ve bitkinlik var hala izlerini taşıyorum.

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

Seni çok çok iyi anlıyorum. Ne sen suçluydun, ne de ben. Neden bütün vabali, cezayı kendimize keselim ki? Herkes bir bedel ödüyor ve ödeyecek te. aşk bir kişinin başına gelebilecek en güzel şey. Ve ben kendime bunu yapamam. Aşktan vazgeçemem, aşkın olmadığı bir ilişkiye razı olamam. Ben kendime değil, beni kaybedene, benden vazgeçene acıyorum. Allah karşısına çok iyi birisini çıkardı ama kıymetini bir türlü bilemedi, anlayamadı, kaybetti diyor, çok yazık etti kendisine diyorum. Aslında hiç kaybetmedim ben.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet insanlar değer kıymet bilmedi zamanında bu yüzden bende uzak duruyorum aşktan tekrar ayni şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü gücüm kalmadı. Yeniden birini tanımaya sevmeye mecalim yok. Kaybeden düşünsün artık ne diyelim

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      3 ay

Madem son kararınız bu, saygı duyarım...

Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Aşkta temkinli ama derin diyebilirim. Hemen açılmam ama bağ kurduğumda gerçekten sahiplenirim. Büyük laflardan çok tutarlılığa bakarım. Seviyorsam belli ederim ama kendimi kaybedecek kadar değil. Dengeyi korumaya çalışırım.

0
    2 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Oda güzel bir açı dengeyi koruyabilmek zor kıskançlıkta bile bir ölçü gerek

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      3 ay

🙏😊

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Güzel insan sıfatı hak eden biri olursa ben varım. Harici canı cehenneme! 😅

Aşka aşıktım, insanlardan tiksiniyorum. Belden yukarı çıkamıyorlar...

1
    63 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bence hepsi canı cehenneme 😂 Haklısın kimse sevmeyi beceremiyor

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

İyi olanlar da var yok denecek kadar az da olsa...

Onların suçu yok? 😅

Sevmeyi becerenleri sevmiyorlar ki genel olarak...

Benim son ilişkim buradandı İstanbul ben o Sivas. 😅İlk buluşma için 14 saat yol çektim ve 3 saat buluşmak için...

Ağzımdan çıkan bir sözü havada bırakmadım ya da onun ağzından çıkan bir sözü bir isteğini havada bırakmadım. Ama yine de ihanet etti...

Kolu komşu herkes bana kızıyor bu kadar da şey yapılmaz diye... 😅Ailemde kızardı ama ben onu köpek gibi severdim..

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Yanlış insanlarla yaşayınca doğru sevendende şüphe duyuluyor öyle bir devirdeyiz artık yanlış insanlarla aşkı tükete tükete kalpler örseleniyor inan. Artık güveninde kalmıyor bende böyle birinin seni gerçek anlamda tüm benliğinle sevebilecek bir düşünceye sahip olmadığı kanaatina geliyorsun

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

2 sene öncesine kadar umudum vardı. Ondan sonra bir sene işi gücü bıraktım 500 k içeri girdim. Yeni yeni toparlıyorum kendimi..

Şimdi hiçbir şeyim yok, hayal beklenti amaç, rölanti öylesine yaşıyorum, hayatımdı hayatımın anlamı her şeyimdi...

Güven biter tabi ki hep kötü şeyler var..

Ama şu da var kendi sözüm..

Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir..(snr)

Bende de hata çoktu aptallık çoktu. Hatalarına göz yumdum, hep affettim, çokça şans verdim. Akıllandım..

En ufak hata da sektör ederim, mutluluklar dilerim. Asla 2. Sans yok..

Ama Ayşe Fatma yüzünden bir başka kadına da kötü gözle bakmak yok..

Hem şart değil hep derdim belki de ahirete orada yalansız olur aşk sevgi...

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

En büyük hatayı affetmek ile yapmışsın zaten bu yanlış bir insan asla değişmez deri değiştirir fazla kaptırmışsın hayalperest gibi. Buda aslında sana bir imtihandı böyle düşünebilirsin hayatımıza herkes bir ders için girer ya da olgunlaşmak için ağır olur imtihanlar. Sende artık kimseye güvenmemeyi öğrenmişsin

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Eşşek kafam kendime kızıyorum. 😅Tamamen benim aptallığım mallığım. 😅

Mümin bir yılanın deliğinden iki defa sokulmaz. Hadis-i Şerif..

Onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Çok güzel rol yapıyordu. Hata bizler için, her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir. Rabbim tövbe edenleri sever. Hadis-i Şerif 😅 ama şey ben sevmem artık. 😂

İmtihandı da çok acıttı hala acıtıyor aklıma geldikçe sürekli iş yapmaya çalışıyorum ki aklıma gelmesin...

Yine gelse affederim onu 😂ne güzel acıtıyordu canımı 😅 vicdansız

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kendine haksızlık ediyorsun. Belli ki bayağı çok sevmişsin temiz şekilde evet bende bir zamanlar sevdim ama dedim ya adı üstünde imtihan olmayınca bazen gerçekten olmuyor kader izin vermedikten sonra gerisi boş

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Bunu kabul ediyorum. Ama hayatıma giren diğer iki kız arkadaşımı da sevmiştim. Zaten üçü de kendileri gelmek istemişti hayatıma...

Ben çağırmadım...

Üçü de acıttı...

Boş oldu hayat her şey bomboş...

Her şeyden çok sevmiştim köpek gibi sevdim...

Bir daha öyle sevmem. Köpek gibi sevmek yok. Hayatının merkezine koymak yok. Sonra Tsunami gibi oluyor..

Hak ettiği kadar sevmeli, bir kez olsun meşgule atmadım, araba motor kullanırken bile hep yanıtladım açtım hatta tam müşteriye sipariş verirken görüntülü arardı müşteriyi bekletirdim aşkım arıyor kusura bakmayın derdim. 😅

Her istediğinde kalkıp gittim Sivas'a. Araba istedi aldım. Motorsiklet istedi benden Chevrolet spark bayan arabası şirin onu alacaktım ona..

Alaaddin sihirli lambası gibiydim elimde olan hiçbir şeyi esirgemedim zoruma gidiyor berbat bir şey..

Benden önce aldatılmış, terk edilmiş, niye çok seviyorsun derdi beni, oysa daha da çok sevicektim hep daha da çok seviyordum.

Mesela ilk hediye aldığımda koli ile aldım, bir sürü şal, küçük prens küresi küçük prens gül küresi melek kolye takı seti kocaman peluş...

Dizi film izlerken ya da Instagram Facebook bir şeyler görünce bu aşkıma yakışır derdim hep, almak isterdim...

Aileme bakar mısın diye sormuştu, 3+1 tutarız demiştim, ailenle yaşarım demiştim..

Öyle sevdim bu arada hastaydı aileden genetik bir çok hastalığı vardı, hiç ah etmedim gık etmedim hep tedavi araştırdım, iyi doktorlarım var, ailesini bile tedavi ettirmeyi önermiştim. Annesi üç kez ameliyat oldu başarılı olmadı aynı doktora...

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Bana hastaneye yakın ev tutalım demişti sürekli hastaneye gittiği için kabul etmiştim. Alternatif tıbba bakıyordum. İş grubum var Türkiye geneli 1000 kişilik orada ki arkadaşlarıma soruyordum. Aşkım da böyle bir rahatsızlık var bu konuda iyi doktor hastane önerisi olan var mı varsa yoksa oydu

Bir şey yapacağım zaman ona danışırdım, yoksaymazdım hiç, ben sen değil de biz olmak istedim hep, ataerkil de değilim, erkektir yapar diye bir şey yok erkek ne ise kadında odur eşittir hak hukuk olarak ama yine de olmadı işte çok kötü ihanet etti.

Haram zıkkım olsun hakkım helal etmiyorum hakkımı...

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Vayyy bee ! Gerçekten adam gibi Adamlık yapmışsın sen bana da boyle bir insan hiç denk gelmedi hep kötülerle imtihan yaşadım haketmeyen bu hayatta herkes hep zıttıyla sınanıyor inan. Bakış acina hayran kaldım senin gibi gerçekten ince düşünen çok az insan var ehline denk gelip bulabilmek. Sen üstüne düşen herseyi yapmışsın senin gibi düşünen pek kimse kalmadı. Ama seviyorsun unutamıyorsun kolay değil kim olsa aynı durumu yaşar insanoğlu nankör kıymet bilmiyor bu yuzden bizlerin kıymeti sonradan hep anlaşılıyor ama gerek kalmıyor onada iş işten geçiyor

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

EyvAllah...

Kadınlar hep kötü erkekleri seviyor benim gibileri ise sömürüyor..

Öyle zıttı ile sınanıyor. Artık dikkat ediyorum. Daha dikkatliyim..

Allah razı olsun sağol. Sevindim bunları duyduğuma...

İşte zoruma giden de o ya elimden geleni üstüme düşeni her şeyi yaptım. Yapmasam zaten üzülmezdim zoruma gitmezdi...

Hep derdim çiğ süt emmiş insan evladı nankör ama yenildim..

Sevmiyorum onu, nefret ediyorum ondan, Allah'ından bulsun. Unutamıyorum değil, unutmak diye bir şey yoktur ki alışırız sadece hafıza kaybı yoksa..

Sen unuttun mu canını yakanları?

İş işten geçiyor, iş işten geçmeden çok geç olmadan vakit, günahıma girmeden katilim olmadan git diye bir şiir vardı...

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bundada bir hayır ve hikmet vardır bu dünyaya geliş amacımız imtihan edilmek ziyadesiyle. Helal etme Allah katinda hesabı sorulur orada çok çetin hesaplar olacak okadsr korkunç hemde. Unutmadım haketmedigim şeylerin yaşatılmasını. Şarkı o bildiğim kadarıyla candan ercetin git. Bunlarda hayatın acı gerçeği hepimiz birbirimizlle imtihan ediliyoruz

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Kim bilir belki de, zaten ayrılmasaydık acıtacak daha çok ağlatacaktı beni ama canı sağolsundu seviyordum acı çekmeye razıydım.. 😅

Geçti gitti 2 sene oldu..

Etmem, sende etme..

Bak unutmadın işte çünkü unutmak yok..

Ben şiiri biliyordum şarkı sonradan duymuştum 😅şiiri seviyorum ben şarkısını değil. 😅

Bir gün güneş doğacak ve hit batmayacak derdim..

Şimdi ne hâli varsa görsün güneşin 😂benim güneşim olmadıktan sonra sjdjd uyucam sanırım sabah iş var 😅 hoşçakal Allah'a emanet ol

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Etmedim zaten bana yaptıklarını bu dünyada yaşadı gösterdi Allah bana yeter benden helallik alamadı o düşünsün ! Güneş güneş olalı böyle bir güneş görmedi gibi 😂 Hadi bakalim Pikaçu hoscakal Aeo 🙋🏻‍♀️

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Aaaa 😅 Pikachu mu? 😅Eskiden ash katchum vardı profilimde çokça da Pikachu sonradan kendimi koymaya başladım 😅

Heheeh bende ilk 2 kız arkadaşımın belasını bulduğunu gördüm de 3. Cü Sivas'ta 😂 görmüyorum 😂

Aşk olsun, güneş olmasa da olur, karanlığı da severim ben, ışık işini hallederiz, becerikliyim çok şükür. 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kalbin temizmiş ne güzel. Bendende bir söz olsun gece herşeyi karartsa bile Ay'ı karartamazdı karantinada'nn... Bende uyumaya artık 😂😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Kalbi temiz olan görür kalbin güzelliğini. Güzel sözmüş tuttum bunu. 😅

Uyandım hâlâ sersemlik var 😅

Tünaydın good afternooon sjsjdjd

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Tünaydınnnlarr

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Ne kadar güzel sevmişsin kız şansıymış keşke benide öyle masum seven birileri olsaydı ama çoğu kişi cinsellikşe yaklaştı o yüzden asla aşka inanmıyorum ve inanmıycam da

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

EyvAllah sağolasın senin güzelliğin. Ben gibi içimden geldiği gibi ama eksik sevdim valla daha çok sevecektim daha çok hayatım olacaktı hayatımın anlamı, daha güzel şeyler yapacaktım bir sürü hayalim vardı bir sürü plan proje dükkan açacaktım kuryelik yapmamı istemiyor diye motosiklet tamir dükkanı her şeyi ayarladım o ihanet etti diye vazgeçtim. O istedi diye bırakacaktım ben işi yoksa memnunum işimden 😅

Amin inşaAllah gönlünce olur.. 🌸
      Çevremde genç çok bir sürü evime gelirler hep, mahallemin çocukları çoğunun ilişkilerini bilirim, sevgilisi olan çok ama seven yok. Bir tane var yürekten seven bildiğim. Gerisi asna fişna peşinde...

Bana da cinsellikle yanaşan çok kadın oldu. 2. Kız arkadaşım dokunmadım diye terk etti beni..

Evlenmek yuva kurmak istiyorum demişti..

Ben hep aşka inandım, aşka inan, insanların aşkına inanma, aşk her şeyde neyde istersek onda onu aşk ile yapabiliriz. 🌸

Mutluluk biziz, bizim içimizde. Biz neyde istersek onda. Görmesini bilirsek, görebilirsek bizimdir. Kör olursak suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessümde kedi köpeklerde hayvanlarda. Mutluluk herşeyde çünkü mutluluk biziz. Kişinin kendisidir mutluluk, biz neye istersek ona mutluluk bulaştırırız hastalık gibi neyden istersen mutlu oluruz olabiliriz..

Senin yaşında böyle güzel şeyler istekleri görünce mutlu oluyorum. 🌸

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Haklıısn doğru ama sende kimseyi kendinden çok değer verip sevme

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Artık öyle olmaz diye düşünüyorum. 🌸

İnşaAllah. 🌸

Sende aynı şekilde hak ettiği kadar sevmeli. 🌸

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Aynen öyle

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

EyvAllah 😅o zaman belki başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal iyi bak kendine. 😅 Görüşünü aradım bulamadım farklı işaret yollamıştım. 😅

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Ne görüşü 😄

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Bu soruda ki görüşünü aradım bulamadım. Beğenecektim bende beğeni atacaktım ya. 😅Sen diğer işareti aldın mı anladın mı 😅

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Evet ben bu soruda yorum yapmadım sadece baktım yorumlara senin yorumlarını okudum ilgimi. çekip beğendim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Bende tüm görüşlere baktım belki görürürümmm diye acaba ne yazdı diye. 😅Ama zaten benim görüşüme yazdın ve ben beğendiğimi dile getirdim. 😅🌸😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Yoksa yeni bir aşk mı doğuyor neeeee ! 😂😂

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Knk fesatlık yapma ne aşkı 😂😂

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Tsmam teşkkürler

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Aşk doğması ile fesatlık ne alaka Allah aşkına 😅🌹😅

Niye fesatlık olsun. Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Hadis-i şerif 😅

Kötü bir şey mi dedi sankim hıh hıh 😅hıh

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bak ben de buna katılıyorum çok ayıp ettin bana aksine sevinirim böyle birseye vesile olan bir kul olarak herkes mutlu olsun derdim bu kalbimi kırdın.
      Hayır sevap olur ☺️ Tabi nasip kısmet

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Allah Allah şimdi ona niye kızıyorsun ya onun da kötü bir niyeti yoktu yani Sen de kırılmaya bahane arıyorsun 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hahaha kırılacak yerim kalmamış birde burdan kirilayim dedim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Al benden de o kadar valla 😅patır kütür çatır çutur kırıldım 😅uf puff oldum 😅

youtube.com/shorts/t_oxnF-6pP4?feature=shared

Kalbin mı kırıldı hiii sjsjd

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Teşekkür ettim evett 😂😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Özür dilemek güzel davranıştır diyor Pepe 😅

youtube.com/shorts/NoSJ020ohCE?feature=shared

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet herkesin harcı değildir zaten dileyebilmekte 😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Tabi tabi 😅özür dileyenleri pek sevmiyorum. Her gün özür dilerdi ama yine her gün yapardı birileri 😂ulan ben evliya değilim insanım derdim yeter artık ya sjsjd

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hata yapan dilemeli olması gereken budur oda karakter meselesi. O yüzden herkesi aynı kategoride görüyorum bir fark yaratan olmadı 😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. (SNR) 😅

Öyle de olmaz yani ayıp olur şimdi 😅

Genele kötü bakmak sıradan doğal normal 😅bende geneli kötü görüyorum zaten 😅

Fark mı lazım 😅

youtube.com/shorts/u7pIaQyolZQ?si=hq_nB6HxZQ82oeAm

😅😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bırakalım böyle kalsın 😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Keyfin bilir hih😅mutlu akşamlar dilerim hıh sjsjd

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

İyi geceler hihhh 😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Ne gecesi yahu akşam henüz 😅anca eve girdim çok acıktım 😅

Aklıma bu geldi sende hıh diyince 😅

m.youtube.com/watch

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

😂😂😂

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Tamam sevap işledin

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Özür dileyecek bir şey yapmadım ki ben onu iyi anlamda söylemiştim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Hep gül daim olsun. 😅
      Ameller niyetlere göredir Hadis-i Şerif. 😅

Gud morning 😅how ar yu 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Valla bende iyi anlamda olduğunu savundum 😅 biliyordum yani içime doğmuştu 😅

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Sen 24 saat burdamısın yaa uyumuyon mu

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

😄😄 sağol

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Öğlen 13:00 te uyanmıştım 😅pek uykum gelmez. 34 saat uyumadığım çok oldu. 😅Bitkisel uyku ilacım var içerim çoğu zaman😅film izliyorum gafield 2 deyiz 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Ne demek 😅ben tenk yu
      https://youtu.be/aeq9dwvyakA?si=7uN1U8U4YE7ubinZ

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Hayatı dolu dolu yaşıyorsun

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Dolu dolu yaşamak lazım. Ben zaten doğuştan deliyim doluyum çocuksuyum. 😅

Her şeyin canı cehenneme 😅varsa yoksa sen olmalı önce sen olmalı 😅sonra sen olmalı 😅sonra yine sen 😅bence yine sen ille de sen 😅elalemin canı cehenneme sjsjddj

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

😂😂 keşke herkes senin gibi olsa

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Heheeh 😅😂😅o zaman beni görmezdin ki 😅ne farkım kalırdı ve kimse sen gibi olmasın bence. 😅

Sen sen olarak hoşsun. 🌸

Ne sana benzesinler ne sen onlara. 😅

Herkes kendi gibi olsun ya 😅 maskeli çok 😅 insanlar binbir surat 😅

Sen niye sleping yapmadın 😂

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Doğru hakkıısn buraua çok girmiyorum geç yazdım sleep çoktan yaptım 😂😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Haklıyız dimi 😅canın sağolsun bende eskiden aktiftim her gün en az üç soru sorardım 😅şimdilerde pek sormuyorum 😅

Hoş geldin 😅welcommm 😅

Canın sağolsun ya 😅ay em çatır çatır engliş😅

Yes yes 😅sowe maç 😅ne güzel beautiful, wonderful 😅guud guud 😅

Time is yani şimdi how are yu sjsjd today is haw are yu djdjd

Yorumla
    • Yektaelsa
      Yektaelsa
      3 ay

Ooo ingilizcemizde var 😂😂 bu sohbet çok fazla uzadı ben senin cevBını bulana kadar baya jaydıeoyorum

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      3 ay

Bilmiyordum ki bilsem uzatmazdım ya seni yormak ister miyim hiç tövbe tövbe 😅 İngilizce'de var da Türkçe karışık yazıyorum Daha tatlı oluyor sanki gülücük gülücük yoldayım motor üstündeyim sesli mesaj

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
3 ay
  • Kalbin biraz yorulmuş gibi hissettim, o Memati modu aslında “ben artık kırılmak istemiyorum” demek oluyor çoğu zaman 🥺💔 Sen sevemiyorum diyorsun ama belki de güvenemiyorsun ya da doğru kişi denk gelmedi. 28 yaşındasın, hâlâ sürprizlere çok açık bir yaştasın bence ✨ Aşk bazen mola verir ama tamamen bitmez. Son kalp kırıklığın ne zamandı, hâlâ içini acıtıyor mu? 💭💘

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

51

Cevap

78

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

Aşk benim açımdan insanın ruh ve kalp sağlığına zararlı bir şey kimseye önermiyorum 🤣 benim de uzak duracağım ilk üçün birinci maddesi

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hahahaha oda iyimiş

• Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Hiç aram yok. Ya çok seviyorum ya da hiç sevmiyorum

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Grilerinin olmaması güzel 👍

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

aşka inanmıyorum

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bende öyle

• Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.

Aslında onemli olan birini sevmekten ziyade karşılıklı sevecegin birinine rastlamakmis. Birini sevemediginden değil kendinile ilgili çözemediğin şeylerden böyle olabilirsin. Sen mutlu değilsen kimse gelip mutlu ol diye cabalamiyor. Mutluysanda daha kolay seviyorsun seviliyorsun.

0
    6 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Atlatamadigim belkide yüzleşemedigim o insanla olan problemler keşke oturup konuşabilseydik bazen ne hissettiğimi bilmiyorum 15 yılın bir geçmişi var neden unutamıyorum bilmiyorum ya da neden bu adam diyorum

Yorumla
    • Mineral2023
      Mineral2023
      3 ay

Ben öğrendim nedenmis biliyor musun, bilinç altın bir eril gibi davraniyormus. Kendinle ilgili içinde çözemediğin şeylerle ilgili. Kendine verdiğin değerle ilgili. Bazı temel duygularin eksikliğini çözersen kendinde yolun açılıyor.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Birtek bu insanda bunu yaşadım koskoca bir 15 yıl çok sehir değiştirdim unuturum diye hala 2016 da çakılı kaldım. İlk defa çözümü bulamıyorum işte bu yüzden yıllarca hiçbir erkeğe tanıma şansı vermedim yoksa çevremde değer veren seven erkekler var biliyorum

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Aslında unutmuştum bu şehire gelince hersey yine tekrar canlandı anıların hepsi her sokağı caddesi bile

Yorumla
    • Mineral2023
      Mineral2023
      3 ay

Zeigarnik etkisi olabilir yarım kalmışlık etkisi. 15 yıl çok uzun bir süre. Bence bu birini sevmekten ziyade kendini sevip kabullenmekle kendine değer vermekle ilgili. Tek başına lafla bilinçaltını duzeltemezsin onun teknikleri var. EFT yöntemleri falan var. Aslında unutamadigimiz o kişiden ziyade onun bize yaşattığı duygularmis. Ben inanmazdım eskiden ama denedim ve çok faydasını gördüm bilinç altı dönüşüm. eft tekniklerini kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum. insanin yaşadığı her şey kendiyle ilgiliymis. Büyürken karşılaştığı horsugu duyduğu genelde olumsuz şeyleri bilincaltimiza atarmişiz ve zamanla bu bizim enerjimize yansirmis. Sen degismezsen hayatindaki hiçbir şey degismiyor.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Zor bir süreçti 15 yıl. Tavsiye için teşekkür ederim bir araştırma yapacağım🙏 Kendimi herkese kapattım bu yönden zaman içerisinde olacak inşallah

Yorumla
  • Kızılcakaya
    Kızılcakaya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.

Göremezsen gözlerin olurum, duyamazsan kulakların, göremezsen gözlerin olurum, yürüyemezsen ayakların olurum.. Seni yük değil nimet bilirim bir ömür boyu hem gönlümde hemde sırtımda taşırım demektir aşk... ( bu insanlar hiç sevilmez kendimden bilirim 🙂)

0
    2 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Anlatım biçimi güzel lakin kimseye layık değil hakedecek Lügatıtta biri yok azizimm

Yorumla
    • Kızılcakaya
      Kızılcakaya
      3 ay

Evet maalesef öyle kimse layik değil böyle sevilmeye..

Yorumla
  • DarkVerse8916
    DarkVerse8916 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    3 ay

Aşkta kendimi; güvene, samimiyete ve huzura önem veren biri olarak tanımlardım. Gösterişten ya da geçici heyecanlardan çok, yanında kendin olabildiğin, konuşurken yorulmadığın ve susarken bile rahat hissettiğin bir bağı değerli görürdüm. Benim için aşk biraz da iki insanın birbirini değiştirmeye çalışmadan birlikte büyüyebilmesidir.

0
    13 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

En güzel tanım 👏👏 Bu bakış açısıyla kimse bir aşkın tam anlamını yaşayamıyor olduğun gibi kabullenme sürekli bir karşılaştırma değiştirme çabası sen niye onun gibi değilsin yok öyle yok böyle

Yorumla
    • DarkVerse8916
      DarkVerse8916
      3 ay

Aslında çoğu ilişkinin yorulduğu yer tam da burası. İnsan sevilmekten çok, düzeltilmeye çalışıldığını hissediyor. Oysa aşk; birini başka birine benzetmeye çalışmak değil, onun zaten olduğu hâliyle yanında kalabilmektir. Sürekli kıyaslanan bir kalp kendini açamaz, çünkü kabul görmediğini hisseder. Gerçek bağ, “neden onun gibi değilsin?” sorusunun olmadığı yerde başlar. Çünkü sevgi değiştirerek değil, anlayarak büyür. İnsan ancak olduğu gibi kabul edildiğinde huzur bulur; aksi hâlde ilişki, paylaşım değil bir sınava dönüşür. Belki de aşkın en sade tanımı şu: Yanında kendin olmaktan yorulmadığın kişi...

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Benzetilmekk. ... bunu yaşadım ölmüş birinin yerine koyularak sevilmeye çalışılmak o kadar mantıksız ki. Hep bunu söylemişimdir anlaşılamiyorum kimsede en büyük eksik yanda bu. Tanımı yaptığın nokta doğru kendin olmaya çalıştığın yerde sürekli değişime uğratılmaya itilmek sevmek değil bu..

Yorumla
    • DarkVerse8916
      DarkVerse8916
      3 ay

Haklısın. Birinin seni, kaybettiği ya da özlediği başka bir insanın yerine koyarak sevmesi gerçekten yorucu ve incitici bir durum. Çünkü orada sevilen kişi sen değil, zihnindeki bir hatıra oluyor. İnsan sürekli kıyaslandığını ya da fark etmeden bir role zorlandığını hissedince de doğal olarak “anlaşılmıyorum” duygusu büyüyor.
      Sevgi, birini değiştirmeye çalışmak ya da bir kalıba sokmak değildir. Gerçek sevgi, karşındaki insanın kim olduğunu merak etmekle başlar; onu başka birine benzetmekle değil. Eğer sürekli değişmeye itilmiş hissediyorsan, bu senin eksikliğin değil karşı tarafın geçmişini henüz bırakmamış olmasının bir sonucudur. Birinin yarasını iyileştirmek için seçilmiş olmak, sevilmekle aynı şey değildir. Senin olduğun hâlin yeterli gelmiyorsa, sorun sende değil; seni gerçekten göremeyen bakıştadır.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Seni sen olarak tanımıyor bence birçok insan burada kaybediyor sonrası hep ziyan. Evet geçmişi silip atamamış hala onun hatıralarını yaşamak istiyorsan karşındaki insana bunları yaşatmaman gerek. O kadar güzel tarif ettiniz ki bunun bir tık üst anlatımı olamazdı. 👏👏

Yorumla
    • DarkVerse8916
      DarkVerse8916
      3 ay

İnsan, karşısındakini gerçekten tanımadan ona geçmişinin eksiklerini yüklediğinde en büyük haksızlığı yapıyor. Birini sevmek; onu başka birinin hatırasına benzetmek değil, olduğu hâliyle görebilmek aslında. Geçmişle yaşamak herkesin hakkı ama o geçmişi yeni bir kalbe taşımak değil. Çünkü gerçek bağ, kıyasın bittiği yerde başlıyor.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Ya geçmişte yaşayacaksın bir bütünüyle birine ümit vermeyeceksin tutamayacağın sözler de dahil bunun vebalini Allah bir şekilde karşıdaki erkeğe ödetiyor. ya da geçmişi bir rafa kaldırıp yeni bir yola temiz kafayla çıkacaksın.

Yorumla
    • DarkVerse8916
      DarkVerse8916
      3 ay

İnsan ya geçmişiyle yaşamayı seçer ya da yeni bir başlangıca gerçekten hazır olur. İkisi aynı anda yürümüyor. Çünkü kalbi hâlâ geçmişte olan biri, farkında olmadan karşısındaki insana eksik bir ilişki sunar. Bu da en çok umut verilen ama karşılığı verilemeyen kişiyi yaralar. Tutulamayacak sözler sadece bir cümle değildir; karşı tarafta kurulan bir gelecek hayalidir. İnsan bazen bilerek değil, boşluğunu doldurmak için umut verir. Ama niyet ne olursa olsun, sonuç değişmez: kırılan güvenin bir ağırlığı olur. Halk arasında “vebal” denmesinin sebebi de bu birinin duygusuna dokunup yarım bırakmanın manevi bir sorumluluğu vardır. Geçmişi tamamen silmek mümkün değil belki, ama onu bugünün kararlarını yöneten bir gölge olmaktan çıkarmak mümkün. Yeni bir yola çıkmak demek, sadece yeni biriyle tanışmak değil; eski hikâyeyi içinde gerçekten kapatabilmektir. Aksi hâlde yeni başlayan ilişki, eski duyguların devam ettiği bir ara durak olur. Ya insan geçmişinin yasını tutar ve kimseyi o sürece dahil etmez…ya da geçmişi kabullenip, kimseye borçlu hissettirmeyecek kadar temiz bir kalple yeni bir sayfa açar.
      Çünkü en büyük kırgınlık, sevilmemek değil; seviliyor sanmaktır.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kesinlikle yazdığınız her cümlesi noktasına kadar doğru ama maalesef insanoğlu bunu idrak ederek hareket etmiyor böyle devam ederek gidiyor sanki kuşaktan kuşağa ve insanlar artık duygularını yitirmiş oluyor örseleniyor kalpler...

Yorumla
    • DarkVerse8916
      DarkVerse8916
      3 ay

İnsan çoğu zaman doğruyu anlar, ama o doğruyla yaşamayı seçmez. Çünkü idrak etmek cesaret ister; alışkanlıkları, öğrenilmiş davranışları ve geçmişten taşınan yaraları değiştirmek kolay değildir. Bu yüzden bazı duygusal kırılmalar gerçekten kuşaktan kuşağa aktarılır. İnsanlar farkında olmadan gördüklerini tekrar eder; sevgiyi nasıl öğrendilerse öyle verir, nasıl incindilerse öyle incitirler.
      Zamanla kalpler bir anda değil, küçük küçük yorularak örselenir. Her hayal kırıklığı biraz daha mesafe koydurur, her anlaşılmama hissi insanı biraz daha içine kapatır. Sonra insanlar duygusuzlaştığını sanır aslında olan şey duyguların bitmesi değil; kendini korumaya çalışmasıdır.
      Her kuşakta döngüyü fark eden birkaç kişi çıkar. Aynı hataları sürdürmek yerine durup sorgulayan, “Ben böyle devam etmek zorunda değilim” diyebilen insanlar… Değişim hep onların içinden başlar. Çünkü kalp tamamen körelmez; sadece güveneceği bir alan arar. İnsanlar duygularını kaybetmiyor, sadece onları göstermekten yoruluyor. Ve bazen bir kişinin gerçekten anlayarak yaklaşması, yıllardır taşınan o yorgunluğu bile hafifletebiliyor.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

O son cümle evet ama bunuda herkes yapamıyorlar kısaca herkes yorgun ve inzivaya çekilecek kadar bitkin durumda...

Yorumla
    • DarkVerse8916
      DarkVerse8916
      3 ay

Uzun uzun sohbet edelim ister misin?

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Sohbet teklifi için teşekkür ederim ama geri kalan zamanımı kendim için harcamam gerek dışarı çıkıp tadını çıkarmak hayatın

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Emek, çaba gerektiren bir duygu aşk. Aşkta ortak çaba güven, özveri sabrın olması gerektiğine inanıyorum. Olayları dramatize edip kişiselleştirip çığ gibi büyütmekten ziyade , konuşularak orta yolun bulunması daha mantıklı geliyor bana.

0
    2 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Adamına denk gelirsen evet hersey beraber yine asılır ama o zorluğu kaldıracak adam yok

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      3 ay

Elbette

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

Çok zorum, zor severim zor ikna olurum ama sevince kolay kolay vazgeçmem bırakmam aşk var ama geçici bir histir aşk yerini sevgiye saygıya bırakınca tadından yenmez, birlikte sohbet edebildiğin, derleşebildiğin, eğlenebildiğin, sevişirken bile herşeyini sevdiğin, her anında kusur yerine kabulleniş hissettiğin bir sevgiye sahipsen şu dünyada ne senden mutlusu ne senden zengini vardır😉

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Teşekkürler anası bana özel doğurmuş🥰😇🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

🧿😉

Yorumla
  • goraci
    goraci Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 64%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

uzunca bi donem oyle yasadim. sevemedim degil de sevmek istemedim. dusuncesinden bile uzak durdum. simdi sevmek istiyorum denk getiremiyorum. nasil bi enerji salmissam artik etrafima.. 😂

0
    3 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Ahahahah hep böyle oluyor bu hayatın rezonans kanunu gibi birini istersin hepsi kaçar kimseyi istemezsende hepsi birden gelir 😂😂

Yorumla
    • goraci
      goraci
      3 ay

gerci zaten kimseyi isyemezken de herhangi bir kipirti oldugunu hatirlamiyorum 🤣

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kader hepimize aynı noktadan yazmış yazgıyı yadirgamiyoruz olursa olur olmazsa da sorun yok gibi 😂😂

Yorumla
  • hems95
    hems95 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay

Aşkın ulaşıılmaz olanla olduğunu, sevgi ve saygı bütünü olulursa evliliğin iyi olduğunu söyleyebilirim. Ne arafığı, ne istediğini ve neyi hakettiğini reelde kendine öğret

1
    0 Yorumla
  • morsaclihuriyeee
    morsaclihuriyeee Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Çikolata gibi tatlı ama fazla kaçırırsan zararı var

1
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Herkeste dozunu kaçırıyor işte sonrası ayrılık çok sevmemek gerek

Yorumla
  • Aşkgirdabı
    Aşkgirdabı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    3 ay
    https://www.youtube.com/embed/uTh12RqqC_Y

😮‍💨

1
    3 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Her ilişkinin sonu hep böyle canım maleseff

Yorumla
    • Aşkgirdabı
      Aşkgirdabı
      3 ay

Mutlu son olsun 🫤

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Her seven birbiriyle kavuşsaydı Leyla ile Mecnun da destan yazılmazdı

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Benim en iyi dostum ickim sigaram onlar da terkederdi olmasa param canım kadar yakınım el oldu şimdi demiş Tanju baba o aklıma geldi birden

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Oda doğru

Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Ah bu kızların nazı ford marka arabanın aragazı yidi bitirdi bizi be gardaşım. Ne dertler varmış sizde.

0
    7 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bende dert yok Aslanım aşka kapalıyız o kadar 🤨

• YasinTR
      YasinTR
      3 ay

Aşka kim üzdüyse seni, kafam girsin öte beri. Sen bu aşka inanmazsan, baban alacak sana 1 tane g e yi

• fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• YasinTR
      YasinTR
      3 ay

Yorumları okudum da, bu hayatta kimse düzgün sevilmedi kimse sevgisinin karşılığını alamadı. Bende 27 yaşına geldim bende alamadım. O yüzden sal bu işleri boş ver hayatını yaşa. Boş işler.

• fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Onun için paylaştım ya Dostum lakin ülkece bu kadarını bende beklemiyordum

• YasinTR
      YasinTR
      3 ay

Çok sıkıntılı bir devirdeyiz. Allah sonumuzu hayır etsin.

• fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Sonumuz yalnızlık ile imparatorluk ve harem kurmaktır.

• Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    3 ay

Yanlış bir kalpte olmaktansa Instagram yeni açtım öyle iyiyim

1
    0 Yorumla
  • Bᴇʀɴᴀᴅᴇᴛᴛᴇ
    Bᴇʀɴᴀᴅᴇᴛᴛᴇ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay

Aşk mı ne aşkı ya aşk mı kaldı artık inanmayın böyle şeylere 😅

1
    0 Yorumla
  • aquarius99
    aquarius99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.

Aşkı bilip yaşayamamak.. öyle tuhaf ve boş hissediyorum

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    3 ay

Beklemekteyim doğru kişiyi sevdimmj tam severim sadık olurum ondan başkasını gözüm gormez

2
    2 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet hakeden biri olmak gerek amaa denk gelmek zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Aynen oyle

Yorumla
  • Hortlaklalaa
    Hortlaklalaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Aşkta beni tamamlayan biri olacağını düşünmüyorum

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet bazen bende onu düşünüyorum beni karakter olarak taşıyabilecek bir insanin olmadığını yorulacagini

Yorumla
  • Bleblue
    Bleblue Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay

O ne bee hayatımda duymadım hdhdhd ciddiyim bu arada o ne ki? 😂

0
    3 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hangisi 🙂

Yorumla
    • Bleblue
      Bleblue
      3 ay

Aşk meşk jdjf

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hahaha gereken mesaj alınmıştır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

Memati diyince kendimi tutamadım paylaşıyorum

https://www.youtube.com/embed/DKahId-pRR4

😅

0
    6 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hahhaha ondan farksız değilim bende

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Neyse Memati güldürdüm en azından seni 😅😶‍🌫️

• fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet teşekkür ederim ☺️

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Rica ederim bişey sorabilir miyim izinin olursa:)

• fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Tabi buyur

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Yanlış anlama ne kimseyi Takip ederim ne kimseye böyle bir teklif ile giderim bu sitede ama niye bilmem seninle konuşurken çok eğlendim arkadaş olalım mı ya 😅😅

• taimerbuta
    taimerbuta Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    3 ay

Son sonesi bitirmiş şekspir gibi uyurken silahsız kalmışım

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Ah bee

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    3 ay

Ben Ersoy Ulubey'im; hiçbir şey hissetmiyorum insanlara karşı.

1
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Ahahaha aynen bende

Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    3 ay

Bedensel fazlaliklarim var seninle ilgili pişmanlıklarım var

0
    0 Yorumla
  • masalimge
    masalimge Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.

Aşk diye bişeymi varmış ben inanıyorum hurafe onlar

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Sevdiği adamı hayatının merkezinde tutan birisiyim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Memati aşka mı küsmüş. Diziyi izlemediğim için bilmiyorum ama sevgilim ben se memati gibi olucam demişti?

0
    157 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hahahah doğru demiş bende öyle oldum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ne alaka ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Beni sevemediğini mi ima ediyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Terk edip başkasıyla evlenmiş 3 yıl önce konuştuğu bi kız aldatma da var mı emin değilim

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Oooooo baya baya ozaman geçmişe karşı ihaneti kaldıramamiş kolay değil bir insan için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

3-4 defa görüştüğüm kısa sürdü demişti ama. Uzun süreli ilişki değilmş se kıza baya bir şeyler hissetmiş herhalde. Bana anlatmadı unutamadım bişey demedi. Ama unutamadığını fark ediyordum

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Erkekler pek belli etmez ama dediğin gibi ukte kalmış içinde o kızla ilgili her şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Onu mu seviyor hâla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Özelden yazabilir miyim sana

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Muhtemel öyle sana belli etmiyor gözlemle paylaşım vs yapıyordur belli eder kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Begendiği gönderiler çok şüpheli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Nasip değilmiş deyip geçiyorum ama bir ara canım çıktı sandım, malum şahsa ne yaparsak yapalım kendimizi beğendirememe işi, bir insandan ya nefret edeceksin ya seveceksin ikisini birden yaparsan orta yerinden kırılırsın. Diye sözler beğenmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bizim ilişkimizle alakalı değil hiçbiri ben onu çok seviyorum zaten

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Unutamamış gerci kimse kimseyi unutamaz ama bayağı bir etki bırakmış bu kız bu erkekte belli yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ayrıldı zaten benden içimde eksik his var. Enerjin içimi doldurmuyor dedi.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

O kızda takılı kalmış o yüzden ayrılması daha iyi olmuş üzmek yerine Adamlık yapmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ama onun öncesinde de bir olau olmuştu. Biri benim döner yemeye gitmiştim hesabımı ödemiş. Israrla kendim ödemek istedim garson almadı. Alamayız ekstra dedi nakitim de yoktu çıktım gittim. Bunu ona anlatınca baya kızmıştı kabul etmiş görünmüşsün sen niyetini anlamadın mı demişti ben de kötü niyet düşünmedim demiştim. Nasıl anlamazsın anlamaman çok tuhaf dedi. O gün mübarek bir gündü hayır yapılmıştır belki dedim. Arkadaşlarım da benim gibi düşündü deyince sen arkadaşlarının yüzünden mi böyle düşündün. Yönlendirilebilirsin o zaman sen ikn edilirsin kolayca tarzı baya kırıcı konuşmuştu. Travma kaynaklı sanırım ben güveni sarsıldı o yüzden mi ayrılmak istedi diye düşündüm. Açıkladım bu konusa kendimi bu yüzden mi dedim hayır dedi. Enerjin içimi doldurmuyor eksiklik hissediyorum. Dedi sonra düzeltelim dedik ama en son düzeltme fikrinden de vazgeçti. Kadın çekip çevirecek erkeği dedi ben de iki kişide yapar deyince sen anlamıyorsun bu işleri dedi. Ondan sonra birkaç gün içinde ayrıldı. Kafamda bir sürü soru işaretleriyle bıraktı beni.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Asıl sebep o kız mıydı yani?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ben kendimi suçluyorum bazı konularda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Kızda evlenmiş ayrılmasını mı bekleyecek ne yapacak ne istiyor ben anlayamıyorum o kadar emeğim sevgim ziyan oldu

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Dengesiz herifin teki tabikide o kızdı senlik bir durum değil psikolojisi iyi değil belli konuşma üslubundan hazmedememiş geçmişini açık ve net kızda takılı kalmış onun ona yaşattığı şeylerde ciddi düşünmüş kızla zamanında kaderde olmayınca olmuyor. İstediği kadar beklesin o kız evlenmiş bir yol çizmiş boş ayak bu erkek.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kendini toparla senin sevgini haketmemiş Allaha havale et canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ciddi düşündüğünü nerden düşündün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

O bana sadece şunu anlattı. Ben sevdiğin biri oldu mu diye sordum Dedi ki oldu kısa sürdü 4-5 defa görüştük sonra kız kötü çıktı zaten dedi. Evlendi dedi ne zaman dedim o sıralar işte 3 sene geçti dedi bu kadar söyledi ama ben Begendiği şeylerden dinlediği şarkıları dan ve ara sıra bazı cümlelerinden anlıyordum

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

O kızı hangi kızın yerine koysa arıza çıkartıyor sende onda başkasında vs tam olarak olduramıyor kısaca o kızı senin yerine koyarak sevmeye çalışıyor ve sanada diyor ki enerjin içimi doldurmuyor diyor okadar benimsemiş o kızdaki frekansı herseyi hiçbirinde bulamıyor bu kadar basit

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ben sözlenmiştim diye şaka yaptı bana. Sözlenmediğini biliyorum. Sonra kız kötü çıktı attım yüzüğü mutlu olacaktık olamadık. Mutlu olmamı ister miydin diye sordu daha ilişkinin ilk aylarındaydık. Ben hiç tanışmamış olsak isterdim ama şu an hayatındayım dedim. O da evet sen varsın hayatımda dedi. Dedim ki böyle şakalar yapma dedim. O da kızıyorum diye hoşuna gitti abarrtı şakayı evlenmiştim çocuğum da var vs diye. Sonra ben kızınca şaka yaptım diye özür diledi

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

şu an ayrı mısınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

O kızdaki frekansı ben de bulamadığı için mi eksik his dedi? Bunları insan kabullenemiyor birde gerçekten aşık olunca gözüne perde iniyor kör oluyor aptal aşık gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ayrıyız yeni ayrıldık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Hiçbir zaman kötü söz söyleyip kalbimi kırmadı ilişki içinde. Ayrılırken d en üzmemeye çalışıyorum sana değer veriyorum ama bu işler yıpratıcı. Uzaktan yürütecek kadar yeterli değil bir şeyler güçlü bir bağlayıcı olmalı dedi. İçime o gayret gelmedi dedi. Bu karara varmamak için çok uğraştım kolay olmadı ama ileride mutsuz olacaktık o eksik hissi ben bulamadan iş ciddiye bindiğinde o noktadan sonra geri dönemezdim sana da söyleyemezdim dedi. Üzülme olmadı kabul et dedi. Sana değer verdiğimden yapıyorum bu kadar açıklamayı dedi

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kuzum aynen öyle insan aşık olunca görmüyor gerçekleri insanoğlu kabullenme evresine geçmen biraz zaman alacak üzüleceksin belki sürekli fotoğrafına bakacaksın yeri gelecek iletişime geçmek isteyeceksin geçemeyeceksin şu an hersey daha yeni suç senin değil o erkeğin dengesizliği yalan dolan çok birazda senden ayrılmak için birseyleri de bahane etmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Biz birbirimize ait değiliz kalbimize dokunamadık dedi.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Tamam işte bahane erkeklerde bahane bitmez ayrılmak için üretme üfürme hangi kızla devam etse aynı sorunu ondada yaşayacak zaten belli karakteru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ben o kızla iletişimde mi diye şüpheleniyorum ara sıra nadiren bir iletişim mi var diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bazı hareketlerinden dolayı son zamanlarda ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Onun aradığı ttip. Dışavurumcu rahat aktif coşkulu bir kız. Ben sakin dengeli kaldım ondan dolmadı içi. Sevinsen aynı tepki üzülsen aynı tepkiyi veriyorsun. Ses tonun hep aynı hiç sinirlenip sesini yükselttiğini duymadım. Çok rutinsin hergün aynı şeyi yapsan da sıkılmaz gibisin. Karakterin böyledir belki mizacın gereği soğuk birisin biraz dedi.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Belki iletişimde olabilir haber aliyorda olabilir. Kısır döngü hayat yaşamandan dolayı öyle demiş. Belli ki başka tarz da kızları seviyor rahat kesim tayfa bence zamanını boşa bunun için harcama kendi yoluna bak bundan hayır gelmez sana üstüne düşme bu kişinin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Çok seviyordum ayrıca kendisi başlattı ilişkiyi. Ben uzak duruyordum. 3 yıldır tanışıyoruz biz. 10 aydır da konuşuyorduk. İnsanın umudu yıkılıyor.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bazen çok iyi tanıdığın insanın hiç tanımadığı haliyle tanisiyorsun. Allah'a yönel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Deniyorum zaten ama bu sorulara cevap bulamadan rahatlayamıyorum

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Sorsan kendisine inkar edecek haksız mıyım tam net açıklama yapmayacak kaçamak cevaplar olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

İçimde savaş veriyorum ben kalbimle aklım savaşıyor. İkisi ortak noktada buluşamıyor demişti birde ayrılırken. Ben kendi içimde bambaşka biriyim. Kötü biriyim zarar veriyorum çevremde ki kişilere, kendime de. Nolacağım ben diyordu. Tek isteğm değerimi anlaması , pişman olması.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Buunun içinde Allaha yönel secdeye var rabbimle konuş belkide Allah seni bekliyor dön bana kulum diye derdini anlat

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

O kız baya büyük bir travma bırakmış açıkçası bu kadar olduğunu düşünmüyordum. Suçlayarak mı ayrılsı naptı bilmiyorum kendisi kötü biri olarak görüyor değil ama. Öyle görüyor kendisini. Ara sıra bunalıma giriyordu. Anlar mı bilmiyorum ama değerimi anlasın istiyorum ileride pişman olur mu böyle biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Yapıyorum dediklerini dayanamıyorum çünkü tek sığınağım orası ama bazen çok ağır geliyor kaldıramıyorum

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Tabikide travma bırakmış belli oluyor senin bana anlattığın konuşmalardan oda kendisini suçluyor belliki o olayda eksik birsey yapmış gibi hissediyorda olabilir. Onun kafası iyi değil gelgitleri var psikolojisi bozulmuş bunalimda olması normal yaşadığı şoku ne varsa atlatamamis sağlıklı düşünemiyor şu an zaman gerek bu kişiye kabullenemiyor erkek. Belki zamanı gelince senin sevgini hatırlayacaktır ama senin yapman gereken Allaha yonelmen buna benzer olaylar yaşadım secdeye vardım birtakım şeyler yaşadım ordan biliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Öyle mi buna benzer mi yaşadın sende. Düzeldi mi peki. Ama yeni değil bu olay 3 yıl önce olmuş acısı taze gibi hâla. Kızı bırakamadı belli ki. Hem stalk hem arada iletişim oluyorsa eğer o yüzden mi bu kadar uzadı diye düşünüyorum. Çünkü arkada bırakmak isteseydi unutmas mıydı şimdiye

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kendini kandırıyor düzelmedi bana karşı bebeğim isterse aradan 10 yıl geçsin bir erkek bir kadını çok sevdiyse isterse o kadın evlide olsa sevdalanmissan hala geçmez. Bu günün birinde başka bir kadınla evlense yine kalbinde o kız olur çünkü benimsemiş atamaz. Bırakmak istemiyor demekki değerini anlar senin zamanla ama değişmez gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

İlla bir yerde unutur herhalde unutmalı🥹 hiç tanışmasaydık diyorum ama iyi birisi olduğu için pişman da değilim. Sıkışıp kalıyorum iki duygu arasında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ne yaptı da etkiledi kız bu kadar çok merak ediyorum. Veya kız çok mu güzeldi. Hiç bakmadım sormadım kim diye. Takarım çünkü böyle şeylere. O da gösterir miydi bilmiyorum zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

4-5 görüşmeyle bu kadar bağladıysa kendine. Bi merak ettim. İlk tanıştığında çok masum gelmiş gözüne ama kötü çıktı demişti. İlk görüşte etkilenmiş belki se. Ömründe bir defa yaşarsın ya ilk görüşte aşk. Ben de ona karşı öyle olmuştum

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bende onu tanıdığıma pişman olmadım ama kafasındaki sevdiği kişi ben değilim ölmüş bir kızın yerine beni koyarak sevdi düşün beni ben olarak değil hayalimi sevdi. Göstermezdi farklı bir tarzını sevmiş olabilir kimse de olmayan değişik bir enerjisi herkesin enerji alanı farklı başka sen bana uymazsin ben sana

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hep öyle oluyor bu hayatta herkes birine aşık olur gerisini hep sanarsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Sanmak mahvediyor zaten çok büyük ders oldu bana. Keşke arkadaş olarak kalsaydı benimle. Sevmeye sevilmeye olan inancımı yitirdim. O da bana bir travma bıraktı. Senin olayına da çok üzüldüm insanı içten içe yer bitirir o seçilmedim özümle sevilmedim hissi. O mu söyledi sana. Sonra ne oldu peki senin hikayeni de merak ettim

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Belkide buda senin imtihanındı. Güvenmemeyi ve artık herkesi çok sevmemeyi öğrenmen içindir belkide. Söylemedi ben şahit oldum bazı şeylere fotoğraf vs. Kalbini sevdim yalan değil Allah sevdirdi çok sevdiği kuluymus secdeye varınca gördüm yaşadım maneviyat seyler Allah ile aramdaki olayları vs. Ama evlilik gördüm bu dünyada değil ruh eşimi ikizimi tanıdım Allah katinda öbür tarafta gördüm garip olaylar yaşadım anlatsam anlaman zor. Bu dünyada kaderimdeki kişi değil o ilk zamanlar zordu şu an alıştım akışına bıraktım hayırlısı ama konuşmuyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Nasıl yani. Ruh eşin bu dünyada değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ne kadar sevgili olmuştunuz onunla peki. Daha sonra o istedi sen mi istemedin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bence sen de Allah’ın sevdiği kuluymuşsun ki bazı şeyler görmüşsün anlatmak istersen dinlemek isterim. Benim o kadar güçlü değil demek ki çünkü tam anlamıyla kalple hissedemiyorum imanımın tam olduğunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Kaderinde ki kişinin o olmadığını nasıl anladın peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bu arada onun enerjin düşük içim dolmuyor demesi de kendi eseri. İlişki içindeki kararsızlığını aklı eski kızda mı diye düşünürken Düşürdüm kendi kendime enerjimi

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bu dünyada ama eşim değil Allah katinda gordum gösterdiler bu dediklerimi anlaman zor bunu anlayacak kişiler ancak evliyalar ermişler Allah katinda mertebe almışlar anlar bu dünyada herkesin bir ruh eşi vardır benim tıpkı erkek versiyonum herseyimiz ayni. Kendisi yaratmış o onun enerjisi düşük manipule etmiş seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Sende bunları görebildiğine göre bir mertebeye ulaşmışsın demek ki. Eğer ruh eşin bu dünyadadaysa karşılaşmanız için zamanını bekliyordur belki de

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet mertebe almak zor herkese nasip olmaz bu durumlar onu alabilmek için ağır imtihanlar sınavlardan geçmek gerek kolay değil. Aslında bende de yol Mecnun'a zannederken Mevlaya çıktı şükür diyelim. Ruh eşimi tanıdım canım gördüm lakin evleneceğim adamı bilmiyorum kim olduğunu sadece bildiğim birkaç bilgi var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bildiklerin neler ki. Çok tuhaf kimi ne kadar dua etsede ulaşamıyor ama. Ben de bir ara çok sıkı dine sarılmıştım sadece Allah rızası için ediyordum dualarımı o ara üzüldüğüm birkaç şey vardı. Bir rüya görmüştüm nasiple ilgiliydi. Nasibimin beni bulacağına dair çok huzurlu bir rüyaydı. O rüyadan sonra bu kişiyle tanışınca onu nasibimde ki kişi sandım.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Allah hangi kula nasip ederse odur dediğin gibi herkes dine düşkün olup bunları yaşamak ister ama kısmet olmaz Allah dilediğine verir. İşte bazıları da imtihan oluyor belli olmuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Aynen öyle. İnşallah benim de kalbim huzur bulur.. Onun hakkında da tek isteğim değerimi anlayıp pişman olması. Çünkü ben temiz bir sevgi sundum ona. Anlar mı bilmiyorum ama umarım anlar. O kadar yaşadığımız anılar silinmiyor gözümün önünden

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

İs isten geçince anlayacak değerini senin. Sende ona adamışsın kendini saf duygularla bunlar güzel his lakin haketmeyi bilene..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

İş işten geçmeden anlar inşallah 🥹

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ben onu bekleyeceğim çünkü. Beklemesem zaten kapalıyım artık bu işlere

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bekle bakalım zaman ne gösterecek. Benim beklediğim kimse yok gelmek isteyen yanıma gelir herturlu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

O kadar zor ki. Zaman hızlı gibi ama nasıl geçtiğini sen de biliyorsun. Sen istemiyor musun artık o kişiyi beklemiyor musun

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Zaman hızlı ama sende yavaş. Beklesende geçen tek şey zaman gelmesi zor o yüzden akışa bırakmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Benimkinin de gelmesi zor🥹 bazı insanlar var ne şanslı ilk aşkıyla evlenen. Özeniyorum. Sanki imtihan sadece bize gösteriyor kendini gibi hissediyorum onların mutluluğunu görünce. Daha da mutlu olsunlar ama insanın içine bir hüzün geliyor. Allah güzel günler nasip etsin

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Aynen herkes mutlu olsun olanlar olmuş bitmiş kaderde yoksa yoluna bakacaksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Var mı yok mu bilemiyoruz 🥹 ama yıprandım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bir mematiden olay nerelere geldi

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Aynen öyle hayırlısı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Peki sana bir şey sormak istiyorum. Benimkinin güven problemi vardı çok hassas tı ya zaten. Sana anlattığım bu çorba hesabını ödeme durumu onun güvenini zedelemiş olabilir mi? Ayrılık fikrinde belirleyici olmasa da yan sebep olabilir mi. Bana güveniyordu başta kendisi söylemişti kendimden bile çok diye. Ama bu çorba meselesine baya tepki vermişti. Sen dışarıya çalışmaya gittiğinde ne yapıcaksın o zaman ikna edilebilirsin sen olaylara karşı vermen gereken tepkiyi veremezsin diye. Kabul etmedim ben ısrar edip ödemeye çalıştım demiştim atm den çekebilirdin çok uzak değil. Birde hayır yapıldığınj düşünmen de çok anormal diğer kişilere yapılmamış dedi. Bennde o kadar da umursamadım açık bir olay olsa daha net tepki verirdim dedim niye üstü kapalı olunca anlamıyor musun dedi. Ben aşırı rahatsız oldum bu olaydan dedi. Ben de daha dikkatli davranırım haklısın bir dahakine böyle yapmam dedim kaç kere geliyor böyle şeyler insanın başına dedi. Keşke gitmeseydim nerden gittim oraya dedim. Gideceksin tabi ki ama tepkini de vereceksin demişti. Yani bu olay güvenine etki etmiş olabilir mi sence? Bu olaydan hemen sonra ayrılmadı ama ayrılalım dediğinde bu olaydan dolayı mı dedim hayır dedi. Ben yine açıklama yaptım tamam bundan sonra kendin için en iyisini yaparsın dedi. Sonra konu konuyu açtı eksik his var enerjin doldurmuyor dedi 4 saat boyunca bu enerji yok kıvılcım yok heyecan yok senin mizacın soğuk galiba ben öyle yansıdı diye anlattı konuştuk. Düzeltelim bu ilişki buna değer dedi. Daha sonra kadın çekip çevirirse erkeği ipler kadının elinde olur , on un sözü geçer erkek malzemedir kadın yoğurur ne anladın bu sözden dedi. Ben de erkekte yapar bunu deyince. Kızdı anlamamışsın demek ki sen de yok böyle şeyler. Bizden bir şey olmaz böyle devam et sen dedi sonra özür diledi. .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

O günden sonra 1-2 gün normal mesajlaştık ertesi gün mesafe koyup 4-5 gün sonra da ayrıldı. Ayrılırken de birbirimize ait değiliz kalbimize dokunamadık biz tarzı cümleler kurdu. Uzaktan yürütecek kadar güçlü bir şey yok dedi. Hissettim ama yeterli gelmiyor tarzı bir şeyler dedi. Başta vardı gayet dedim. Üstüne koymak önemli olan biz koyamadık dedi. Sen ne düşünüyorsun? uzun oldu biraz ama fikrini almak istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Neden böyle olduğunu yetereince sevemediğini sorguluyorum. Ben seviyor sanıyordum. Eksik hissediyorum deyince çok şaşırdım. Böyle hissetğini bilmiyordum. En baştan beri bir kararsızlığı vardı seni üzmekten korkuyorum demişti başta bana ama son zamanlarda artık sevdiğini düşünmeye başlamıştım

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Çorba meselesi oldugunu sanmiyorum onun altında yatan başka sebepler yani orada gereken mesajı vermiş zaten sana onu elde tutabilmek için açıkçası cilveli olmaktan bahsetmiş soguksun enerjin yok demek istemesinin sebebi bu verim alamıyorum senden diyor diğer kızlar gibi değilsin demeye çalışıyor ağır başlı olmanı kaldiramamis sadece buda sana ters sanırım diğer kızlar gibi olmak seni olduğun gibi kabul etmemiş sürekli kıyaslamak gibi birsey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Cilveli olmadığım için mi sevemedi yani. Bu kadar basit mi

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Sende yok böyle şeyler diye tabir etmiş işte sana. Bak bu erkeğin dengesi iyi degil bir gelgit durumları var belli psikolojik olarak iyi değil ne istediği ve ne yaptığı davranışları bile anormal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Açıkçası bu kadar büyük sorun olacağını düşünmedim. İlişki içindeyken söylüyordu şöyle yapsan hoşuma gider vs diye ben bu kadar da önemli olduğunu anlamamışım. Onun eksik his dediği de cilveyle tamamlanırsı kesin aradığı buymuş baksana bana dediğinde nasıl anlayamadım o an kendime de şaşırıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

İlişkinin ilk haftasında komuşurken bana dedi ki. 1,5-2 yıldır hayattan zevk alamıyorum. Tadı yok hiçbir şeyin psikolojim mi bozuldu bilmiyorum ben psikologa gidicem dedi şakayla karışık. Niye zevk alamıyorsun ışığını söndürmüşler senin dedim. Söndürdüler dedi

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kendisi için sorunmuş işte kalp gözüyle bakıp aşık olduğundan ama adam çok aşık gibi değil belli etmiş rengini zaten. Daha önceki yaşadığı olaylardan etkilenmiş iste onu anlatıyorum sana yazdığından beridir yani bundan sana köy de olmaz kasabada gelse bile bu kişiyi sen elde tutmak için elinden geleni yapsan yine yetemezsin eksik bulur bu seni yine benim diyeceklerim bu kadar gerisi sana kalmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

birini bu kadar seversen kör olursun her şeye🤦🏻‍♀️ bence bir psikoloğa gerçekten gitmeli. Kendi sözleri davranışları da çok çelişkili oluyor bazen. Dediğin gibi ne istediğini o da bilmiyor bazen ben bunu ona söylediğimde ne istediğini bilmiyorsun dediğimde. Kabul etmemişti. Asıl sorun ben nasıl vazgeçeceğim. Sadece arkadaş olarak kalsaydık bu kadar etkilenmezdim bir şeyler paylaştık vakit geçirdik düşünmesem rüyama giriyor benim de psikolojimi bozdu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

bundan sana köy de olmaz kasabada gelse bile bu kişiyi sen elde tutmak için elinden geleni yapsan yine yetemezsin eksik bulur bu seni

Yetemez miyim yani yine? Zaten döneceğini de düşünmüyorum artık. O kadar çok duygusu yoktu. Aradığı enerjiyi de bulamadı cilve desen de yapmadım zaten. Bu saatten sonra niye gelsin adam göreceğini görmüş zaten🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Erkeğe ne söylesen inkar ediyor psikolojisinin iyi olmadığını kabul bile etmiyor problem kendinden kaynaklı çekip gitmekle sana iyilik yapmış sana. Kendine yönel Allaha yönel zamanla hersey düzene girer senin için birden olmaz zaten uzunda bir zaman gecirmissiniz arkadaş olarakta. Bekleyeceğim dedin bana kalırsa hiç bekleme zaten sana gereken sinyalleri vermiş olumsuz vaka yani kısaca.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Psikolojisinin iyi olmadığının kendiside farkında ama ne yapacağını bilmiyor. Ben söylemedim ona sadece onun yanında olmaya çalıştım ama söylenemesi de gerekiyordu. Bu şekilde gitmez çünkü. Bekleyecekğim dedim ama beklesem de gelmez umudum kalmadı düşündükçe. Uzun zaman alacak ama iyileşeceğim 🥺

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Yoluna bak inşallah iyileşirsin zamanla kendine yönel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

İnşallah 🙏. Teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Son olarak bir şey soracağım
      bana kalırsa hiç bekleme zaten sana gereken sinyalleri vermiş olumsuz vaka yani kısaca.

Ben sadece değerimi anlasın istiyorum bu kadar emeğim ve sevginin hiç olması zoruma gidiyor. O kız o değeri hak etmediği halde onu unutamıyor. Benim bu kadar verdiğim emek, değer hiç mi önemli değildi. anlasın ne kaybettiğini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Kötü konuşacağım kb. ama deveye diken insana s. Diye boşuna dememişler

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Değerini anlar ama geç anlar tabi ozamana kadar sen bu erkekten soğumazsan genelde hep öyle oluyor birinden ne zaman vazgeçsen ya da soğusan ozaman dönüyorlar tecrübeyle sabit. Keşke herkes herkesin Değerini bilecek kişilerle yol arkadaşlığı yapabilse kısaca doğru kadin doğru erkeğe denk gelse ama ozamanda imtihan olmasının bir anlamı kalmıyor hayat gerçekten garip

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Haketmeyen insanlara değer verdim sevdim Allah rızası için diyorum hep ama değerim bilinmedi artık bunuda çok takmıyorum mutlulukta bile değilim bu dünyada öyle bir kavram var ama gerçek mutluluk bu dünyada değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Çok iyi anlıyorum seni. Bu süreçten kalbim katılaşıyor. İçimdeki güzellikler de ölüyor zaten yavaş yavaş. Yaşamdan zevk almıyor insan. Öylesine yaşıyor bir gün ölmeyi bekliyor. Ona başkası yaşatmış bunları o da bana yaşattı. Herkes Yaşattığını yaşasın bile diyemiyorum çünkü zaten yaşıyor, ben onun için acı çekerken onun bir başkası için bu kadar acı çektiğini gördükçe daha öfkeleniyorum içim kararıyor ve nefretle doluyorum çevremdeki insanlara yansıyor. Herkesten uzaklaştırıyorum kendimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

böyle bir insan değerden de anlamaz. Bir gün anlar mı diye umut ediyorum istemsizce ama böyle biri anlamaz. En kötüsü de onun gözünde kendi değerimi azalttım. Her şeyi alttan alarak. Önce kendimi sevmeyi başaramadım

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet kendini sev hani diyorlar gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim eskilerin şarkısı. Oda seninle denemek istemiş belki mutluluğu bu kızda bulurum diye enerji alamamış yapamamış seninle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Yapamıyor gibi de değildi garip kısmı. Güzeldi her şey mutlu gibiydik de yani. Ama şu da gerçek ilişki içinde sanki aramızda o kızın gölgesi var gibiydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bi insan biriyle olmak istiyorsa enerji , eksik his diye ölçüp tartmaz zaten.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kalbinde bitiremediği için o kızı bu dengesizlikler var çocuğun bakış açısından zor bir durum gerçi hepimiz hep aynı noktada takılıp kaldığımız süreç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Onu anlamaya çalıştım zaten bu konuyu hiç açıp onu yargılamadım ama bir yerde de zoruma gitti. Kızı çok merak ediyorum valla beni de etkilemeye başladı 😂 hiç sormadım bakmadım. Takacağımı bildiğim için zarar vermek istemedim ilişkiye.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ne yapacak ki böyle gider mi bu? kız evlenmiş zaten ayrılmasını beklesin o zaman bunun sonu var mı?

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Şu halde güldürdün beni kız güzelse ikiniz birden mi kıza karşı acı çekeceksiniz 😂 Kıskanmak gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Veya ayrılsa gelse kızı isteyecek mi belki kafasında büyüttü ulaşamadığı için. İnsan ulaşamadığı şeyin delisidir kendisi de diyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Güzelse ortak derdimiz olur tek başına çekmez🥲 sana benziyor demişti saç rengi , boy vs. Huyunuz benzemiyor ama alakası yok demişti

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Doğru bakış açısı bende kendisiyle oturup konuşsaydim zamanında belkide unutmak daha kolay olabilirdi en azından güzel şekilde ayrılırdık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Kötü mü ayrıldınız

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Helallik alamadı kaç defa Allah gönderdi en son hatırladığım şey yanımda olmak için geldi karşıma oturdu elinde sigarası gözleriyle gülümsüyor birseyler anlatarak kahkahalar atıyor ben ise gözlerinde kayboldum dediği en son şey ee hep böyle susup birbirimize mi bakacağız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Helal etmedin mi hakkını.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Gelir belki yine alamadıysa ama bazen de hellalik alma bahanesiyle de geliyorlar siz ne zamandır tanışıyordunuz

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Etmedim çünkü bana söz verdi telafi edeceği için söz vermeseydi bekledim gerçekten sonrasında yine çekti gitti oda son oldu o dönemde zaten kurşunlandı kendisi. Gelemez daha sonra biriyle nişanlandı bu olayın sonrasında o kızda bunu yarı yolda bıraktı aynı beni nasıl yarı yolda bıraktıysa kul hakkimi aldı kisaca

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Onla ilgili istediğim birsey de yok şu an sadece ayağa kalkmak sorunlarım sıkıntılarımı halledip yoluma bakmak

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bu olayların tekrar gündeme geleceğini biliyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Sizin hikayeniz de baya karışıkmış. Yeni mi oldu bu olaylar geçti mi üstünden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Sen de kalbi temiz birisin galiba hakkın kalmamış başkası almış senin yerine

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Yillar öncesi bayağı oldu bir 10 yıl gibi. Öyleymiş bende bilmiyordum finalini izledim bana yaptığını aynı şekilde oda yasadi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ooo çok geçmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Sen aklına gelmişsindir ama aynısını yaşadığında. Ahını aldığını senin

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Onu bilmiyorum aklına geldiğini ciddi düşünüyorduk tek taraflı değildi ikimizde ama sonrası olan oldu ama mutlu olsun o mutlu oldukça ben daha çok olurum o yönden sorun yok ama keşke bir oturup konuşsaydı benimle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Şu olay aklıma takılıyor. O çorba olayını anlattım ya sana zaten aşırı güvensiz biriydi bu kişi. O olayla güveni tetiklenmiş olabilir mi yani. Eksik his vs dedi ayrılırken. Olmadı bişeyler dedi Ama güvenemediği için de ayrılmış olabilir mi? Aklıma takıldı yine. Nerden anlattıysam kendi kendime düşünecek sorun çıkardım. Yani uzun vadede güvenemedi mi acaba?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Aa ben o sevemedi sandım demek ki sevmiş seni ama süreçte ne oldu bitti bilmiyorum bir şeyler yaşanmış belli ki olumsuzluklar. Sen teklif etseydin keşke içinde kalanları konuşmak çok önemli sonra kalıyor yıllarca

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Gel gitlerinden dolayı olabilir güven problemi şimdi karşı tarafın ne yaşadığını bilemem altındaki sebepleri ona göre yorumlanırdı birçok sebeb olabilir ihanet vs yaşadıysa zor bir durum güvenmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Yani güvenini sarsacak bir şey yapmadım sadece o çorba olayında çok tepki verdi. Dışarıya çalışmak için çıktıgında ne yapıcaksın kolayca ikna edilebilirsin o zaman sen vs dedi. Açıkladım ama ikna olamadı boşveremiyorum ben böyle şeyleri dedi. Daha sonra ayrılmak istediğinde bu olaydan dolayı mı dedim hayır dedi. Daha sonrasında bu eksik hissediyorum baştan beri vardı içimde ilişkiye zaman verdim vs dedi işte. Enerji muhabbeti vs açıldı baya da konuştuk o konuda düzeltelim dedi. 1-2 gün iyiydi sonra o verdiği malzeme örneğini ben anlamayınca uzaklaşmaya başladı. En son buluştuğumuzda da telefonda galerime bakıyordu ben de neye bakıyorsun bakayım diye yanına gittim niye rahatsız oldun dedi galeride saçma fotoğraflar olabilir dedim. Vay be ben açayım göstereyim kendi galerimi ama sen gösterme dedi sonra trendyola girdi. Ben de oraya da girme dedim. İyi al dedi telefonu önüme bıraktı. Ben de güveni kırılmasın diye telefon şifresini açtım önüne bıraktım al neye istiyor bak ben sevmiyorum böyle şeyleri dedim koydum önüne ama bakmadı. Ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi yapmam dedi. Hani bilmiyorum güveni tetiklendi mi bana karşı çorba olayıyla birlikte ama. Güveni çok kırılsa düzeltelim de demezdi sanırım. Kendisi de vermiyordu bu arada bana telefonunu. İstediğim zaman çekiniyordu verirken. Zaten alıp karıştırmadım bir kere bile. Saklıyordu biraz elime aldığımda vs rahatsız oluyordu. Benden daha şüpheli davranıyordu ama ben güveniyordum

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Değişik bir tip. En doğrusu bu erkekte fazla takılı kalma kendinle alakalı çok sebep ararsın sorun bende mi diye sonuç olarak olan olmuş biten bitmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Evet olan oldu ama güvenemedğinden mi oldu. His eksikliğindem mi? Hepsi birden mi? Neden diye çok düşünüyorum rüyama giriyor. Cevap arıyorum kendi kendime

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bilemem içinde ne yaşadığını sormak istersen iletişime geç şimdi ben ne desem yalan olur çünkü geçmiş yaşantısında detayı çok bilmediğimden yorumlayamam daha fazla senin bana anlattıklarından ben izlenimleri çıkarıp sana yazdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

İletişime geçip kendimi küçültmek istemiyorum. Çünkü ayrılmadan önce konuştuk 2 saat telefonda. Güvenle alakalı hiçbir şey demedi. Düzeltelim demiştim dedim düzeltilebileceğini düşünüyordum sonra başka olaylar çıktı dedi. Ne olayı dedim boş ver sen şu an dediğime bak olmadı kabul et dedi. Eksik his dolmadı içimde. Erkekler hissetmediği yer de durmaz dedi. Bizim yanlış olan bir olayımız yok olmayan bir şeyimiz var dedi. Kalbimize dokunamadık biz dedi. Uzaktan da zor oluyor bazı şeylerin güçlü olması gerekiyor ki sürsün dedi. şu an bitirmesem ben ileride daha zor olacaktı mutsuz olurduk dedi nerden biliyorsun dedim. Görünen köy kılavuz istemez dedi. İş ciddiye bindiğinde ben o hissi hissedemediğim için erteleyip duracaktım sen de niye erteliyorsun diye soracaktın o noktadan sonra ben geri dönemezdim eksik his var diye de söyleyemezdim mutsuz olurduk dedi. İleride mutsuz olmaktansa şimdi olalım dedi

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bu erkek çok karışık ne istediği belli değil iyi ki bitmiş ileride o değil sen pişman olurdun zararın neresinden dönsen kardir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Senin de kafanı karıştırdı dimi😅🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Biraz çünkü dengesizliği var olayların derinliğini bilemiyorum karşı taraf olsa dinlesem erkekten ona göre konuşurum ama bu erkekte zorlanman ve yorulman çok normal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Mantığım tamam diyor kalbîm kabul etmiyor zaten öyle kalbi parçalayıp atasım geliyor ara sıra. Dediği gibidir belkide gerçekten de içinde eksik bulduğu his vardı yeterince sevemedi. Zorlamak istemedi. 6 ay sonra gelip desem daha mı hoşuna gidecekti diyor. Erkeği elinde oynatan kadınlar oluyor ya her dediğini yaptıran yöneten. Öyle biri lazım herhalde buna. Zevk mi alacak acaba biri her dediğini yaptırıp onu yönettiğinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Of keşke konuşabilsen gerçekten isterdim

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kesinlikle öyle bu yüzdende bitirmiş denemiş sevmeyi seni haketmemis. Öyle kadınlar zaten hep el üstünde tutulur bizim gibilerin bir değeri sonradan anlaşılır ama önemi kalmaz geç kalınmış birseylerin telafisi olmuyor erkek var zannediyor telafisi ama o zaman içinde erkeğe karşı soğuyorsun bende öyle oldu şu an çıkıp gelse eskiye dönemem yolu ezberlemiş oluyorsun artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Senin değerini anladı mı seninki hiç yani pişmanlık duydu mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Helal eder misin hakkını diye sordu. Ettim ama içten içe de etmek istemedim çok kırgınım çünkü şu an tekrar sorsa etmezdim. Sen etmemişsin yüzüne karşı demişsin iyi olmuş hak etmiyorlar çünkü

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Tabikide sen bana geri döneceksin demiştim arkasından her gün dahada kötü oldum 3 ay içinde geri döndü o süreç içinde Allaha havale ettim helalligim yok dedim rabbime geldi bekledim birkac gün sonra dönüş yaptım konuştuk pişmanım vicdanım rahat değil dedi senin gibi masum bir insanı nasıl üzdüm neden bunu yaptım diye konuşma vs yaptı helallik istedi bende vermedim sonra telafi için söz verdi kul hakkima girdi sonrası olan oldu kendine

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Demekki nasibinde benden helallik alabilmek yokmuş bak buda bir nasip iste

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Sadece bugüne kadar bir kişi helallik alabildi benden 45 yaş civarı biri ayağıma geldi helallik istedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Telafi için söz verip neden tutmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Helallik için mi geri geldi acaba alamadığı için vicdanı rahat etmedi belki de üzdüğü için seni farkındaydı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Birde sen bikaç gün nasıl sabrettin 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Araya birseyler girdi hatırlamıyorum yıllar oldu sonra çıkıp gitti söz verdi öyle kaldı aradan zaman geçti tabi o süreçte çatışmaya giriyor kurşunlaniyor kurşun isabet ediyor o süreçte yine bana geri gönderdi Allah yanima geldi video vs attı görmüştüm ama yine almadı helallik almasını istedi Allah ondan gönderdi onuda beceremedi nasibinde yokmuş demekki akıl edemedi demekki
      Okadar ay bekledim sabır ederek pişman olup döneceğini biliyordum birkaç günde kendisi beklesin dedim 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Neden kurşunlandı bu çocuk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Polis falan mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Yıllar geçmesine rağmen içinde kalmış seninde bu olay🥺 birine bunları yaşatmak ne kötü gerçekten en büyük kötülük. İster bilinçli isterse bilinçsiz istemeden olsun. Birine karşı yapılan en büyük kötülük bu. Onun yaşam hevesini almak

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Valla biriyle arasında bir olay varmış yok polis değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

şu an karşına düzgün biri çıksa sevemez misin onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Anladım üzülmüşsündür duyunca ben çok üzülüyorum zarar gelince ona 🥹

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Ben şurda takılı kaldım bana Allah katinda söz verdi telafi için sonra gidip başka kızla nişanlanıyor madem yapmayacagin şeylerin sözünü neden veriyorsun Bu yüzden bunları yaşadı zaten o kızda bunu yarı yolda bıraktı nişan yüzüğünü atıyor beni nasıl ne halde bıraktıysa kendiside aynısını yaşadı bunlarda benim imtihanımdı bunların olacağı yazılmıştı zaten ve yaşadık. Hep bu tarz insanlarla rabbim imtihan etti demekki bir sebebi var belkide beni cok sevecek değer verecek biriyle karsilastirip mükafatını verecek bilemem o yüzden ağır şeyler yaşadım. Çok kişi şans istedi inan tanımak için şans vermedim. Bu devirde nasıl çıkacak belki zamanlar olabilir

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Annesinden aldım haberi evet üzüldüm

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Umarım evleneceğim insanı sevebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bilemiyoruz işte. Kendi kendime diyorum herkes evlenmek zorunda değil ben de böyle yaşarım diye. Ama insan istiyor içten içe. Sana söz verip başkasıyla nişanlanması çok ayıp olmuş. şu an o kişi napıyor peki haber alıyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Siz o kişiyle ne kadar sevgili kaldınız peki. O Niye ayrıldı ilk başta benimki gibi sevemedi mi o da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Sevilmeyecek ne varsa onu da bilmiyorum. Bizim gibi kız için dua ediyor millet bulup da bunuyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ama sen temiz kalpli iyi birisin inşallah çookk mutlu olursun bu dünyada ve ahirette 🙏

Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Aşkta hiç şansı olmayan hep mutsuz olan tarafım ben

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Almaya alışık bencil olan egosundan başka kimseyi görmez.

0
    0 Yorumla
  • HarleyKeing
    HarleyKeing Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    3 ay

Gerçekten karşılıklı ilgi duyabileceğim kişi olursa aşık olurum o kişiye kendimi kaptırmam ama sevgiden küsur etmem sıcak kalbim vardır biraz normalde o kadar yumuşak birisi değilim sadece sevdiğim kişiye nazik olurum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Her kadının yedekte tuttuğu birileri var. Aşka inanmiyorum

0
    8 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Erkekler kadınlara kadınlar erkeklere güvenmiyor ve inanmıyor sebebi hepimiz zamanında yanlış insanlara denk geldik ve herseyi onda tükettik renklerimizi bile bu durum gerçekten nasıl çözülebilir bende bilmiyorum bu kadar kırık kalplerle dolu yürekler o yüzden erkeklere de kızamıyorum gerçi kızıyorum bazen ama her insan aynı olmuyor hepimiz sebepsiz yorgunluklardayiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Öyle evet. Uzak kalmak güzel. Benim gerçek iliskim olmadığı halde insanlar bu kadar acımasızsa kimbilir iş ciddiye binince ne kadar fenalasirlar. O yüzden uzaklik güzeldir

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Artık herkeste evlilik fobisi var haklılar bu kadar tükenmişlik ile zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Ben evliliği o kadar sevmiyorum zaten. İki insanı bir eve sokup hadi ömür boyu birbirinizi sevin demek ne derece mantıklı bilmiyorum. Bir insan bir insana nereye kadar tahammül eder ki aynı evde

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bazen insan düşünüyor doguyorsun büyüyorsun evleniyorsun çoluk çocuğa karışıyorsun hayat hep bu dongudemi diye sorguluyorsun hayat gerçekten bundan mı ibaret

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Çocuk olduğu zaman bir hayatin oldugunu unutman gerekir maalesef. Anneler kutsaldir. Dünyanın en zor işi anne olmak, ev kadını olmak. Ablamın çocuğu var. Sosyal hayat yok, hep peşindesin. Bir yerine bir şey olsa annenin babanin ölümünden daha ağır bir acısı var evladin. İyice düşünmek lazım.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Tabikide bir anne olabilmek zor sorumluluk fazla çocuk sevmek kolay

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Aynen

Yorumla
  • Oğuzhan34343434
    Oğuzhan34343434 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37
    3 ay

Aşık olamıyorum 🤣 bir kere yaşadım. Çok farklıymış. İstese dünyayı önüne sermek istiyorsun. Her anını onunla geçirmek istiyorsun. Bak ya dertlendim şimdi 🤣

0
    7 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hahahah evet aşk böyle bir şey dertlenme geçer 😂

Yorumla
    • Oğuzhan34343434
      Oğuzhan34343434
      3 ay

Geçen bir şey değil bence. Görmezden geliyorsun sadece

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

ya da anılar gün geliyor hatırlatıyor

Yorumla
    • Oğuzhan34343434
      Oğuzhan34343434
      3 ay

Keşke hafızamızdan istediğimiz zaman aralığını silme gibi bir şey olsa

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bunla ilgili terapi gibi birsey var resetleme yapılabiliyor. Sahsen ben yaptırsam rahat bir 15 yılı kimseyi tanımam 😂😂

Yorumla
    • Oğuzhan34343434
      Oğuzhan34343434
      3 ay

Terapi çözer mi ki acaba? Kaç yıldan başlıyor 🤣

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hafıza silme cihazı var beynine takıyorlar kafa sıfır artık kendini sorgularsın ben kimim diye 🤣

Yorumla
  • lonelyartist
    lonelyartist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    3 ay

Ak git boş ver uğraşma aşk meşk işleriyle. ne güzel kafan rahat belli. Ha diyorsan ben canıma susadım... Dene.

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    3 ay

Romantik, doğal, samimi

1
    3 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Romantik kız senii

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      3 ay

yaşamı güzelleştirmek iyidir

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Hayat bu fırsatı sana sunarsa evet benim gibi hiçbir konuda sunmadiysa çok zor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Aynı yastayiz bu kadar mı tesadüf olur aynı şekilde bende insanların gerçek yüzünü görünce hayattan soğudum artık aşka karşı nefret etmeye başladım

0
    5 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bence KS ailesi olarak hepimiz aynı şeylerden imtihan yaşayarak aynı sonuca gelmişiz. Bu sayfa "Kazıkların Sayfasi" kısaltılmış hali bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Benimki buradan değil Real olarak 😃😀

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Benimkide realdi ama bu sayfadakilerde farksız değil yaşantılardan 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Sanal Real farketmiyor günümüzde erkeklerin çoğu istikrarsız, yalancı ve menfaatci hepsi bu bizim annelerimiz daha sansliymis en azından ben öyle görünüyorum keşke onun döneminde yasasaymisim

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Eskiler tabiikide iyiydi benim zamanimdaki dönemde aynı keza

Yorumla
  • youtopia
    youtopia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    2 ay

O sorunun sahibi engellemis beni ya 😂😂

0
    11 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      2 ay

😂😂😂

Yorumla
    • youtopia
      youtopia
      2 ay

Sana onlari kudurtma taktigini anlatayim mi aklimdaki 😂😂

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      2 ay

Cinsellik ise anlatma değilse anlat. Zaten evlilik yoluna gireceğim

Yorumla
    • youtopia
      youtopia
      2 ay

Aslinda cinsellik degil, oyle gibi duruyo ama degil 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      2 ay

Anlat bakalım neymis

Yorumla
    • youtopia
      youtopia
      2 ay

Burdan mi ama

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      2 ay

Bosverr kalsın ozaman dediğim gibi umurumda değiller evleneceğim zaten yeterli bir sebep

Yorumla
    • youtopia
      youtopia
      2 ay

Hmm okeyy. Onlardan en uyuz oldugunu dusun. Ve onun can dusmani ile birlikte oldugunu. Evlenecegini falan. Onun arabasindayken, onun arabasinda oldugun belli olacak sekilde miniyle resim atmak mesela. Bir erkegi kiskancliktan kudurtur bu

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      2 ay

Bir erkek bir erkeği sevmiyorsa ve kadında zaten sevmediği erkeği tercih ediyorsa direkt otomatikmen kıskançlık başlar bunlar normal

Yorumla
    • youtopia
      youtopia
      2 ay

Evet ama burada asil kiskirtici olan sey farkli. Miniyle onun arabasinda olman. Muhtemelen biseyler yasadiginizi dusunucektir

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      2 ay

Benim yanımda olan benimle ciddi yola giren erkekten dolayı diğerleri haliyle kıskançlık yaşayacak Benim yanımda yer almanın kaybetmenin değerini öyle anlayacak zamanlaa

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Tutkulu, hırçın, kıskanç düşman başına🤣🤣

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Aynen 😂

Yorumla
  • KhayJen
    KhayJen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 62%
    3 ay

Off oluyor öyle bi şeyler sık sık evett

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Gereksiz insanlar yüzünden

Yorumla
  • Zevksizhayat
    Zevksizhayat Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 60%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Aşka küsmüş Memati tanımı çok iyi değil mi

0
    2 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evett bencede 😂

Yorumla
    • Zevksizhayat
      Zevksizhayat
      3 ay

😄😄😄

Yorumla
  • Huzurluhuzursuzz
    Huzurluhuzursuzz Takip Et
    Guru Yaş: 73 , eic 62%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ben aşkta basarısız biriyim

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Gerekli bir konuda değil zaten

Yorumla
  • SAKİNkullanıcı
    SAKİNkullanıcı Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Memati den bile kötü haldeyim

0
    2 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Toplu olarak iyi değiliz

Yorumla
    • SAKİNkullanıcı
      SAKİNkullanıcı
      3 ay

Cidden iyi değiliz

Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Hiç olmadım bilemicem

0
    3 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Temiz kafa mis yerinde olmak vardı

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      3 ay

isterdim aşık olmayı

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Güzel ama sonu kötü biten bir hikaye senden farksız kalmazsın rahat ol

Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 45%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Kendimden vazgeçerim

0
    25 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Oooooo

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Herkesin sevgisi başkadır

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Elbette ona saygımız sonsuz

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Değer mi bilmem ama Kendimden vazgeçtim ona yetebilmek için ama yine olmadı yine olmadı

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bazen nasip olmayınca olmuyor. Ben artık insanların beni sevmesinin çabasına bile inanmıyorum

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Herkesi bir tutmamak gerek bence ama yine de sen bilirsin bence her insan bir şans hak eder mesela neler yaşadın bilmem ama benim yaşadıklarımdan sonra ben hala şans veriyorum

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Ben bana yıllarca zulmetmiş gözyaşı döktürmüş yapmadığı kötülük kalmamış ben yere düştüğümde bile elimi tutmamış ve daha fazlası bir erkeğe şans vermem o bu şansı haketmez bunun gibileri sevmeyi bilmez

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Helalligim yok zaten Allah katına kalmış hesapların hepsi gördüm o oraya hazırlasın kendini bakalim karşıma getirildiğinde göreceğim

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Allaha hep bu şekilde dua ediyorum bu kişiyle bu dünyada birdaha denk getirme bizi karsilastirma diye

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Senin acını anlıyorum hissediyorum az çok tahmin etmeye çalışıyorum ama bir kişi yüzünden neden bütün hayatını karartma seninde mutlu olmaya hakkın var gülmeye güldürmeye sevmeye ve sevilmeye hakkın var

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Bir kişi sana hata yaptı ama cezasını bütün erkeklere kesme sana layık olan bu değil herkes gülerken sen herğün eskiye takılı kalma

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bu hayatın gerçekten bazen acil çıkış kapısını arıyorum. Yaşadığım diğer imtihanlarla beraber biraz ağır geldi haliyle tek başına deve yükü ağırlığı kaldırmak kolay değil birde tek olunca. İllaki zamanı gelince birine sans vermem gerekecek ama şu an o doğru zaman değil. şu an bile biriyle evlenmiş olsam diyelim ben o adamı bile sevemem bu evlilikte en fazla çocuk sahibi olur annelik duygusunu yaşayabilirim

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Yanlış anlama beni ama sürekli erteleme yaparsan hatalı olan sen olursun çünkü erteleme yaparsan giden senin hayatın olacaktır biran önce mutlu ol şans ver demiyorum öncelikle mutluluk için üzerinde ve önünde olan sorunları kaldırmalısın bence

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet başka sorunlarım var onlarla ilgileniyorum bende ayağa kalkmam gerek en başta sonrasında belki mutluluk

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Emin ol bu zorlu engelli ve mücadele dolu yol da sana karşılıksız ve severek destek olacak tek unsur mutluluktur huzurdur

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Aynen huzura ihtiyacımız var kafanın rahat olmasına. Bazen diyorum keşke bu kadar ağır imtihanlar yaşamasaydim bu kadar yıl bekletilmeseydim rabbim tarafından bambaşka bir hayata sahip olacaktım ve gerçekten de öyle olacaktı ama maalesef ben gibi insanlar hayata 5 0 önde başlayamiyorsun zirveye ulaşmak için o kadar kolay hayat hiçbir konuda fırsat sunmadi bana çok güçlüsün diyeceksin belki ama oda bir yere kadar güçlü olmak ya da savaşmak

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

İnsan bazen güçlü olmak istemiyorum mutlu olmak istiyor evet haklısın hayatın kötü etkiliyor seni ama isyan etmedin sorun çıkartmadan ve kötü düşünmedin bunun karşılığında aşkların en güzelini mutluluklarını en safını yaşayacaksın ben bunu hissediyorum ama içine attıklarını dışına vur ve denize at gitsin

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Olan biten herşeye sabrettim rabbimin istediği gibi ardi arkası kesilmeyen ağır imtihanlar yaşadım biri bitmeden diğeri geçtim diğeri geçmeden diğerine ayağa kalkacak halim kalmadı o süreç içerisinde haliyle insanın sevmeye sevilmeye sevgiye saygıya ne varsa herseye karşı kırılıyor soğuyorsun evet karakter olarak olgunlaşıyorsun hissizleşme başlıyor o süreçte şu an evet şu an ben varım ama ruhum yok gibi uzay boşluğunda savruluyorum hislerimi kaybettim tüm benliğimi yok oldu bir rüya ya da simülasyonda gibiyim gerçeklik algısı yok. Çoğu insana bomboş bakıyorum. Evet belki tek taraflı olarak dediğin gibi yaşayabilirim

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Şu anda olayların biri bitmeden bir ötekini yaşıyorsun ve sırtın bükülmüş bir vaziyette yaşamaya çalışıyorsun ama bunların sonunda ardı arkası kesilmeyen mutluluklar huzur sevgi saygı hepsi seninle birlikte olacaktır Çünkü sen bu dünyaya sürekli üzülmeye ve kırılmaya gelmedin Yeri geldiği zaman o kadar güzel o kadar samimi ve içten güleceksin ki gülüşlerin neredeyse insanları kıskandıracak dereceye gelecektir bu süreci içerisinde kadar süredir varsın bilmiyorum ama şu kadar net bir şekilde söyleyebilirim ki Şu anda duyguların hislerin ve Kalbin ne kadar hissizleştiyse bile illaki O son baharı yaşayan kalbin ilkbaharı da yaşayacaktır ve bunu sana yaşatacak olan kişi seni hak eden kişiler bence çünkü Uzun bir aradan sonra mutluluk hissi güzellik hissi ve iltifat duyma hissi bünyene belki ağır gelebilir ya da farklı bir duygu olarak hissedebilirsin ama eminim ki bu duyguları hissettiğin zaman yeniden doğmuş dünyadaki güzellikleri ve mutlulukları yaşadığını ve hala bitmediğini hakkın olanı aldığını hissedeceksin çoğu insanı boş bakıyorsun Bu gayet normal bir şey ama bunu sana yaşatan kişiye Seni bu hale sürükleyen kişiye şu anda hayatını yaşarken gülerken mutlu olurken ve aşk yaşarken senin bu şekilde olman insani olarak beni çok rahatsız etti açıkçası Çünkü bugün hava çok güzeldi ve Bu güzel havada Senin de mutlu olman huzurlu olman ve Bu güzel günün tadını çıkarman senin en doğal hakkında ve bu güzel günü senden aldılar ve üzülerek geçirmene sebep oldukları için ben onların adına senden özür diliyorum Ne kadar fayda eder bilmiyorum ama seni tekrar eski hayatına kazandırabilmek için bir yerden başlamak gerekir ve o yüzden seni üzen kıran inciten ve ağlatan herkes için ben senden özür diliyorum🙏🙏

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Okadar zarif bir insansınız ki estağfurullah sizin değil o zihniyeti olmayan idrak edemeyen insanların özür dilemesi gerek sizin değil düşünmeniz bile bana yeter🙏 Eskiye dönmem zor ama yavaş yavaş hayata karışmaya çalışıyorum sadece şu an ailem için ayaktayım onun dışında herkes askıda kaldı. Peygamberlerimizin bu hayatta geçtiği yollardan geçince ne hissettiklerini okadar çok iyi anlıyorum ki hepimizin hayatı aslında bir peygamberin yaşadığı hayat döngüsünün bir benzerini yaşıyoruz

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Özür dilemek çok bir şeydir herkes öyle kimse için kolay kolay özür dilemez ben özür dilerim çünkü ni yerden başlamak güzellikleri mutlulukları huzurun olduğunu göstermek inandırmak için ilk adımı atmam gerekiyor özür dilemesi gereken kişilerin özür dileyecek yüzü olsaydı veya aklı yerinde olsaydı şu an bunları konuşmak yerine hayatta olan güzellikleri konuşuyor olurduk bence keşke elimden daha fazlası gelse keşke aklımda olanları aklımdan geçenleri sana verebilsem sende karşılığında hayata gülsen mutlu olsan ve bana sütlaç yapsan ☺️☺️☺️☺️🥰💐

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Elbette ama lakin bazen özür dilemek yetmez yapılmış bazı hatalar için az kalıyor o yüzden benim için bir önemi yok. En azından düşünebilmek önemli burada. Hayırlısı diyoruz yolumuza bakıyoruz ☺️☺️

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

Evet yeterli değil bende biliyorjm dünyaları vermek gerekir ama umut ışıklarını yakman için bi yerden başlamak gerek ve bende özür dilemekle başladım yapılmış hata ne kadar büyük olursa olsun bende karşılığında daha büyük mutluluk huzur sevgi ve neşe vermek için mücadele ederim ki bu yaşamak için verilen hayatı yaşa

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

İnce düşünceleriniz için teşekkür ederim 🙏

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      3 ay

💐💐💐🥰

Yorumla
  • Mochung
    Mochung Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    3 ay

Soru açıklaması benim cevabım

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

👍👍

Yorumla
  • Cαƚɱiɳƚ
    Cαƚɱiɳƚ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay

Aşk yok tanımlayamıyorum🐈‍⬛

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Katılıyorum Sana

Yorumla
  • Sipahi001
    Sipahi001 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 94%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.

Ahaha benzetme hariks

0
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Evet öyleyiz artık

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Ferhat gibi boşa çabalamişum ula

0
    3 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Olsun vardır ondada hayır

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      3 ay

Bak oni doğri dedun işte

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Kesinlikle

Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

İnsanlardan uzak hayvanlara yakın

0
    5 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

En sevdiğimiz bakış açısı

Yorumla
    • Benimolsadecebenim
      Benimolsadecebenim
      3 ay

İnsan olan yerden hayır gelmez zaten

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

İnsan insana artık iyi gelmiyorr

Yorumla
    • Benimolsadecebenim
      Benimolsadecebenim
      3 ay

Maalesef ki öyle

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

maalesef

Yorumla
  • DürüstlükÖnemli1
    DürüstlükÖnemli1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    3 ay

Çok İlgiliyimdir 😍

0
    6 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Ne güzel hakeden birine denk gelirsin umarım

Yorumla
    • DürüstlükÖnemli1
      DürüstlükÖnemli1
      3 ay

Umarım öyle olur Arıyorum zaten

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Nasipse gelir zaten sana

Yorumla
    • DürüstlükÖnemli1
      DürüstlükÖnemli1
      3 ay

Gel O zaman 😊

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Beni her isteyene gideceksek Türkiyede evlenecek adamlar kalmaz ☺️

Yorumla
    • DürüstlükÖnemli1
      DürüstlükÖnemli1
      3 ay

Hadi Yaa 😔😔

Yorumla
  • aslanyy
    aslanyy Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.

Seversin yeterki sevil ☺️

0
    10 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Ben onada inanmıyorum zor ☺️

Yorumla
    • aslanyy
      aslanyy
      3 ay

İnanmalısın bence hanımefendi ☺️

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Bu devirde zor gibi ☺️

Yorumla
    • aslanyy
      aslanyy
      3 ay

Zoru başarmak istemezmiydin :)

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Herkes başarmak ister ama aşka kapandık başka bahara ☺️

Yorumla
    • aslanyy
      aslanyy
      3 ay

Bahar gozunun önünden kayıp gitmesin☺️

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Gerçek ise gitmez zaten ☺️

Yorumla
    • aslanyy
      aslanyy
      3 ay

Çokmu şansımı zorluyorum acaba😀😀

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Sanmıyorum 😂😂

Yorumla
    • aslanyy
      aslanyy
      3 ay

Yapcak bişey yok

Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Aşık olunacak kadın gösterin aşık olayim

0
    7 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Valla siz erkeklerde haklısınız hepimiz yanlış insana denk gele gele bu haldeyiz napalim kader

Yorumla
    • DELİKANLIPRENSSSS
      DELİKANLIPRENSSSS
      3 ay

Doğru insan yok mu
      Herkes birilerinin eskisi birilerinin artiği
      Normalde gecmise takilmam da
      Kizlar unutmuyor benimle yatacak aklinda eski sevgilisi kalacak vs

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Valla şu an ki devirin tanımı şudur " karışık çerez ". Bizler biraz ince detay düşünüyoruz sizler dümdüz düşünce detaysız

Yorumla
    • DELİKANLIPRENSSSS
      DELİKANLIPRENSSSS
      3 ay

Kimin ne düşündügünü bilemezsiniz hanımefendi
      Ha genelleme olabilir

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Genelleme olarak hitap ettim. Herkesin düşüncesine yoramayiz elbette

Yorumla
    • DELİKANLIPRENSSSS
      DELİKANLIPRENSSSS
      3 ay

Aynen teşekkürler

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Rica ederim

Yorumla
  • Melike3856_
    Melike3856_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Çocuk gibi sevgi tomurcuğu

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı.

melek yüzlü şeytan.

0
    0 Yorumla
  • Erkekfatma22
    Erkekfatma22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    3 ay

Aşk benlik değil

0
    0 Yorumla
  • Aslan1806
    Aslan1806 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Siz nasıl tanımlarsiniz

0
    0 Yorumla
  • BJK_67
    BJK_67 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.

Kusturmek için çok cabaladilar

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    3 ay

Tanımlamam için inanmış olmak lazım

0
    0 Yorumla
  • Asilade
    Asilade Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Memati mi aşka küsmüş

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    3 ay

hiç tanımlamadım, çoktan seçmeli yok mu?

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Beyinsiz.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşkta kendinizi nasıl tanımlarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşkı nasıl tanımlarsınız? Kendinizi ve aşkınızı nasıl tanımlarsınız? 12 cevap verildi
Sevdiğinizi nasıl tanımlarsınız? 11 cevap verildi
Sevdiğinizi nasıl tanımlarsınız? 4 cevap verildi
Siz aşkı nasıl tanımlarsınız? 34 cevap verildi
Siz aşkı nasıl tanımlarsınız? 60 cevap verildi
Aşk'ı kendince tanımla? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨