Ya yüzük fotoğrafı atmıştı su kırmızı kutuda tektaş olanlardan. Geçen sene. Bana demişti ki sana bundan alıcam falan. Geçen gün o fotoğrafı buldum flaşımda anılarım depreşsin diye ona attım aa bak hatırladın mı diye. Bana dedi ki hala saklıyo musun kutusunu? Neyin dedim. Yuzuğun dedi. Ne yuzuğu dedim sana vermiştim ya dedi senin için almıştım ya hatta dedi ( evet bana bir yüzük verdi ama çakma bişey ve kutuda değildi öylece cebinden çıkarıp vermişti ama bana demişti ki ufacık yuzuk ama baya pahalıydı. ( o kadar pahalı bisey değil hatta pahalı değil yani heryerden bulacağınız tarzda ve bana aşırı büyük oluyor ve zaten yepyeni gozukmuyordu.
Neyse dedimki bana kutu yuzuk falan vermedin bunu kuyumcuda çekmiş olabilir misin? Hayır bizim ev burası bu yuzuk bizim evde vardı benden iyi bilemezsin dedi. Annenindir dedim. Sonradan hm olabilir annemindir belki dedi. Ben anlamadım. Noldu şimdi napmaya çalıştı nolmuş yani şizofrenleşmiş mi? Resmen şoke oldum.
Neyse dedimki bana kutu yuzuk falan vermedin bunu kuyumcuda çekmiş olabilir misin? Hayır bizim ev burası bu yuzuk bizim evde vardı benden iyi bilemezsin dedi. Annenindir dedim. Sonradan hm olabilir annemindir belki dedi. Ben anlamadım. Noldu şimdi napmaya çalıştı nolmuş yani şizofrenleşmiş mi? Resmen şoke oldum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer