Sevgilim şizofren mi?

iyi geceler arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce olan olayı anlatıyorum sevgilim kuzeniyle birlikte pes atmaya gitti dönüştede sevgilime canım cips yemek istiyo gelirken alır mısın dedim oda almış neyse balkondan aşağı ip sarkıttım arabasını da garajın önüne park etmişti yanında kuzeni vardı henüz 1 dk bile geçmeden arabasının yanına bir araba durdu ve sürücüsü bianda sevgilimin arabasına bindi sürücü koltuğuna koş koş arabaya biri bindi dedim ve hızla arabaya gitti kuzeni adam arabayken arabadan çıktı adamda indi hemen ve sevgilim adamın elindekini aldı ve içti gibi gördüm panikledim doğal olarak ve hemen sevgilimi aradım noluyo kim o iyi misin noluyo dedim çalıştığı şirketten arkadaşıymış ama çok fazla muhabbetlerinin olmadığını söyledi ee birlikteydiniz o zaman dedim madde kullanan adamla işim olmaz benim dedi elinden bişey alıp içtin ama dedim çikolata uzattı bende yedim dedi inandırı değil tabi orasını bilemiyorum ben adamı tanımıyorum bu arada. sonra tekrar pes attığınız kafede miydi yani anlamadım dedim direk bağırmaya başladı ardından küfür etmeye başladı noluyosun kendine gel ne dedim sanki dedim bana güvenin yok ben demedim mi sana kuzenimle olduğumu farklı bir durum olsa söylemez miydim falan demeye başladı ben sana tepki göstermedim güvenlede bir alakası yok sadece soru sordum dedim biraz sakinleşir gibi oldu uzatma l*n uzatma bir gecede olay çıkmasın l*n ddiye tekrar öküz gibi böğürdü ama ben büyük bir tepki göstermedim neden bu tepkilere mağruz kaldığımı anlayamıyorum istemsiz olarak sesim titremeye başladı ve ağladım masumlaştı oda beni çok sevdiğini ve yanlış bişey yapmadığı benim ses tonumdan dolayı ona güvenmediğimi düşünmüş bla bla blaa... telefonu kapatırken izinli gününde ne olursa olsun psikoloğa gideceğimizi ve gerçekten artık dayanamadığımı söyledim oda tamam dedi kapattık ve sadece bir tane mesaj attı evdeyim diye ve büyük ihtimalle şimdi uyumuştur. benim bir suçum var mı kafayı yicem şimdi nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım acil yardım edin :(
Sevgilim şizofren mi?