AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Evet mümkün. Bu durumla ilgili başıma gelen birçok örnek var.
mesela? :) azıcık anlatsan ya...
Mesela kalp kalbe karşı durumu. Aynı anda mesaj atılması.
Ya da kâbus görüp sabahın köründe uyandığımda mesaj attığım kişinin-akşama kadar uyuyan çok ağır uykulu biri olmasına ve telefonunda titreşim dahi olmamasına rağmen- aniden uyanıp mesajıma 2 dk içinde geri dönmesi.
oha a*k evet diyenlere bak ya tabi herkesin kendi görüşü ama bana göre saçmalık ötesi sadece bu konu değil şu düşnce gücüyle olan her şey ama her şey saçmalıktır
Eger bahsettigin sey telepati ise defalarca denedim hicbir ise yaramadi
birazdan pembe elbıselı yaslı bırı odana gırecek muhtemelen bayan
Ya bilimsel olarak evet ama nasıl yaparsam yapıyım karşılık alamadım genede ümit kesmiyorum :)
onu bilmiyorum da dışarda aklımdan kim geçse eve gelmeden karşılaşıyoz eriyommu yavaştan nedir
gönülden gonule yol vardır dıye bı laf vardır bencede mumkun
28 yıldır bilim kurgunun içindeyim
böyle senaryo görmedim.
Evet bence mümkün diyen arkadaşlar, empati adlı kitabı okuyup etkisinde mi kaldınız.
Çok komiksin ama gözler kalbin aynasıdır insanın bakışlarından anlaşılır
Sizi 3 HAYIR ile uğurluyoruz ;) :))
Olabilir ama bence bu aklımızın bize oyunudur saçma yani ;)
Hoslandigini belli edersin de karsilik verecek diye bir kaide yok
öyle bir düşünce gücüm olsa bilimde sanatta kullanırdım :)
Çok düşünmekle rabbim beni ona 3G ile bağladı sanırım sonra ihanetiyle sinyaller koptu. Bu hikmetse sinyal gücümde iletilmedi :(
Daha önce sevdiğim bir kızı çok düşünüyordum seni rüyamda çol görüyorum bana dedi ama çıkma teklifimi reddetti.
Pozitif nlp ile senin düşündüğünü karşı tarafa bir ayna misali yansıtabilirsin. O da senin düşündüğünü kendi düşünmüş gibi hisseder.
Güzel yazmışsın, anlatım tarzını sevdim okumuş insanın hali başka yaa
teşekkürler, çok ince bir iltifat olmuş yaa:)
gizli sorulacak bir soru değilmiş takip ederdik yazdıklarınız efenim.
Tabiki de mümkmün karşı cinsin gözlerine attığın her bakış bastırılan düşüncelerini ilettiğin bir sinyal "dir
Mesela düşünce gücümün etkisiyle bir bayanı 5 saniyede 10 pozisyonda canlandirmam
ben rüyamda hayatımın sonunu o tünelin sonundaki ışığımı gördüm ve birgün karşılaşacağıma inanıyorum öyle olmasa görmezdim rüyamda
görsem bile rüyada aşkların en güzelini tadamazdım bu rüyadan güçlü bir aşk ve dediğin sinyallerle olduğunu düşünüyorum
Düşünce değil ama hissettirebilirsin bunun adı
telkin veya telekinezi dir.
beynimizin statik enerji yayması gibi bişey.
Bütün yorumlari tek tek okuyacagim ama yardim etmelisin bazi seyleri anlamamda..
Hissettiğin kadar düşünürsün dejovu misali Olmasını istersin bazen de olmadıklara isyan edersin :)
Ben düşünce gücümü kullanarak yorum yazıyorum şuanda bir kısmı okunmayabilir t s w a 5 c
Kalp kalbe karşı dır bnce sen onu düşünüyosan oda seni dusunuyodur ama ne şekilde bilemem :D
Hiç konuşmadan hatta bakmadan insanlarla konuşabilirim ve herkesi konuya çekebilirim
yok artik dusunce gucu dedigin" zorla" oluyor cabalayarak veya. kalbinden gelmeli cik uymadi bana :D
Bir kitapta olabileceğini okumuştum. Ama detayı hatırlamıyorum.
Hayır sen. sadece düşünürsen olmaz bence ama peki hiç arastirdin mi bunu
duygu yollama operatoru mu kucan kiz :D kscell falan :D
oyle bır sey olsaydı bu ıletısım araclarını nıye ıcat etsınler
Bir ara bu konuya bayağı kafa yormustum. Birkaç denemede bulunmuştum. Mümkün olabilir ya da biz beynimizi öyle yönlendirdigimiz için her şeyi o yönde algılıyoruz. Kendini kandırmak gibi.
Denedim oldu. İnternetten yararlanabilirsin. Rüyalara girebilmek yaz herşey çıkıyo
O hoslanti karsilikliysa veya bilinc altina bir sekilde girdiysen mumkun olabilir tabi.
Nedendir bilmem ama bende düşünce yoluna çok inanırım
Tabiki mümkün dünya tamamen enerjiden oluşur bu radyo frekansı gibi bişidir doğru frekansı bulursanız herşey mümkün
düşünce gucuyle ucagı bıle ucura bılırm özel yeteneklerm var benım.)
Şu anket oylamasındaki çıkan sonuca şaşırdığım kadar bu hayatta hiç bir şeye şaşırmadım.
Bence tamamen hislere bağlı. Yani insanlarda wifi his. Olay, düşüncelerini dogru hissettirmek.
Kesinlikle mümkün... bu şekilde tanistigim ve görüldü diye ileti raporu almisligim var :))
Telepati ya da duru görü çalışmalısın ama bu da uzman biriyle olmalı
Astral seyahat hakkında bilgi sahibi olursan çok daha fazlasının mümkün olduğunu görürsün.
o dediğin bağdatda helva olurda insanların çok ekmek yemesi lazım o seviyeye gelmek için ama olmazda diyemem
ya bende seviyorum birini her gün adı dudaklarımda ama o beni düşünmez sanmıyorum etrafında bissürü kız varken bana ihtiyacı olmaz ki
Aşk insanı ne hale getiyor hava da sinyal avlıyoruz
hep bu havaların yüzünden ya:/ bahar da gelio... hava da görünmez bir şey ama işte etkisi büyük:)
Geçen gece çok dua ettim rüyasında beni görsün diye ben onu gördüm ters tepki yapıyo :/
Canım rüya dediğin şey genel itibariyle REM uykusu esnasında bilinç altında yatan şeylerin açığa çıkmasıdır sen onu bilinç altına yerleştirmişsin zihnini ona yönlendirmişsin bu yüzden onu rüyanda gördün. Tabi bu söylediğim şey genele indirgenmiş bir şey bazı istisnalar var kendimden biliyorum
Denedim:) Ama iyi ya da kötü bir geri dönüş olmadı. Sanırım beceremedim:)
Bir insan gerçekten aşık sa hayatta her şey olur bence
Secret diye bir kitap var tam bu konu hakkında okumanizi tavsiye ederim
benımde dusundugum bırı var ama karsılık hala gelmedı ıstedıgım anlamda :D
Iki tarafın da 6. Hissinin çok kuvvetli olması gerekir bunun için.
Seviyosan tek kişilik değil ise düşünce gücü diye manevi bisey olmaz hep o yolda kaybeden ben olmusumdur ama sana iyi sanslar yolun acik olsun
Bu sekilde basarmisliklarim cok :)
Bazen sinyal doğru gelir sen yanlış alırsın.
nasıl düşündüğün önemlii
Evet telepatiye inaniyorum cok kez yasadimda
Özelden sana bisey yazayim hedefine ulasirsin
hiç inanmıyorum canım saçma gibi.
Siz ne içtiniz, de böyle uçuyorsunuz :)
Olursa hoslandigim kiside benden hoslaniyodur :)
kesinlikle mümkün. cekin