Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Düşünce bir enerjidir. ve bu enerji tıpkı bir mıknatısın demirin atom dizilişini düzene sokarak onu, diğer demir bilyeleri kendine çekecek özelliği kazandırıyorsa düşünce enerjisi de beyni arzu ettiği şeyi kendisine çekebilecek düzeni sağlayabilir.
Çünkü beyin delta fazında 1 herz frekansı yoğun şekilde üretmeye başladığında zaman ve mekandan soyutlanarak kainat ile iletiişme geçmeye başlar. Aslında bu dalga boyunu sürekli üretir ama RAM uykusu dediğimiz süreçte bunun yoğunluğu artrar.
İşte siz düşünce enerjisi ile beyninizi doğru programladığınızda beyniniz sürekli olarak bu dalga boyuyla yaydığı enerji ile tüm evreni etkiler.
Yalnız bu demek değildir ki düşünce gücüyle Amerika kıtasını kendinize çekebilirsiniz. Aslında çekersiniz ama gücünüz yetmez. ama mesla 3 milyon kişi aynı anda aynı şeyi düşünce belki yerinden kımıldatabilirsiniz. Çünkü nasıl ki siz bir şeyleri etkiliyorsanız, bir şeyler de sizi ve sizin etkilemeye çalıştığınız şeyi etkiler.
Fizikte basit bir tanım vardır. BİLEŞKE KUVVET. yani bir nesneyi etkileyen kuvvetlerin bileşkesi o nesnenin gideceği yönü belirler. O sebeple kimin çekim enerjisi daha kuvvetli ise nesne ona doğru ilerler.
Özetleyecek olursak düşünce gücü ile her boku yiyebilirsiniz buna aşk da dahildir ama doğru odaklanmak ve yeterince güçlü çekim gücüne sahip olmak gerekir.
İmkansız değil ama biraz zor ve zahmetli iş, çünkü dediğim gibi mesaj iletmek istediğiniz kişi sadece sizin çekim alanınızda olmuyor.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılTelepati. 2 bencemde baya bahsettim.
Süper benceler.
Okumanı tavsiye ederim.
Okurlen keyif alıcaksın :)
www.kizlarsoruyor.com/.../a15263-telepati-nedir-nasil-telepati-kurulur-biri-bizi-gozetliyor
www.kizlarsoruyor.com/.../a15820-telepati-bolum-2-birazda-biz-gozetliyelim00 Yorumla
biraz dalga yoluna bağlamışsın heralde :D ama böyle bir şey var. Kuantumu hiç duydun mu ya da nedir biliyor musun, bilmem ama enerji (dua, meditasyon, dilek vs.) gönderimi ve alımı arasında zannedilenin aksine zaman farkı yok pek. Aslında bu, senin ne amaçla istediğine bağlı.
Kuantumu küçümsüyorlar çünkü ne olduğu hakkında fikirleri yok. Ben yıllardır bu konu hakkında araştırmalar ve okumalar yapıyorum. Çok büyük faydasını gördüm. Aslında bunun adı ne olursa olsun, pozitif düşünce ve enerjinin hayatımız üzerinde çok büyük etkisi olduğu azımsanamaz. Çünkü enerji dediğimiz şey de bir gerçekliktir.12 Yorumla
+1 yıl1 kere basima geldi ama ben iyice kafayı kurmutum sadece ona odaklanıyor ve onu düşünüyordum yapmasını istediğim şeye odaklaniyordum ve oluyordu ben düşünüyordum hissediyordum ne yaptığını mesela beni aramasını düşünüyor ve istiyordum arıyordu yanima gelmesini düşünüyordum geliyordu beni birşey çekti buraya diyordu halbuki sevgili falan değildik sonra ben sıkıldım başkasını buldum
24 Yorumla- +1 yıl
Hahaha son cümle çok iyi olmuş.. :-)
- +1 yıl
Doğru ama şimdi yani düşüncelerin de gücü vardır sonuçta :)
Soran+1 yılbitiş kısmı şoke etti yalnız :SSSSS
yine de teşekkürler faydalı bir görüş oldu bu benim için:D- +1 yıl
Önemli değil ben çabuk sıkılan bir insanım hevesin kaçıyor elde edince napalim. s
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence duygular karşılıklıdır.
Birine sevdiğini belli edersen, o da seni sever.
Beden dili, mimiklerimiz, ses tonumuz ve hatta ten rengimizle bu mesajı veririz.
Onun da senden hoşlanmaya başladığının belirtileri olarak da senin hakkında daha fazla şey öğrenmek istemesi örnek gösterilebilir. mesela okuldasınız, senin de ingilizceden kaç puan aldığına bakmıştır.. Ya da iş yerindesin, senin vardiyana da bakıyordur.. Aynı şekilde seninle daha fazla daha fazla tanımaya yönelik konuşmaya başlaması, seni görünce gözbebeklerinin büyüyüp ten renginin değişmesi, sana dokunmak için bahaneler yaratması örnek gösterilebilir. Belki seni takip ederse bir yerlerde aniden çıkabilir de yani :D30 Yorumla
+1 yılİşe halkla ilişkilerde ilk başladığım gunun sabahı onu gördum hayırlı olsun dedı gülümsedi uzunca baktım bu adam benım olmalı dedım nasıl baktıysam artık elındekı giriş kartını düşürdü :D:D sonra yemekhanede bırdaha baktım sınyal yolladım aldı herhalde. sonra asansorde karşılaşmalar merdıvende çarpışmalar arvişde kalmalar... diğer gun kurumun comundan bulmuş ben senı ruyamda gordum evlenıyoduk dedı o günden beri beraberiz. :D :D birde geçenlerde bı ayrıldık cumaya gidiyordu baktım buna bir yine secdede uyumuş ruyasında beni görmuş korkmuş geldı barıştık :D olabılıyor yanı emın ol :D :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloji kitapları okursan etkilemek ve bunu anlamak kolay olur. Ben öyle yaptım işe yaradı. ama çekim yasası diye bir şey var. bir ara onu rüyamda gördüm bire bir aynını sonradan yaşadım mesela. İkimizde rüyamdaki gibiydik ben gözünün önünde dolanıp oralı olmuyom o da dikkatimi çekmeye uğraşıyodu.. bunlar var ya çok önemli, insanın fizik yapısını aşan bir enerji gücü var. Çapa atmayı araştır. Ben telkin gönderiyorum bir de dil kalıpkarı var. Bilinçaltına oynayıncada oluyor bir de taktik filan:)
00 Yorumla
+1 yıl6. His diye birşey var.
İnsanoğlu göz, kulak, burun , ağız ve dokunma duygusu haricinde bir duygusu daha vardır bu da 6. Histir.
Neyin ne olacağı, insanın bazen içine doğar. Kötü birşey olmadan önce bir karamsarlık oluşur.
Korktuğum başıma geldi atasözüde bu anlattığıma örnektir.
Kısaca bizim wifiye bağlı sinyallerimiz yok ama eşdeğer çekim kuvvetinde hislerimiz var.165 Yorumla- +1 yıl
6. His Hayvanlara Aittir diye duymuştum birilerinden hatta insanlarda 6. his olmadığını bunun ön sezi olduğunu eğer insanlarda 6. his olursa neler olacağını onceden hıssedebılecegını ve bu o kısıde tedırgınlık yaratabılecegını duymustum
bu yuzden mıs hayvanların depremlerı falan hıssetmesı
ben onun yalancısıyım :) - +1 yıl
İnsanlar düşünen hayvanlardır zaten :) @blondewoman
- +1 yıl
Baya Manâlı Oldu Bu :) @KemalSönmez
- +1 yıl
6. his biraz beynin farkında olmadan yakaladığı ayrıntıları değerlendirme kapasitesi, yani birinin bir bakışını veya bir davranışını görüyorsun çok bir önemi yok gayet standart gibi geliyor, ama arka planındaki fesatlığı beynin hissedip "o x kişisi de ibnenin biri abi neden bilmiyorum ama içim ısınmadı ya dedirtiyor"
hatta bunu kullanarak saklı reklamlar yapıyorlar alışveriş oranını arttırıyor. - +1 yıl
ben basıma gelecek seyleri önceden hissederim hatta ruyamda görürüm gerçek olur @blondewoman
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç unutmam aşık olduğum biri vardı..
Okulun (sömestr ) tatile girdiği zaman, en son memlekete ben giderim.
Herneyse, onunda gittiğini düşünüyordum.
Okullar kapandı zaten kim ne diye kalsın (bizim grup hariç.)
Aşk platonik bu arada =))
Neyse: bir sabah kahvaltıya çıktık arkadaşlarla, o aklımda keşke burada olsa diyorum, ama ne mümkün memleketindedir şimdi diyorum..
Çayımı yudumlarken garip bişey hissettim, gayriihtiyari arkama baktım, arkası dönük biri gazete okuyor.
Garson oraya doğru tekrar gidince, yine baktım, aman ne göreyim o.
Hayal mi dedim, arkadaşlarımada söyledim ama cidden o idi.
=)
His başka birşey, o çekim..
Karşılıklı olsa da olmasa da çekimi yaşıyoruz bnce..12 Yorumla- +1 yıl
Boyle seyleri ben de yasiyorum. Karsilikli oldugunu dusunuyor musun? Cok tuhaf onun oldugu ortama girince insan tuhaf bir sekilde hissediyor..
Cevap sahibi+1 yılBenim aşklarım karşılıklı değildir pek ama, sadece bu değil, bunun gibi pek çok örnek yaşadım.
Keşke burada olsa dediğim Ama umudum olmadığı halde orada olan kişiler..
O his..
Çok başka.
Birini çok seviyordum. Çok ama. İki sene görüşmedik. Haftalarca düşündüm belki. Beni araması, hatta bir şans verdiğini ya da unutmadığını belirten tek bir kelimesi yeterli olurdu. Sonra beni aradı. Görüşmek istediğini söyledi. Bu sefer ben görüşmedim. Tüm olay beni unutmamış olmasıymış ve aramasıymış meğer :D Olay sonucu ilk yazdığım cümleyi geçmiş , çok geçmiş zamanda bile yalan babında yazıyorum. Yani telepatik, antipatik boşver gidip invitro geliştirilen hücre hatları ve kanser ilaçları konu başlığına göz at :D Senden hoşlanınca bitebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Evet altıncı his denilen bişey var ya da islamiyette "hissi kablel vuku" denilen bişey var insan bazen bşına gelecekleri hissediyor sanki anı daha önce yaşamış gibi olabiliyor... Zaten birilerinin hislerini anlamakta bakıştan konuşmadan bişeyler anlarsın "kalp kalbe karşı" olayı dinen de doğru yani...
Örnek istemişin insan neye yoğunlaşırsa onu hissedebiliyor ben üniversite tercihlerinde kazanacağım üniveristeyi hissetmiştim normalde sıralamam yetmediği halde o geleceğini hissettim gelmişti...20 Yorumla
+1 yılMümkün değil bu durum var zaten ve her insanda. Kişi ne kadar ne derece sevdiği kişi veya sevmediği üzerine kalben yogunlaşirsa, hisler karşı tarafta yoğunlaşan kişiye geri bildirim misali o an karşı tarafa da iyi veya kotu bir his yoğunluğu yasatabiliyor.
Olayın sürpriz yani ise hisseden kişilerin birbiriyle ( yazılı veya sesli yahut görsel sekilde ) iletişime geçişiyle yaşanıyor.
Ve işin tatsız yanı ise bela olana veya belanın üzerine yogunlasirsaniz, sürekli tedirgin hallerinin falan sizi sardikca, tutup mıknatıs gibi o bela soyut veya somut olsun farketmez icinizdekileri belanın kendisine de yasattirip, insan olmasa dahi bu belayi sanki var ediyor gibi ortaya çıkarıp kendinize cekebiliyorsunuz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ciddi söylüyorum ben bunu yaşadım aradan aylar geçmesine rağmen istediğim pişmanlığını duymaktı sadece ve bir sabah işten eve gittiğim de çok içten dua ettim böyle kendimi onun bedenin de düşünerek dua ettim konsantre oldum , aramalı aramalısın bu şekilde tekrarlamaya başladım ama kaptırmışım kendimi beynim ağırdı adapte olmaktan ve ertesi gün yine yatmak üzereyken telefonum 2 sefer gizliden çaldı üçüncü de görünür şekilde aradı şaştım kaldım , kısa konuşup ilk kez yüzüne kapattım mesajlaş malarımız bile kayıtlı saklıyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalamayın ya. salak salak şeyler bunar. birde bu tip derin konuları bu kadar basite indirgemeyin. mınızın sulanmasına s. kinizin kalkmasına alet etmeyin bu kadar basit cahil ve ayaktakımı olmayın. böyle şeyler var olsa bile sizin gibi ucuz insanların elinde yok olur. ucuzlaşmayın. bunlar ucuz mevzular değil çünkü. sizin kafadakiler ruh çağırıp kızlığını bozacak kişiyi sorar, barkacan bandan hoşlanıyomooo diye sorar sonra nıya çarpıldım yaaaa diye zırlar. derin mevzuları ergen ergen muhabbetlere alet etmeyin ya.
00 Yorumla
+1 yılB seçeneğindeki cümleye uyuz olduğum için a didim. karşılıklı olduğundan mı bilmem bazen oluyor. mesela 8. sınıfta elif diye bir kıza aşık olmuştum. diyarbakır da. sonra eskişehir de lise kazandım aa o da ne? elif te orda fen lisesi kazanmış. şu anda İst tuzla da İTÜ öğrencisiyim, elif te çapa tıp öğrencisi xD. Ama tabi aşk bitti geriye ne kaldı şimdi?
Bizim fakülteden farklı bölümde kızdan hoşlanıyorum, kız çok yerde karşıma çıkıyor ama bazı saçma kurallardan ötürü çıkma sevgili olma durumları yasak00 Yorumla
+1 yılTeletapi deniliyor buna ama var mı bilmem. Zaten anlattığın şey sadece onu düşünmek onu istemek ve ben bunu duaya bağlıyorum. Rabbim iste diyor iste, istedigini vereceğim diyor. Duanin kabul olacagina inanarak dua ediniz duada israrci olunuz deniliyor. Siz onu dusunurken bir sekilde dua ediyorsunuz. Keske olsa demeniz bile bir dua sayılır. (şeklinde biliyorum) o düşünce sonucu ya daha iyisi sizin olacaktir ya da istediğiniz
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşıma gelen ilginç bir olayı paylaşayım. Eski kız arkadaşımla ayrılalı neredeyse 8 ay oldu ancak ilk ayrıldığım zamanlarda onu rüyamda görürdüm ve en fazla 3-4 gün içinde karşı karşıya gelmiş olurduk. Sonra yine ufaktan görüşmelerimiz başladıktan sonra bu rüyalar kesildi ancak yaklaşık 2-3 hafta önce ben görüşmeyi kestim ve yine yaklaşık 1 hafta önce rüyamda gördüm ve yine karşıma çıktı. Bunun sebebini anlayamadım ama bir kaç arkadaşım telekinetik güçlerimin olduğunu söyledi. Bu olaylardan sonra işimle ilgili de bu tarz şeyler yaşadığımı farkettim. İyi ve kötü müşteriyi bu şekilde ayırt etmeye başladım. Tabiki %100 güvenilir birşey değil ama şu ana kadar yanılmadım diyebilirim. Vallahi o kadar kitap okudum ama geliştirebilecek bir yanıda yok sanki doğuştan gelen bir güç. Ufaktan tarota merak saldım ama açıkçası pek bir işe yaramadı ya da ben tam anlamıyla yoğunlaşmıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünce yoluyla yapılabilecek tek şey güzel şeyler düşünmek çocuklar. Güzel şeyler düşünelim ki yarın sabah uyandığımızda güneşli bir güne uyanacak olmanın umudunu asla yitirmeyelim. :):
101 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Bunda gelisebilmek icin cin bilgelihinde kendini gelistirmen gerek batini gorunen bu. Yani cin bu iste oyle. Herseyi birakip kendi ic sesine varmak. Kendini yok etmek adeta. Bu yonde gelisebilen birisi elbette bu fusuncelerede sahip olur. Ama bunun bariz ornekleri yoktur. Cunku bu sekilde gelisebilen bir kisi zarar vermemeyi amaclar. Ama dunya uzerinde eliyle ates yakan insanlarda vardir. Bunlarda bildiklerini soylemezler. Cunku cevrenin zarar gormesini istemezler. Ve bu kisilerde zaten toplumsal yasantiyi terkederler. Bircok kisi var boyle olup cekip giden.
00 Yorumla
+1 yılYalnız buradaki düşünce gücü, düşünceyle kendine çekmek vs. düşüncenin içeriği de önemli. yani 12 saat uyanıksın 10 saat onu düşünüyorsun ama bu düşünce hep "o asla bana bakmaz, ben onsuz naparım, o yanındaki kız ne kadar güzel, o ne kadar erişilmez ne kadar zor" yönündeyse biraz zor
10 YorumlaBirşeyi ne kadar çok istersen gerçekleşmesi o kadar uzak olur. Bu tıpkı hayatın," sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir" nezaman vazgecerseniz ozaman şansınız daha yükse olur. Bu düşünce de başka bir teori hadi gelin birde burdan yakın... Hangi düşünce doğru?
41 YorumlaEğer iki kişi aynı ve iyi şeyleri düşünürse karşılıklı "Karma" olayından o tür şeyler teorik olarak (teorik yani kanıtlanmamış qwe. qwe.) gerçekleşebilir ^w^
ama günümüzdeki insanların tek derdi aşk huzur güven tarzı şeyler değilde rus kadınları yakışıklı erkekler ve seksten ibaret olduğu için..
öyle bir şeyin mümkün olacağını düşünmüyorum xD10 Yorumla
+1 yılKonuyla nerdece alakalı bilmiyorum ama askerdeyken bizim koğuşun önünde bir çam ağacı vardı uzun neden bilmiyorum yatay duruyodu daha öncesi çok dikkat etmemiştim bigece nöbete giderken ağaç dikkatimi çekti ne kadar yatay bir ağaç dedim her an devrilecek gibi duruyo. Neyse sonra nöbete gittim iki saatin ardından geri döndüğümde ağaç devrilmiş kendiliğinden askerlerde temizlik için kesip kaldırıyorlardı yerden hala unutamam bu gibi ve buna benzer birçok şey yaşadım bariz bişekilde
00 YorumlaBen birkaç kez yaşadım ama en ilginç olanını anlatayım geçtiğimiz ay rüyamda aşık olduğum kişinin evini gördüm bütün detayları ile gece yarısı birden uyandım ertesi gün o ban dün gece rüyamda seni gördüm bizim evdeydin ve gece saat 4:00'de uyandım dedi şok oldum inan bana bu çok garip ve açıklaması güç bir durum du
00 Yorumlaböyle şeyler mümkün ama anlatabileceğim de bir tarifi yok. mesela bir gün rüyamda bir arkadaşımı görmüştüm ve rüyanın konusu onunla ilgiliydi. onu arayıp konuştuğumuzda bana sinyal falan filan bir şeyler anlattı ve o gece denediğini söylemişti. konuyu dağıtmadan cevap vereyim: dediğin şeyler mümkün fakat bunları nasıl yapabileceğin, nereden öğrenebileceğin konusunda yardımcı olamam.
00 Yorumla-aklıma bazen bir sarkı gelir söylerim ve aynısı o an da radyoda calmaya baslar.
-Bazen arkadaslarımın akıllarından söyledikleri sarkıyı sesli olarak söyledigim olur hepimiz sasırır kalırız.
-Uzun zamandır konusmadıgım biri aklıma gelir mesaj atmaya veya aramaya üsenirim aksama bir bakıyorum o beni arıyor.
Çok farklı seyler ya düsünce gücü mü yoksa ilahimj bilmiyorum artık. Sende olan seyler neler?00 YorumlaBen buna hep inanmısımdır. alıcısı bozuk olmadıgı surece, yanı sizinleyken size konsantre oluyorsa, (ki gozgoze gelmek, bakısmak degil kastım o somut bir eylemdir) o zaman %80 bu sinyalı alacaktır. Ulan ben dusunce gucuyle kıza asık olduğumu anlatmak için 2 ayımı verdim. ve asla çok samimi olmadım cunku belli edemedim. Sonra ne oldu? Sanırım aynı sinyal bana cevap seklinde geri döndü. Kahretsin ! (Yani yine ilk adımı ben atmıştım)
00 Yorumla
+1 yılBence olur. Benim başıma şöyle bir olay geldi. Geçen sene ilkokul arkadaşlarıyla bir cafede buluşacaktık. Geçen sene sevdiğim biri vardı. Evden çıkmadan önce kendi kendime "bir de kafeye giderken... ... nda onu görür müşüm. Yok be saçmalama dedim kendi kendime. Ama cidden ordaydı ve göz göze geldik.
00 Yorumlabir ara sürekli akimdaydi.. ve karsilasmayi düşünüyordum hep ve sonunda karsilastim.. zaten düşünce dua yerine de geçer.. İstersen dua gibi olur yani. o beni görmemişti geçenlerde aradi konuşurken dedim seni gördüm diye o gün hissetmiştim zaten boyle bir şey olduğunu dedi..
00 Yorumla
+1 yılOlmasi mumkun birsey, cakralarin 3. gozun acik olmasi gerek ayrica bizler ewrenden ne istersek ewren bize onu verir, mesela sen surekli para yok dersen ewrene negatif sinyal yolluyosun isim ters gidio ve paran berektsz oluyo, para yok yerine param olacak die dusunursen ewrene pozitif enerji yolluyosun ve emin ol para sana gelio ewrene negatiflik değil pozitiflik yolla sana the secret (sır) adlı kitabı tavsiye ediorum orda benim ne anlatmak istedigimi daha iyi anlarsın
00 Yorumla
+1 yılbeyin radyo dalgaları yaydıgı doğru böyle telepatik bişey olmasıda mümkün ama çok zor ve binde bir gelen bişey bende bir kaç kez olmuştu evdekiler kavga ederken ben halam gilde uyuyamamıştım örnek.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet di mi çok zor... belki de insanların kalbi aşka açık olmadığı için. yani karşı tarafta alıcılar açık olmadığı için... kimbilir...
- +1 yıl
yok aşkla felan alakası yok bence olasılıklarla alakalı bişey ve düşünceyle veya o dalgaların frekans ının uyumuyla ilerde beyin dalgalarıyla çalışan robot kollar felan da yapabilirler mesela
Bende şöyle oluyor: aklıma bir konu geliyor ve 1-2 saniye sonra yanımdaki birisi o konu hakkında birşey söylüyor ya da onunla ilgili bir kelime ağzından çıkıyor. Oysa ki bambaşka bir konudan bahsederken.. Bir de bazen aklıma birisi geliyor ve pat diye o kişi karşıma çıkıyor. Yani aklıma gelen başıma geliyor.
İnsan beyni bilinçaltı seviyesinde kablosuz iletişim kurma kabiliyetine sahiptir belki de.00 YorumlaEvet mümkün ama işin aslı şuki düşündüklerin hareketlerine ve tavırlarına yansıdığı için karşındaki hissediyor.
Ha örnek istrmişsinya ben aşkla ilgili olmayan bir örnek göstereyim misal trafikte bir kavşağa geldiğimde yol hakkı üstünlüğü olan bir aracın yol verip vermeyeceğini saniyeler içerisinde hissediyoruz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet mümkün, Bir şeyi gerçekten tüm içtenliğinle istersen düşünürsen olur. Nitekim de başıma böyle bir şey geldi. Bir şeyi çok istedim bir sürü engeller vardı aramızda mesafeler, kariyer farkı. Üstüne üstlük sevgilim başkasıyla evlendi ama hep içten içe istedim. Boşanacağı aklımın ucundan geçmezdi, boşandı. Şu an benimle tekrar sevgili.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAminnn:)
Ya oluyo genelde ben düşüncelerimizin ve hislerimizin titreşimler yaydığına inanıyorum hiç tanımadığım bir insanı ona bakarak değerlendirebilirim herkes yapabilir önemli olan beynimizin yapabileceklerini keşfedip kullanmak
10 Yorumlabence mümkün değil anlattigin şeyin adı telepati oluyor ama net bilimsel bir kanıtı yok kuantum teorisine de dayanıyor soylediklerin ama dinen yok böyle birşey anlatığın şey' in adı olsa olsa tesadüf olabilir işin için de aşk varsa malum aşk tesadüfleri sever.
05 Yorumla- +1 yıl
Dinen yok oldupunu da nerden cıkardın
- +1 yıl
sanırım okuduğum din kitaplarin dan kur 'ını kerim de sihir ve büyü gibi şeylerin günah olduğu yazıyor du geçmiş de telepati telkin yöntemi ile büyü olarak kullanıyordu kötü amaçlı olarak günümüz de kimi kötü amaçlı kimi de gösteri kimi de sağlık amaçlı kullanılıyor bu yüz den yok dedim ki incil de de aynı geçiyor diye biliriz.
- +1 yıl
Büyü sihir düşünce gücüyle yapılmaz.. onlar da insan hayatıda vardır ama dinen günahtır.. yani yok deildir.. telepati dediğimiz şey ise dinen günah die birşey yok.. mesela bazı Allah dostları sevdiklerini telepati ile yönlendirebiliyor (yani mesaj gönderior) gibi gibi
- +1 yıl
az kaynakcasi sağlam olan kitaplar oku tarih ve bilim gibi ve KUR ''ANI kerim, incil , tevrat gibi kim o allah dostları nerdr yazıyor hadisi şerif ise kaynakca nedir hangi ayet den bağlantılıdır mesela bu ayeti iyi oku o dost peygamber den de öte galiba.
Geleceğe ait olayların olmadan önce bilinmesine gelince, peygamberler dahil hiçbir kimse kendi kendine geleceği bilemez. Ancak Allah’ın bildirmesiyle bilebilirler. (Cin, 72/27)
gönderilen mesajın kim den geldiğini bilemezsin o dost dediğin cin veya seytan olabilir kitap oku en son (hadislere bak karşılaştırma yap )
ben daha fazla bu konu üstün de de durmak istemiyorum yetişkin birisin ilk farz oku sen de oku her sakalliyi... - +1 yıl
Bak üstad ben 24 yasındayım Kur-an da okuyorm hadis de okuyorum fıkıh derslerim de var doğduğımdan beri de bu işlerle iç içeyim bla bla.. ben sana geleceği gösteriyor demiyorm ki.. neyse daha iyi araştır.. ben de tekrar araştırcağım.. iyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene sevgili olduk ayrıldık aradan 3 sene gecti halen onu seviyorum. Her an aklımda ama son 1 aydır çok sık arttı aklıma gelişi. Rüyalarima giriyor ve onu unutmadım gerçekten. 3 hafta önce bana mesaj atti, son 1 aydır aklında olduğumu ve rüyasında beni gördüğünü söyledi. Ne alaka bilmiyorum dedi. Ve ben onu sürekli düşündüğüm için ve sürekli rüyamda görerek ona bunu hissettirdiğime %100 inanıyorum. Böyle şeyler var çok düşünürsen hoşlandigini hissettirirsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Eğer telepati gerçekse bu da mümküm olur.
2. Diğer bir ihtimal düşünce gücünü beyin dalgalarıyla yansıtabilirsek mümkün olabilir
3. Tasavvufta adına rabıta denen murakabe yöntemi ile bu mümkündür derken murakabe için derviş olmak, o yolda makamları geçmek gerekiyor.
4. Soruyu soran kişi admin olabilir çünkü yorumlarında bayrak ikonu çıkmıyor.00 YorumlaDüşünce gücünü kullanabilenler yani bioenerji dediğimiz kaşık bükme vs. gibi gücü kullanabilenler kısa vadede bunun gerçekleşemediğini söylüyor yani birine sinyal yollamaya çalışırsın o alamaz cesaretin kırılır vazgeçersin. 1-2 kerede olabilecek bir şey değil. Her gördüğün elemana bir şeyler dene ama biraz araştırarak bilinçli dene. Bir süre sonra sonuç alabilir geri dönüşler sağlayabilirsin. Mümkün olduğunu düşünenlerdenim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kadınların her zaman yapmaya çalıştığınız şeyi sormuşsun.
"Düşünce gücüyle hoşlandığınız kişinin, sizden hoşlanmasını sağlama."
Duymuyoruz, hissetmiyoruz, algılamıyoruz ve siz söyleyene kadar da bilemiyoruz. Boşa kürek çekiyorsunuz.
Düşüne düşüne, belki aklına gelirsin ama "hoşlantıyı yollamak;" zor be tatlım.
Öyle olsa ben kimlere ne sinyaller yollardım bir bilsen. :)00 YorumlaBen düşünce gücümü kullanarak kızları hamile bırakabiliyorum asdf
1110 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm ya bu yoruma :D
- +1 yıl
Ha ha ha ha şakalaşırken hamile kalan kız arkadaşındı dimi itiraf et. :P
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bazen başıma geliyor.
Şimdi diyorum telefonum çalsa, şu kişi arasa da konuşsak... Gerçekten pat diye çalıyor. Karşımdaki kişi inanmaz diye söyleyemiyorum kendi kendime sırıtıyorum ama oluyor.22 Yorumla- +1 yıl
bende de oluyor bu. bisey dusunuyorum sonra aynisi oluyor.
+1 yılBenim başıma çok fazla geliyor zaten 6. Hissim cok kuvvetli önceden hissettiğim şeyler oluyor senin dediğin şeyi kontrol etmesi çok zor odaklanmak falan insan beyni yoruluyor aşırı derecede yapilabiliyor ama zaman alir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluuur. Telepatik aşk diye bişey vardı denedimm bir kız dolanıyodu etrafında ama kızın yanında bile bana bakıyo nereye gitsem gözü üstümde o kız da onun sevgilisiymiş sonradan öğrenmiştim yani sevgilisinin yanında bile bana bakıyo en son Faceden ekledi.
00 Yorumla
+1 yılEvet ilk duyduğumda inanmamıştım ama sonra denemeye karar verdim yarın o arkadaş seni rüyamda gördüm dedi dondum kaldım araştırdım ki meğer gerçekmiş. Bir insanı ne kadar düşünürseniz o da sizi o kadar düşünürmüş. :)
00 Yorumlaİletişim nesnel bir unsur bana kalırsa bahsettiğiniz durum çaresiz insanların "En kötü ne olabilir hem tek şansım bu."Diyerek demek istedikleri bir olasılık gibi.
Ben bu kadar aşağı inmenizi tavsiye etmem.00 YorumlaDüşünce yoluyla öyle aa düşündüm gitti değil tabiki ama beyine sinyal gönderebilirsin ona bakarak yani beyin bunu anlayacaktır durmadan bakar gibi falan anlar > direk yolluyamazsın ama ima edebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın siması, bakışı ve verdiği hissiyat, hareketlerinin ve bakışlarının tahmini yansımalı dilleri, beden ve sevgi dili vb. gibi, ortak benimsenmiş bakışlar ve benzer denklemlikteki huylar ve hissiyatlar vede insandaki enerji birbirini çeker.
00 Yorumla
+1 yıl“Benim seni sevdiğime dair benden delil isteme! Zira kalpten kalbe yol vardır. Sen, kendi kalbine bak; eğer sen beni seviyorsan, ben de seni seviyorum demektir.”
22 Yorumla- +1 yıl
Dogru mu ki bu.. Karsiliksiz sevenler nasil oluyor o zaman?
- +1 yıl
Platonik aşk başka sevmek başka ikisini karıştırma birbirine :))
+1 yılYa tesadüf diyorum. Hiç haberin yokken ölen sevgilin için ne diyeceksin. İntihar edecek kadar seni hayattan kopartacak bir durum ama sevmiyor muydun falan... İnsanlar fiziksel varlıklar kendi bedenleri dışında hükümleri yok...
00 YorumlaSafmısınız siz yaaaa konuşarak çözmek varken sinyal nedir olm bu kadar da asortik olmayın delikanlı gibi ağzını yoklayın bakışlar atın anlamayan öküzdende uzak durun olay bu kadar basit
10 YorumlaEskiden duayla olurmu diye sorardik simdi kbeynimizi kulamayi ogrendik onun insan hayatini nasil etkileriz diye soruyoruz oyle bir sey mumkun degil sadece kotu enerji veya iyi enerjiyi yollayip alabiliyoruz
00 Yorumlakalp kalbe karşı...
kalp frekansları diyelim bunun için...
kalbinin frekansları onun kalbinin frekanslarını algılıyor...
birisini düşünürsün kalbinden geçer o kişi seni telden arayıverir...
bu bir tevafuktur insanın algılayamadığı kalp frekansları...10 Yorumlaevrene mesaj yollamak ve alıcısına teslım edılmesını ıstemek.. kesınlıkle mumkun!
40 YorumlaBir aralar karslasmaktan korktugum kisi vardi nezaman onu dusunsem direk karsilasirdik ve bu durum herkezin cok tuafina giderdi sanki o beni izliyormus gibi oluyordu
00 Yorumla
+1 yılBen düşünce gücüne sonuna kadar inanırım. Karşimdakinin benim hakkında ne düşündüğünü dile getirmesede anlarım. Geri bildirim meselesine gelince herkesten alamazsın baziları görmezden gelmeyi tercih edebilir bu şekilde iyiyiz böyle devam edelim düşüncesiyle...
Birde isaret meselesine inanirim çevredeki herşey sana bir şeyi işaret ediyorsa bunuda gözardı etmemelisin. Hayat zeka oyunu gibi her işaretin altında bir ipucu vardır.00 Yorumlaarkadasim tabi kii hatta bunun ismi buyuk ihtimal "TELEPATİ" diye geciyordu arastirirsan iyice gorur ve anlarsin bende okuduguk bir kitapda bilgi sahibi oldum kitap Huseyin Nihal Atsiz 'Ruh Adam' tavsiye edilir
00 Yorumla
+1 yılbir gün okul cıkısında durup dururken kuaföre gidip saçlarımı yıkatıp fön çektirmek istedim. ertesi gün buluşalım mı diye mesaj attı. hem de ayrılmıştık. artık bu tesadüf mü telepati mi her neyse. ama çok garipti
00 Yorumlaevet telepati yoluyla bu mümkündür. www.facebook.com/parapsikoloji.sc
00 YorumlaBence de mümkün, evrene doğru mesajı gönderirsek inanılmaz denilen, tesadüf denilen şeylerle karşılaşabiliriz.. Bu hayatın tamamen materyalist ve fiziki olgulardan ibaret olduğuna inanmıyorum aksine insan beyninin algılayamadığı pek çok şey var, düşünce gücünün farkına varmak lazım.. telepati de bunlardan biri kesinlikle..
00 YorumlaÇok araştırdım. Çok çaba harcamadan eski sevgilimi geri getirdim :) ama kabul etmedim ahahahahah mesela insanların bana ne söyleyeceğine karar verdim bi'nevl zihin Kontrolü yaptım
04 Yorumla- +1 yıl
Ya bilen birine sormak istediğim şeyler var yaptığın şeyle çok alakası yok ama bana bir ulaşabilir misin?
+1 yıltelepatiyi geniş çaplı bir araştırmanızı tavsıye ederım ben denedım ve oldu istediğiniz mesajı o kişiye dusunce yoluyla hıssettirebılıyorsunuz.. belki harfı harfıne anlamasa da o kişinin aklına gelebiliyorsunuz çünkü insan beynını kullandıgı surece çok ama çok buyuk şeyler yapabılır zeka çok guclu bıseydır ve bız sadece yüzde 3 ünü kullnabılıyoruz ilgilenenlere astral seyehati de öneririm ruhun bedenden ustunlugunu kanıtlıyor eger yapabilirseniz ki bu allah katında iyi bişeydir
01 Yorumla
+1 yılHayatim boyunca bunun cesitli orneklerini yasadim simdi herbirini tek tek anlatamam ama evet kesinlikle mümkün. .. buna her zaman inanmisimdir inanmakda zaten yasama olasiligini dahada arttiriyor
00 YorumlaBenim basima geldi bu goruldu olayi. Aramizda duper bir bag bulunan biri vardi bir zamanlar. Sutekli ruyamda goruyordum. Sonra arayip sovuyordum. Cik ruyalarimdan diye. :)
00 Yorumla- Devamını Gör (194)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat