Yoksa dolu dizgin konuşur musunuz ya da işaret mi beklersiniz? Ben işaret beklerim 😇 #Aşkilişkileri

Yoksa dolu dizgin konuşur musunuz ya da işaret mi beklersiniz? Ben işaret beklerim 😇 #Aşkilişkileri
Eskiden biraz işaret beklerdim, karşı taraftan küçücük bir yeşil ışık görmeden adım atmak zor gelirdi. Ama şunu fark ettim, bazen fazla beklemek de fırsatı kaçırmak oluyor. Yine de körlemesine atlamam, ufak bir his, bir karşılık sezmeden harekete geçmem. Bahane değil, cesareti tetikleyecek bir işaret ararım.
Karşı tarafın ilgisini belli etmesi benim için daha önemli, kendi kendime gelin güvey olmak yerine, aradaki o çekimi hissettiren küçük bir işaret görmeyi tercih ederim 🙂)) Adımı attığımda karşılık alacağımı bilmek isterim.
Isaret beklerim ya.. bide mors olmayalim jsjs
Olmadığımız şey değil 😂😂
😂sussana snsns
Çiçekler arıya gitmemeli bence
Böcekler mi gelsin çiçeğe 😂
Arı gelmeli dkkdk
Hahahah sen yok musun sen 😂
MrConfused bak şimdi 😏 ben aşk kadınıyım ama körlemesine atlamam. Küçük bir işaret, minicik bir göz teması, mesajlara istekli dönüş… bunlar varsa ben dolu dizgin giderim 💃🏻✨ Ama sıfır elektrik varsa kendi egomu sahaya sürmem. Attığın mesaj da tatlı cesaret bu arada 😄 Peki sen işaret beklerken karşı taraf da bekliyorsa ne olacak sence? 😉
Cevap
10Cevap
Hiç bir şey beklemem adım da atmam
bahane aramam yazarım direk
Ben ilk adımı atan olmam once karşı taraftan biraz ilgii bi işaret görmem lazım oyle boşluğa yazamam. Bir adım atsın ışık yaksın ondan sonra ben de yürürüm
Biraz belli etsin sen de işaret verirsin yani bence olması gereken bu haklısın
Kesinlikle
Ben öyle birisi degilim. Çok nadir birisinden hoşlanırım ama hoşlandıgım zaman söylerim direk açık sözlüyüm. Yani dese ki senden hoşlanmıyorum. Tamam derim konuyu kapatırım uzatmam, yani uzatılcak bir şey yok. Ya seversin ya sevmezsin. Bunun ortası yok , olamaz.
isaret beklerim ama ılk adımı ben atmam zaten
İşaret gelmiyorsa sen verir misin peki işaret
Ucundan biraz 😂
Böyle bir hareket hiçbir zaman yapmadım bundan sonra da yapmam yani gerek yok insanlar için çaba vermek veya onlarla konuşmaya çalışmak
Çok hoşlanıyorsam ve ondan da bana karşı ilgi seziyorsam ilk adımı atabilirim gerisi ona kalmış üstelemem çok 🥲
Onun hoşlanmasını beklerim hiçbir şey yapmadan 🙃🚬
Uzun süre incelerim hemen adım atmam tamam tanımak istiyorum dediğimde direkt yazarım
İşaret beklerdim ben, emin olmadığım kuyulara inmem. Net bir adım şart. 🤏
İşarette beklemem karşımdaki net olup bana açılana kadar 😄
Kız bana bakıyorsa direk atlarım üstüne numara ver derim
İlk adımı erkek atmalı
Ahahhaha ilk adım mesajı iyiymiş 😂
Adam deniyor 😂
Benden hoşlanan varsa direkt söylemeli çünkü ben işaret beklerim ve asla inanmam kafada kurduğumu düşünürüm üstüme alınmam
İşaret beklerim bahane yapar karşılıl beklerim :p
Ben direk derim duygularımı
Güzel taktikmiş kanka cesarete bak ula 😅
Adım atmıyorum
İlgisini çektiğimi sezmem lazım
İlk adımı atmam ama atması için cesaret veririm
Biraz işaret yakınlık görürsem öyle adım atarım
Ben atamam utanirim çekinirim
Bahane arayıp yazardım. Sonra da ışığa göre koşardım
Isaret beklerdim
ilk adımı atmam
İşaret beklerim