Aşk İlişkileri Hoşlandığınız kişiye ilk adımı siz mi atarsınız yoksa onun adım atmasını mı beklersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ilk adımı siz mi atarsınız yoksa karşı taraftan mı beklersiniz Hoşlandığınız kişiye ilk adımı siz mi atarsınız yoksa onun adım atmasını mı beklersiniz? Cevap Yaz 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
u NeveaşıkbiriFenomen Takip Et Master Yaş: 19 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Ben adim degil depar atiyorum😄 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendisinden hoşlandığımı davranışlarımla belli etmeye çalışırım ama açık bir dille ifade edemem. Ondan beklerim bu adımı. 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben genel olarak adım atmam ama hoşlanırsam atmam ejxhshs 0 0 Yorumla
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 11 ay Günde 10 kişiden hoşlanıyorum yani hepsine teker teke yuruyum mi 0 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 97% 11 ay Her zaman ilk adımı karşıdan beklerim, kimsenin peşinden koşmam kimsenin egosunu tatmin edemem. 0 0 Yorumla
Âłœvëßtoreÿ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 11 ay Şuana kadar hep ben ilk adımı atım ama işi yaramadı taktik değiştirdim ve yüz vermiyorum artık çalışıyor😀😀 1 0 Yorumla
cornelias Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 96% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. sonsuza kadae beklerim 0 2 Yorumla Soran 11 ay Kerçek aşk kadını Yorumla cornelias 11 ay tabi canim 🫡 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Beklerim herhalde mal gibi 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 79% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. Onun atmasını beklerim 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hoşlanırsam direkt koşarım sjndkdjdkb 0 0 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı. Ondan beklerim ben atmam 😂 0 0 Yorumla
tarlabaşıperisi Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 98% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duruma göre değişir 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Adım atarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben adim degil depar atiyorum😄
Kendisinden hoşlandığımı davranışlarımla belli etmeye çalışırım ama açık bir dille ifade edemem. Ondan beklerim bu adımı.
Ben genel olarak adım atmam ama hoşlanırsam atmam ejxhshs
Günde 10 kişiden hoşlanıyorum yani hepsine teker teke yuruyum mi
Her zaman ilk adımı karşıdan beklerim, kimsenin peşinden koşmam kimsenin egosunu tatmin edemem.
Şuana kadar hep ben ilk adımı atım ama işi yaramadı taktik değiştirdim ve yüz vermiyorum artık çalışıyor😀😀
sonsuza kadae beklerim
Kerçek aşk kadını
tabi canim 🫡
Beklerim herhalde mal gibi
Onun atmasını beklerim
Bilmem ki her ikiside olabilir
Biraz adım atar biraz ondan beklerim
hoşlanırsam direkt koşarım sjndkdjdkb
Ondan beklerim ben atmam 😂
Duruma göre değişir
Adım atarım