Sinirlenip bana vurdu haksızken bir de ayrıldım ben de daha önce fotolarla tehdit etmişti ama barıştık şimdi hiç barışmak istemiyorum
3 ay
Cevap
4Cevap
Satajın ne kadar büyük cezası var biliyor musun benim bir uzaktan tanıdığım adam üniversiteli kıza sandaj yaptı resimleri ile kız mahkemeye koşup verdi hemen delilleri o çocuğu 9 yıl yedi ay ceza aldı
Beni eskiden okulunla paylaşırım diye tehdit etmişti
Sen de kafa yok ki gidip mahkemeye versen tüm mesajlarını çocuk güneş yüzü göremez
Şimdi mi vereyim
Çocuğa hiçbir şey söylemiyorsun direkt mahkemeye veriyorsun polis geliyor alıyor onu telefonunu da alıyor işlemler başlatılıyor çocuk içeri sen hayatını yaşamaya devam ediyorsun
Yeter ki delil olsun
Yani o 9 yıl ceza alan Cihan diye bir adam bu şekilde ceza almıştı
2009 2010 senesinde falan almıştı cezayı yanlış hatırlamıyorsam hiç gözünün yaşına bakmadı direkt içeri almışlardı
Mahkeme kağıdını ailem görür mü
Anlıyorum ailenden korktuğunu şimdi şöyle düşün bu Cihan denen adamın tarafından santaja uğrayıp mahkemeye veren kıza neden bir şey olmadı o zaman Bir de bu açıdan düşün ailesi niye bir şey demedi normal hayatına devam etti
Kız üstelik daha küçük yaşlarındaydı olgun da değil
Telefona el konuluyor fotoğraflarının sağa sola dağılmasın şansı olmuyor ama mahkeme kağıdı gelir mi gelmez mi bilmiyorum yaşamadım bu durumu çünkü
Çünkü kendini sana inandırdi şimdi de fotoğraf ile tehtit edicek demi onun delikanlılığına tüküreyim
Napayım sence
ne videosu var? ayni sehirdemisiniz? yasadigin yeri biliyormu?
Evet
Engelle ve asla iletisime girme bence, videolarda yuzun bellimi
Evet belli
tamam heryerden engelle egerki yine ulasip tehdit edecek olurs direk polise gidip mesajlari herseyi goster
Peki ya fotoğrafları arkadaşlarına gösterirse
Kendide görunmuyormu fotograflarda veya sen kendinmi cekip attin
Fotoların var mı onda
Evet
Evet görünüyor
Bu sefer ettiği tehditin ss ini al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın şey cidden çok ağır ve korkutucu, bunu hissedebiliyorum 💔 Şiddet uygulayan ve tehdit eden biriyle barışmamak en doğru karar, önce bunu bil. Elindeki video ya da fotoğraflarla seni tehdit etmesi suç, bunu yaparsa ciddi hukuki sonuçları olur. Lütfen güvendiğin birine durumu anlat ve mümkünse hukuki destek al. Sen yalnız değilsin 🤍 Şu an seni en çok korkutan şey ne, paylaşmak ister misin?