Lütfen yazı uzun demeyin, hepsini okuyun acil.
Geçen cumartesi biriyle çıkmaya başlamıştım, beni çok sevdiğini söyleyip sen red edersen kötü olurum demişti. Bende acıdığım için onunla çıkmaya başladım. Ama bugün yaptığı bir şakadan sonra gaza gelip senden ayrılıyorum yazdım ve ayrıldım. Uzun uzun ne yanlışımı gördüm ben seni çok sevdim falan dedi bende dana karşı gerçekte duygu besleyemedim denedim ama olmadı dedim. Uzun uzun konuştuk sonra senin yaptığın ayrılmak değil dalga geçmekti 3 4 saat önce mutluyum diyordun şimdi ayrılık diyorsun buna oyun oynamak denir her ülkede keşke oyun oynamasaydın çünkü dünyadaki herkes bana oyun oynamayacağını bilir dedi. Bende herşey ortada artık zorlama bak güzelce anlattım seninle dalga geçmedim dedim. Yarın sana wpden bir video atacam dedi, wpden engellemiştim onu senden ayrılıyorum yazdıktan sonra. Bakmicam boşuna atma dedim atacağım videodan sonra indireceksin şok olacaksın dedi. Ne atacaksın ki dedim görürsün ama şok olacak çünkü video seninle alakalı dedi. Yarın bi olsun hele yarın atacam şimdi uyumaya gidiyom ben dedi. Sizce ne vardır videoda? Bu arada yakından değil, sosyal medyadan tanıyoruz birbirimizi bende türkiyede değilim yurt dışındayım. Numarasını hem wpden hemde normal hattan engelledim. Resimlerimi falan mı ss alıp birşey yaptı acaba? Sosyal medyadan en fazla ne yapabilir sizce?
Geçen cumartesi biriyle çıkmaya başlamıştım, beni çok sevdiğini söyleyip sen red edersen kötü olurum demişti. Bende acıdığım için onunla çıkmaya başladım. Ama bugün yaptığı bir şakadan sonra gaza gelip senden ayrılıyorum yazdım ve ayrıldım. Uzun uzun ne yanlışımı gördüm ben seni çok sevdim falan dedi bende dana karşı gerçekte duygu besleyemedim denedim ama olmadı dedim. Uzun uzun konuştuk sonra senin yaptığın ayrılmak değil dalga geçmekti 3 4 saat önce mutluyum diyordun şimdi ayrılık diyorsun buna oyun oynamak denir her ülkede keşke oyun oynamasaydın çünkü dünyadaki herkes bana oyun oynamayacağını bilir dedi. Bende herşey ortada artık zorlama bak güzelce anlattım seninle dalga geçmedim dedim. Yarın sana wpden bir video atacam dedi, wpden engellemiştim onu senden ayrılıyorum yazdıktan sonra. Bakmicam boşuna atma dedim atacağım videodan sonra indireceksin şok olacaksın dedi. Ne atacaksın ki dedim görürsün ama şok olacak çünkü video seninle alakalı dedi. Yarın bi olsun hele yarın atacam şimdi uyumaya gidiyom ben dedi. Sizce ne vardır videoda? Bu arada yakından değil, sosyal medyadan tanıyoruz birbirimizi bende türkiyede değilim yurt dışındayım. Numarasını hem wpden hemde normal hattan engelledim. Resimlerimi falan mı ss alıp birşey yaptı acaba? Sosyal medyadan en fazla ne yapabilir sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bı cacık yapamaz aklı sıra seni korkutmaya çalışıyor sen sıkma canını.
Shop yapıp dağıtsa en fazla yaymış olur değilmi? Nede olsa yurt dışında yasıyorum. Hem keko, hem kürt hemde aşiret çocuğu. Umarım dediginiz gibidir
Cinsel içerikli videon vs olabilir mi? Öyle bir şey var mı yani geçmişinde veya onunla
Cinsel içerik değilde 2 kere sadece kalbimin üzerine ismini yazdırmıştı bana görüntülü konuşurken onunda videosunu çektimi bilmiyorum, çıplak değildim. Ama buse falan atmadım kesinlikle
Nude atmadım ama
O zaman bir şey yapamaz diye düşünüyorum ne yapabilir ki belli ki aklınca korkutmaya çalışmış seninle alakalı bir video olsa bile bunu her yerde izinsiz paylaşamaz dava açarsın bunu göze alamaz bence
Işte emin olamıyorum yarın görürsün diyor. Allah verede psikopat çıkmasa
Seni panikletip ondan kopmaman icin bahane yapıyor. Korkma bir şey yapamaz. Fotoğraf vs bir şeyin yoksa bakmamani tavsiye ederim. Iletisimini kesmelisin bence.
Önceden resimlerim vardı ama komple hepsini kaldırdım. Bilmiyorum içimede bir korku düştü şimdi. Aşiret çocuğu ama ben türkiyede değilim, başka ülkedeyim. Hadi diyelim elinde varsa resimlerimle birşey yapmış olsa veya birseyim yaylada en fazla ne olur? Çünkü sosyal medyadan tek beni tanıyor yakınımda değil
Bir de siber suç denen bir şey var özel fotoğraflarını yayınlaması bile suç. Bu riski göze alıyorsa kendi bilir. Korkma sen, bir an önce de ilişkini kes. Sana ulaşamasın.
Wpden zaten direk engelledim normal numarasını da engelledim. Instadan bütün resimleri profili falan hep kaldırdım. Yarın bir olsun olmazsa instayı da komple kapatıcam kapatmadan da siber suç bahanesini kullanıp karşılık veririm.
Aynen öyle seni rahatsız etmeye hakkı yok. Mutsuzsan istemiyorsan bitmiştir. Kimse zorlayamaz. Umarım iyi olur her sey
Birde şey, aptallık yaptım biliyorum ama bana 2 kere kalbimin üzerine kendi ismimi yazdırmıştı kalemle görüntülü konuşurken. Onun acaba ss sini alıp biryerde yayarmı o kafama takıldı şimdi. Onu yaysa falza birşey yapamaz değilmi? Ne videosu var elinde çok merak ettim ve endişeliyim şu an cidden yarın görürsün seninle alakalı görünce şok olacaksın yazmış.
Senin özel fotoğrafını alıp yayarsa bu suçtur. Cezası da var. Bunu bir kere bil ve güçlü ol. Korkma. Kimse senin istemediğin bir şeyi yaptıramaz. Sonuna kadar hakkını savun. Özel hayatın gizliliği denen bir şey var.
Keşke en başından acıyıp çıkmasaydım da direk red etseydim. Şimdi bu korkuyla yatağımda oturmazdım.
Böyle olacağını sende bilemezdin kendini suçlama. Sanada bir tecrübe oldu bir daha kolay kolay kimseye güvenme. Ayrıca korkma sen suçlu değilsin. Eğer kötü bir şey yaparsa o cezasını çeker.
Çok haklısınız ama kendime çok kızıyorum işte en başından red etmeliydim acımamalıydım. Acaba şey mi yapsam diyorum. 4 gün falan hiç girmesem o hesabıma görüldü falan atmasam eğer blöf yapıyorsa ben mesajlara bakmayınca belki vaz geçer yapacağı şeyden?
O da olabilir evet. Buradaki amaç ne olursa olsun onunla iletişim kurmamak zaten. Çünkü her iletişim kurduğunda sürekli canini sıkacak ve seni baskı altında tutmaya çalışacak. Bütün iletişimini kes. Sana asla ulaşamasın.
Aynen. Çevirimiçi görünümü de kapattım instadan. Kendi silahı varmış bana resmini atmıştı ordan onu ss alcam şimdi elimde bulunsun diye. O son yazdıklarının da ss sini alicam bi 4 gün ortadan kaybolucam sonrada hesabı tümden kapatırım. Şuna bak ya hem seni seviyorum hakkını helal et ben seni uzaktan da severim böyle diyor hemde yarın görürsün videoyu diyor. Hadi bakalım bende ona Güzel şeyler gösterecem burası avrupa kekoların aşiret çocuklarının memleketi değil
Böyle insanlardan uzak dur. Aşiret çocuğu vs memleket meselesi değil adamın zihniyeti kötü. O yüzden sende dikkatli ol ve uzak dur dediğim gibi
Doğru dedin bir an gaza geldim işte yine salak gibi. En iyisi ortadan sessizce kaybolmak. Rabbim içine acıma duygusu verir inşallah
Insallah. Allah a emanet ol ve korkma unutma korkacak biri varsa o da odur sen değilsin. Adalete güven. Sakin kal ve kesinlikle o adamdan uzaklaş.
Az önce sesli konuştuk. Kalbimin üzerine kendi ismini yazdırmıştı bana görüntülü konuşurken onun videosunu kaydetmiş. Bırak tüm türkiyeyi tüm p*rno sitelerinde yayarım herkes görür o zaman kimseden saklayamazsın dedi. Benden ona para yollamami istiyo eğer parayı yollarsan 5 gün içinde yemin ediyorum videoyu silerim silerkende kayıt ederim sana ispat olarak atarım ama parayı atacaksın bana diyor. Beynim yandı
Git polise şikayet et bence.
Tehditle şantajla ilişki kurmaya çalışanlar neyin kafasında anlamıyorum
Resimleri photoshopla değiştirirVeya gönderdiği şey virüs olabikir
Anladım bir daha engeli kaldırma sevmiyosan ve video da ne var çıplak mı sohbet ettin
Videoda ne var henüz bilmiyorum işte onu. Çıplak sohber etmedim hiç ama 2 kere bana kalbimin uzerine kendi ismini kalemle yazdırmıştı bana görüntülü konuşurken. Çıplak değildim ama iç çamaşırım vardı üzerimde, onun videosunu aldımı onu hiç bilmiyorum. Engelide wpden kaldirmicam ama attığı o videoyu telefonuma kaydedicem eğer kötü bir içerikse bununla seni siber suç yüzünden şikayet erme hakkım var diyip insta hesabımı komple kapatıcam.
Hmm yani sonuçta sütyenle kalmışsın kime göstercekki boşver
Işte bilmoyorum yarın görürsün dedi ama masuz 4 gün falan girmicem siteye giriş yapıncada o attığı videoyu kaydedip seni şikayet etme hakkım var dicem dediğim gibi. Ama inşallah insaflı davranırda öyle tehdit etme, resim video paylaşma falan yapmaz. Yaparsa da şikayet edip engellicem komple den görür o gününü.
Sen daha ne yapacağından emin degilsin tam engellicem diyorsun hayla
Yarın bir olsun olmazsa direk hesabı kapatırım. Korkudan ne dediğimi bilmiyorum şu an.
Kim sana diyor. Kalbine adını yaz sütyen le
Bence boş tehtid ediyo. Bi b0k yapamaz. Zaten Turkiyede degilsin. Engeli kaldir diye yapıyordur korkma. Sakin engeli kaldirma
Kız degilmisiniz işte yakışıklı olsaydı geberirdiniz
Kesinlikle kaldirmicam ama yinede tehdit falan ederse diye çok korkuyorum. Yarın görürsün şok olacaksın falan dedi. En fazla shop falan yapar dimi? Aşiret çocuğu birde yaa
@karizzmaa1234 bos bos konusma isterse dev yakisikli olsun tehtid edince boka donusuyor gozumde
Hic inanma. Korkma sen engeli kaldir diye yapiyo. Hic bir sey yapamaz. Shop yapsa bile shop anlasilir. Seni korkutuyo sadece
Hadi diyelim shopu yaydı en fazla benim birseyimi paylaşmış olur değilmi ben onu heryerden engelleyip insta hesabımı silersem. Zaten aynı ülkede değiliz
Aynen zaten paylaşsa eline bir sey geçmeyecek. Sen korkma
Ne tehdidi etmiş kız ayrılmak istermiş durduk yere kızın yaptıgı boklugaa bak
Ya paylaşsa en falza ne olur diyorum bende ama ne biliyim. Tüm semt öğrendi seni sevdiğimi dedi, aşiret çocuğu, keko ve kürt kendisi birazda olsa korkuyorum hâlâ.
@karizzmaa1234 ayrilma hakki var. Sen birinden ayrilinca tehtid ediyo mu seni
Ayni ulkede degilsiniz gelmez gelemez
Durup dururken ayrılırsam tehdit ediyor tabi başkasını buldu hemen ayrılmak istiyor
@karizzmaa1234 ya şöyle olay bana açıldı sevdiğini söyledi sen beni red edersen ben çok acı çekerim tedaviyle anca toparlanirim dedi acıdığım için çıkmaya başladım bende yani içimde sevgi duygusu yoktu aslında ama çok denedim sevmek için, olmadı. Sonra bugün bir şaka yaptı birinin ss sini alıp bana attı bu sana aşıkmış napiyim şimdi ben diye. Bende vallaha tanımıyorum bilmiyorum bu kişiyi dedim bana o kızdan uzak dur o beni tanıyor falan yazmış dedi bence korkarım böyle tiplerden hallet bunu nolur dedim. Tamam ya şaka yaptım komikti ama kabul et dedi bende bu şakasına sinirlendim zaten ayrılmak istiyordum bende senden ayrılıyorum dedim. 2 saat sonrada bunları yazmış. Ama o da bana en başından beri oyun oynamış. Arkadaşını öne attı bana aşıkmış gibi gösterdi ben onun arkadaşına duygu beslemeye başladım sonra bu ortaya çıktı aslında sana karşı duygu besleyen o değil benim dedi. Olay böyle, aslında en başından beri bana oyun oynayan o aslında.
@karizzmaa1234 potansiyel manyak
Kız milleti her zaman haksız boşuna dil dökme niye çıkıyorsun hata sende kimi üzdüyseniz vebali bıynunuzd
@Efauniiiii sensin potansiyel özürlüüüü düzgün konuş agzımı bozma
@Efsuniiiii
@karizzmaa1234 ya cumlenden cahillik akiyo. Kiz milleti hep haksiz demenden anlaşılıyor. Sizinde tehtid edip korkuttugunuz kişilerin vebali üstünüzde
@Efsuniiiii çocuksun daha sen büyü öyle gel boş boş konuşuyorsun kız hatalı ümit verip yolda bırakmış
@karizzmaa1234 insaf ya insaf. Üzülmesin diye acı çekmesin diye çıktım onunla. Sen red edersen beni daha öncesinden olduğu gibi 4 yıl kendime gelemem ben dedi bana üzüldüm o yüzden çıktım ama sevemedim işte olmadı. Senin annen bacın kardeşin yok mu allah aşkına. Onların başına böyle birşey gelse sen naparsın hiç düşünmedin mi
Niye çıkıyorsun o zaman manyakmısın sen sevmediğin biriyle?
@karizzmaa1234 acıdım diyorum, üzüldüm diyorum ben çok kötü olurum dedi dayanamadım diyorum. Sonrada karışlık veremedim ve ayrıldım.
Olsun ona iyilik yaptığını sanarak kötülük yaptın
@karizzmaa1234 bilmiyorum artık düşünmek istemiyorum. birşey yapıp beni tehdit etmeye kalkarsada allaha havale ediyorum bundan sonra. Ben ona güzelce anlattım ona duygu besleyemediğimi. Benimde evde senin yaşlarında bacım var seni onunla bie seviyorum diyordu. Sevdiğini söyleyen insan tehdit etmez heralde. Edersede allaha havale ediyorum.
Seni neyle tehdit ediyor? bir daha engeli kaldırma sevmiyosan tekrar konuşursan daha kötü olur
@karizzmaa1234 bilmiyorum senin yaptığın ayrılmak değil oyun oynamak alay etmek keşke oyun oynamasaydın çünkü dünyadaki herkes bana oyun oynamayacağını bilir dedi, wpden engellemiştim yarın sana atacağım videodan sonra wpyi geri yükleyeceksin mecbur ama şok olacaksın çünkü video seninle alakalı dedi. Oneceden 2 kere kalbimin üzerine kendi ismini kalemle yazdırmıştı bana görüntülü konuşurken, onun dışında resimlerimi gördü açtığım ig hesabımda onları önceden ss aldımı hiç bilmiyorum. Resimlerimi ve eğer kaydettiyse videolarımı kullanarak birşey yapmasından korkuyorum çünkü resmen beni tehdit edeceğini dile getirmiş resmen. Yurt dışındayım gerçi turkiyede değilim şu an hoş gelsemde onun memleketinde alakam yok ama tehdit falan eder diye ödüm kopuyor. Ben seni her zaman severim uzaktanda sevmeye devam ederim hakkım helal olsun sana diyordu döndü yarım saat sonra yarın görürsün videoları falan demeye başladı.
Tabi ki blöf yapabilir ya
Resim attıysan olabikir
Resim atmadım ama önceden instadaki reismlerimi gördü onları ss aldımı bilmiyorum. Birde 2 kere kalbimin üzerine kendi ismimi yazdırdı kalemle görüntülü sohbette. Ciplak değildim üzerimde iç çamaşırı ve atlet vardı onların da ss sini aldımı bilmiyorum ama
Yaşlar kaç sizin?
19
Hm. Hiçbir şey yapamaz bi kekoya çatmışsın artist artist konuşmuş boşver bomboş konuşuyor
Hem keko hemde aşiret çocuğu. Uzaktayız diye birşey olmaz diyorum ama böyle biliyim shop falan yaptıysa o beni çok korkutuyor
En fazla yasal işlem başlatırsın hatta onu bununla tehdit etsen bile yeter bence
Doğru dediniz. En fazla ne yapabilir ki. Instadan da engellerim, wpden zaten engelli. Insta hesabımı da silerim en fazla elindeki o videolarla kalır
Aynen öyle içini ferah tut
Çok teşekkür ederim ya dua edinde tehdit falan etmesin nolur. Benimde evde senin yaşlarında bacım var sana her zaman saygı duyar her zaman sevicem ben ne okursa olsun diyodu.
Bacısına yapar tabi basit insan. Kendi bacılarına kıyamazlar elin kızının da ağzına sçrlr afedersin. Neyse yapamaz birşey artislik bu başka bir şey değil
Hadi diyelim resimlerimi paylaştı biryerde birşey olmaz en fazla dimi
videoya, resme shop yapabilir en kötü