Sizce en fazla ne olabilir o videolarda? Beni tehdit edebilir mi?

Lütfen yazı uzun demeyin, hepsini okuyun acil.

Geçen cumartesi biriyle çıkmaya başlamıştım, beni çok sevdiğini söyleyip sen red edersen kötü olurum demişti. Bende acıdığım için onunla çıkmaya başladım. Ama bugün yaptığı bir şakadan sonra gaza gelip senden ayrılıyorum yazdım ve ayrıldım. Uzun uzun ne yanlışımı gördüm ben seni çok sevdim falan dedi bende dana karşı gerçekte duygu besleyemedim denedim ama olmadı dedim. Uzun uzun konuştuk sonra senin yaptığın ayrılmak değil dalga geçmekti 3 4 saat önce mutluyum diyordun şimdi ayrılık diyorsun buna oyun oynamak denir her ülkede keşke oyun oynamasaydın çünkü dünyadaki herkes bana oyun oynamayacağını bilir dedi. Bende herşey ortada artık zorlama bak güzelce anlattım seninle dalga geçmedim dedim. Yarın sana wpden bir video atacam dedi, wpden engellemiştim onu senden ayrılıyorum yazdıktan sonra. Bakmicam boşuna atma dedim atacağım videodan sonra indireceksin şok olacaksın dedi. Ne atacaksın ki dedim görürsün ama şok olacak çünkü video seninle alakalı dedi. Yarın bi olsun hele yarın atacam şimdi uyumaya gidiyom ben dedi. Sizce ne vardır videoda? Bu arada yakından değil, sosyal medyadan tanıyoruz birbirimizi bende türkiyede değilim yurt dışındayım. Numarasını hem wpden hemde normal hattan engelledim. Resimlerimi falan mı ss alıp birşey yaptı acaba? Sosyal medyadan en fazla ne yapabilir sizce?
Sizce en fazla ne olabilir o videolarda? Beni tehdit edebilir mi?