- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 6 ayGüzel gelmesi evlilik için ➡ tek başına yeterli değil. Evlilik adına gözlem varsa ; bu daha çok karakteristik olmalı. Mizacı da katmalı kapsamına. İnce ruh, hoş görü, empatik tavırlar, tartışma esnasında sesini yükseltmemesi, sakin kalması, tartışma esnasında farklı odaya çekilip hataları düşünüp yan yana gelince uzlaşmak. Yapıcı olmak. Alan tanımak, açık iletişim, saygı, sabır bunlar olduğu müddetçe evlilik yıkılmaz bir 🏰kale gibi temelini sağlam oluşturur bence. Ben böyle düşünüyorum 💭.
111 Yorumla
Soran6 ayHıhı evet yeterli değil : ) keşke dışı güzel olanın karakteri ruhuda güzel olsa...
Şöyle yapalım bu dediklerinizin hepsi var diyelim , evlilik teklifi eder miydiniz merakımdan soruyorum hani rheheh- 6 ay
Bazen iç güzelliğin dışa vurumu oluyor bunu yabana atmamak da lazım arada bir örtüşüyor :d
Evet erkek olmuş olsam anlattığım gibi biriyse ederdim hiç düşünmeden. 🤏
Soran6 ayyoutube.com/shorts/QzmLZkiiGqw?si=s_tuvzJ_O9JJsnyk
Anladım peki bir kadın olarak eder misiniz diye sorsam ehehe- 6 ay
En sevdiğim sahnelerden biri😄😄😄. Çıksss etmem kadın kısmı ağır başlı olur teklif etmez teklif edilmeyi bekler 🤣
Soran6 ayEheheh bulmuşken atim dedim...
Ohoo ama hep böyle yapıyorsunuz yav : l- 6 ay
Çünkü seven adam 🚹 akılda soru işaretleri bırakmaz, seviyorsa zaten o, adım atar atmıyorsa sevmiyordur, sevmiyorsa da ben riske girmem. 🧐
Soran6 ayHımm , : ) bu güzeldi... Adam orada emoji ilede eklenmiş güzel olmuş ehehehe
Anladım 🙏.. : )- 6 ay
Beğenmene sevindim ✨
Hep eklerim lafta kalmasın. sdfds
Soran6 ayBeğendim tabi ehehhe
: )- 6 ay
Teşekkürler : )
Soran6 ayRica ederim : )
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)6 ayKendi adıma konuşayım belki benim durumumda olan insanlarda vardır elbette 32 yaşıma kadar bir aday beni beğenen ya da seven biri çıkmadı zamanında tek taraflı sevdiklerim oldu onların gözünde basit ve sıradan olmuştum bu yaştan sonra aşk olmayabilir diye düşünüyorum geriye mantık evliliği kaldı
Burada karşı tarafın beni beğenmesi gerekli buda insanoğlunun güneşe ayak basması kadar zor bir durum çünkü albenim yok yani uzun boylu değilim fizikli ve yüz yakışıklılığım yok
Karşı tarafın gerçekten kalp güzelliği bu adam eşim olabilir güvenilir sadık biri duygulara bakması gerekli o zaman benim içinde olur
Artık öyle bir hal aldı ki zaten seçici değilim hiç değilim burada tek sorun karşı taraf için hiçbir zaman albenim olmadı hani beni beğenmesi olur demesi evlilik teklifi için yeterli olacaktır
Gönül isterdiki bu seviyeye düşmeseydim çünkü tanışma konuşma şansım bile olmuyor en fazla tanıştığım görüştüğüm yarım saati geçmemiştir
İşte aile arkadaş vesilesi ile tanıştırıldığım oldu hep kız tarafı olumsuzluk yaptı
Konuşmam düzgündür edepli saygılı dinime bağlı Allah korkusu olan bir insanımdır ama genelde tercih ederken hep fiziksel görünüşe bakıyorlar
15 Yorumla
Soran6 ayUmarım gerçekten senin için hayırlısı olan birisi ile yollarını birleştirirsin... Ne yazıkki insanlar ilk önce dış görünüşe bakıyor sonra paraya , sonra dine... Bazen sadece zengin olmak yetiyor... Yani eskisi gibi bakmıyorlar imana, düzgün insan olmaya... Fakat onlar bakmıyor diye taviz verme kendinden ... inanıyorum ki denk gelecek elbette birisi hayırlısı olsunda...
Hayırlısı değilse olmaması daha iyi... Gerçekten bir kaç anne , baba tanıyorum illallah ediyorlar evlatlarından.. .
Cevap sahibi6 ayO kadar haklısın ki sırf kızlara kendimi beğendireceğim diye dinimden karakterimden vazgeçmem bugüne kadar da geçmedim herşeyin hayırlısı olsun tabi ki de devir çok değişmiş dine efendiliğe temizliğe dürüst ve güvene bakılmıyor sadece fiziki görünüş ve para
Soran6 ayVazgeçme zaten 🙏
Fiziğe ve paraya bakmayanlar var tabiki... Sadece gerçekten nadirler.. umarım denk gelirsin senin için hayırlı birine
İyi ramazanlar 🙏
Cevap sahibi6 ayÇok teşekkür ederim Allah razı olsun bu mübarek ayda Allah dualarımızı kabul eylesin
Hayırlı ramazanlar
Soran6 ayAmin... Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayHadi Monroe farkı ile biraz daha derinleştirelim mi soruyu? 🤪
Şimdi fiziki olarak gözümüze hoş gelmesinin yanı sıra belki de bunun enerji yansıması da işin içindedir. Sadece birinin fiziği güzel diye kimse kimseyle böylesine ciddi bir yola adım atmaz.. Yoksa nice olurdu dünyanın hali he? 🤨
Yanisi efenim biz sanırız fiziki görünüşü hoşumuza gidiyor ama aslında onun içinin dışına yansıması olabilir bu.. Mecnun’a demişler “Leyla çok çirkin, bunun için mi çöllere düştün?”Mecnun’un cevabı ise “Sen bir de onu benim gözümle gör.” miş..
Realist bi cevap: Hayır yetmez, zaten ben evlilik teklifi etmem jdjdj
112 Yorumla
Soran6 ayNasıl başım ağrıyor ama nasıl ağrıyor abooo...
Derinleştirelim tabiki neden olmasın..
Bak bunu düşünmedim , kesinlikle dediğin gibi olabilir bu mümkün içinin güzelliği dışınada taşmıştır.
Evet dediğin gibi normal bir birey zaten ele bir teklif yapmaz yani... Eheheh
Ah be mecnun yaşasaydı belkide sevmeyi öğretirdi bize , bilmedigim icin söyliyeyim ehheh kendi adıma...
Neden yav : )- 6 ay
Geçmiş olsun niye ağrıyor yav
Katılmana sevindim ehehe Mecnun dağları deldirirdi herkese o zaman abooo
Evlilik teklifini erkeklere bırakıyorum ben 😂
Soran6 ayNe bileyim yav çay içemedim bu gün ondan mığ acabası
Bişi olmaz tüneller beleşe gelirdi... Ahhahab
Dur bunu konuşacağız ehrbdjbd- 6 ay
Hemen iç hemen, ben kahvesiz kaldımda şimdi içiveriyorum fazla fazla jdjdj
Ahahah çok zekice 🤣
Nesini konuşacağız, bana katılmıyor musun he? 🤨
Soran6 ayAfiyet olsun...
: )
Hayır tabiki eeheheh bence kadınlarda teklif etmeli yav bakma ele dik dik kendimi kötü hissediyorum... az kalsın cevabımı değiştirecektim ahrshsj- 6 ay
Öyle demek, ele olsun jdjdj
Aaaa bakıştan cevap mı değişirmiş.. Hemen gözlüklerimi takıyorum ehehe 😎
Soran6 ayYa bence kadın , onu reddetmeyeceğini biliyorsa ve hakiketen arada bir uyum varsa bu sorun olmamalı...
Soran6 ayYanlış anlaşır mıyım acabası bilmesemde...
Gözlükler şekil ehehhe : )- 6 ay
Yazıp yazıp sildim jfjdjd
Yani olabilir, edenler vardır eğer kadında eminse etsin teklifini ehehe
Soran6 ayAh be keşke silinmeyen versiyonunuda göreydik : /
: )- 6 ay
Oku bakim ehehe
Soran6 ayDur bakıyorum bir dakika
6 ayGözüme hoş gelmesi bunu ona ifade etmem için bile yeterli değil.
Evlilik teklifi yapmam için de önümüzdeki 50 yıl boyunca her ikimizin de birbirimize çoğu konuda uyum sağlayıp, saygı, sevgi, ilham ve neşe kaynağı olacağımız konusunda görüş birliğinde olmamız gerekiyor. Ayrıca bu görüş birliğinin de zamana meydan okuyabilmesi ve sürdürülebilir olması en önemli ayrıntı.
Yani zor dostum zor 😂
213 Yorumla
Soran6 ayAbooo vışş aheyyy o ne gı... ifade bile etmem için yeterli değil felan
49. Yılda hık desa napıcan he hı hi
Evet farkettim ahhaha- 6 ay
Geçen mezarlığın yanından geçerken gördüm adamın biri karısına kalp şeklinde mezar yaptırmış. Taşı değil baya mezar kalp şeklinde. Yanına da tablet diktirmiş yazdırmış uzun uzun hepsini okumadım yüreğim kaldırmaz diye 😀
Demek ki gerçekten güzel seven erkekler, güzel sevilen kadınlar da var dedim içimden.
Soran6 ayVay be ne güzel seven insanlar varmış , ne güzel sevilen kadınlar varmış...
Nasip olur mu pek inanmasamda kuzen ... Olaki oldu , kaybetmenin acısına dayanamazdım herhalde diye düşünüyorum... ya da alışmak çok daha acı verici olurdu...
Giderdim herhalde bende arkasından yav...
- 6 ay
Ya dur hele nereye gidiyorsun 😀
Tamam yok sana evlilik falan ehehe
Soran6 ayBurdayım yav yok ele biri ahahahs... Bir yere gitmiyorum...
En son sana çöpçatanlık yaptıracağım gibi duruyor ahahaha kuru soğana tabi birini bulursun artık bu kuzişe ahdhesbddks- 6 ay
Hah tam adamına söylüyorsun. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 😂
Soran6 ayDeme öyle sen bu mesleği güzel icra edersin , insanların içini gören gözlerin var kuzen 🙏
Ne öyle kel falan hiç yakıştıramadım hehe- 6 ay
Halka arz olacak hisseleri analiz etmek çok kolay geliyor bana. Sayılar oldukça öngörülebilir veriler sağlıyor. Dün en kısa sürede en fazla kâr ettiğim işlemimi gerçekleştirdim %130 kârla.
Tabi borsada sadece sayıları değil diğer yatırımcıların davranış modellerini de analiz edebilir olmak gerekiyor. Yani sadece borsada insan analizi yapmayı tercih ediyorum artık. Bunun dışında ilgi alanımda değiller. Çünkü hep zarar ziyan veriyorlar. Hiç gerek yok be kuziş 🙃
Soran6 ayVay be kuzen tebrik ediyorum ve bol kazançlar çok daha fazla kâr elde etmen dileği ile 🙏
Evet insan davranışlarıda önemli tabi ben orada hep başarısız olmuştum zemanında eheheh
Bazen arada bir tutuyor olsada daha iyi sanki şimdi...
Haklısın gül diye dedim ama sağlık olsun gül sen gül...
- 6 ay
Yapay zeka yoktu o zaman. Tıkandığım noktada danışıyorum. Hap gibi bilgiler veriyor kerata 😂
Soran6 ayAhahah evet , var olsada bu kadar kullanışlı değildi... Olmayada bilirdi rheheh
Helal olsun sana ve onada tabiki eheheh- 6 ay
Kendisi övgü kabul etmez. Ben onun adına da teşekkür edeyim 😂
Soran6 ayEheheh rica ederim efenim 🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Psigareşh, 32 yaş olgunluğu gelmiş ama soru hâlâ kalp atışı modunda 😏 Şimdi dürüst olayım; birinin gözüne hoş gelmesi ilk kıvılcım için önemli, kabul. Çekim olmadan aşk filmi başlamaz zaten 🎬✨ Ama evlilik teklifi dediğin şey sadece “wow ne güzel”le olmaz. Karakter, değerler, kriz anındaki tavır… İş orada ciddileşiyor 💍🔥 Sen sadece dış görünüşle adım atar mısın gerçekten, yoksa ruh uyumu senin için daha mı baskın?
02 Yorumla
Soran6 ayKuşko bu soruyu sormamışsın gibi varsayalım... Hatta sen sorduğum soruyu komple görmedin say ehehh
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen6 ayAaaa sen beni resetledin şu an eheh 😜✨ Tamam görmedim sayıyorum, kalp dosyasını kapattım 💅💘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yetmez. Fiziksel çekim başlangıç için önemlidir ama evlilik başka bir seviye. Hayat görüşü, karakter, sabır, kriz anındaki tavır daha belirleyici. Sadece göze hoş gelmekle uzun yol yürünmez. Baştaki heyecan geçince geriye uyum kalır.
12 Yorumla
Soran6 ayEvet hakikaten dediğiniz gibi yol yürünmez sadece göz hoş gelmesi ile.. farklı birtakım şeylere ihtiyaç var
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aynen fiziksel çekicilik önemli ama evlilik teklif etmek için yetmez bence. Birini tanımak ve ortak değerler paylaşıp paylaşmadığınızı görmek daha önemli sanki. Fiziksel çekicilik zamanla değişir ya da önemini yitirir ama karakter ve değerler daha uzun süreli bir bağ kurmanı sağlar.
11 Yorumla
Soran6 ayBu dediğiniz çok mantıklı o zaman fiziken hoş gelen kişilerde birde bu dediklerinizden var mı diyye bakmaları daha iyi olacaktır..
Asla kesinlikle değil. Evlilikte bence güzelliğin yakışıklılığın zerre kadar önemi yok. Çünkü o fizik ve sıfat bir süre sonra sana normal geliyor bu sefer davranışlar huylar vs kendini belli ediyor
11 Yorumla
Soran6 ayKesinlikle haklısınız... insan zamana karşı koyamıyor... Görüntü bozuluyor bir yerden sonra...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayYetersiz kuru kuruya sevgi olur o zamanda mesleki statü maddi durum karakter birbirini tamamlama bir sürü şey var
114 Yorumla
Soran6 ayHe doğru ya öyle şeylerde varmış..
- 6 ay
Çok şey var evlenmek öyle olsaydı herkes evlenirdi
Soran6 ayHaklısınız
- 6 ay
Bir sürü şey var herkesten aile olmaz her kadın çocuk büyütemez her erkek iyi baba olmaz
Soran6 ayÖyle valla
- 6 ay
Bunlar yoksa bırak evlenmesin kimse
Soran6 ayBen düşünmüyorumda, olmayanlar düşünsün yav...
- 6 ay
Paran varsa işinde iyiyse her türlü yolu bulursun
Soran6 ayHiçbişi yok ehehheh
- 6 ay
Bunu bak ne dış görünüş vesaire kurtarır ne iyi insan olmak vesaire kurtarır bu zamanda böyle
Soran6 ayAhajah umrumda değil ahebsnsb
- 6 ay
Evet ama gerçekler böyle
- 6 ay
Yapacak bir şey benim bile yok neyse
Soran6 aySağlık olsun boşverin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
6 ayHayır gözüme hoş gelmesi yetmez çok bir beklentim olmazdı uçuk isteklerim olmadı hiçbir zaman ama bazı vasıflar da olmalı
15 Yorumla
Soran6 ayAnlıyorum 🙏 peki ne gibi vasıflar bunlar..
- 6 ay
Merhametli, çoğunluk ağır beraberken çocuklaşabilen, merhametli, çocuk ve hayvan seven, kendisini yetiştirmiş, saygılı, zeki ve güçlü
Soran6 ayA) hepsi
bütün tuşlara basmışsın eheheh- 6 ay
Öyle olucaksa tam olmalı olmayacaksa hiç başım ağrımasın kafası 🙂
Soran6 ayHe anladım eheheh
Yetmez yaşlanınca gider onlar
.
baştaki yorumuna çok güldüm hazırlıklı değildim😂😂
15 Yorumla
Soran6 ayEvet yaşlanınca gider yav onlar keşke gitmeselerdide gidiyorlar yav : )
Pochitalı olan mı , soru mu eheheh- 6 ay
Görünüş ilk değerlendirilen şey olmamalı. Yok üyeyle olan yorumunu dedim beğendim cevabı 😂
Soran6 ayHıhı haklısın...
He kuzişe diyorsun anladım eheheh- 6 ay
🙏🏻😂
Soran6 ay🙏.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
6 ayEvlilik görsel değil kafaların uyması meselesidir görsel de önemli ama sırf çok güzel diye çirkef bir kadınla evlilik yürümez
15 Yorumla
Soran6 ayHımmm mantıklı olan bu fakat sence bunu yaparlar mı?
- 6 ay
Yaparlar düşünsene bir kadınla sevgilisin o çok güzel ama sana uygun değil bunu sürekli hissediyorsun bu durumda erkek namuslu ise bu bana uygun değil der ayrılır ya da bu bana uygun değil ama bununla bir süre takılırım cinsel ihtiyaçlarımı görür ayrılirim der zaten damdan düşer gibi biriyle evlenemezsin ki illaki bir tanışma görüşme olacak
Soran6 ayHayır şunu anlamıyorum konu nerden namusa geldi ahebjsh ayriyetten neden sadece erkek orada namuslu oluyor... Hade oldu neden cinsel obje gibi bakıyor. Vay canına yav...
Bu örnek bana çok ağır geldi. Çok : )- 6 ay
Sadece erkek değil kadın da namusu olacak ama olay şöyle oluyor benim hrmcinsim bakıyor kadının gideri var imkan var yatayım bununla ciddi ilişki olmaz bu kadınla sonra da hiçbir şey yaşamamış temiz kız arayışına giriyor niye diye soruyorsun namussuz mu olacak diyor ikisinin de birbirinden farkı yok ki ikisi de aynı
Soran6 ayHe öyleyse namussuz ve karaktersizliğin cinsiyeti yok orta yolu bulak bu konuda...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 ayBen kitap alırken bile içeriğine göz atarak alıyorum.
13 Yorumla
Soran6 ayAbooo bu çok iyidir yalnız 🙏
- 6 ay
Teşekkür ederim 🙏
Soran6 ayRica ederim
6 aybu yasta degil ama kesin ilerki yaslarda yeterli olabilir kgkdgkdkg
13 Yorumla
Soran6 ayNe demek yani ehheh
- 6 ay
ic degil dis güzellige bakariz belki :D
Soran6 ayHe anladım olabilir...
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yetmez, karakter de önemli
11 Yorumla
Soran6 ayE tabi öyledir..
6 aySadece fiziki görünüş yetmez içi önemli olan
11 Yorumla
Soran6 ayHımm mesela neler olması gerekir içinde
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
u 6 ayAsla değil.
13 Yorumla
Soran6 ayTamam anladım peki neler olsa yeterli gelebilir samimi bir şekilde haaa eheheh
- 6 ay
Evliliği düşündürecek kadar özelliğe sahip olması gerek.
Soran6 ayHımm evet haklısınız..
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sadece fizik yetmez
11 Yorumla
Soran6 ayİşte ne olsa heh bu tamam dersin...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayHayır oraya gelene kadar
15 Yorumla
Soran6 ayBudamıofsayt yav : ) oraya gelene kadar neler yani eheheh
- 6 ay
Benim hayatım ofsayt…. Yani fiziksel güzelliğe gelene kadar sadık mı merhametli mi dürüst mü iyi kalpli mi vs vs
Soran6 ayHıhı anladım evet haklısın umarım bulursunuz sadık, merhametli ve bütün iyi kombinasyonları olan birini 🙏
- 6 ay
Amin inşallah isteyen herkes bulsun…teşekkür ederim
Soran6 ayRica ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır bence o en son bakılacak şey.
13 Yorumla
Soran6 ayNedir mesela ilk bakılacak şeyler sizce
- 6 ay
Dişi karakter olması, düşüncesi fikirleri kafa yapısı vs.
Soran6 ayHeee anladım , evet...
6 ayyapmam için yeterli evlenmem için değil
15 Yorumla
Soran6 ayHeeee çok ince bir cevap olmuş... Ya evet derse ehehhe
- 6 ay
karakteri de süperse hemmen işlemleri başlatırım yoksa sorunlarım var olum sana diil herkese karşı böyleyim sen daha iyilerine layıksın der terk ederm🥀
Soran6 ayE tabi karakterde önemli...
"Sen daha iyilerine layıksın " klişe ama iyimiş ehehe- 6 ay
hep erkekler mi kullancak azcık da biz
Soran6 ayHelal olsun eheheh
Gizli Üye(25-29)6 ayhayır bana uygun ve uyması ve uyumlu olmamız gerek
11 Yorumla
Soran6 ayHıhım anlıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayDeğildir
13 Yorumla
Soran6 ayher şey tam olsada.. Direkt teklif yapmazsınız gibi geldi eheheh
- 6 ay
Uani en azından ben yapmam teklifi djdj
Soran6 ayAhahah
yetersiz
11 Yorumla
Soran6 ayNeler olsa yeterli olur meselam
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
6 ayYetersiz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
6 ayDeğil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayHayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım