Bir erkek flört aşamasında yeni 2-3 gündür tanıdığı birine senle evlenmek istiyorum diyorsa doğrumudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğruluk payı yüksek, evlenelim diyerek ev (de eğ) lenelim demek istiyor. Yani arkadaş kendini çok akıllı sanıyor ve belki de en klasik ve en basit yolu seçerek kestirme yoldan yatağa giden yolun peşinde. Bu çıkarım normal bir zeka sahibine sahipse çıkarılabilir.
Ama normal altı bir zekaya sahipse şu şekilde de bir yorum yapılabilir.
Mantıksız ve akılsız bir insan olduğunu varsayarsak. Bir kadını tam anlamıyla tanımadan hemen iki hoş sohbete tav olmuş ve evliliği oyun sanıyor, küçükken komşu kızlarıyla oynadı "hadi sen anne ol ben de baba" diyerek romantik düşünceler içine girmiş olabilir 😂😂
İki durumda da böyle bir insanın sözlerine kulak asmamak lazım. Biri amacı doğrultusunda hareket ediyor.
Diğerinin aklı eksik cezai sorumluluğu bile olmayabilir hatta. Güler misin ağlar mısın bu durumda tabi ki gülerim ben bu duruma :))
Sende gül geç böyle flört aşamasında evlilikten bahsedenlere hatta dalga geç çocuğumuzun adını da koyalım, evin nerde olduğundan başla dekora kadar her şeyi konuş ciddiye alır kesin, sana eşlik etmeye başladığını da bas kahkahayı :)))00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu olaylarda genelde bir taraf kanar bir taraf kullanır sevgiyi kişiyi ilgisini o yüzden dikkat etmek gereken bazı hususlar vardır.
-Senin güvenini kazanıp kullanmak isteyebilir..
Düşünsene daha 2-3 günlüksünüz flört bile değil konuşurken seninle gelecek kurmaya hayal kurmaya başlamış genelde senin güvenini kazanmak için söylenen durumlardır. kızların düşkünlüğü hassas noktası olan evlilik olduğunu biliriz. Eğer öyleyse de uzak durulası kişidir. Konuştuğun kişiye dikkat et senin sevgini güvenini kullanıp seni kullanabilir dikkat etmek gereken bir husustur.
-Belki de gerçekten hoşlanmıştır.
Belki de yanlış düşündük gerçekten hoşlandı, beğendi konuşmak istiyor olabilir eyvallah. Bir şey söylemedik bizde o zaman o kişiyi kontrol etmek gerek, peki nasıl? ona eğer gerçekten benimle evlenmek istiyorsan birbirimize zaman verelim tanımaya çalışalım zamana bırakalım en önemlisi kafa yapımıza bakalım ne kadar uyuşacak eğer beğenirsek olur bu iş dersek ailelere haber verir tanışırız aramızda neden olmasın de böyle söylediğin taktirde eğer niyeti seni kullanmak ise takla atacaktır, yan çizmeye geçiştirmeye çalışacaktır. bu ahir zamanda dikkat etmek gerek araya mesafe koyarak da niyetinin ciddi kişi aradığını göstermiş olursun.
-İletişim... İletişimi unutmamak gerek.
Şimdi iyisiniz hoşsunuz ama en ufak bir tartışmada gör bir de karşındaki kişiyi.. sana karşı toleranslımı davranışları hal ve hareketi nasıl iletişim kurmak zor bir davranıştır herkes yapamaz ilişkinin ise temelidir. Ne kadar birbirinizi anlayabiliyorsunuz kendinizi ifade ediyorsunuz bunlar önemli şeyler şu an evlenmek istediği heveste olabilir belki seviyor olabilir bilmiyoruz tek bildiğimiz sana karşı konuşması sana karşı göstermiş olduğu o davranışlarından istekli olduğunu görmek biraz çaba ve konuşmak..
-Ne istediğini biliyor mu, emin miyiz?
Eğer sözle peynir ekmek yürüseydi emin ol çoğu sevgili evlenip bir daha ayrılmazdı bile.. karşındaki kişi sana öyle söylüyor ama kendisi gerçekten ne istediğini biliyor mu işi gücü var mı seni baş tacı edeceğini söylüyor mu bunlar basit şeyler değil ki tamam seviyoruz da insan sevdiği kişiyi düşünür eğer ciddiyse sana kötü şekilde bakacaksa bakmasın ayakları yere sağlam basıyor mu? en önemlisi senin ne istediğin ona karşı hislerin neler niyetin ne bunlar önemli...
velhasıl kelam ciddi düşünebilir niyeti başkada olabilir bilemeyiz ama zamana yayarak anlamak mümkün konuşurken cinsellikten sürekli bahsederse seni bir şeyler için zorlarsa sevmiyor diyebiliriz.. Artık sözlere değil davranışlara bakarsak karşımızdaki kişinin doğru kişi olduğunu anlayabiliriz.. Umarım her şey gönlünce olur🤞
#vazgeçme10 Yorumla
Sallıyordur.
Daha neyi sevip, neyi sevmediğini yeni öğreniyor. Seni tam anlamıyla tanıdığını söyleyemeyiz. Böyle birinin evlilik düşüncesi inandırıcı geliyor mu sana gerçekten? Basbayağı seni etkilemek istiyor. Seninle ciddi düşündüğüne inandırmaya çalışıyor seni. Kanmayın bunlara.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. güvenme, inanma..
kimse yeni tanıştığı biriyle evlilik düşünmez..
doğru bile olsa boşluğa düşmüştür veya yaşı geçiyordur aile çevre baskısı evlenmeye itiyordur.
yani evlenmek için evlenmek istiyordur senin bir özelliğin yoktur onun aile kurma planlarına araç olmak dışında.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin yorumlarına bakıyorum da :D Yalancıyız Yalancıyız diye bağırıyorlar.. Neden öyle diyorlar o zaman acaba?
05 Yorumla- +1 yıl
Kimse gidip ilk görüşte evlenelim demiyo neden öyle diyolar demişsin ama demiyoruz ztn öyle bişey yok yalancıyız bağarmış olmuyoruz yani şöyle düşün şimdi birisi soru sorsa daha yeni tanıştığım biri beni öldürüceğini söylüyo sizce ciddimidir dese biz hayir desek ozmn niye böyle bişey diyosunuz neden öldürcem diyosunuz öldürmiycekseniz yalancıyım diye bağarıyosunuz demesine benzer
- +1 yıl
Biraz saçma bi karşılaştırma oldu seninki :D ilk görüşte evlenelim diyenler var öyle hemcinslerin var.. kabul etsen iyi olur 😀 sorudan da anlayacağın üzere demek ki böyle şeyler oluyor ki, bu soru sorulmuş
- +1 yıl
Hic bi erkek durduk yere evlenelim demez dalga geçiyodur büyük ihtimal ya da akıl sağlığı yerinde değildir ilk görüşte evlenelim diyen varsa da bu nedenlerdendir büyük ihtimalle ve çok nadirdir hemcinslerim diyemeyecek kadar nadir
- +1 yıl
Maalesef hemcinslerinde var öyle şeyler :D demek ki yalancılıktan evlilik teklifi yapıyorlar
- +1 yıl
İlk olarak hemcinslerimde böyle bisey olduğunu düşünmüyorum benim hemcinskerimde varsa sizin hemcinslerinizde yani kadınlardada var ama ciddi olarak bunu ne bi erkek söyler nede bi kadın bazı insanlar yatağa atmak için yazmış kimse bu amacı yerine getirmek için evlenelim demez bu aksine partnerini korkutur neden bu şekilde bi bahane uyduralım cinsellik ayıp bişey değilki başka sebepler altına sığındıralım
+1 yılYa normalde bakıldığı zaman tabii ki böyle bir hareket yanlıştır Çünkü insan aklına farklı farklı soru işaretleri gelebilir acaba bunun niyeti farklı mı diye ki ben bunu insanlar hiçbir zaman yargılı Yaman Böyle düşünmeleri çok normal çünkü biraz mantıklı kullanırsak bu zaten yanlış olduğu ortaya çıkar İlk görüşte ne demek Yani seninle evlenmek istiyorum evlilik o kadar basit bir şey mi Allah aşkına evlilik öyle liseli ergenler gibi çıkıp sonra ben senden ayrılıyorum demeye benzemez evlilik gerçekten ciddi bir müessesedir ve her zaman için karşı tarafı çok iyi tanımak ister bugün insanlar birbirleri ile 10 yıl beraber oluyor Daha sonra diyor ki ben eşimi tanıyamamışım diyor buna rağmen bile bir iki gün de ben seni evlenmek istiyorum mantığı nedir yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sadece yatağı paylaşmak değildir hayatı paylaşmaktır yükünü hafifletmektir eşinin derdine derman olmaktır düşmeden önce tutmak düşmüşse eğer tutup kaldırmaktır öfkeliyken sakin olmak ve sakinken öfkelenmemektir incitmemektir yüreğini evlilik eşine ailene sadık olmaktır yalnız bedende değil en önemlisi de kalp ile sadık olmaktır Rabbim herkese hayırlı bir eş nasip etsin
Not:çoluk çocuk ile yola çıkarsan yolda tek başına kalırsın...20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Ola bilir ama olmaya da bilir, Allah bilir, genel olarak yalan dolan boş'tur! 😅
Avımızı ürkütmemeliyiz, yavaş yavaş...10 YorumlaÖyle deliler var tabiki😀 çalıştığım firmada adını sanını bilmediğim kişi benimle evlenir misin demişti.
Nasıl iş aşkıma aşık olduysa artık 😂
Yani boş laflar bunlar ne olacak10 Yorumla
+1 yılKapalı bir aileden gelen muhafazakar biriyse normal. ya da ilk sevgilisi/aşkı sensen çok daha normal. Niyetinin ciddi olduğunu seninle gönül eğlendirmek istemediğini baştan belli etmiş. Bence deneme yapabilirsin ufaktan ciddileştir geri adım atıyorsa avlamak için tuzak atmıştır yok tam tersi hevesle ciddileşiyorsa o zaman niyeti cidden ciddi.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. ona karşı o güveni 2-3 günde vermiş olmalısın ki öyle bir şey söylüyor ama bazı insanlar olaylara mantık olarak değil de duygusal olarak bakıyor sırf senle evlenmek istiyorum dedi diye bir soğukluk yapma
10 Yorumla
+1 yılYok arkasından atlılar kovaliyordur🤭 ailesi baskı yapıyordur evlen diye o da sana edebiyat yapıyor. Kadınlarin çoğu düşüyor bu aptal edebiyatlara
10 Yorumla
+1 yılBazen biz erkekler bir kere görüp aşık olduk mu içinden der işte bu benim evleneceğim kadın der. Ama sosyal medyadan diyorsa o olmaz o iş
00 YorumlaYok artık denir, bu duruma. Fritoze yiyeceği koymadan fritozu yakarsiniz evladım. 😀 Fritoz almadan fritozum var demeyin (özel spot).😀
00 Yorumla
+1 yılYangından mal kaçırıyordur uzun vadede mutlaka kızın uyanacagi bir durum söz konusudur olabilecek en kısa sürede işi baglamaya calisiyordur
00 Yorumla
+1 yılDoğru olma ihtimali var ama öyle dedi diye de kimse yelkenleri suya indirmesin aman dikkat çakal olabilir
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum değil. 2 ay, 2yıl bile tanımaya yetmiyorken 2 günde evleneceği insanı tanıyıp emin mi olmuş?
00 Yorumla
+1 yılBöyle bisey başıma gelse o erkek beni ürkütür kacarim çünkü bu dediği şey ile beni kafalayabilecegini dusunurrr
00 Yorumla
+1 yılMantık dışı ve tez canlılık bu flört bilmem bence bu tür ilişkilerin toplum anlayışında yer olmamalı yerine fedakarca bir ilişki anlayışı olmali
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette hayır. Amacı farklıdır ve uzak durulması gereken erkektir. Hiçbir ciddi düşünen erkek, bu kadar hızlı davranıp hemen evlilik hayali kurmaz. Aksine ağırdan alıp daha iyi tanımak ister
00 Yorumla Eee şimdi O arkadaşı tanımadan ben buna doğrudur yanlıştır diyemem..
00 YorumlaGerçekten samimi diyen de var önyargılı bakmamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır elbette.
Bu kadar kısa bir sürede kimse kimseyle evlilik hayali kurmaz, hele ki bir erkek asla. Büyük ihtimalle size kendini inandırmaya çalışıyor.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya evlenmek için çok acelesi vardır ya da başka şeyler düşünüyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur tabii hatta düğünü derneği boşver gerdek ile başlayalım da diyebilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru olmadığı için yemin edebilirim ama ispatlayamam. djsjk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu görünce bir kahkaha patlattım, cevaba bile gerek yok. Sen kaç yaşındasın 15 mi😅🤣
00 Yorumla
+1 yılFlörtte evlilik muhabbet yapan olunca soğuyorum allah affetsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru değilmiş :( Yani bazıları bu lafı pelesenk etmiş yeni tür tav taktiği.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ciddi başlanmaz ilişki zamanla ciddileşir...
00 Yorumla
+1 yılAzmıştır , bir an önce sevişmek istiyordur. ya da çok salaktır. onla asla evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk 48 saat önemli. Bu sözü duyduktan 48 saat içinde yatakta olmazsan, muhtamelen bir sonrakinda nikah masasında olursun. :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Hayır doğru değildir genelde yatağa atma amacıyla bunu söyler
00 Yorumla
+1 yılBen aksini düşünüyorum karakterini bilmiyorum o kişinin ama neden ciddi olmasın ki? Biraz geri kafalı diyecekler belki ama hayatına çok az kişi alan ve zor güvenen birisi olarak ben olsam aklimdakini söylerim :) Seninle evlenmek istiyorum derim
00 YorumlaEvlenmeyi eve gidelim anlamında söylemiştir.
10 YorumlaDoğruluk payı %1 o 1 de artık tak etmiştir yanlızlık diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Önceden tanıyorsa evet ama 2 - 3 gün önce tanıdığı biriyse inandırıcı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel haftaya babamla tanistirayimda iste beni ozaman de bak nasil birden u dönüşü yapiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa cidden buna inanan var mı 😂 Bu kadar mı yokluktasın
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmiştir. Erkekler kolay kolay evlilik düşünmez.. kızı kaçırmamsk için diyebilir. Ama aklında kurtluklar varsa dikkatli olmak gerek
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır.. kendine bağlamaya çalışıyordur bağlanınca da işine geldiği gibi rahat davranacak ve ya faydalanmaya çalışacaktır
00 Yorumla
+1 yılDemez öyle bişey neden desin diyosa diye düşünmeye bile gerek yok yani yalan bile diyemeyiz dalga geçiyodur ya da şakasına demiştir dediysede
00 Yorumlasanmıyorum abazandır ve yatağa atmayı planlıyodur evlilik düşüncesi pat diye oluşmaz biriyle çok iyi anlaşıyosundur anlarım da saçma dediği
00 YorumlaYalaaaaaannnn köprüyü geçene kadar :)) söz icraate gelince genelde ortalıkta kimse olmuyor
00 YorumlaOha niyetini baştan belli ediyor desem 2 güne olmaz bence takip edilmeli ablacım izle hareketlerini
00 YorumlaKarakterden karaktere değişiyor ama ilk görüşte aşk diye birşeyde var yok desek yalan olur
00 Yorumlayok canım ne saçması oldu olacak çocuk yapın tam olsun
00 Yorumla
+1 yılYalandır inanma amacı çok başka yakın zamanda başıma geldi boş konuşmuyorum
00 Yorumla
+1 yıl2-3 gün çok fazla gördüğü an söylemeliydi (!)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değildir. İnanan kız da sorun vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Seni kandırmaya çalışıyor sana döseyecek mali
10 Yorumla
+1 yılhayır biraz zaman geçmeli
00 Yorumla
+1 yılCiddi değildir öyle biri.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Öğğğğ direk ayrıl o ne be
00 Yorumla''Aha başladı gene yalan makinesi''
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Diyemez olmaz oyle sey
00 Yorumla
+1 yılDeğildir kim inanır ki buna
00 Yorumla
+1 yılsamimi değildir uzak dur
00 Yorumla
+1 yılBuna kimse inanmaz :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çabuk güvebmiş sana.
00 Yorumla Lafa değil tavra sonuca bakmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılGaza gelmiştir. Aşırı hoşlantının yan etkileridir
00 Yorumla
+1 yılHe doruuuu ilkkk görüşte aşkkkk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Başta değil sonra söylemesi daha mantikli
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek flört aşamasında yeni tanıdığı birine "senle evlenmek istiyorum" diyorsa doğru mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım