Öncesinden haber verince kavga edip istemediğimi söyledim, tek buluşma dedim. Dinlemedi, kafeye gitmişler. Buluştu video atmış, kız yenge valla bir şey yok üzme bu çocuğu artık ya falan diyor ayar oldum haklı mıyım?
3 ay
Öncesinden haber verince kavga edip istemediğimi söyledim, tek buluşma dedim. Dinlemedi, kafeye gitmişler. Buluştu video atmış, kız yenge valla bir şey yok üzme bu çocuğu artık ya falan diyor ayar oldum haklı mıyım?
Anlamak kolay. Sen de erkek bi kankinle tek basina bulus eger sorun etmiyorsa kendisi de iyi niyetle bulusmustur. Ama sorun ediyorsa demek ki kendisi de kotu niyetle bulusmustur. Ama buna karsilik olarak yapma bu olaya kizma unut gitsin aradan bi 15 20 gun gecsin guzel bi sekilde arkadasinla bulusacagini soyle ama sen bulustun ben de bulusurum demeden yap. Sanki bu kizla bulusmasi meselesi hic yokmus gibi davran. Bak tepkisine izin vermezse ilk basta tartisma cikarma. Bir iki gun sonra guzel bir dille anlat de ki demek ki sen kptu niyetle bulistun. Cumku kisi kendinden bilir isi. İzin verirse de mutlaka bir arkadasinla bulis ki blöf zannetmesin bulistuktan sonraki tepkisi de onemlim yani sen bulismayacaksin saka yapiyorsun onu deniyorsun sanip izin verebilir
Bu durum seni tetiklemiş, çok normal. İstemediğini açıkça söylemişsin ama o yine de gitmiş, burada asıl can yakan şey saygı kısmı bence 💔 Üstüne bir de videoda kızın “yenge” diye konuşması iyice sinir bozucu olmuş, seni hafife alıyormuş gibi hissettirmiş olabilir. Haklısın demeyeyim ama hislerin çok anlaşılır. Burada güven mi sarsıldı yoksa sınırlarının çiğnenmesi mi daha ağır geldi sana? 💭
Cevap
7Cevap
ayrıl direk hala soruyor
Ben olsam ayakkabımı yedirir giderdim bir daha ah bulur beni
haklısın valla. sevgilimin karşı cins arkadaşı olamaz bile
Sen o istediğinde bir şeylere tamam diyip yapmıyorsan ama o inatla senin istemediğini bildiği halde bu tarz şeyleri yapmaya devam ediyorsa aldatılmıyorsan bile bence ayrılmalısın
Arkadaşıysa sorun yok bence
eskiden yakın arkadasıydı 3 yıl önce falan
inanılmaz bir acemilik
Tamam işte böyle başlar bu işler 🤣aldatmalar
sadece kankiler sonuctq
Sen delisin
Çocuk elden gitmesin de
Kaç senelik sevgilin
Hmmm garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?