3 ay
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Kimseyi yargilayamayiz ama ciddiye alınmaz büyük. ihtimalle ilişkide istikrar yoktur
Senin bu ortalayma göre en az 10 kez evlenir boşanıırsın.. Sen" kaşar" lanmışsın
Şimdiki nesil önemsemiyor merak etme.
Önemseyen var ama
Normal 20+ yaparsan daha kaliteli bir peynir türüne evrilebilirsin
Keranede çalışan kadın senin kadar erkek görmemiştir.
Benim ikinci hiç olmadı ne şansız olduğunu bı kez daha görüyorum
Walla az yapmışsın. 25 de 25 olmalıydı!!! Kaç tanesinin tadına vardın?
Üzüntü hali olmuyor mani burada tecrübe konuşuyor dersin 😄
Biraz fazla olmuş sanki, biraz daha ne istediğini bilerek, seçici davranabilirsin sanki.
Ablam çok hızlısın he tek gecelik ilişkilerin mi hepsi
Evlenecegin insanda cok farkli olmayacak mera etme. Davul dengi dengine çalarmiş.
Takilmayin belliki olmamis iste soylemezseniz kimsenin haberi olmaz sizde saymayinbirakin
Kısa süreli olanları niye sayıyorsun ki, asıl sevgili niye sayıyorsun bunun raporunu tutmak nedir aw
sen bile kendini farklı gözle bakmaya başlamışın, ne kalmış karşı taraf
Tek değilsin şimdiki kızlar herşeyi yapıyor bazıları 18 yaşa kadar ondan daha fazla yapıyor
İyi tecrübe olmuştur insan tanıms ve ilişkiled konusunda
Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirmişsin yani slay canım woman in male dominated fields ahhahahs ❤️
Ben bu kızın yanında submisive kalmışım
@Pocophone hagsjwgxus kız 10 tanesini sanaldan yapmış abartmayalım
Benim hiç olmadı... boş ver iyi yapmışsın tecrübe önemli en azından erkek manipülasyonlarına düşmezsin.
26 yaşındayım bugüne kadar sıfır tane sevgilimin olması normal mı 🤣
Yalandir illaki biri olmuştur
Avrupada bile seni isteyen adam olmaz kullanılmış gözüyle bakıyorlar
Normal ben sayısını bile bilmiyorum güzelsin demekki denemeden bilemezsin kim doğru.
30 yaşımdayım sanal bile olsa o kadar sevgilim olmamıştır. Yani sanal ama ne kadar konuşulduğu da önemli sevgili olmak için. Bir ben sevgili bulamıyorum heralde
harem kurmussun bi de normal mi diyosun ayrıca sanal iliski mi kaldi
Benim geçti bile sosyal medya saymasak 2 kişi çıkar
Evleneceğin insan bunlara takılacak biriyse zaten evlenmemen gerekir canım allah kurtarır yani
Farklı göz derken? Kusura bakma ama ne düşünmesini bekliyorsun?
seni geçmişinle yargılayacak biriyle olmamalısın ki zaten kısa süreli diyorsun çoğuyla duygusal veya fiziksel bir şeyler yaşamamışsındır yaşasan da geçmiş gitmiş sonuç olarak
Sevistin mi bunların birkaçı ile peki sen? Sadece çocuksu buluşma konuşma vb mi oldu?
Sanal sevgili nasıl oluyor minnoş 😀
Bence bir insanın en fazla 3 tane ilişkisi olmalı üstü çok
farklı gözle bakabilir 13 farklı erkek her biriyle farklı şeyler yaşamış olabilirsin
İlişki olmadıysa sınırlarınızı koruduysanız sorun olmaz
Kız sosyal medyadan da salla kale almam ben sosyali gerçekse oha yani nedıyım mıllet bırtaneyı bulamıyor ya da zor güveniyor allah hakında hayırlısını versın
Benimki 21 erkek oldu ama nasıl oldu bilmiyorum , ben kötü bir kiza benzemiyorum kapalı giyniyorum asla sigara içmem, diskoya falan gitmedim
sanki biraz abartmışsın bu sorunun cevabını bilemiyorum ama sen karşındakinden aynı durumu duysan ne düşünürdün merak ettim
7 yildir ayriyim bir sevgili almadim hayatima. Ve cok da cekiciyim. Az bir durun ya. Nasik bir zamana kaldik. Kadin dedigin biraz agir olur.
Merhaba 😊
Benim 3 tane oldu :) sen düşün Ahahah onun dışında takıldım sadece onları da sevgili olarak görmüyorum
Eğer hepsini altınıza almayı başaranildiyseniz ben olsam gurur duyardım ama evlendikten sonra beni bırakmadan tabii devam etmenizi isterdim
O zaman yeterince çapkın değilsiniz Efendim
Baştan sorsana şimdi normal değil desek hacca mi gidicen rahibe mi olucan. Olan olmuş ati alan eyeri vurmuş
Ben 4 evlilik yaptim,3 uzun ilişki yaşadim,45-50 flörtüm oldu:) tanistigim kişilere hiç sevgilim olmadı diyorum inaniyorlar:) çok masumlar bunlar gı)))
Her yerde söylememelisin
Ufff boş ver seni sen oldugu gibi seven biriyle evlen
13 tane sevgilin olmuş çok fazla seni isteyeyeceğini sanmam
Normal insanları tanıyıp yeni şeyler öğrendin belki de
Biraz fazla flörtöz gibisin. Cabuk sıkılan bir insana benziyorsun.
ben bile 26. olsam seni yesem diye düşündüm düşün yani
Sevgili olması normal.. Kaç kişiyle İlişkiye girdiğin önemli☺️
Abla 21 yaşındayım bir sevgilim du çokta sorun etme 😂
Oldu*
Ağa gerçek hayatta sadece 2 sevgilim oldu robloxta da 37 tane olmuştu 😂
Bence az bilr böyle insanların ne diyeceğine göre hayatına yön verme
Aşırı değil ama fazla olmuş sanki kendine güzel sınırlar koyarsan sorun olmaz
Yavuz Sultan Selim misin bacım 2 senede 1 ortalama değişim yapmışsın bu yaşta
21 yaşindayim 16 adet oldu bende artik diyorum ya bende sorun var ya da karşimda
misal şuanda da ondanda ayrilacagim buyuk ihtimale bir hatada sile sile bu hale geldim
Severek mi sevgili oldun mantık evliliği gibi bir şey mi arıyorsun
3 tanesi reel se çıtır hasarlı bişey olmaz😅
Yaşına göre fazla buldum her önünüze gelenle çıkmayın bence biraz seçici olmakta fayda var. Bir kadın kendini ağırdan almayı bilmeli
Ağır kadın baş tacıdır bunlar folloş olmuş gözümüzde zerre değeri olmayan ucuz kadınlar
Bu kız ağırdan alsında başka erkeğin 15-16'ıncı sevgilisi mi olsun. Kadın durunca erkek duruyor mu sanki üstte bir erkek 21 16 sevgilisi olmuş. Yorumlar objektif değil. Evleneceği kişiye aynı erkeklerin yaptığı gibi söylemez olur biter. Çoğu kısa süreli nette yazıştığı kişilermiş onlarıda sayıyor.
@PeachGirl58 her yazıştığımızı sevgiliden saysak o zaman benimde 50 tane oldu aq ama alakası yok
Şöylemezsin evlendiğin kişiye ben 18im benim ilişkilerde kısa sürdü ona rağmen 13ü geçmiştir ya.
İşte bu yüzden erkekler ba kire olmayan kızlar ile sevgili olup evlilik gündeme gelince ayrılıyor
vermeseydın kızım sende
@Elifay999 ne alaka
@black_ww ben mi vermişim
vermedın mı hiç
@black_ww vermedim tabii ki sevgilim çok oldu dedim. Siz her sevgili olduğunuza veriyorsanız orasını bilemem 🙄
ben vermedim sen vermişsin ki bu soruyu soruyorsun yapmadım da dıyemiyorsun yazık 😀
Pardon da okul etfandinda çok gördük Herkesin içinde dudak dudağa öpüşen el ele dolaşan koyun koyuna oturan birbirine a... Koyayım diyenler kim bilir yalnız olduklarında neler yapıyorlar Arkadaş gibi takılmak isteyen sevgili olmaz arkadaş olur Bir erkek ile sevgili olup da hiç kimse biz vermiyoruz demesin
yakınlaşma illa olur ilerisi ise bu herkesın tercıhı demek ki vermişsin herkese vermedim deme bari
@black_ww bu yakınlaşma değil ki kendini cinsel obje olarak kullandırma
herkesın kendi trcıhı dıyorum yapmadıysan nıye üstüne alındın kı yapmışsın bence
ayrıca kendin dedın erkekle takilip herkes yapmıştır diye dengesiz mısın ya
@black_ww dengesiz senin gibi sevgili peşinde koşanlar
aynen ben sordum dimi bu kadar sevgilim oldu diye kşr seni ben başka ısler kovalıyorum allahın ezigi
@black_ww O ettiğin hakaretleri sana iade ediyorum güle güle kullan
Aklınızın bir tek cinselliğe çakışması çok acı
@black_ww profil fotondan da anlaşılıyor kimseye vermemişsin belli
pp ile ilgisi ne kanka ağlama sende kendını koyacak özgüveni bile yok gelip burada pişmanlıklarını yaz millete uza hadi 😘
önüne gelene vermişssin esc farkın var mı o yasına kadar git çalış kendini geliştir mk kaç kısının altına yatmışssın burada soru soruyor bir de yazık sen gibi hemcinslerime
@black_ww güleyim bariiii güzelim namusumu sana kanitlamaya çalışmayacagim çok iyi biliyorsun bu işleri belli. Kendini geliştir diyon ben 18 yaşında develt kurumuna memur olarak atandım hala bile üniversite sınavlarına çalışıyorum ingilizce kurslarına gidiyorum sen bana kendini geliştirmekten bahsetme. Ve bence bu diksiyon dersleri falan al lazım hani. Birazda beynini geliştir
@black_ww pp falan koymamamin sebebi de senin gibi satılık değilim arkamı dönüp milelte göstermeye çalışayım gördük hani tamam. Şimdi 40 yaş üstü dayilara göster diğerlerinin de işine yaramazsin
aynen canım ağlama yürü hadi esc seni
@black_ww hadi gevşek yürü
vermedim sen gibi burada sorular sorup pişmanlık yasamıyorjmö 😘
@black_ww git sen ilk önce yazmayı öğren patlak
kimin patlamış olduğu sorulardan belli allah'ın balonu
@black_ww hı hiii
Nerede çokluk orada bokluk
sayma o zaman onları normal gerçekten geçmişinde bulunmayı hak eden varsa onu say 1 ayı geçmememişse onu da sayma
13 biraz fazlaymış bacım
Buna ergenlik ilişkileride dahil
Ne kadar sürdü ortalama ilişkilerin
2 3 ay en uzun şuanki ilişkim 1 yıllık
Çok yakınlığın olmadıysa sadece 2 veya 3 ilişkim oldu dersin
çok fazla olmuş ya 13tane sevgili ne