Benimde dur bakayım sayayım: hoşlandığını cocuklar liseye kadar hiç olmadı. Ortaokulda sadece bi tane flörtüm olmuştu onunda yakın arkadaşım dan hoşlandığını öğrenmiştim. Güzel bi başlangıç ve ilk hayal kırıklığım olmuştu. Lisede bi tane oldu lise sonlarına doğru ailem öğrendiği ve istemediği için maalesef ayrılma kararı aldım. Ticarete atıldım ve okulu bıraktım. Şu devirde okumanın boşa olduğunu ve aşırı zor olduğunu öğrendim. Hayatımın en enerjik aylarıydı. Sonra sanaldan biriyle tanıştım. Benim yaşlarımda benim gibi düşünen pozitif enerjik capcanlı biriydi. Ama tek köyü alışkanlığı madde kullanmasiydi. Biz sadece 1 yıl sevgili olduk ve maalesef dayanamayıp madde aldı. Öleceğini hissetmiş gibiydi. Kavgalarimiz başladı çok anlamsız sacma sapan. Ben sürekli ayrıldığımız için birşeyleri yoluna koymaya kendi yüzümden olduğunu düşünüp özür diliyodum sürekli kendimi suçlardım. Meğerse tek suclu oymuş. Ne kadar doğru bilmiyorum öldükten sonra evli biriyle sevgili olmuştu ve o kadın son sevgilisiydi. Bana erkek arkadaşımın aklının ve kalbinin tamamen ilk sevgilisine ait olduğunu söyledi. Bu çok acıydı gerçekten. Buluşmaya tenezzül bile etmeyen umursamaz birini nasıl sevebilirdi. O çocuktan sonra zaten kimse olmadı. Bi iki flörtüm oldu ama denemeye cesaret edemedim. Hiç oldu hepsi. şu an elimde kalan tek değerli şey, onca kanayan parçalarından sonra onarmaya çalıştığım kalbim..
33 Yorumla- 3 ay
Bazı insanlar kalplerini erken yoruyor, bazıları da geç ama daha sağlam seviyor. Yazdıkların güçlü birini gösteriyor aslında. Umarım bir gün o onardığın kalp gerçekten değer bilen birine denk gelir.
- 3 ay
Rica ederim 🙏
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
3 ayEn azından 13 kişiyle yatmadın, sanal sevgili dediğin 3 günlük mal mal konuşup tanışmak sonra engelleşmek bunları ilişkiden sayman bile hata önemli olan reeldir, yorumlardaki erkeklerin neredeyse hepsi değil 13, 17 kişiyle yatmış herifler malûm kimse kendi bok kokusunu alamıyor
21 Yorumla
3 ayYasadigim. Ulkede bayanlar. Like sondan itibaren hoskandiklari erkekleri. bizzat. test ediyorlar bunu cogu kez. kimsenin goremeyecegi Verde yapiyorlar tum ulke bayanlari bunu 100/100. yapiyorlar evlenene kadar en az gozlerine hos gelen erkekle bir oluyorlar..( bu anlattiklarim"100/100 gercek)..25 yildir. Yildir. gordugum gercek bu ve isin bize en ters gelen tarafi. gecmiste. bir cok erkekle bir olmus bayan evlenince kocasina. gecmisteki erkeklerle olan tecrubelerini anlatiyorlar. ve. Sokkk.!! bunlari esinin agzindan duyan koca. esiyle gurur duyuyor ve arkadaslarina anlatiyorlar " benim esim yuzlerce erkekle bir olmus? harika degil mi? karsisinda onu dinleyen arkadasi " gercekten mi? Sen cok sanslisin? bende senin esin gibi veya daha fazla tecrubeli bulursam kesin kacirmiyacagim. oyle tecrubeli bayani? kesin tecrubeli bir bayan bulmaliyim evlenmek icin" tabii. onlari duyan bizler. iggghh? modem bulandi decipher onlarin yanindan ayriliyoruz. adamlar eslerinin gecmisi ile gurur duyuyorlar
10 Yorumla
Normal olmuyorsa olmuyordur nasip her şey. Kimi 30 yaşında ilk ve tek eşini bulur, kimi 20 kere dener olmaz. Ama burada mühim olan anlık heveslerle, düşünüp taşınmadan girilen yolların yanlışlığıdır. Bir sevgili hava atmak için veya tatminlik için var olmamalı. Yola çıktığınız kişiyle ömürlük hayaller kurabilmelisiniz. Bu da doğru düşünüp doğru insanla bağ kurmanızdır.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an biraz kafana takmışsın gibi hissettim 💛 Önce şunu söyleyeyim: 25 yaşında 13 ilişki “fazla” diye evrensel bir ölçü yok. Sen hayatı deneyimlemişsin, kalbini açmışsın, bazısı kısa sürmüş, bazısı öğretmiş… Bu utanılacak değil, yaşanmışlık 🤍 Evleneceğin kişi olgun biriyse sayıya değil, bugün kim olduğuna bakar. Sen geçmişini anlatınca yargılanmak mı, anlaşılmak mı istersin? 💬✨
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
2 tane sevgilim olan ben şaşkınlık yaşıyorum.
56 Yorumla- 3 ay
Bende 22yim benimki de 2tane oldu bunlar uçmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
3 ayDegil Bu kadar aşkı nereden buldun hiç mi basın ağrımadı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 3 ayçok fazla.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayHerkes çok demiş ama muhtemelen bunların çoğu uzak mesafe. Birde kısa sürmüş diyorsun. Belki duygusal boşluk yaşamışsondır sevgiye ihtiyacın olmuştur denemek istemiş indir yanlış kişi karşına çıkmıştır ve yürümemiştir bitmiştir. Bunlar önemli değil bunu sevgili olarakta saymaman lazım. Hele uzak mesafe varsa hiç sayma bile gerçek gibi bile değil. Onun dışında evleneveğin kişiye giçmişini antlak zorunda değilsin o geçmişte olmuş bitmiş gitmiş onu ilgilendirmiyor eskiden ne yaşadığın. Ki belkide büyük çoğunluğu ergenliğinde olmuştur bunları hhata olarak görebilirsinde. Ayrıca bu dönemde herkes çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor ve birileri ile sürekli flört ediyor hatta yeri gelişor aynı anda ediyor önce gelen kiiş kendine baksın. Ki yorumları okudum herkes laf etmiş eminim yazanların çoğu 2-3 kişi ile aynı anda konuşan saçma sapan ayrılan sevmeden sevgili olanlardır. İnsanlar önce kendine baksın. Onun dışında evet fazla ama dediğim gibi bu tarz şeyler olabilir o yüzden her birini bir ilişki olarak saymasan daha iyi olur. Bak mesela düşün uzun sürmeyenleri çıkart şöyle 1 haftalık 2 haftalık olanlar gibi. Veya ufak flört gibi geçti sen sevgili dedin ama daha bir şey olmadan bittiyse. Sonra ergenlikte olduysa ve uzak mesafe olduysa sil bakalım kaç tane kalıyor. O zaman ne kadar az olduğunu sende anlayacaksın canınıda çıkmamış olacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Sayısını tutman ve bunu insanlara helede hayatına girecek olan yeni sevgiline söylemen çok yanlış. Kimse annesinden doğup doğru kişiyi ömür boyu beklemiyor sonuçta. Doğru kişi olup olmadığını insanlarla tanışıp, konuşup, hayatına alarak anlamalısın normal olarak. Bunu idrak edemeyen birinden de doğru kişi olamaz zaten
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Bunun erkeği kadını olmak. 25 yaşta 13 farklı sevgili çok fazla. Böyle birinin psikolojik bir sorunu olabilir gözüyle bakıp uzaklaşırım.
1 tamam, 2 tamam, 3 tamam, hadi 4 de tamam, yahu arkadaş hiçbiriyle mi uzun süreli olmaz? Sorgular ve problemin sende olduğunu düşünüp uzaklaşırım.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evleneceğin adama ne diye söylersin ki?
Ona ne
Sanki sütten çıkan ak kaşık olcak bu devirde
Şu eskilerinizi millete söylemekten vazgeçin siz m.. mısınız ya16 Yorumla
Soran3 ay👏🏻👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. 7 yıl önce başladı gibi düşünürsek, yılda iki adet oluyor.
Burada bir yerde yazmıştım size de yazayım: "kadının biri oğlu ile konuşuyor; Ali ile veli on da ondan evveli recep, şaban ramazan bi de rahmetlik buban Anan Goca yüzü mü gördü ay oğul." demiş. fazla geç kalma 32 yaşında evlen bence. sevgiler.
:00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uff bütün yalnızlar toplanmış pazar yerine dönmüş buralar seç beğen al kdjsksbskk
Soruna gelince normal Kanka önemli olan hatalarından ders çıkarmak tek kötü tarafı artık o kadar seciciein ki kimseyi begenemiyorsundur ve konuşmalar yapay geliyordur jelatini açılmış erkeklerle artık daha mutlu olacaksın ☺️ süreç sikmaya başlar sadede gel olursun falan filan00 YorumlaKesinlikle fazla denilemez ya. Tabii ki kendi düşüncem ama bence sadece karşına senin sorumluluğunu taşıyabilecek olgunlukta biri çıkmamıştır, kafa uyuşmamıştır, birtakım anlaşmazlıklar, sen sıkılmışsındır, sevmemişsindir bunlar kötü bir şey değil ki taş devrinde de yaşamıyoruz artık. İlişki için şans vermeyip ne yapalım görücü usulüne mi dönelim? Bu sayı kaça çıkarsa çıksın fazla mı diye düşünme. Doğru kişilerin doğru zamanda karşılaştığı ilişkiler değildi de geç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ilk bakışta insanları tanıyamıyor olabilirsin. İnsanlar da sana farklı yüzlerini sonradan göstermiş olabilir. Bu bir sorun değil ama her doğru da her yerde söylenmez. Bunlar karşı tarafı düşündürür. Sen en iyisi ilacak yeni sevgiliye en ciddi olduğun bir iki kisiden bahset. Zaten kızlarin büyük çoğunluğu da 2. sevgilimsin yalanını uyduruyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Vallahi bacım sana şöyle anlatayım şimdi sen diyorsun ki 25 yaşında 13 tane sevgilim oldu belki bunlarla hiçbiriyle bir şey yaşamadım ama senin karşına çıkan erkek belki o 13 tane sevgiliyle yatıp kalkmış her şeyi yaşamıştır bilemeyiz Bence önemli olan geçmişine takılan değil geleceğine odaklanan bir insanla yoluna devam etmendir mesela benim için önemli olan evlilikte ortak cinsel beklentiye sahip olup anlaşabilmektir.
00 YorumlaEvleneceğin İnsan Geçmişini Bilip Bilmemesi Durumu Aranızda ki İkili İlişki ile Orantılı
Bunu Bilse Bile Şahsi Fikrim Bunu Bilmesi Durumunda Saygı Duyup Saygı Göstermeli...
Sonuçta Kimse Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değil Kimse Dört Dörtlük Değil Herkesin Mutlaka Kusurları Vardır Emin Olabilirsin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aynen bu sayı fazla gelebilir sana da öyle geliyor galiba normalde böyle düşünmeyiz ama 25 yaşında olmak ve 13 tane sevgilin olması biraz fazla gelebilir sana da öyle geliyor galiba
eğer evleneceğin insan seninle gerçekten ilgilendiği için sana bunları sormaz ve sana karşı negatif bir bakış açısına sahip olmaz ama olabilir Tabii ki her insan farklı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayNe zorun vardi? Bu kadar cok adamla ciktin? Hangi erkegin hoşuna gider bu durum. Adamcbunu bilse.. seni sevmekte dahi zorlanir. Bende 14. olucam her halde der. Beden sonra 15 te olur der. İlsili icinde kendini guvende hissetmez. Evlilige cekinerek bakar. Yazik etmissin. Evliliğe gitmek icin sarlar uugun degil iken.. duygusal iliski yasamak kadar saçma ve insanlarin kendilerine yazik ettiğo bir dutum yok. Ki sen.. biraz fazla sacmalamiş ve kendine yazik etmissin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
3 aySanaldan sevgili nasıl oluyor? İnsan bir şeyler yaşamadığı kişileri neden sevgiliden sayar ki 🤦🏻♀️ sayma onları
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
3 ayNormal bu e*kekler her gün başka kızla geziyor sorun olmuyor sende istediğin kadar kişiyle görüşürsün.
210 Yorumla- 3 ay
@Oyevusi erkekte yok mu a*m*k?
- 3 ay
Kadın ve erkek eşittir diyeceksen evet bu dedigin dogru ama değildir diyeceksen sana şu kadarını soyliyim
Siz nasılki erkeklerin trip atmasını nazlanmasını anormal buluyosanız sizinde gidip diğer erkeklerle sevgili olmanız o kadar anormaldir
Çünkü erkekler dogası geregi çokeşlidir ve istedigi kişiyle çiftlesme hakkına sahiptir ama kadınların boyle bi şeye hakkı yoktur çünkü - 3 ay
çünkü erkek dogasında sahiplenici ve cok eslilige sahiptir tarih boyunca boyle gelmistir ama kadin icin durum aynı degildir kadın biyolojik ve sosyal olarak secici olmak zorundadır dogaya gore yani norma goreden bahsetmiyorum
soyun belirsizliği yuku ve toplumsal duzen gibi sebeplerden dolayı ayni serbestlik uzerinden değerlendirilmez diyosan o zmn bu çerçeveden bakman gerekir yok efendim erkek yapiyosa biz niye yapmayalım erkekte namus varda bizde yokmu gibi cümleler tamamen işinize gelen şeylerden ibaret işinize gelmeyince erkek kadın ayrımı yaparsınız - 3 ay
@SoaringDragon boş ver anlasa zaten 36 yaşında yalnız kadın diye nick açmazdı
- 3 ay
@SoaringDragon sg a*m*k
- 3 ay
@yalnizkadinnn06Her erkek aynı mı
- 3 ay
O kadar gezemiyoruz abartma haftada 1 kız
- 3 ay
@yalnizkadinnn06 Anca hakaret edersin işte
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben kesinlikle farklı gözle bakarım ama öyle cinsellik anlamında veya k4aşar falan anlamında değil bu kadar ilişki budalası apt4l biriyle işim olmaz derdim
27 Yorumla
Soran3 ayMitsuhide senin kaç sevgilin oldu canım
Soran3 ayYaşın kaç
Soran3 ayHayatıma giren insan sayısına göre 4ptal olup olmadığıma karar veriyorsan sende az apt4l değilsin demektir
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
3 ayÇok mu fazla ben 27 yaşında evlendim evlenmeden önce 2 ilişkim oldu ama şimdikiler gibi değil 22 dedim saat evdesin yok öyle orada kalıyım burada kalıyım son derece de modern bir ailenin kızı olmama rağmen üstelik
12 Yorumla- 3 ay
Modern bir ailenin kızıyım derken?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 ayÇok fazla tabi ki. İster sanaldan ister reelden olsun farketmez bu o kişinin hiç seçici olmadığını, boşta kalmamak için prensiplerini çiğneyen veya hiçbir prensibi olmayan birisi olduğunu gösterir ki hiçbir erkek bu tip birisini istemez.
00 Yorumla
3 ayTam olarak neler paylaştığın önemli bazen 1 kişidir ama paylaşacak bileyin kalmamıştır bazen de 100 kisi görüsürsün ama sadece tanımadan öteye gitmemiştir... farklı bakış açısı olur
10 Yorumla
3 ayBu kadar çok fazla ise "sanal bile olsa" ayran gönüllü olduğun aşikar. Kısaca sen duygusal bağlanmaktan kaçan birisin. Başta ki ilgi ile beğenilme tercih edilme gücünü sevmissin. Ve görünen sen hariç her ilişkinde partnerinden gerçek benliğini gizlemissin. Muhtemelen 13 kişiden en fazla 3 kişi seni hatırlar o da böyle biri vardı diye.
00 Yorumla
3 ayBu sizin flörtöz bir yapıda olduğunuzu gösteriyor. Farklı gözle bakılacak bir şey yaşamamışsınız ama önünü almazsanız siz rahatsız olursunuz ki sorgulamaya başlamışsınız bile.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Her bireyin deneyimi farklıdır, 13 ilişki 25 yaş için normal sayılır. Önemli olan geçmişten ne öğrendiğin ve gelecekte nasıl bir ilişki kurmak istediğindir ;)
02 Yorumlabanada aynısı oldu 15 yaşındayım 12 tane sevgilim var ama sadece birtanesi okuldan diğerleri hep sanal gibi aynı yerde aynı ilçede yaşadığımız kişiler buluşmadım bişey etmedim ve first kisside okuldannolan exe verdım bence hepsini öptüysen sarıldıysan hic normal değil ama sucluluk hissetme her gelenlede sevgili olma kendini anla biraz
05 Yorumla
3 ayBana göre bu senin bir ozelin ben senin yerinde olsam böyle şeyler yazmazdim. Neticede insanız sorunlarımız hatalarımız oluyor. İyisiyle kötüsüyle bu senin hayatın toparlayacak olan da sensin yaşayacak olan da. Artık önüne hayatına birlikte bi hayat kuracak kişiye odaklanmalisin. Eski eskide kaldı. Eskiden sadece ders alınır. boş ver takılma bunlara.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ay13 tane dediği de, birçoğu kısa süreli sosyal medyadan iki yazışmayla ibaret.
20 Yorumlaİşte o meşhur soruyu soracağım.
Seni 13 de durduran neydi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 ayBende 25 e kadar 3 tane sevgilim oldu. şu an aklım olsa 0 tane olmasını isterdim ömür boyu hiçbir erkeği tanımak istemem
00 Yorumla
3 ayhayır normal felan değil biraz ne istediğini bil şu sistemin getirdiği hedonik düzeye boyun eğme değerini düşürüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayYok istediğin kadar yap kimin umrunda ki Avrupa'ya köprü yap canın kimi istiyorsa gez dolaş tadını çıkart bizimkilerle dünya köprüsü kurulur hepsinin allah belasını versin ad. i köpekler pipileri düşerde kalkmaz inşallah 😅
04 Yorumla- 3 ay
Sen bu kinle bi erkeği çok iyi ve isteyerek kölen yaparsın. Kölen olmak istiyorum 😂😂
Cevap sahibi3 ay@AfiliYlnzlık sus be dalga geçme😅
- 3 ay
Ahaha yok kız ciddiyim baksana baya kinlisin sen belli. Kölen olsa bi erkek neler yaparsın var ya ahaha ben isteyerek olabilirim kölen 😂😂
normal öyle olması gerekiyormuş öyle olsun evleneceğin kişiye sadık olduğun sürece onu alakadar eden bir durum yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
3 ayYani bir yakınlaşma olmadıysa gayet doğal. Umarım herkes kendine yakışır bir eş bulur 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ay7.0 Chavrolet shavette olmuşsun. Bunların en kötü 8 tanesinden düzenli cinsel hayatın olmadan olmazdı. 3-4 ayı bulmuşsa cinsellik şart zaten yoksa ayrılık yolları gözükür. Cinselliksiz en falza 4 ay devam edebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ay13 tane sevgili mi? 25 yaşındasın haa 13 mü tuh lan hdjdjdjd
Sen tam olarak ne yapmak istiyorsun? Basketbol takımı mı kurmak istiyorsun? 13 tane çocukla nasıl sevgili oluyorsun.😂ben aynı anda 2 kişiyle konuşunca kafam karışıyo hfjfjfj
06 Yorumla- 3 ay
13 tane boş insana denk geldiyse normal ama aynı anda 13 erkekle konuşmuşsa ya da biriyle bile yakınlaştıysa problem vardır 😃
Cevap sahibi3 ay@Cleanman58 10 yıldır 1 tane çocuktan hoşlanmam dışında problem yok. 😂Djfjfjf
- 3 ay
O çocuğun bundan haberi var mı bari 🤣
Cevap sahibi3 ay@Cleanman58 knka çocugun degil, eşinin bile haberi yok. Haberi olsaydı evlendigi kadın bana gamze bugğn bize akşam çayına , yemegine gel diye davet etmezdi aw. 😂😂Bu akşam beni akşam yemegine davet etti. Hiç gitme istegim yok. 😂😂Dkdjdjdj uzun zaman önce ben onları davet etmiştim jdjdjdj şimdi boşanırlar diye bazen dua edesim geliyo jdjfjf
Cevap sahibi3 ayŞaka bi yana hiç takmıyorum
- 3 ay
Bence sen hedefini değiştir. Pek sağlıklı bir sonuç olmayacak gibi elindeki hedef ile 😆
Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. evet çok fazla. maşallah her keze mavi boncuk dağıtmışsın.
dert etmezse g. vattır gelecekte ki kocan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayÇıkmalara ergenliğinde başlamış olsan her yıla 1 tane düşüyor. Ortalamaya kıyasla fazla olabilir ama bence fazla değil.
00 Yorumla
3 ayYaşına göre maalesef çok denilebilir karşı cinse de bunu söylediğin takdir de farklı duygulara ve düşüncelere kapılabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayAklıma tek takilan şey neden saydığın ajsjjddjjdjd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
3 ayBence normal insan tanıya tanıya evleneceğin kişiyi tanıyorsun
19 Yorumla- 3 ay
Hepsine verdiyse sıkıntı
- 3 ay
@Oyevusi sevgili olmak seviştiğin anlamına gelmiyor. Erkekler kendi gibi sanıyor kadınları da..
- 3 ay
Yarısıyla da olsa sıkıntı
- 3 ay
@Oyevusi aynen dediğin gibi erkekler sevgililerini fazlasıyla zorluyor bu konuda. Yoksa ayrilmakla tehdit etme durumları vs olabilir. Yani belli bir yaştaki kadın gidersen git diyebilir. Ama örneğin ergenlikte aileden farklı bir çevre arayan, aile baskısı gören, unide vs kendine arkadaş çevresi kurmaya çalışan bir kadın baskıya fazla gelemeyebilir. O erkek ayrılsa belki arkadaş çevresi bozulacak onun stresini yeniden yeni insanlara kendini kabul ettirme stresini yaşamak istemeyebilir. Veya sevgilisi ayrilmakla tehdit etmiyorsa bile yoğun baskı yapıyordur, bu konuda kavgaları oluyordur vs vs
- 3 ay
@Oyevusi tecavüz edilen kız çok
Eğer sadece mesajlaşma, konuşma ve buluşma ise tolere edilebilir.
Eğer hepsiyle yatıp kalktıysan, ya da tensel temas olduysa kusura bakma ama çok ama çok fazla.22 Yorumla- 3 ay
Bencede
Soran3 ayHayır ya hepsiyle yatıp kalkmadim çoğu sosyal medya
Gizli Üye(25-29)3 aybi erkeğe o kadar sevgilin olduğunu söylersen ertesi gün sana çakmaya gelir
223 Yorumla- 3 ay
var mı tecrübe
Cevap sahibi3 ayhüseyin oturduğun bank mamak belediyesinin mi
- 3 ay
Evet Niyr sorudun
Soran3 ayAynen kardeşim kesin öyledir en temizi sizsiniz
Cevap sahibi3 aybenim senden daha fazla sevgilim oldu ama bunu bi erkeğe söylemeyi düşünecek kadar enai olmadım 🤣
- 3 ay
Sakin ol 😅😅
Cevap sahibi3 ayhüseyin sıra sana da gelecek merak etme
Cevap sahibi3 aycoşkun sitede takip etmediğin kız bi ben kalmışım çok konuşma o yüzden
- 3 ay
Ne zaman gelcek sıra 😅
Soran3 ayBunu bir erkeğe söylediğimi nerden çıkardın bayan çok bilmiş burada soru olarak belirttim. bana enayi diyecek kadar bilgiye sahip değilsin
Cevap sahibi3 ayenaisin
Soran3 aySeviyene düşmeyeceğim şekerim.
- 3 ay
Ortalık karışacak şimdi 😅😅
Cevap sahibi3 aytek tek gelin yetişemiyorum
- 3 ay
Tek tek olmaz 😅😅
Cevap sahibi3 ayüf bi sus be sen de kavganın tüm seyir zevkini bozdun zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki düşünüyorsan karşı tarafa pek güven veremezsin benden söylemesi.
00 Yorumla
3 ay20 yaşındayım şuana kadar 3 sevgilim oldu bu normal mi?
01 Yorumla- 3 ay
Normal gayet
Gizli Üye(30-35)3 ayhiç sevgilsi olmayan ben ne yapacağım bilmiyorum namuslu bişrini bulsam evlenirim ama bu devirde namus diye bir şey kalmadı bu yüzden bekar kalmaya devam benim kırmızı ccizgim namuslu olması değilse evlenmem çünkü evleneceğim kadına ilk dokunan olmak istiyorum nasıl ben kimseye dokunmadıysam onada kimse dokunmamış olsun istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
3 aySanal sevgili sksjdjdjr Toplasan 1 sevgilin muhtemelen ya vardır ya yoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
3 ayBirazcık fazla olmuş ama madem sanal sorun olmaz herhalde ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
3 ayTesbih tanesi kadar olmamışlar daha devam 🙈
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Sanal ilişki ilişki sayılır mı ya çok saçma geliyor bana
00 Yorumla
3 aybenim bir tane bile olmadı herkesin normali farklı ileride ki eşine bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Normal diyemeyiz ama eşin olacak kişinin düşüncesi burada önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aySevgili olmak ayrı, bir şeyler yaşamak ayrı. Ona bakılırsa çoğu insan da birinden ayrılıp hemen yeni bir aşka başlıyor. Bu normal. Ama diğer kısım varsa, sıkıntı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
3 aybenim daha bu zamana kadar sevgilimde olmamis sevdigimde olmamis sen onu basardin ya
00 Yorumla
3 ayYani bilemedim şimdi 13 çok fazla hepsine aşık falan olamayacağına göre neden bu kadar fazla ki
01 Yorumla- 3 ay
Ayrıca çok önemli şeyler geçmediyse hepsinden tek tek bahsetmene de gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sitedeki 20' liklerin bile senden daha fazla fan fini, fin fonu vardır...
00 Yorumla
3 aySen de söyleme bacım hangilerini çok sevdiysen sadece onları say geç ,😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
3 ayİşte kızların ne mal olduğu ortada hepsi delik deşik
01 Yorumla- 3 ay
Sus senin de muzun soyulmuş biz bişey diyo muyuz herkes dengiyle
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
3 ayHayır normal değil. En az 23 tane sevgilinin olması lazımdı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla flört evresinde sevgilim dedin hemen shdjfk kime ne
00 Yorumla
3 ay27 yasindayim hic olmadi. Normal degil bence asiri fazla.
00 Yorumla- Devamını Gör (192)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat