3 yıldır tanışıyoruz ama görüşmüyoruz ben ona platonik aşığım o bunu bilmiyor. 979 kişiyi takip ediyor çoğu kadın beni dün arkadaşlıktan çıkarmış. Neden yapabilir ve ben ne yapmalıyım?
3 ay
3 yıldır tanışıyoruz ama görüşmüyoruz ben ona platonik aşığım o bunu bilmiyor. 979 kişiyi takip ediyor çoğu kadın beni dün arkadaşlıktan çıkarmış. Neden yapabilir ve ben ne yapmalıyım?
Yorumda detay vermişsin
Soruda değil
Sana teklif etti
Sen tersledin
Sonra Özür diledin
Eeee ne yapmasını bekliyordun?
Bir kere teklif etmiş ağzının payını almiş
Şimdi teklif sırası sende madem seviyon
Sende egona yenik düşüp teklif etmemişsin
Bende olsam silerdim
Senin ona olan ilgini bilmediği için kendinde adım atma ya da bişeyler yaşama olasılığı görmemiş seninle. Senin yerinde olsam aradan zaman geçince istek atar bir şekilde sohbet başlatırırm kendimi farkettiririm
Silmiş beni tekrar nasıl istek atayım? Ama neden çıkardığını çok merak efiyorum
İki defa görüştük o teklif etti korktum tersledim sonra ben özür diledim istemedi. Ama ekli kaldık üzerinden 1,5 yıl geçti niye şimdi sildi ki durup dıruken hiç etkileşim yokken
Bi sürü kadın takip ediyor onlarıda silmeli biri girdiyse
Bu hareket canını yakmış belli ki… 3 yıldır içinde sessiz bir hikâye taşıyorsun, o ise bundan habersiz 🥺 Böyle silmeler genelde ya alan açma isteği ya da hayatını sadeleştirme çabası olur. Belki biriyle görüşüyor, belki de sadece liste temizliği yaptı. Ama önemli olan şu: O seni bilmiyorken sen kalbini yorma. İstersen bir adım atıp netleşmeyi düşünür müsün, yoksa biraz geri çekilip kendini korumak mı daha iyi gelir sana? 💙✨
Aslında merak ettiğim şey neden sildiği o kadar çok kişiyi takip ediyorken
Aşko merak normal ama herkesin silme sebebi farklıdır 🤷🏼♀️✨
Belki özel bir sebepti belki içinden geldi.
Sen değerini silmeyle ölçme tamam mı 💙😌
Cevap
1Cevap
Belki ciddi bi ilişkiye başlamıştıt
O zaman 900 kişiyi daha silmesi lazımdı çoğu kadın
Boş ver ya yakışıklı adam mı yok
979 kadını takip eden erkeğe mi aşık oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?