Liseden yakın arkadaşım vardı. 1 buçuk yıldır onu seviyorum. O da bunu biliyor. Beni yakın bi zamanda instagramdan çıkarmış, takipten de çıkmış ama watsapta kayıtlıyım. Ortak bi arkadaşımız var. Aramıza çok girdi. Olacağımız varken bile olamadık yani. Onun hakkında bana konuştu. Benim hakkımda ona konuştu. Arkadaşlığımızı bitirdim ben de o arkadaşla. Gerçekten nefret ediyorum. Sevdiğim çocuk acaba bu yüzden mi çıkardı beni? Sonuçta onun yakın arkadaşı. Bir de sevgilisi var. Acaba sevgilisi beni mi öğrendi de rahatsız oldu diyecem ama watsapta kayıtlıyım. Neden çıkardın beni diye sorsam mı acaba? Naptığımı da bilmiyorum. Tek suçum sevmekti.
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdım neden çıkardın diye. Cevap vermedi bile :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilisi varsa olumlu bir cevap verecekse de vermez. Muhtemelen sevgilisinden olduğunu düşünüyorum. Bence hiç sormaman en hayırlısı.
Bitti mi yani her şey şimdi :(
Bir gün sevgilisinden ayrılırsa yazabilirsin ama hemen değil o zaman onu unutmak için kabul edebilir. Tabii ayrılması için bekler misin bilmiyorum :) Dediğim gibi şimdi bir şey yazman olabilecek ihtimalleri de öldürebilir.
Bilemem sevgilisinden ayrılıp ayrılmadığını çıkarmış beni çocuk. Başka bi zaman yazarsam hala onu sevdiğimi düşünür
İnancın varsa hayırlısının olması için dua edebilirsin. Hiç yazmazsa da artık ikiniz de yolunuza bakın.
İnstadan çıkardı yazmaz birdaha bana ama barı bi veda etseydi acaba bu ortak arkadaş bişi demiş olabilir mi beni sevmiyordu zaten
Ne demiş olabilir onu bu kadar etkileyecek
O ortak arkadaş erkek bu arada. Ne biliyim bu kız beni instadan çıkardı arkadaşlığımızı bitirdi sen de bitir gibisinden. Aklıma seçenek gelmiyk neden çıkarmış olabilir
Benim arkadaşım böyle bir şey dese ne alaka derim ve zerre kadar kaale almam eğer bu yüzden bitirdiyse yolu açık olsun olmaması en hayırlısı ama altında başka bir sebep var gibi geldi bana. Sanki yazmaman en iyisi olacak gibi zamana bırakın derim ben ama tabii senin kararın..
İşte sevebi merak ediyorum çaylıycam yazmazsam hayatım boyunca merak ederim en azından şimdi net bi cevap alırım sonra yoluma bakarım
O halde sor ama uzatmamanı tavsiye ederim yani çok meraklı gibi görünme ama soğuk ve ters de konuşma yazdıklarını da uzatmadan açıklayıcı şekilde yaz. Tabii bunlar sadece benim tavsiyem...
Umarım sinirlenip de ona kaba davranmam..
Keşke sinirim geçince yazsaydım keşke böyle demeseydim diye üzülüp bu sefer de bu durumu düzeltmek için buraya yeni soru sorma daha kötü bir hal alır :) Belki bu son konuşmanız pişman olmamak için yazacağın şeyi 3 kez düşünüp öyle yaz ve tabii gelebilecek cevabı da düşün...
Daha beni ne kadar üzebilir ki :)
Hayır hayır... Onun üzmesinden çok yazdığın bir şeyden tekrar kendin pişman olursan seni en çok bu üzer. Kendi kendini üzmemek için iyice düşünerek hareket et derim.
Yok ben yaptığım şeylerden pişman olmam kaba olmayacam ki sadece sorcam neden çıkardın diye
Pekala
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Instagram hesabi sevgilisinde vardir wp sadece kendi kullandigi icin cikarmamis olabilir
Sevgilisine beni söylememiştir ama ya :(
Soylesin ne olurki
Kız kıskanıp beni çıkarır instagramdan belki de böyle oldu bilmiyorum nedenini
?
Demek istemiyor sizi uzak dur benden demek istiyor geçmiş olsun
Bunu çok önceden biliyordu ki neden şimdi çıkardı
Demek şimdi istedi çıkmak
Ona açık bi şekilde seni seviyorum demiştim en son o yüzden mi
Bilmiyorum
Uff çatlayacam meraktan
Anladım
Dostluğunuza yaptığın bu ihanet silinmek için yeterli değil mi sencede
İhanet etmedim sevdim sadece
"Her ihanet sevgiyle başlar."
Yuh ya naptım lan ben
Cocuğu ara sor
İnstadan yazıyım mı
İnstadan çıkarmış
whatapptan yaz ya da ara
Korkuyorum tersler diye
Terslicek zaten muhtemelende başka birinden hoşlanıyor kasma derim
burda kendi kendine tribe girip aklın kalacağına ara sor
Sevgilisi var çocuğun zaten ama bitircekse arkadaşlığımızı tam bitirdin veda bile etmedi
Seni neden sildiği belli o zaman ona yavşayıp ilişkisini riske atmak istememiş kaliteli bir davranış
Tamam da bişi yapmıyodum ki rahatsız etmedim
Seni başkalarının lafına göre bir kalıba sokan kişi zaten hiç yanında olmamıştır, önemli olan başkalarının düşüncelerine senin hakkında söylediklerine rağmen yanında olması 🙂
İşte nedenini bilmiyorum benimkisi sadece bir tahmin
Böyle şeylerle kafanı neden meşgul ediyorsun, herkes yoluna baksın, yanında değilmiş zaten
Sen şu an ikisi ilede aran bozulduğu için kendini boşlukta hissediyorsun
Hayır sadece sevdiğim kişiyi düşünüyorum
Her zaman daha iyisi vardır sıkma tatlı canını oksa patlicanini demiş atalarımız
Prurjdhudjshsh iyimiş
Nasıl umutucam
Yeni birini bularak 😂
Hayır
Ya kızın aklını başına al ve unutmaya bak. Seni sonra çok arar ama yol ver
Takıntılıyım napım. Beni sevmiyor ilerde de sevmez değerimi hiçbir zaman anlamayacak. Onu benim gibi kimse sevmedi
Denendi ve onaylandı dhdjwkdhsvshshs her hafta yazıyor ama asla yüz vermiyorum çünkü bir his bırakmadı
@Popcorncandys ama bu benim arkadaşımdı sevseydi 1 yıl içinde severdi zaten
@Popcorncandys tecrübeliyim 😂
Bende takıntılıyım benzerini yaşadım ve sevmiyorsa yapabilecek bir şey yok çok üzgünüm
Ayrıca şu an sadece sen takıntı halindesin emin olabilirsin bak sana diyorum ben yılbaşında çocuğa hediye bile aldım bak beni sınıfımdan alıyordu ama bunları yaparken sevgilisi vardı bana sevgilisini anlatıyordu ne kadar sevdiğini ama beni cebindeki mendil gibi kullanıyordu farkındaydım ama sevdiğim için sessiz kaldım
Sonra benimle dalga geçtiğini fark ettim arkadaşlarının yanındayken akşam görüşürüz falan diyordu hepsi bana bakıyordu daha neler neler anlatabilirim
@Popcorncandys ohaa sonra senşn peşinden nasıl koştu
Napmalıyım yani
Ben sürekli yazıyordum yani cepteydim onun için sadece yuzyuzeyken kaçıyordum genelde (mecazi ama gördüğüm an tuvalete kacmisligim var :d) yani vazgeçilmez değildim erkekler genel olarak çok fazla ilgiyi sıkıcı buluyor bence bir anda araya karantina girdi tam 7 ay psikolojik sorunlar yaşadım sadece uyuyordum ve yemek yiyordum (aşırı)
@Popcorncandys atlatmışsın ya ne güzel
Sonra aklıma iyi anları değil beni uzdugu anları getirdim iyileri getirirsen vazgeçemezsin yeni uğraşlar edindim dizilere falan sardım uzun zaman tabi yazmayinca kendisi yazdı ama ilgisiz cevaplar aldı bu da ona daha çok yazma isteği getirdi
@Popcorncandys kaçan kovalanır işte hep böyle keşke ben de kaçabilsem
En başta komik konularda gerçekten gulsemde asla random atmadım sürekli random atardım ben yazması yetiyordu gülmem ve sevinmek için yanlizca lol :s :f falan yani yazım da önemli bir etken yani kısacası kb. Beyler bir evcil köpeği salarsan ilgiyi dışarda bulamayınca geri donucektir
@Popcorncandys geri dönünce geç olacak işte sevgilisi var gerçi şu an ilgi gösteriliyodur ona
Geç olucak zaten sende önündeki maçlara devam ediceksin devran dönecek elbet sabırlı ol ve sakın yazma o olmadan da iyi olduğunu göster ona :)))
@Popcorncandys şu an yazmak istiyorum ama yoksa ömür boyu meraktan çatlarım beni neden instagramdan çıkardığını sonra beni tersleyrvek büyük ihitmalle ben de yoluma bakarım
Cevabını bildiğin Bir şeyi daha kırıcı bir şekilde ondan öğrenmek istiyorum diyorsan sen bilirsin yanlizca sen uzulceksin hiç sknde olmicak kb. Yapma bence
@Popcorncandys bilmiyorum cevabını vallaha sadece seçenekler var kesin bişi öğrenmek istiyorum daha beni ne kadar üzebilir yeterince üzüldüm zaten yine gtünü kaldıracam büyük ihtimal ama sonra söz veriyorum yazmayacam bir dha
Sevgilisi varken mı öğrendi bunu ve öğrendikten sonra da konuşuyormuydunuz
Öğreneli bir yıl oldu konuşuyorduk ama ben bitti diyordum en son açık bi şekilde sevdiğimi söyledim birkaç gün sonra da çıkarmış
Aman hiç sorma bile değmez
Merak
Sorma bosver
Sordum bile ama cevap yok