Kaç tanesi kalbinizin, kaç tanesi egonuzun seçimiydi¿ yani yani.. Herkese aşık olur muyuz, yoksa bazıları sadece yanımızda olsun diye miydi?

Kaç tanesi kalbinizin, kaç tanesi egonuzun seçimiydi¿ yani yani.. Herkese aşık olur muyuz, yoksa bazıları sadece yanımızda olsun diye miydi?

Herhalde bu soruda negatif sayıda olan bir tek ben olabilirim 32 yaşında kadar ne bir kız tarafından beğenildim ne sevildim nede birinin evlenmek için mantığına uydum o kadar bahtsız ve şansız bir insanım ki ne sevgilim oldu nede ilişkim
Tek taraflı 3 tane kızı sevdim bu yaşıma kadar ayriyeten beğendiğim konuşmaya çalıştığım kızlar oldu eksi sonsuz diyebiliriz
Gerçekten tip olmaması boyunun kısa olması çirkinlik çok kötü yani çirkin kız bile beğenmiyor zaten güzellerin yanına yaklaşmak çok zor imkansız ki çirkin kızlarda aynı şekil şans vermiyorlar
Allah korumuştur seni
Klasik üzülmeyelim diye söylenen klasik sözlerden yine de teşekkür ederim alıştık artık Genelde çirkin olunca Allah koruyor 🙂 o kadar iyi kızlarda var ama nasip olmadı çünkü şansımız yok
Âşık olduğum kişi sayısı: 3
Birlikte olduğum kişi sayısı: 2
Birlikte olduklarıma âşıktım. Bir tane platoniğim oldu, 8 yıl platonik kaldım. Her iki ilişkim üçer yıl sürdü. Bir de erkekler sadık değil derler.
Erkekler sadık olamayabilir ama Adamlar sadıktır.
Biriyle sadece dış görünüşü için sevgili olmuştum, bana aşıktı.. zamanla ben de aşık olurum düşüncesiyle çünkü şans istedi ısrarla ama olamadım. Ayrıldık.. ikincisine aşık olduğumu sandım değilmiş...
Aşık olduğum kişi sadece bir kişi onunla da güzel beraberliğimiz var.
Kimseyle de öyle laf olsun, zaman geçsin diye birlikte olmadım sevgili anlamında çoğunu flört döneminde bitirdim.
3 kişiyle sevgili oldum bu yaşıma kadar özetle
Aşık olduğum kişi sayısı bir birlikte olduğum yani sevgili olduğum kişi sayısı da iki işin komik tarafı ben aşık olduğum kişiyle sevgili olmadım ya da birlikte olmadım jdjdjdjd
Hayda..
Anlamadım 😁
Bence birlikte olduğun kişi sayısı ile gerçekten aşık oldukların asla birebir olmuyor 💫 Kalp başka, ego başka çalışıyor çünkü. Ben geçmişime bakınca bazı ilişkilerin “yalnız kalmayayım” motivasyonlu olduğunu dürüstçe kabul ediyorum, ama gerçek aşk az ve iz bırakıyor 💘 Herkese aşık olamayız, bazıları sadece hayat dersi. Bu arada Kafka’nın Milena’yı birkaç kez gördüğü, ilişkisinin daha çok mektuplarla yürüdüğü söylenir 📖 Sen kalbin mi egon mu daha baskın dersin?
Kafka Milena aşkı ne güzelmiş değil miii
Ayyy efsane yaa 🥹 mektupla aşk mı olur deme oluyor işte 💌 Sen de böyle tutkulu sever misin? 💘✨
Cevap
57Cevap
Bir kere aşık oldum. Onlada güzel bir aşk yaşadık🌸
Ne güzel 🌸
Aşık olduğum kişi sayısı sadece 1 tane oldu , birlikte olduğum yani flört ettiğim kişi ile sayısı aynı değil her birlikte olduğuma aşık olmadım
Cıkss değil aşık olduğum kişi sayısı 2 🙃
🤝
Bir kişi ile oldu o da en yanlışı
Aşkı en yanlış kişilerde ziyan ettik tiüüg
Değil her sevgilime aşık değildim
Hayır kolay kolay aşık olmuyorum önce güvenmem lazım oda çok zor. 0-0 gidiyoruz şu an bakalım dfdf
Bir başlayacan pir başlayacan kddj
Hayırlısı sdjsj aşık olursam direk söylerim sana can
Beklemedeyim djdj
Hiç kimseye aşık olmadim
Birlikte olduklarim
Belki severim
Belki olur
Hoslanma var hoslanmayi ask zannetme falan
Bir anda unuttum hepsini
Aşık olsaydim basimi yastiga koyduyumda onları düşünürdüm
Kimseyi düşünmüyorum 🙂
Aşk sifir birliktelik sevgili vs cehenneme sokacak kadar fazla
Yok ya ben aşık oldum 😂 alemin enayisi ben miyim yaw
Yok be kimseye umut vermedim
Evlenme vaadiyle masum kizj kandirmadim
Belki düzgün insan değilimdir ama
Bu ortamda hepten aşağida da degilimdir loca moca yok hiç iki kişi olmadı ayni anda hayatimda
Üsluba bak kekstra
Toplamda 2 kadın tanıdım. Flört bile olmadı. 2 kadınla da ciddi bir tanışma süreci yaşadım. Zinaya yaklaşmadım.
Tertemiz bir şekilde evlendim, şükürler olsun ki...
2'ncisi ile evliyim ve Rabb'ime hamd olsun ki çok mutluyum.
Motto nasıldı?
Hah şöyleydi: "Evli, mutlu, çocuklu"
Yani 2 tanışma, 1 aşk diyeyim...
Ne güzel..
Senin kalbinin güzelliğini bildiğimden, inşallah Rabb'im sana yalnız geçirdiğin günleri pişman ettirecek 2 cihanda yol arkadaşım diyeceğin birini karşına çıkarsın ama sana kibar olmasın. Tutsun kolundan atsın omuzuna doğru nikah masasına. 👻💥
ahahah kahkaha attım... amin 😅🙏çok naziksin.
Sana ancak böylesi söz dinlettirir. Hayal ettim de bir an 2'nizi, vallahi çok duygusal ve romantik. Kabalık olmaz zaten, sevmem de. 🌸🌸🌸
Çok tatlı düşünceler 🙏🌸
Duam sana. İnşallah tez zamanda. Ama sana evlilik ve eş olmak çok yakışır. Bir de bilinçli bir anne olacağını bildiğim için Rabb'im hayırlı, sağlıklı, dinine, milletine, annesine babasına hayırlı evlat (lar) versin. Çoook AMİN...
Allah Allaaah... çok amin, ne ettik de bu güzel Duaları hak ettik 🫠🌸
Siteye ilk girdiğim günlerde seni itici ve kötü kalpli bir kişi gibi tanımıştım. Sonra bir gün senin hakkında bir görüş okudum. Dedim suizan yapmışım, suizanın fazlası haramdır ve hey cahil aklım dedim. Zaman zaman senin fikirlerini okudukça ne kadar aklı başında, ne kadar bilinçli, ne kadar da kişiliği oturmuş hanımefendi dedim. Sonra sorularını gördükçe esprili tarafını da gördüm ama bir tarafının da hırçın bir tay gibi olduğunu tecrübe ettim. Hatta fırçanı da yedim. 😅 Sonra sonra seni tanımadan bir sıcaklık hissettim. Peygamber Efendimiz ne demişti? İnananlar birbirini tanımadan da kardeş olduğunu hissederler, o sıcaklığı alırlar diye. Bilmiyorum ama ben son zamanlarda çok hissettim bu duyguyu, onun için güzel kardeşimin mutluluğunu istedim istiyorum. Öyle işte... Bunları yazarken yüzümde acayip bir gülümseme var, işte his bu. 😇🌸🧿
Yazdıklarını okurken ben de istemsizce gülümsedim…İnsan bazen birini gerçekten tanımadan da kalbine yakın hissedebiliyor ya, galiba o his karşılıklı olunca daha da anlamlı oluyor. İlk izlenimlerin değişmesi ayrı güzel, zamanla birbirini daha doğru görmek ayrı güzel. Hırçın tay kısmına da ayrıca güldüm 😄 Demek ki biraz karakter paketi full gelmişim. Güzel kalbinle mutluluğumu istemen beni gerçekten mutlu etti. İyi ki yazdın, iyi ki varsın.
Senin güzel, akıllı ve kendinden emin bir bacımın yalnız kalmasını isteyemezdim. İki taraflı çokça sevgi ve saygının olduğu bir ilişkinin taraflarından olan erkeğin başının etini yemesini istemezsem olmazdı. 🤣
Bilmiyorum ama senin böyle hanım hanımcık evli ev halini düşünüyorum da, acayip güzel geliyor gözüme.
Ama o güzel kalbini kırmasın, korksun o kalbi kırmaktan, öyle bir erkek olsun. Ama başının etini yiyebilir, enişteme ben izin veriyorum. 🤣🤣🤣👻
😅😅 hayırlısı diyelim kısaca
Cansın. Tez zamanda inşallah.🤲 Amin. 😇🫶🌸 Hayırlı geceler. Ben de yatayım, yaşlılık hâli. Senin klasik emojinle veda ediyorum. 🤦
Geceniz güzel olsun 🪻🤦🏼♀️
Ben hep pozitif ve olumlu yaklaştım. Ego olayı hiç yoktu. Daima ciddi baktım.
Çetele tutmadım. Ama hepsi aklımda. Yaşanmışlıkları kast ediyorum.
Aşkın tanımı ise, herkese göre farklı işte.
Aşk diğer duygularla karıştıralamayacak kadar güçlü ve yoğun. İlişkide bizi bağlayan duygular sevgiyse, tutkuysa, uyumsa sadece mesela unutmak çok kolay. Bitirmek gitmek terk etmek vs. Aşk varsa üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin sanki hâlâ yerini koruyor gibi. Özel olan özel kalıyor
İlahi.. olabilir. Ezelden beri tanıyormuşsun gibi, nefes gibi, su gibi. İhtiyacın var sanki ona artık. Her zerren her zerresine aşina. Hiçbir şeyin önemi kalmıyor, kuru kuruya sevebiliyorsun. Karşılık beklemeden, öylece..
aşık olduğum kişi sayısı / (bölme işareti) birlikte olduğum kişi sayısı = (eşittir) belirsiz
Kaç kere aşık oldun
Fransız kaldım valla
Mantıksal yaklaşmasana aşk sorusuna ya 🤦🏼♀️
Duygusuz arap alfoo
Al yine yazarım :D
Senin kafa da sarı :D de get. Duygusuz kısmına takılacaktın
https://www.youtube.com/shorts/iuHH3UDRukQ pklajdjkdlka
Allahımm yarabbimm 🤦🏼♀️
Toplasan 3 kere felan aşk olmuştur.. seks konusunu saymadım. Yüz rakamla 100 olmuştur.. meme şeklinde madalya tak bana.
Aferin
Bende yok
Yok.
Aşk egoya meze olamaz sostetik sekil eğer egon bir insanı seçiyorsa ya aşık olmamissindir ya da yıkıla yıkıla o duruma gelmissindir.
Biz de onu diyozzz
Ok o zaman
🤝
Aşık olduğum bir, birlikte olduğum bir. birebir yanı 🙂
Ne güzel..
Aşık olduğum 1 de , birlikte olmak kısmı geriden geliyor galiba 🥲
Nasıl ya 🥹
Ama olmaz ki 🥹
Aynen öyle ♡
Güzel soru. Birlikte olduğum kişi sayısı aşık olduğumdan daha fazla.
🌸

2 defa asik oldum
Her önümüze gelene aşık olsaydık ohooo işimiz vardı😂
Sevgili oluyoruz ama :D
Bi kısmıyla dldldldkdlkd
Beyin fırtınası yapacak ruh halinde değilim be sosyetem🤯
Her ilişkide olduğumuza aşık mıydık ya 😂
O sebepten çok ilişkim olmadı galibamsı djdjs kaçışa veya birini birinin yerine koymaya çalışmak benlik olmadı hiç
Amin balım ❤️
Hayatımda bir kişinin elini tuttum onunla da evlendim. Sonrası da zaten mahkeme de bitti. Kader-i İlahi işte.
Bir kişi Eşim olmadan asla elini tutmam
Aynı değil ama her beğendiğime de aşık olmadım. Tipe aşık olunmaz zaten. Beğenme olur, hoşlanma olur. Aşık olmak için önce tanımak gerek. Ama her aşık olduğumla veya olanla birlikte olmadım.
İlişki yaşamış olduğum kişi sayısı hakkında bir şey söylemem zor fakat.
Bir defa aşık oldum diye bilirim.
Kanka düşmanı temizlerken araya kaynadım bende o topraklardan nefes alıyorum sjjdjdj
Aferin sdjs yanlış yere yazdın
Öyle oldu gibi sjjdj
Aşık olduğum 5-7 , birlikte olduğum kadın sayısı 150 den fazladır.
Hepsi kalbimin seçimiydi. Ego kasma işi daha çok kadınların yaptığı iş.
Aşk benim istediğime veririm :D Ama sevili sayısı gır aşk sayısı 4 :/
Aşık olduğum kimse yok ayrıca birlikte olduğum kşmse de yok
Hayir, bi defa aşik oldum sonu hüsran olsada iyi ki yaşamişim diyorum hiç pişman değilim
Hiç kimsenin aynı değildir...
Yo aynı olan da vardır
İstisnalar kaideyi bozmaz
Bozar
Atalarımız yalan mı söylüyor
Erkekse kesin yalan söylemiştir
Erkekler kadar başınıza taş düşsün
Erkekler olmasa ne yapacaksınız acaba, birbirinizi yersiniz
Yeriz size ne acabamsı kddj
Yemeye devam edin
🤪🤪🤪
Sadece 1 kalp seçimi geri kalan 50-60 ego seçimi
Sen aşık mı olmuştun sen
Sevmediğim biriyle olmadım çok şükür
Sevmek başka aşk başka
Sevdiğim insanla sevgili olduktan sonra hemen aşık oluyorum genelde. Sevdiğinle birlikte vakit geçirince insanların aşık olunacak yönleri ortaya çıkıyor.
Tamam hepsine aşık oldun demek ki
Evettt
Cok tehlikeli soru bu jsj
Ama merak ettim ya, bence insanlar her sevgili olduğuna aşık olmuyor :D
İnsanlar bence duygularının bile menfaatcisi
Çünkü hele ki bu zamanda ne kadar kolay vazgeçebiliyorlar birinden, terk etmek unutmak yok saymak.. Hani Aşık olsalar bırakamazlar, onsuz duramazlar, daldan dala atlayamazlar 🙄
En aşık olanı bile 1 haftada unutur, herseyi yok sayar net tt.
İşte o aşk değil 🙄
Hayır aşk 1 birlikteliği saymadım :d
O ne demek
Aynı değil gerçek anlamda aşk başka...
:))
Konuştuk bunları biliyorum düşüncelerini 😂
Tabii ki
Değil.. Bazıları aşık olamadan soğuttu kendinden..
Yazık olmuş 🙄
Yoo güzel oldu, tek tek hepsinin gidişi benim için daha iyi olmuş.. Karşılıklı bir ilgi saygı ve sevgi olmayacaksa ne gerek var :)
Aşık olma konusunda yetenekli değilim çok zor olurum olursam
Birlikte oldugum cok... askim tek oldu simdilik.
Arada kaçamak güzel oluyo aşık olmasanda çok önemi yok bence
Bir kez aşık oldum oda bana yetti
matamatiğim elvermedi cevaplamaya
Aşık olduğum bir kişi oldu gerisi teferruat
İkisi de zıfır zıfır zıfır ksmdmsmsnd
Amca bir defol.
hırs , ego. oylesıne. Ask degıldı hıc
Aşk sıfır birlikte olduğumuz 🔞🔞🔞
Yok az , her birlikte olduğumu sevmedim.
Aynı değil maalesef 😀
Dosyam o kadar kabarık değil ya benim : )
hiç kimseye aşık değilim
Sayıları eşit, sonuç: 0
Her ikisi de 0 sayıda
Değil maalesef
Hayır kolay kolay aşık olmam ben..
Aynı değil. 1 kez aşık olduğumu düşünüyorum sadece
Sıfır
Sevdiğim diyelim buna dersek tabiki.
İnan hiç saymadım
Hiç aşık olmadım kimseyle de birlikte olmadım
1 kez aşık oldum aynı değil yani
Hayır