Aşk İlişkileri Yüzde Kaç Aşıksın? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yüzde kaç Aşıksınız? Arkadaşlar kime diye sormayın kime olacak sevdiğiniz kişiye karşı 😂👍 Yüzde Kaç Aşıksın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben %100 diyecektim ama, O % sıfır demiş 😌Şu an aklımda deli sorular ve yine çok üzgünüm. İlgiye sevgiye sıcaklığa çok ihtiyacım var… 🍓 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sıfır. 1 0 Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne bilim ya %50 falan sanırım 1 0 Yorumla
Kültürel Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. %0. 🤷🏻♀️ 2 5 Yorumla 06romeo +1 yıl Neden? Yorumla Kültürel +1 yıl Ne gerek var ki? Yorumla 06romeo +1 yıl Aslında önemli bir ihtiyaç, ben yokluğunu hissediyorumvr istiyorum. Ama karşılıklı olmalı. Hayat insanı bu hale getiriyor değilmi. Çok haklısınız. Keşke gerçek aşkı karşılıklı olarak bulabilsek. Yorumla Kültürel +1 yıl Ben aşka inanan bir insan değilim. Aşkın iyi birşey olduğunu da düşünmüyorum. Sevgiyi ve saygıyı hicbirseye değişmem. Yorumla 06romeo +1 yıl Çok gerçekçi bir yorum. Mantığıma çok uygun. Sevgi ve saygı gelince, ilgi heyecan ve tatmin de gelir umarım… Yorumla
Esilll1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl %1000😊😁 1 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Kime 😊 Yorumla Esilll1234 +1 yıl Sevgilime tabiki Yorumla
nzlı060 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. 50 / 50 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben %100 diyecektim ama, O % sıfır demiş 😌
Şu an aklımda deli sorular ve yine çok üzgünüm. İlgiye sevgiye sıcaklığa çok ihtiyacım var… 🍓
Sıfır.
Ne bilim ya %50 falan sanırım
Ya sevsem ne olacak sevgime yazık
Kendime 100'de 100 aşığım
%0. 🤷🏻♀️
Neden?
Ne gerek var ki?
Aslında önemli bir ihtiyaç, ben yokluğunu hissediyorumvr istiyorum. Ama karşılıklı olmalı. Hayat insanı bu hale getiriyor değilmi. Çok haklısınız. Keşke gerçek aşkı karşılıklı olarak bulabilsek.
Ben aşka inanan bir insan değilim. Aşkın iyi birşey olduğunu da düşünmüyorum. Sevgiyi ve saygıyı hicbirseye değişmem.
Çok gerçekçi bir yorum. Mantığıma çok uygun. Sevgi ve saygı gelince, ilgi heyecan ve tatmin de gelir umarım…
%90 aşıgım
Sana mı?
Kime
%1000😊😁
Kime 😊
Sevgilime tabiki
50 / 50
Sıfır
Hiç aşık değilim, 0
100%
Kime?
%100