Yakın erkek arkadaşıma aşık olmaya başladım, hem reddettim hem hoşlanıyorum ne yapmalıyım?

Aynı yerde çalıştığım bir arkadaşım var. İlk tanıştığımızda beni yemeğe götürmek istedi. Beraber bir şeyler yaptık ama ben sevgililik bağlamında hiçbir şey yaşamak istemiyordum. Hatta çocuğu beğenmiyordum bile çocuk bana yaklaşmaya çalıştıkça iyice sevimsiz geliyordu gözüme. Beni baya kıskanıyordu. Sonraları ben öyle bir şey istemediğimi söyledim. Yine de şaka gibi sürekli bana yürüyordu. Ama belli bir zamana kadar hiç çocuğa karşı bir şey hissetmiyordum. Bu arada baya zamandır her günümüz birlikte sürekli beraberiz sürekli beraber bir yerlere gidiyoruz. Son zamanlarda içimde bir kıpırtı olmaya başladı. Aşık olmak istemiyorum hayatımda hiç aşık olmadım. Geçenlerde biraz yakınlaştık. Konuyu açmaya çalışınca ben direkt kapatıyorum. Ama sürekli düşünmeye başladım. Kendimi uzak tutmam gerekiyor sanırım. Kafam çok karışık. Çocuğu hem reddettim hem de hoşlanmaya başladım

Yakın erkek arkadaşıma aşık olmaya başladım, hem reddettim hem hoşlanıyorum ne yapmalıyım?