En yakın erkek arkadaşım beni sevdiğini söyledi, ben de bir şans verdim ve sevgili olduk ama eskisi kadar ilgi göstermiyor. Ne yapacağım?

ya simdi benim taaaa ortaokuldan bi arkadasim var artik arkadasligi gectim ruh ikizim hayatimin bir parcasi neyse iste (adi efe olsun) efe bir gece bana beni sevdigini soyledi ben de olmaz kafamda arkadasim olarak kodladim seni dedim ve o gun konusmayi kestik. aradan 1 ay gecti onsuz yapmadigimi fark ettim yazdim eskisi gibi olalim diye bana ben belirsizlik sevmiyorum flort isleri beni bozar netsen eger olur dedi ben de net degildim yine konusmayi kestik. bu olay gibi 4 5 gece aynisi tekrarlandi. ama bu seferki farkliydi. ona yazdim ve net bi sekilde istedigimi soyledim o da kabul etti tabi ki. ilk 1 ay cok guzel gecti sonra tatile gittigini bana cok yazamicagini soyledi problem olmicagini soyledim boyle kapandi bu konu. tatilden geldi yine bir 10 gun boyunca harika ilerledik fakat sonrasinda isler degisti.. yaziyorum cok gec donuyor saat 1 de yaziyorum aktif sarki dinliyor gozukuyor fakat bakmiyor 4 gibi yaziyor. sabah uyaniyorum gunaydin arayayim mi diyorum disardayim diyor gece 2 ye 3 e kadar yazmiyor bir gun sordum dedim neden boyle yapiyosun diye bana guzelim bebegim yorgundum uyumusum soyle boyle falan diyor iste ben de salagim kaniyorum... :( sizce ne yapmaliyim. (seni uzuyor boş ver engelle falan demeyin onsuz yapamam)

En yakın erkek arkadaşım beni sevdiğini söyledi, ben de bir şans verdim ve sevgili olduk ama eskisi kadar ilgi göstermiyor. Ne yapacağım?