Arkadaşlar eski erkek arkadaşıma aşk oldum evli çocuğu var ve hergün bi kizla ben onu unutamıyorum hergün ağlıyorum onun için rüyalarıma giriyor onunlayken çok mutluydum o benden uzaklaştıktan sonra depresyona girdim 2 hafta önce tepresyondan çıktım ona üzülmekten onu sevdiğimden hasretine dayanamadiğim için hastanelik oldum aşkimi itiraf etmek için onun iş yerine gittim bulamadım onu orada arkadaşlarınıza sordum geliyor mu diye geliyor dediler kaç kere iş yerine gittim onu bulamıyorum biliyorum bana bakmaz onun çevresinde çok güzel kizlar var ben çok çirkin biriyim bana bakmaz ama ben azından içimde kalmasın diye söylemek istiyorum sizce söylemeli miyim ona aşk olduğumu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır
Neden
sen evli olsaydın ve birisinin kocana böyle bir şey demesini ister miydin?
Ne alaka ben kocasını alamicam ki sadece ona aşk olduğumu soylucem bu kadar zaten bana bakmaz çok çirkinim çünkü onun çevresinde çok güzel kizlar var hergün bir kizla
kendine bahane bulursan her şeyi yaparsın. bana göre etik değil
Ne vahanesi
bunu söyleme nedenin ne adamı elde etmek değil mi
Hayır değil sadece bilmesini istiyorum ki içim rahat olsun ölmeden önce
O öğrense de öğrenmese de içindeki problem geçmeyecek çünkü problem o değil, problem hayata bakışında. kendini çirkin hissediyorsun bunu sadece sen hissetmiyorsun milyonlarca insan hissediyor. hayatta kendine yapacağın en iyi şeyi söylüyorum. iyi bir psikoloğa git. başkalarına anlatamadığın şeyi ona anlat sana yeni bakış açısı katsın hayatını değiştirsin.
Giremem piskoloğa
Benim problemim ne
Insanlar benimle dalga geçmesinden bıktım ailemde aynı çekilde herkes beni maymuna benzetiyor
Ama en azından sevdiğim birine ona aşk olduğumu söylemek istiyorum ama tepkisinden korkuyorum
ülkemizde psikoloğa giden kişilere karşı hastadır kafası var ve dünyanın en saçma olayı.
herkesin dönem dönem gitmesi gerekiyor.
senin probleminin tam olarak ne olduğunu söyleyemem işim bu değil ama intiharı düşünen birisinin yeni bakış açılarına ihtiyacı var. emin ol herkes için kolay bir hayat yok. hayatta neyi değiştirebilip neyi değiştiremeyeceğini farkına varınca insan daha mutlu oluyor. burnun mu kötü estetik olabilirsin. boyun mu çok kısa mesela bu değiştiremeyeceğin bir şey kabullen. çirkinim dedin neye göre çirkinsin? fiziğini güzel gösterebilmek için fitness yaptın mı? hayatını değiştirecek bir şeylere çabaladın mı? farklı bakış açılarını hayatına katman lazım bunu da farklı farklı bir sürü insanla konuşarak yapabilirsin ya da direkt bu işin profesyoneli binlerce bu durumla baş etmiş psikologla da çözebilirsin.
Evet bir şeyler yaptim küçüken bir adamdan hoşlandım onun için herşeyi yaptim ona aşk olduğumu söyledim bana dediki biraz daha büyük olsaydın alırdım seni ama küçüksün dedi kabul etmedi ama yine o sarışın kızlardan hoşlanıyor diye gidip saçımı sarıya boyatim ama beni terk etti başka ülkeye gitti
iki tane çözüm yolu sunuyorum. birincisi direkt psikoloğa git maddi olarak sıkıntı çekmiyorsan özele diğer türlü devlet hastanesinden randevu al doktoru da iyi araştır. İkincisi daha önce bu tarz problemlerle uğraşmış bir sürü insan var bunlar bu sorunu nasıl aşmış? Youtubedan onları izle
Bana sorarsan bu tarz şeyler normal, herkes senin gibi düşünmüyor. Hayatının aşkıyla bile birlikte olsan yine yalnızsın. Düşünen ve hisseden kişi yine sensin. olaylara sonuç olarak odaklan ben bu durumu nasıl çözebilirim diye çünkü her şeyin çözümü eksik olsa da var. emin ol senden milyon kat kötü durumla karşılaşıp insanlar ayakta durabiliyor ve zamanla buna alışıyorlar. zamanı nasıl geçirdiğine dikkat et düşündüğün her şey bütün mentalitenin olayı orada. 2-3 ay boyunca deli gibi gitar çalmayı öğren, felsefe öğren, yeni bir yabancı dil öğren bakalım şu an düşündüğün şeyle 2-3 ay sonra düşündüğün şeyler aynı mı olacak. kısaca aklını iyi şeylerle meşgul et
Benim bi sürü sanata yeteneğim var saysam bitmez ama şansım yok tanımadım insanlar benim yanıma gelip bana ilerde tanınmış biri olucaksin diyorlar bide ünlü bi sanatçı olucaksin diyorlar daha bi sürü şey söylüyorlar ben çok oluyorum
psikoloğa git.
Söyleme.
Ama neden onun aşkının yüzünden hastanelik oldum kalp rahatsızlığım olduğum şu an hala hastayım ona aşk olduğumu çok söylemek istiyorum onu çok özledim
Olsun
Ne olsun bana bi. akil ver
Kendin bilirsin
Nolursun bana akıl ver sana yalvariyorum🥺😭
Yalvarma kimseye
Ama gerçekten biri bana akıl vermesine irticanın var
Mutlu olacagin seyi yap
Aşk olduğumu söylemek istiyorum ama nasıl soylemeliyim
Yüzüne karşı