3 ayYa çocukçu değil Eğer uzak mesafe ilişkisini ayda bir yüz yüze görüşerek yapıyorsanız sohbet muhabbet ediyorsanız yani yüz yüze iletişimi yaşıyorsanız çocukça değil niye çocukça olsun hani bunu gerçek hayata dökmek önemli olan bazı şeyleri artık çocukça görmeyelim Çünkü devir artık öyle bir akrabanın bulduğu kızla bir akrabanın bulduğu erkekle evlenmek ne bileyimbiryle görücü usulü yapmak birinin bulduğunu almak devrini geçti artık herkes kendi buluyor hani doğru mu belki yanlış ama şöyle bir şey söyleyeyim artık internet çağında yaşıyoruz insanlar uzaktan buluyor yakından buluyor öyle yani yapacak bir şey yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)3 ayİlk defa geçen haftalarda yaşadım ciddi bir sanal sevgililik sürecini 5 aydır konuşuyorduk ve baktım bu işin bir sonu yok evet konuşuyoruz birbirimize iyi geliyoruz ama ne zman benim yanıma gelecek bilmiyoruz hiç buluşmadık buluşma ihtimalimiz düşük ama sürekli hayal kurduruyor o da bunun farkında ama üstüne gitmiyordu ben bitirdim çünkü artık gerçek bir ilişki istiyordum evet duygular yoğun yaşanabiliyor ama olmayacak bir duayada amin demek bana çocukça geliyor eskiden öyle hissetmiyordu. Ama bir ilişkinin içinde değilsen daha iyi uzaktan bakabiliyorsun ilişkilere
21 Yorumla- 3 ay
Özele gelir misiniz rica etsem danışmak istiyorumda
Gizli Üye(30-35)3 ayYıllarca uzakmesafe ilişkisi yaşadım. İlişki içerisinde o ayrılık acısını defalarca kez yaşadım defalarca terk edildim sonra döndü yine affetim defalarca söz vermesine rağmen yıllarca eski sevgilileriyle konustu bulustu. En sonunda canıma tak etti bıraktım 1,5 ay içerisinde hayatıma biri girdi. Aramızda 30 km vardı sadece. İlk defa hele bir duygu tattım ilk defa mesafem olmadı ilk defa engellenmedim iletişim kesilmedi gerçekten bambaşka bir şeymiş 2 yıldır mutlu sağlıklı ilişküm var cok sükür
36 Yorumla
Soran3 ayYaa çok mutlu oldum adına Allah ayırmasın inşAllah 🥹
Cevap sahibi3 aySağol canım benim amin inş🙏
Cevap sahibi3 ay@Bilge___ 4 bucuk - 5 yil maalesef.
Cevap sahibi3 ay@Baleman inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
3 ayNeden çocukluk olsun ki herkes önünde sonunda yaşıyor böyle bir ilişkiyi zamanında ben de yaşadım şu an olsa tekrar yapar mıyım galiba hayır ama o an öylesi mantıklı geliyordu bazen böyle sadece hoşlanıyorsun duyguların oluyor ve mesafe gözün görmüyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkisinin çocukça olduğunu düşünmüyorum tatlım 💙 Bu tamamen iki kişinin olgunluğuna, güvenine ve emeğine bağlı. Eğer iletişim sağlamsa, planlar netse ve iki taraf da gerçekten istiyorsa mesafe sadece kilometre olur, kalpte değil ✨ Ama biri o ilgiyi vermezse, işte o zaman yorar…
Sen şu an böyle bir ilişki mi yaşıyorsun yoksa sadece merak mı ettin? Mesafe seni korkutuyor mu biraz? 💌🌍00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 3 ayuzak mesafe ilişki olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Yani sürekli uzun mesafe kalacaksa çok sıkıntı. 3 kişi birbirine güveniyorsa neden olmasın öyle değil mi?
Ama sallıyorum işte 1 ay tanışma süresi sonra yüzyüze görüşme ve sonrasında ilişki sürekli yüzyüze olacak şekilde yürürse neden olmasın?
Not: 1 ay hele bi de online bir şekilde birisini tanımak için çok ama gerçekten çok kısa süredir. Ama en basite indirgeyip yazdım.10 Yorumla
3 ayUzak mesafe olabilir ama 1-2 ay içinde buluşmak lazım diye düşünüyorum yoksa çok ciddiyetsiz oluyor diyalog. Engel tuşuna bastığım an bir daha görmeyeceğim biri bana ilişkide heyecan veremez. Sarılıp öpemeyeceğim biri hayatımda yoktur zaten. Chatgpt'ye kız arkadaşımmış gibi davran derim onla yazışırım daha iyi.
03 Yorumla
Soran3 ayÇok doğru
- 3 ay
öyle deme chatcpt çok romantik 😀
- 3 ay
Hadi ya, bildiğim iyi oldu gidip chatgptye yürüyim
Gizli Üye(18-24)3 ayEvet. Bu acımasızca olsa da evet. İlerde bir gün evlendin diyelim, eşlerden biri mutlaka kendi ailesinden uzakta kalacak. Ve bu sinir ve strese, geçimsizliğe sebep olacak. İki taraftan biri ve ailesi daha baskın olacak, bu diğerinin sinirlerine dokunacak. Adaletsizlik olacak. Biri yöneten diğeri yönetilen taraf olacak.
Ha diyelim evlenip ortak uzak bir yere taşındınız iki ailedende uzaksınız, o zaman beelki mutlu olursunuz, ama özellikle erkekler yakından yönetecek kız bulamayınca uzak mesafeden ilişki arar. Her şey vaatlere uymaz.
Ya da %90 uzak mesafe ilişkileri gibi bir taraf aldatır ve ayrılırsınız 😂. Bu evlilikten daha iyi.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
3 ayİnsanın başına her şey gelir. Gün gelir en sevdiğiniz gurbete çıkar gider. Veya uzak bir şehirde tanıştığınız, üniversite aşkınızla mesafeler girer aranıza. Gönülden sevince uzak mesafe daha da uzaklaşır. Ve ben burada çocukça bir taraf göremiyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence uzak mesafe ilişkisi yaşamak çocukça değil. her ilişkiyi yaşarken aynı coğrafyada olmak şart değil. önemli olan birbirine karşı samimiyet ve güven duygusunu sürekli olarak canlı tutabilmek. tabi ki bu tür ilişkilerde iletişim çok daha önemli hale geliyor. Eğer iki taraf da birbirine karşı dürüst ve iletişim kurmaya açık ise uzaklık ilişkilerini olumsuz etkilemez diye düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. Artık yaşını başını almış insanlar biraz daha böyle heyecanlardan kaçınıyor tam olarak çocukça denemez ama artık askerliğini yapmış işini gücünü oturtmuş bir adam daha tutarlı bir ilişkiye girmek ister tek gecelik bi'şey arıyorsa da uzak mesafe ilişkisini denemez zaten kadınlar için de böyle
00 Yorumla
3 ayHayır neden çocukça olsun ki.. aşk varsa dokunmadan bile seversin. Uzaklığın bi anlamı olmaz. Ama tabii hep böyle sürmez, illa yüz yüze gelmek zorundasın.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ay"Gözden ırak olan, gönülden de ırak olur "
demiş eskiler...
Benim de uzaktan ilişkim oldu. Hatta senin yaşlarında iken otostop ile gittim kızın yanına...
Şimdilerde evli ve iki çocuğu var.
Bilmem anlatabildim mi?
06 Yorumla
Soran3 ayÇok üzüldüm ve çok iyi anladım ne kadar sürmüştü
Cevap sahibi3 ay3 yıl, o kız uğruna alttan 23 ders vermiştim 1 yılda...
Ama daha işin yok vs diyince bıraktım
Soran3 ayNeden ayrıldınız ki
Cevap sahibi3 ay3 kere Bursa dan Samsun a gelip isteyeceksiniz diye şart koştular.
"Gelelim, 1 hafta kalalım 3 kere de isteyelim adet yerini bulsun " dedik olmaz ayrı ayrı geleceksiniz diyince babamın tepesi attı, " Benim işim gücüm var, milletin kaprisi ile uğraşamam" demişti 😂 😂
Cevap sahibi3 ay@Baleman ona ciddiyet değil şımarıklık denir. O zamanlar bir hesap yapmıştık o parayla mutfak düzülüyordu
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. iki tarafta seviyorsa ve sık sık buluşulabiliyorsa, yani haftada 1 gibi, kabul edilebilir. değilse seven tarafa zulüm olur. nerden bildiğimi sorma :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
3 ayBana artık sıkıcı geliyor. Ben dokunmayı, öpmeyi seven biriyim. Gözlerimin içine bakıp güldüğü an o gülümsemesini izlemek istiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)3 aySacma bisey. Uxak olunca sacma sapan bi gozde buyutme oluyor. Zaten kavga gurultu hirla gider ayrilirlar ama hadi diyelim binde 1 ihtimal iliski devam etti ve bigun kavustular onda da bu muymus goxumde buyuttugum kisi etrafimda bundan cok daha iyileri vardi ve ben elimin tersiyle ittim diyip hayal kirikligina sebep oluyor ve yine ayriliyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBenimde uzun mesafe oldu ilişki biriyle 5 yıl konuştum kötü alışkanlıkları geçmişi vardi hapse girdi çıktı neyse ayrıldım ondan sonra başka biriyle tanıştım onlara kıskançlık falan yeri geliyor anlaşıyoruz anlaşamıyoruz oluyor ben sıkıldım bu döngüden milletin Nisan söz videolarını görmekten artık üzülüyorum yani benim iliskimde hiç bir ilerleme yok
02 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@jojo27 😏😏😏
Gizli Üye(30-35)3 ayKendimden örnek vereyim ister istemez güven problemleri oluşuyor ikinci önemli nokta maddiyat yol çekme sürekli görmeye gidiyorsun kalacak yer problemi vs derken yürütülmüyor
Ama niyetin ciddi kesin evlilik düşünüyorsundur belki olabilir ama uzak ilişki çok zor her iki tarafı da istemsizce yıpratabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 3 ayOlgun ve akıllı insanlar uzak mesafe ilişkisini nasıl yürüteceğini bilir. Uzak mesafeyi çocukça yaşayanlar ise ilişkinin içinden geçerek aldatır.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Reele dönüşmüyorsa, icraat yoksa çocukca. Mektup arkadaşliği gibi gelir bir yerden sonra kalıcı olmaz..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. uzak bir şehirde bir sevgilim olsun. kesinlikle isterdim. güvenemiyorsam da zaten sevgilim demem ki. arkadaşım derim. valizi hazırlamak, gidinceye kadar duygu ve düşünce yüklenmek. ve işte karşında. ahh. ahh.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayYo degil. Ama nasil yasandigi onemli. Yani ben uzak mesfe iliskisi yasadim gittim gordum bulustum. bulusmaadan yanyana sehirlerde yillarca sevgili olanlar vardi bu ciidi bisekikde zeka sorunana isaret
00 Yorumla
3 ayBence değil, kişiden kişiye değişir ama benim yaşayış şeklim özelinde söyleyebilirim ki romantik bir ilişkiden çok daha yakın mesaj arkadaşlığına dönüyor. Hele de pek de buluşup görüşme meselesini aramıyorsanız zaten kısa sürüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Değil ama o ilişkiyi ayakta tutabilmek büyük mesele. İnsan mutsuzken sarılıp ağlamak ister. Mutluyken de öpmek temas etmek ister.. Ve bu mümkün olmadıkça klasik atasözü geliyor insanın aklına 'Gözden ırak olan gönülden de ırak olur "
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
3 ayYani çocukça değilde uygun değil diyelim. Biri diğerini aldatsa ruhu duymaz, hesabının şifrelerini verse bile belki başka hesaptan yazacak, farklı yerlerden konuşacak, başkasıyla buluştu diyelim, nerden haberin olacak? o yüzden yürümez.
00 Yorumla
3 ayGörüşmelerin olmadığı, sadece telefonla konuşmak ve yazışmak son derece ergence. Zaman geçirmekten ibarettir. Bir an önce bir araya gelme ihtimali yoksa büyük sıkıntıların yaşanması da muhtemeldir ve bitmeye mahkûm bir ilişkidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
3 ayÇocukça değil ama bir risk, sonuçta ne yaptığını asla bilemezsin/iz. E tabi ki iyi olanı da vardır ama artık böyle bir devirde iyi olanın senin karşına/za çıkması %3 gibi bir şey herhalde... Yine de Allah hayırlısını nasip eylesin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
3 ayAynı güneş seni de beni de yakıyor neyin mesafesi birtanem 🫠😁 ama güzel yürüdüm 😁
10 Yorumla
3 ayHayır bence çocukça değil ama saçma neden biliyor musun? karşındaki kişi mesajına geç cevap verdiğinde bile aklın kalıyor ne yapıyor ne ediyor. Aldatsa ruhun duymaz mesajlaşsan bile onun gerçek kişiliğini görmezsin. Herkes mesajlaştığı kişiden çok farklı olabiliyor. Sevsen bile gerçekten aşık oluncağını düşünmüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Çocukça değilde aşırı zor. İstediğin zaman dokunamamak, sarılamamak belli bir süre gerginlik yaratıyor ilişkide ya da güven problemi aşılması zor bir konu oluyor.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
3 ayUzak ne demek dinyanin neresi olursa olsun giderim yanina yakinlastiririm o iliskiyi
Hic bulusamayanlar zaten bitik batarya zar zor sanaldan sevgili yapmis birakamiyor10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
3 ayUzak mesafe ilişkisi yaşamak değil de uzak mesafe ilişkisi diye karşı tarafın duygularını unutup oyun oynamaya çalışan kişilerin yaptığı şey bir çocukluk.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. evet.
ayrıca uzak mesafe ilişkisi diye bir şey olmaz.
gözden uzak gönülden uzak kimse adam akıllı beraber olamadığı birine aşık kalmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayBir ilişkinin çocukça olması kişilere bağlı, ilişki türüne değil. Olgun insanlar bir sonu/netlik varsa uzun ilişkiyi gayet de yetişkin bir şekilde yürütebiliyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. tanışıp belli nedenle ayrı kalmak ve ilişkiye devam etmek başka (iş, askerlik vs.) ama hiç tanımadığın biriyle ilişki yaşadığını zanneden insanları bir türlü anlamış değilim. bana göre böyle bir ilişki de olmaz
00 Yorumla
3 ayÇOOOK monoton merhaba nasılsın dan başka bir şey yok konuşmakta bir yere kadar sık sık buluşma olursa güzel ama aldatılırsın başka olaylar olabilir arkandan haberin olmadan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fark ettiniz mi en sadık kadınlar& erkekler maddi şeyler istemiyor tek istedikleri zaman ayırmak çaba sarf etmen merak etmek ilgilenmek ve telefonu açmak…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bence çocukça değil ama zor; mesafe olgunluk istiyor. Sürekli ilgi beklemek yıpratır ama güven ve plan varsa yürür. Mesele kilometre değil, iki tarafın ne kadar gerçek ve net olduğu :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 aySanaldan öte gitmiyorsa evet çoçukça ve saçma, ama reele taşınıyorsa gayet güzel olur mesafelerin verdiği özlem ve o özlemle birlikte sürekli buluşma, görüşme isteği ve heyecanı açısından
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 3 ayKarşımızdaki insana bağlı şayet reele taşımak istiyorsa çocukça olmaktan çıkıyor. Asıl önemli olan ortak çaba anlayış, mücadele duygusundan gelir. ✨
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayHayır, uzak mesafe ilişkisi çocukça değildir. Çocukça olan şey mesafe değil; güvensizlik, sorumsuzluk ve plansızlıktır.
Doğru iletişim, güven ve gelecek planı varsa gayet olgun bir ilişki olabilir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sizin istediğiniz et ete değsin sokuş olsun bunu ise aşk meşk adı altında yapıp orssssssbuuuuluğunuzu gölgeleme derdindesiniz.
00 YorumlaÇocukça değil karşılık sevgi saygı varsa her şey hal olur aşk dokunmadan değil hissetmek kalbinde yanında olmadan bile yanındayız gibidir
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayKim uyduruyor bunları ya? Bazı ilişkilerin şartları bu şekilde maalesef. Hiç de çocukça değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 aySaçma benim de ilişkim bu yüzden bitti. İlk başta yürütülür aslında diyordum da olmuyor çok mantıksız bir şey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Çocukça değil ama zor. Tecrübeli olarak söylüyorum ki yılda bir kaç kezde olsa görüşebilme ihtimaline karşı ilişki olmalı. Tamamen uzakdan olmuyor...
00 Yorumla
3 ayUzak mesafe ilişkileri tavsiye etmem.
Kendim bizzat yaşadım. Çok zor ! Çocuksu değil ama yara alırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bol bol buluşuluyorsa, güven ve sadakat varsa gayet olur.
Çocukca felan değil.
Yalnız mesafeyi çabuk yakınlaştırmak lazım fazla uzak kalmamalı00 Yorumla
3 ayİlişkinin amacı yakın olması... istisnalar hariç okuş, iş vs nedeniyle uzaklaşmak gerekiyorsa sonradan çıkan durumlara eyvallah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çokukça sayılabilir evet.
Çünkü görüşemediğin biriyle ilişki yaşadığına inanmak bence mantıklı değil.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi saygı ask varsa kavusma umuduna varsa neden çocukça olsun günümüzde teknoji bunu hafifletti
00 Yorumla
3 ayÇocukça değil ama sadakat için ciddi bir durum, her iki partner için de biraz zor, o yüzde birisi mutlaka bozuyor o ilişkiyi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
3 ayZor olduğu için yaş ilerledikçe tercih edilmemesi gerekiyor bence insan sevdiğini sürekli görmek istiyor çünkü
00 Yorumla
3 ayİşim olmaz... Gözüm gözüne bakmıyorsa yoktur o kişi benim için... En fazla il sınırları içi kapsam alanım... Ötesi beni bağlamaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Sonunda bir buluşma olmayacaksa saçma geliyor chatgpt ile konuşmak gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır değildir arada saygı sevgi güven varsa neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
3 ayzaman kaybıdır ama tecrübe kazandırır. imkansız olduğunuzu biliyorsun, ama kopamıyorsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız severse devam eder erkek devam edemez diye düşünüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Değil ama bir zaman sonra artık yan yana olamadığın için soğuma evresi başlıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
3 ayKesinlikle öyle.. Bir ilişkide uzak mesafe RED FLAG göstergesi. Bu durum insanları yorar..
00 Yorumla Uzak Mesafe de Birini Sevmek Emek , Sabır , Sevgi ve de Sadakat İster
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
3 ayÇocukça olduğunu düşünmüyorum ama zor. Ama zor olan da olursa daha güçlü olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Reelde de arada buluşulup o iş oluyorsa çocukça diyemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
3 ayHayır gayette yaygın bi durum
Çocukça değil tabi, sadece yorucu00 Yorumla - Devamını Gör (203)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar