3 ay
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Çocukça neden olsun şartlar zor ve sabır Sevgi gerekir mesele bu
2 gün birbirimizi göremesek kavga ediyoruz uzak mesafeyi düşünemiyorum
Bu birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi gösterir.
Yapılır ama bence çok zor bir durum ya çok ihtiyacın var ama sarılamıyorsun
Çocukça diyemem ama bir insanın kendine yapılabileceği en büyük kötülüktür
Adam olan sevdiğini uzaktan da sever sadık kalır önemli olan karakter meselesi
Bazıları için sanaldan ihtiyaç gidermek bence
Yoo neden olsun
Mesafeden çok nasıl bir ilişki olduğuna bağlı
Uzak mesafe ilişkisi evlilikle sonuçlanır genelde yazın bunu kenara 😄
Tecrübe konustu ama dogru gerçekten
Değil ama doğru düzgün yaşanacak insan bulmak aşırı zor
Çocukça değil ama her yiğidin harcı da değil. Zor..
İki insan anlaşıyorsa gerisinin bir çnemi var mıdır
Çocukça değil ama çok zor, genelde illa ki bi 3. kişi oluyor
~ Çocukça değil ama zor bir duruma girmeye gerek yok ~
Adamına denk gelirsen sana o uzağı yakın eder.
Adam’a denk gelemedim ben madam çıktı benimkisi ufacık şeyler de bile beni kolay kolay bıraktı ben yazdım ettim her seferinde
Ne dersem diyeyim sen sana değer verene değil kendi istediğine bakıp medet umacaksin. Bu insan karakteri ve fitratidir. Doğru insanı senin doğru görmen mümkün değil. Çünkü ilk izlenimle karar verirsin. Kaldı ki arkadaş ve dost dahi olamadan böyle bir durum içinde olmak her zaman kişiye kaybettirir.
Daha fazlası için iletişimle tanımaya anlamaya odaklanirsan sana katkısı olur uzulmezsin
Çok haklısın gerçekten öyle yapıyorum ben zaten 1 ay 2 ay falan ilk önce tanıyorum dostça arkadaşça konuşuyorum doğru insan ise kendini belli eder değilse de öyle ama sevgili olduktan sonra değişti yani değer vermedi mesela bana Lol oynardık bana bağırırdı kalbimi kırmaktan çekinmezdi
Anlaşılan o ki seni tanıdıktan sonra beğenmemiş ki böyle bir yaklaşım sergilemiş. Ne yazık ki bunu insan gibi dile getirmek yerine sana insanlık dışı davranışta bulunmuş
İyi de dürüst bir insandı direkt söylerdi her şeyi 9 ay benimle zaman kaybetmezdi ayrıca onunda hataları oldu benimde hatalarım oldu galiba benim gibi görmezden gelemedi yani bilmiyorum
Hatayı seven tolere eder. Bahane arayan insan hatayı fırsat olarak göndermek amaçlı kullanır.
Senin uzulecegin bir durum yok. Sen sadece sevinmelisin. Ya daha fazla şeyler yasayipta daha derin yaralar almış olsan altından kalkabilirmiydin? Kalkamazdin.
Sen sana zaman ayırıp senin derdinle seni iyi etmeye çalışanı gör. Gerisini de zamanla gelir. Sakin ve sabırlı ol. Anla ve tani
Yaa çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana söylediklerin şu an şimdi anladım haklı olan benmişim ben onun hatasını haklı olmama rağmen görmezden gelip unuttum ama o en ufak şeyleri bile unutamadı görmezden gelemedi benim bu ilişki içindeyken mutlu olmam lazımdı ama tam tersi üzüldüm çok fazla yıprandım eski neşemi benden aldı resmen gözlerimdeki ışıltı kayboldu onun yerini hüzünlü bakan gözler aldı ama şimdi anlıyorum uzak mesafe de pek bana göre değilmiş insan sevip sevmediğini anlayamıyor gerçekten gözlerine bakıp sana olan bakışını görmeden bilemiyor uzak mesafeden seni seviyorum sözlerine kanıyor insan yalan mı değil mi anlayamıyor
Aslında çok kolay anlamak ama sen bunları anlayıp çözebilecek yapidamisin ben onu bilemem. Yasin? Eğitimin? Aile yapin? Nereli oldugun Ve benzer birçok özelligi bilmek gerekir ki iletişimle algılamak ve bunu da fiilen bir araya gelerek yürütme isteğine senin yaklaşimin yön verir
İsterim ki seni daha iyi ve yakından taniyabileyim
Hayır bu ilişkiden önce uzak mesafeden olabileceğini düşünüyordum o zamanlar 20 yaşındaydım şu an 21’m zamanımı kaybettiğimi düşünüyorum bu elemanla konuşarak sevgili olarak bana hediye bile almamıştı doğum günümde ben hediye almıştım ona
1. Ben sana uzak mesafe ilişkisi yapalım demedim.
2. Sana saygı gösterilmedi ise ve sen buna nazaran sana iyi gelene hayır diyorsan bu senin hata üstüne hataya gideceğini gösterir.
Ben yapalım dedin demedim ki zaten
3. Senle olan iletişim sadece sohbet. Tanıma ve tanışma. Kaldı ki bundan faydalanip gercegi görüp rahatlayan sensin.
Maksat sohbet muhabbet. Sana iyi gelmiyor ise anlarim. Ve çekilirim.
Hayır iyi geliyor söylediklerin haklı olduğumu görüyorum konuşacak kimsem yoktu bu konu ile ilgili o yüzden birisine anlatmak istedim bende kendi kendimi yiyip bitirdim çünkü boş yere gereksiz yere teşekkür ederim o yüzden yardımcı olduğun için bana zaman ayırdığın için amacının yardımcı olmak olduğunu biliyorum aksi bir şey düşünmedim
Ayrıca ben hatalıyım bunu da biliyorum yaptığı hataları görmezden gelmemeliydim uzak mesafeden bunları yapan bağıran çağıran ses tonunu sevdiği insana karşı koruyamayan birisiydi bunu da görmezden geldim sinir olmuştur dedim boş yere zaman kaybettim haklısın o yüzden biliyorum bunları ve pişmanım zaten ders çıkarttım bunlardan da bayağı hemde
Çok teşekkür ederim söylediklerin çok iyi geldi bana
Neyse... Sohbeti kapatıyorsun. Zorlamam mümkün değil. İyilik öksüz yetim ve gariptir... Hakkı da Allah'tan gelir. Kul nankordur. Nankorle sinanir anlamaz. İyi geleni de yara bandı görür geçer. Bu sözlerimi de aklına kazı. Ömür boyunca bunu her doğru yaptığıni sandığınin yanlışa çıktığında hatirlayacaksin.
Daha fazla sorularım ile tutmak istemedim seni o yüzden
Ben seninle sohbet etmeyi bekledim. Hepsi bu. İnsani şıp diye tanımak mümkün değil. Bana nereli olduğunu? Hangi ilde yaşadığını söyler misin? Ben ordudayim
Muğla da yaşıyorum ben
Hmm. o bölge havası ve insanlarıyla sıcak yapıda. Güzel memleket. Peki meskukiyetiniz var mı? Okul iş bağ bahçe gibi?
Bu arada kusura bakma yemek arası idi hastanede.
Lise bittikten sonra üniversiteyi okumadım ya ben
İşim vardı kuafördüm çıktım oradan da 1 ay falan çalıştım baba parası yiyorum şu an
Sen hastanede çalışıyorsun galiba
Sorun değil afiyet olsun kolay gelsin
Mesleğin guzelmis. Peki kendine kuaför işyeri açsan başarıp yürütebilir misin?
Evet. Yıllardır devlet Hastanesin de sağlık çalışanıyim. Mesleğimi de severek yapıyorum.
Kuaförlük bana göre olmadığı için çıktım ya devam ettirmem herhalde
Keşke sevebilsen ve kendini gelistirebilseydin. Mükemmel geliri var
Anlaşılan o ki babanın durumu iyi ve sende bunun tadını cikartiyorsun
Geldim yemek yaptım da annemle yemek falan yedim
Çok şükür iyi evet
Afiyet olsun
Teşekkür ederimmm
Kaç kardessiniz? Sen kaç numarasın?
Tekim ben tek çocuğum
Sen?
Hadi yaaa. Walla kendine dikkat et. Seni nazlı buyutmuslerdir
Benim aile ilişkilerim yok. Bana zarar verdiler bende hepsini sildim
Onlardan uzağım ve kendi başıma maddi manevi çok rahata erdim.
Hem üzüldüm hemde adına sevindim hayatını yoluna sokmuşsun bayağı güçlü birisin anlaşılan her ailede olur anlaşmazlıklar bazen benimde oluyor tartıştığım
Teşekkür ederim. Ben yapiciyimdir. Fazla destek verdim. Anne ve babamı emekli ettim. Kız kardeşlerimi ise yerleştirdim. Durumları iyi olunca hayatıma müdahale edip tersine cevirdiler. Bende daha fazla zarar vermelerini önlemek için bağı koparttim. Kotulukleri beni Güçlü olmak zorunda bıraktı
Kız kardeşlerin yazıyor mu arıyorlar mı hadi ailen ile kavgalısın da onlar ile aran nasıl
Onlar benim evliliğimi bitirdi. Fazla iyiysen herkes sana arkadan cirkeflik yapar.
Evliliğine neden karıştılar ki ne yaptılar
Bana ait ozelleri genele anlattirdin ya sana ne diyeyim ki?
Doğru tamam anlatma bunları buradan
Devam etmek istersen dm den yazabilirsin
Bir defa yaşadım Allah düşman başına vermesin başka şehirden birine aşık olmak... (her hafta geliyordu ailesi benimle aynı sehirdeydi) yine de çok zor
Buluşma ihtimali varsa normal fakat olmayacak bir şey için de ”seviyorum, aşığım” demek, biraz hayal dünyasında kalıyor ve abartılıyor.
Kendi şehrindeki adamların köküne kıran mı girdi
Hayır tabikide nasıl yüz yüze buluşma tatlı geliyorsa uzak mesafe de tatlı bence tabi bir yere kadar o uzak ilişki de
Zorlukları ve güzellikleri vardır. İki ucu keskindir. İki tarafta seviyorsa ve o zorluklara göğüs gerip, o güzellikleri yaşıyorsa uzak mesafe bazen en güçlü duyguları ortaya çıkarır.
Çocukca değil ama zordur. Yanındaki ile uzaktaki arasında fark olur. Özlem olur, görmek istersin bunlar da seni zorlar. Zamanla yakınlaşma olmazsa ayrılık olur
Gözden uzak gönülden de uzak, dokunma yok, sıcaklığı duyguları hissetmek yok, seks yok, zor
Ben artık yapmiyorum çünkü ben Bulgaristanda yasiyorum ve uzaktan biriyle görüşmek ve sarılmak imkansız gözüküyor çünkü 5 uzak mesafe ilişkisi yapmıştım hata yorucudur
Evet
Kafan rahat olsun ya
Baktın uzak hiç uğraşamam diyip mesafeni koy
İnsan sevdiği kişiye fiziki olarak da yakın olmak istiyor. Bu istek kişiyi yakıp kavurmuyorsa sevgisi çok da yoğun değil demek ki. Bu sebeple uzak mesafe ilişkisi çok sağlıklı bir şey değil bence.
En son 20 li yaşlarımın başında yaşamıştım büyük konuşmayım ama bir daha asla
baya çocukça fake falan çıkabiliyor sıkıntı işler dikkat edin yani böyle kişilere çok sıkıntı he bide adı emirse bide yılmazsa daha da sıkıntı 🦭🦭
Doğru değil. Burnunun dibindeki insanlara güven olmuyor kaldıysaki uzaktakine güven olsun
Kimisi için gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler. Bana göre yanlış benim sevdiğim başka bir ülkede yaşıyor ama ben hala çok özlüyorum ve de düşünüyorum
Ciddi bir ilişkiyse sorun olmuyor bence şuanda öyle bir ilişkim var
Çok zor ama çocukça değil.
Benim evliliğim uzak mesafe mesela.
benim bir arkadaşım vardı kendisi kızla seks yaptığını iddia ediyordu çocuk deli ya bizi çıkardı hesabından falan
O kıza para harcıyordur
@olgun1kisii sanal bide kız 2-3 kere gormus galıba sıkıstık dedı anlayamadım
Eskort dur kız net , bu kadar erken verdiyse
@olgun1kisii ay bilmiyorum da kotu yanı kıza da yazık cocuga da bızı falan cıkarttı kız ıcın sevıyodur herhalde kızı da bilmiyom erkeklere de guven nolmaz
Seçimini yapmış boş ver sende ona göre davran
@olgun1kisii ay bilemedim sag ol valla
Kız burdanmı
@olgun1kisii tanımıyorum tam kızı ben ıstanbuldayım kız gebzedeymıs cocuk da avrupa yakasında ıstanbulda
İş yerim Gebze’de 😂😂
Değil. Uzak mesafe ilişkisi eğer enerjiniz tutuyorsa bağlayıcı bir eylemdir. Merak duygusu hep diri kalır.
Tiktoktan tanıştık 1 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık Almanya - Adana. şu an tam 5 senelik evliyiz. Yani çocukça değil ama kumar gibi şans işi yani
Abla çok şükür inlh şimdi Bir sorun sıkıntı Yok her şey yolundadir inlh ama çok kişi sanali ciddiye almaz
Bence çocukça değil bazı şeyler uzaktan görmeden dokunmadan sadece hissederekte güzel, hayattaki bazı anları birazda böyle yaşamak gerekiyor sanırım…
İlişki gelecek vadediyorsa çocukça değildir hatta uzun süreli özlem bence heyecanı canlı tutabilir
Asla yaşamanı önermem üzülen sadece sen olursun
Buluşamayınca büyük ilizyon ömrün çalıyorsun
Değil ama zor bence bu devirde insan gözünün önündekinden ihanet e uğruyor
Çocukça değildir en zor şeydir uzaktan uzağa ilişki
evet oldukca oyle. Ciddi atimlar atilamaz guven problemleri olusur
Çocukça değil ama çok Zor yanı insan yıpranıyor Cidden
hayır tabiki sevginin uzaklığı yakınlığı yok karşı tarafta güvenilirse
maksimum 4 ayda 1 buluşulmuyorsa sadece telefondan falan konusuluyosa cocukca
En iyi ilişkilerim uzun mesafeli olanlardı. Arasıra özlemek iyi
Hayır kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz bence değil hatta çok güzel bir şey ☺️
Hayır değil ama karşıdakinin ne yaptığını bilmemek falan zor çünkü çok yaşadım bunu aklım kaldı hep
Evet ve nasıl yaparlar anlamam
Çocukça olabilir evet.
Yaşamadın mı hiç
Hayır
Chat gpt ile flörtleş daha iyi
biz o konuyu kapattık tamam sosyal deneydi
Tamam, kapattık o konuyu. Ben gerçek olanı tercih ederim zaten.
Adam erkekse gelip gidiyorsa niye çocukca olsun
Aptalca ne çocukcasi dokunmadigim birini sevemem
Değil ama dikkatli olun
Cama ekmek banmak gibi
Yo değil bu akıl işi değil zaten duygu işi
Doğru kişiyle mesafe sadece kilometredir 😊
Bazen hayat mecbur eder
Çocukça değil ama zorlu yanları var
Reel ilişkiler daha komedi
Kaygılı bağlanma için felaket