Sevgilimin unutamadığı eski bir kız var ilişki bile değil sadece 4-5 defa görüşmüşler. Kız kötü çıktı dedi. Sonra evlenmiş kız 3 yıl geçmiş üstünden. Ama sevgilimin aklında hala o kız olabileceğinden şüpheleniyorum. Beraberken telefonunu bana vermek istemiyor çekiniyor sanki. Rahatsız oluyor elime aldığımda. Bilmiyorum belki açık şeyler de olabilir. Neyse bir keresinde gece telefonda sesli konuşurken birden Allah uzun ömür versin korktum dedi noldu dedim. Önemli bi mesaj geldi sandım değilmiş dedi. Ne mesajı dedim gir bir şey demedi. Sonra bir keresinde telefonda konuşurken bana dedi ki. Bir kız niye dekolte giyer, kendisi için mi giyer dedi (ben dekolte giyen biri değilim) . Ben de ne alaka dedim. Merak ettim hadi cevap ver dedi. İlgi için dedim. Sonra peki bir erkek bir kızın dostça tavrını yanlış anlayabilir mi yani kız dostça yaklaşıyorsa erkek bunu farklı anlayabilir mi dedi. Ben de kızdım ne alakası var bizimle dedim. O da kafamda bir şeyle bağdaştıracağım belki neyse sormadım say boş ver dedi. Bir keresinde de buluşmuştuk. Wp de normal uzun bir paragraf yazmış. Gözüm takıldı. Neydi o, sen uzun yazmazsın dedim. Yazmam dimi dedi. Arabanın vizesi geldi onları yazdım dedi. Bu doğru olabilir mi erkekler wp den araba vizesi için iletişim kuruyorlar mı? Sonra iPhone de rehber fotoğrafı oluyor biliyorsunuzdur iki kişi birbirinde kayıtlıysa fotoğraf görünüyor. Bu nu değiştirmeye çalışıyordu. Dedim ki kalsın güzel dedim. Baya bir uğraştı sonra konusu geçti. Aradan 2 hafta sonra tekrar sordu sesli konuşurken. Fotografım değişti mi dedi. Hayır aynı dedim. Yine değiştirmeye uğraştı. Dedim ki gayet güzel bu fotoğraf beğeniyorum dedikçe niye değşmeye çalışıyorsun dedim. Ben beğenmiyorum dedi. Yenisi koyucam dedi. Ben de gereksiz bir şey zaten beni ve aileni arıyorsun biz görüyoruz dedim. Belki numaranı bilmeyen biri fotoğrafı görüp açacak dedi. Ben de kim tanımayacak senin numaranı dedim. Ben kendim için demedim sen gereksiz dediğin için özelliğe dedim gerekli olabilir kullananlar için diye dedi. Kaldıralım o zaman dedim. Sen kaldır dedi kaldırmadı. Sen biliyorsun nerden değiştiğini ama söylemiyorsun söyler misin diye baya ısrar etti. şu an ayrıldık zaten o ayrıldı.
benim kafamdaki şüphe şu. Yeni aktif bir başka kız olduğunu düşünmüyorum. Ama eski unutamadığı kızla iletişime geçmiş olabilirler mi? Kız evli olsa bile? Boşandı mı evli mi hâla bilmiyorum
böyle olsa bile erkekler gerçekten ilk aşkı evlenip boşansa tekrar onu kabul eder mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer