Güncellemeler
+1 yıl
Güncelliyorum soruyu düşüncenizi söyleyin lütfen yaaa
Çocukken özellikle sevdiğiniz ama sizi reddeden bi kızı unutabilir misiniz sık sık da karşılaşıyorsunuz ama kızdan size hala bi tepki yok? İçinize dert olur mu erkekler yoksa hiç umursamaz mısınız? Dürüst cevaplar bekliyorum lütfeen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
aşık olmuşlarsa unutamazlar heralde tabi erkek bunlar. d
Yani o çocukken istemişti ben kabul etmedim bi daha böyle bi teklifte bulunmadı 10 senelik bi zaman dilimi var ortada sevdiğini kesinlikle düşünmüyorum bu yüzden fakat ne zaman karşılaşsak uzun uzun bakıyor hayatında şu an biri de var ama normal bi bakmak da değil binaya girerken arkamdan gelip gizlice izliyor bi tuhaf çözemiyorum
Unuturlar çünkü onlar için önemli olan şey awı olması
Yeni av bulana kadar diyosun yani
aynen öyle onlar vercek kız buldular mı tamamdır
Veren kızı buldu ama gözleri yine de bende çok tuhaf biri çözemedim
Tamamen değilsr de unuttum, aklıma, istedipm zaman geliyo. canım hatırlar gibi
Aranızda bi ilişki oldu mu peki yoksa tek taraflı mıydı
3 yıl kadar.
Hmm ama sizin karşılıklıymış böyle olunca zor olur tabi arada duygusal yaşanmışlıklar var
muhakkak. seninki farklı sanırım?
Evet çocuktum daha kabul etmedim bi daha öyle bi teklifle gelmedi ama hala film izler gibi izliyor yani dikkat çekmiyicek gibi değil ki etraftakilerin de dikkatini çekiyor bu bakışlar
Anladım. Allah kwuştursın
Göğüslerini emdiyse ve tabii göğüsleri güzelse unutamaz. O çok özel bir bağ.
Tanışabilir miyiz
Hee unutur niye unutmasin
Her görüşünde uzunca bakınca da unutmus olur musun? ne amaçla bakarsın mesela?
Unutamazlar
Uzun uzun bakmasının sebebi bu olabilir mi peki
Evet canım
Ama şu an hayatında biri var
Olsun sen kendini üzme canım
Unutur.
Her görüşünde uzun uzun bakma sebebi ne olabilir peki
Unutmaz
Uzun uzun bakmasının sebebi bu olabilir mi peki yoksa kabul etmediğim için içten içe bi nefret mi var ama nefret eder gibi de bakmıyor pek anlam veremiyorum
Unutur
Peki niye her görüşünde uzun uzun bakar
Bakmak normal bir durum bu bir ölçüt değil yanıltmasın
Dikkat çekicek derecede bakmak normal değil. Sırf görmek için saçma sapan hareketler yapmak da normal değil binaya giren bi kızın arkasından kapıya kadar gelip izlemek hiç normal değil bence ve yanıltır
Şimdi burada onun unutmasını geçmek lazım sen unutmamışsın ve onu istiyorsun sanırım
Yani eskiden teklifini kabul etmedim o da bi daha böyle bi teklifle gelmedi ama dedektif gibi izlemeye devam ediyor bi pişmanlık olmuştu bende ama bakışları abartmaya ve saçmalamaya başladığı için şu an ne amaçla böyle yapıyor anlam veremiyorum
İlgine göre davran istiyorsan sende yakınlaş ya da uzaklaş
İlgimi ona hiçbir zaman belli etmedim hep uzaktım ve öyle de kalacağım çünkü hayatında biri var fakat gözleri de bende bu yüzden aklım karışıyor o kızın yanında da bana bakması tuhaf geliyor ve soğutuyor beni
boş ver sen artık hiç bakma o da bir süre daha bakar ve sonra o da bakmaz
Peki niye bakıyor olabilir?
Seni bildiği ve tanıdığı için aynı ortamlardaysanız ve senden eskiden gelen bir etkilenme varsa illaki insanın gözü arar bu insanı
Hmm açıklayıcı oldu anladım sırf meraktan bile bakabilir diyorsun yani
Aynen birde insan gözü tanıklarını tarayıp bulur tanımadıklarına değil tanıdıklarına dikkat kesilir
Ben niye yapmıyorum bunu özellikle tanıdık görünce kaçıyorum :D
Neden kaçıyorsun görüp kaçıyorsun değil mi o da bunun farkına varmıyor mu sence gözün le onu farketmesen kaçar mısın😂
Yok ben onun için değil genel söyledim akraba özellikle gördüğüm gibi ya yolumu değişirim ya görmemezlikten gelirim😅 ona gelince onu daha çok görmemezlikten geliyorum o ısrarla bakıyor ve bu mahalledekilerin ilgisini çekmeye başladı öyle normal bakıp geçmek gibi bi durum yok öyle olsa takmam zaten
Milletin ilgisi önemli değil senin ilgin önemli herkes kendinden meshul
İyi hoş güzel konuşuyosun da bu lafları yiyen benim ama dişi kuyruk meselesi oldu olay hiçbir şey yapmadığım halde
Sen kendinden emin değil misin isteyen istediğini söylesin
hayir
Aramızda bişey olmadı ama kabul etmedim yani tek taraflıydı fakat aynı mahalledeyiz ve her karşılaşmamızda uzun uzun bakıyor sevgi olduğunu hiç düşünmüyorum ama içten içe bi nefret olabilir mi kabul etmediğim için ama nefret eder gibi de bakmıyor pek anlam veremedim
nefret edicegini dusunmuyorum mazi geliyodur aklina hatirliyodur galan
Unutur
Niye bakıyor öyleyse?
Hayir hala aklimda
Reddedildin mi yoksa aranızda bişeyler oldu mu?
Oldu sevdik
Ama sizin ilişkiniz olmuş sonuçta benim hiç ilişki olmasaydı unutur muydu merak ettiğim bu
Sevdiyse unutmaz
Unutmaz ama başkasına gider dimi :D
Gitti mi peki
Evet ama kızın yanında da gözünü benden çekmiyor tuhaf yani çözemedim