Kişiye göre değişir bana göre bazı erkekler duygusal olduğu için İlk aşkını unutmayabilir siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kişiye göre değişir bana göre bazı erkekler duygusal olduğu için İlk aşkını unutmayabilir siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aslında her insan ilk tanıdığı ilk sevdiği insanı unutamaz yani kendisinde ilk heyecan ilk mutluluk hatta şöyle bir şey söyleyeyim sana ilk oyuncak alındığında çocukken 2 yaşından bir mutluluğu sonraki mutluluklar gibi olabilir mi? Mesela şu anda elimizde o kadar cep telefonu internet imkanı var.
Ben hatırlıyorum ki 2008 yılında babam İlk bilgisayarı aldığında biz bayağı mutlu olmuştuk başından kalkmıyorduk Ama şu anda evde dizüstü bilgisayar var ayda biri açıyorsam açıyorum yani öyle düşün, erkek için de kadın için de aynıdır sadece erkeklere özel bir şey değildir her zaman için kendisini ilk mutlu eden bir insan olmuştur.
Bence de bu doğru. İlk göz ağrısı diye bir deyim var. İlk kez onun için ağladığın, onun için uykusuz kaldığın, yolunu gözlediğin kişi sonu nasıl biterse bitsin, her insanın kalbinde bir küçük sızı olarak kalır.
Cevap
3Cevap
İlk aşkı hiç bir insan unutmaz anısı elbet kalır
İlk siradakiler unutulmaz zaten mantık olarak. Olan araya girenlere oluyor
Erkekler aşık mı oluyormuş ilk defa duydum😀
Maalesef doğru ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?