Erkeklerin kankası ilişkiye karışınca o ilişki sağlıklı bir şekilde yürür mü¿ Kanka mı, sevgili mi daha önemli?
Bunlar bir de birbirine akıl veriyor 🤦🏼♀️

Hadise 🫠
Erkeklerin kankası ilişkiye karışınca o ilişki sağlıklı bir şekilde yürür mü¿ Kanka mı, sevgili mi daha önemli?
Bunlar bir de birbirine akıl veriyor 🤦🏼♀️

Hadise 🫠
Erkeklerin kankası ilişkiye karışınca o ilişki sağlıklı bir şekilde pek yürümez bence ama asıl sadece karışması önemli degil asıl önemli olan bence o ilişkideki erkeğin kankasina ilişkisine ya da sevgilisine karışma hakkıni vermemesi hem bu sadece erkeklerin kankasi için geçerli değildir kadınların kankası içinde geçerlidir çünkü bilirsiniz Erkeklerin kendi aralarında nasıl erkekler dayanışması olduğu kadar kadınlar da da kendi aralarında kadınlar dayanışması olabiliyor önemli olan o iki çiftlere dışarıdan 3ncü 1 şahıs müdahale edilmelerine izin vermemeliler yoksa bu ilişki olmaktan çıkar maalesef karşındakini ya da ilişkiyi rencide etmeye girer ki buna da müsaade eden ya da sözüne geçiremeyen insana da ben insan demem maalesef.. Yani 1 düşünün insanın ilişkisine ailesi bile karışmazken kankası ne yapmaya karışacak ama eğer ihtiyaç duyulursa fikrini söyleyebilir ilişkide ne yapması ya da yapmaması konusunda..
ama kanka mi sevgili mi hangisi daha önemli diye sorarsanız bu kişiye göre değişir maalesef yani kimisi var kankasina daha çok değer verir kimisi var sevgilisi için kankasini harcayan.. Yani kişinin neye, kime değer verdiği, inandığı ya da kimde mutluluğu bulduğu değişiyor maalesef
Bu zamanda kanka ya da sevgili denilen kavram pek yoktur oncin hangisi daha önemlidir bilemem ama size şöyle diyebilirim belki mutlu olmak istiyorsanız sevgili ama sevgiliye ihtiyacım yok sadece konuşacak birisi hayatınız da olsada olur diyorsanız o zaman arkadaşlar da yeter insana ama ne kadar iyi arkadaş olduğuna bağlı bu ki arkadaş edindiğinize ve güvendiğinize deysin..
Umarım sorunuza yardımcı olmuşumdur.
iyi günler size sosyetic_SheqiiL hanım.
Biraz fazla yazdım kusura bakmayın lütfen..
Umarım hepsini okursunuz..
İyi günler 🤝
🤗
Ben mi başka gezegende yasıyorum yoksa bu sitedekiler mi ilginç binlerce kişi gördüm tanıdım duydum ömrü hayatımda bir erkeğin arkadaşının ağzına bakarak ilişki şekillendirdiğini hiç görmedim tam tersi yine binlerce kadın gördüm duydum yasadım istisnasız hepsi en yakın kız arkadaşına göre ilişkisini şekillendirdiğine şahidim valla erkek kadın düşmanlığınız ayrı bir kafa gerçeklikten uzak olmuş buradakilerin
Öyle mi olmuş
Normal değil. İlişki iki kişiliktir; üçüncü kişi yön veriyorsa orada denge bozulur. Kanka elbette değerlidir ama sevgiliyle kurulan bağ bambaşka bir sorumluluktur. Kanka fikir verir, yön çizmez. Sevgili hayat arkadaşlığıdır. Öncelik net olmalı. Aksi halde ilişki yürür gibi yapar ama içten içe çatırdar. Dengeli adam sınır koymayı bilir.
Normal gelmiyor. Bu durum sadece erkeklere özgü değil, iki cinsiyette de sağlıklı değil. Arkadaş önemli ama ilişkide söz hakkı iki kişiye ait olmalı. Sürekli kankanın fikri ağır basıyorsa denge kayıyor demektir. Sevgi ve saygı başkasının gölgesinde kalmamalı.
Bunu yaşamak sinir bozucu gerçekten, hissettiğin o arada kalmışlık çok normal 💔 Bir erkeğin kankası elbette önemli ama ilişki iki kişilik bir alan. Üçüncü kişi sürekli yön veriyorsa denge şaşar. Akıl almak başka, ilişkiyi yönetmek başka şey. Senin sözün geri planda kalıyorsa bu sağlıklı değil. Partnerin seninle mi ekip, yoksa kankasıyla mı? Bunu net hissetmen lazım. Sen olsan böyle bir durumda nasıl sınır koyardın? 💬✨
Ne diyon bacım ya
Diyorum ki aşkım, ilişki iki kişilik 😅
Kanka yön veriyorsa sıkıntı var 💅✨
Onu ben de diyom djdj
Cevap
35Cevap
Şu üçüncü kişilerin ağzıyla ilişki yaşayanları ve burunlarını sokmasına müsade edenleri hiç anlayamayacağım.. çekil aradan onlar devam etsin bari hehe
O üçüncü kişiler kankasız ölür sjfjs
Sevgili varken karşı cinsle kankalik hoş gelmiyor bana.
Yok yok soru o değil djd
Evet :D aynen konumuz buydu djdjd
Kadınların kankaları daha tehlikelidir 🤣
Biz bebeğim 😈😈😈
Evet 😈😂
Kimleri gömdük kimleri :D off şeytan
💅💅💕
💜
Kimse kimsenin ilişkisine karışmamalı
Sevgilim varken kankam olmaz karşı cinse mesafe koyarım. ve sevgilim hariç de kimse bana karışamaz.
Kanka söz sahibi olmaz, akıl veremez. Sadece haddi dahilinde bilgi sahibi olduğu konularda kişinin de izin verdiği kadarla sınırlı olarak yorum yapabilir. Beyin fırtınası gibi bir şey işte. Yoksa ilişkiye yön vermek, yapılanlara karışmak, ayırmak falan kimseye düşmez. Aldattığına falan şahit olmadıysa kimse kimsenin ilişkisine engel olamaz.
Siz bayılıyorsunuz kankacılığa dkdk
Yoo siz sus shdkxjk
Hayır siz 🙄
Evet biz 😒
Benim kankam benim sevgilimi eleştiremez. Sözünün üstüne söz de söyleyemez.
Üniversiteden beri bende racon böyle. Evet belki geri kafalıyım. Ama durum bu.
Söylediklerin tabii ki dinlerim ama ilanihaye, kendi mantığım ve kalbimin sesini dinlerim.
Normal değil eğer bir insan gerçekten seviyorsa önceliği de ona göre olur sürekli kankasının sözü geçecekse her kararda o belirleyici olacaksa o zaman gidip onunla takılsın ilişkide insan kendini ikinci planda hissetmemeli arkadaş elbette önemli ama sevgiliyi geri plana atacak kadar söz sahibi olması doğru değil
İnsanın arkadaşı olması elbette ki güzel bir şey ama ilişkiye çok fazla müdahale etmesine izin vermesi, arkadaşına mı aşık acaba dedirtiyor. Normal bir erkek arkadaş ve sevgili ayrımını yapar çünkü. Arkadaşının ilişkisine karışmasına müsade etmez, müsade etmiyor diye de arkadaşının kırılmaması lazım ama bu kadar çok ilişki içine sokması saygısızlık.
Kankasını ilişkimize karışmasına göz yuman biri sevgilim olamaz. Sorun kankada değil ilişki sahibinde
Kanka kimmiş ulan benim ilişkime akıl verecek
Herkesi tek kalemde silebilecek karaktere sahibin herkes yerini haddini bilecek kankasinin sa bilmem nesinin de şimdi varya
Sen yine de büyük konuşma
Büyük konusabilirim bu konu hakkinda ilişkime , 3. Kisi karisamaz
😅🤝
🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝
Bir tek ben anlayabilirim
Arkadaşlarım bu konularla gelirse bana önce seviyormusun diye soruyorum evli değilse, evliyse si. kti. r git önce aile diyip kovuyorum😃
O ne demek hadhs
Haaa sensin kuma sjdjs
Benim gibi geniş açıdan bakamayacağı için karışmam doğru olabilir de, benim kadar geniş açıdan bakacak kankam olmadığı için karışamazlar lajdka
Ufku geniş değil mi onların djd
Bu bir yetenek mii jddj
Övme kendini övme ya kdf
Senin kuma davan yüzünden bu soru soruldu bugün :D kumayım da kumayım sjdjs
Kötü amaçlar mı :D kuru iftira sevmem ıslat getir
Siz de kankanızı ikinci plana atmayı öğreniniz 😒
Sinir ettin bizi djdjs pis kuma
Hıı çıkar maskeni kara melek djddk
İyi geceler 💫
Kısa şortlarla birbirimize bağlılık yemini ettik.
Dalga geçme djd
Arkadaş vs kanka iliskiye niye karışıyor yaa ona ne a*k karisamaz
Aynen öyle
İkisininde yeri farklıdır kadınlar kankamızıda kıskanıyor sıkıntı kadınlarda. 😂
Ahaha hee bizde
Kankanla sevgili ol denir yol verilir mesela jdndndns
Biz abartıyor oluruz djd
Ayrılık olmasada çok polemik sebebi ziyadesiyle münakaşa sebebi
Kumalandık djfj
Her iki cins içinde geçerli bu, kızlar bunu çok yapıyor özellikle hiç normal değil. Zaten ortada sağlam bir sevgi yoktur arkadaş etkisinde kalınıyorsa.
kızın da erkeğin de kankası karışmamalı. madem bi ilişkiye başlayacak kadar akılları var, sorunları da kendileri çözmeli. kankalar ne zamana kadar yanımızda olup bize tavsiye verebilir ki?
İlişki iki kişi arasında olur. Ciddi ilişkiyse erkekler birbirini teselli eder ve dinler. Takılmalık ilişkiyse yatağa atma taktiği falan verir. Genelde erkek aklı böyle.
Takılmalık ilişkide kanka haklıdır, ciddi ilişkide haklı olan haklıdır.
Erkek arkadaşımın kankası iliskimize karışamaz , ortada ki kaynana gibi her kavgamıza her lafa atlıyorsa rahatsız olurum ve bunu sevgilime söylerim
Kendi aklı yoksa normal
Alırız aklını 😏
Erkekler ilişkilerini paylaşmaz üstün körü nasıl gidiyor iyimisiniz o kadar olur. Karşı taraf anlatası derdi varsa konuşur o kadar.
Siz kadın milleti birbirinize daha çok akıl verdiğiniz halde bu sorun olmuyor da erkrkler arkadaşlarıyla konuşunca mı sorun oluyor? İlaveten paylaştığın görsel ise ahlaki yönden sorgulanması gereken bir görsel. Bu tür bir görseli paylaşmaya çekinmedin mi?
Aaaa :D utandım şimdi tüh bana
Farkına varmak güzeldir.
Ağlayarak günlüğüme yazacağım 🥹
O kadarına gerek yok. Bazen sosyal medya insana kötü sürprizler yapıyor.
Tüüüh
Değildir kankamdan çok hayatımdaki kadın dah çok söz sahibi olması gerekiyor ✍️🙃
Bizim kadar olmasa evet ama onlar daha tehlikeli hele o arkadaşının kız ortamı varsa eyvah eyvah
Öyle bir durumda mutlaka içlerinden biri bu savaşı kaybeder:)
Kankanın hiçbir hükmü olmaz karıştıran erkekten de olmaz.
manita konusunda kankalar arası konuşulmaz delikanlıya ters o ayrı bu ayrı
Önemli tabii sevgili gelip geçici kanka kalıcı :D
Kankalar genelde her şeye şüphe sokarlar uzak tutunuz
Onu bunu bilmem de erkek arkadaşının sevgilisini kıskanan yilandir hayır gelmez khdzjx
Yani denge de olması lazım öbür türlü sıkıntı. Şahsen ben kimseye haddinden fazla söz vermem
Benim kankalar ben sormadan ilişkim hakkında yorumda bulunmaz. Bizde öyle.
Kanka vs. yok sadece ben varım! Benim hayatım, benim kararlarım.
Kimse karismamali ne kanka ne bir başkası
Sevgili her zaman bulunur gerçek kanka her zaman bulunmaz
Kanka dedik hayatımın jüri üyesi kesildi ya
😅
Kanka = maydanoz
Ahaha tam isabet
Kuma mı gelecekmiş
Hee kuma :D
Değil kırmızı alarm.
😅
O kankaya yürüyen çok kadın gördüm maalesef
Karıştırmasınlar kankalarını her poha
Bence uzak durulması gereken o tür kadınlar ama neyse 😂
Biraderlerimiz herseyimizdir ahahah
😒 omg
orada kankalikdan daha ilerde bi durum vardir
Ikisininde yeri ayrıdır diyelim😂
Her kes yerini bilecek, olmaz öyke
Erkek kanka = kaynana
Hayır değil dengeli olmalı
Herkes kendi önüne baksın
Benim ilişkime kimse karışamaz
Mantıklı düşününce normaldjr
Değil sevgili daha önde olmalıdır
Agalar>>>>
😂😂
Değil.
Karışılmaması gerek. Onun ilişki değil sonuçta.
Normal
Değil
Tam anlayamadım ne istiyorsun söyle aşkooo
Bi çarparım
Çarp beniii
Tabe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?