Aşk İlişkileri Erkekler kankalarıyla mı daha mutlu sevgilisiyle mi? senaozer Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Yapılan araştırmaya göre erkekler arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha çok hoşlanıyormuş :/ Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkekler kankalarıyla mı daha mutlu sevgilisiyle mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
KedimBenVeYatağım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yanlış bir araştırma bence. Benim gözlemlediğim kadarı ile erkekler arkadaşları ile daha fazla eğleniyor sevgilileri ile daha mutlular 1 0 Yorumla
enfeXion Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkekler birlikte olmak istemedikleri kızla kanka olmaz. Freud söyler bunu 1 3 Yorumla enfeXion +1 yıl Yani sadece kanka değil arkadaş bile olmak istemezler Yorumla Yengeç03 +1 yıl Çok haklısın ben 2 aydır boşuna çabalıyorum o zaman Yorumla enfeXion +1 yıl Bazı insanlar genellemelerin üstündedir tamam erkekler öyle olabilir sende çok yetenekliysen erkeğin doğasını bozup gerçekten arkadaş kılabilirsin Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Belli olmuyor bişey diyemeyecem kararsız kaldım bu konuda 1 0 Yorumla
Arkalibeyaz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Basimizin etini yediginiz icin.Bu durum bir gercek. Ve siz de bunu kabulleneceksiniz. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Mutlu eden bir sevgili ile 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sevgilisiyle kanka vermiyo 😂😂 1 4 Yorumla Arkalibeyaz +1 yıl Tek anladigin mutluluk cinsellik mi? Yorumla Haylazzponçik +1 yıl @Arkalibeyaz sizin anladığıniz bu odun kafa Yorumla Arkalibeyaz +1 yıl Sen kendi yorumundan ne anladin? Yorumla Haylazzponçik +1 yıl @Arkalibeyaz şakasına bir yorum sakadan anlamıyorsun yorum yapma bari🤨🤨 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kanka tirip atmaz candır tabi. :) 1 0 Yorumla
Yengeç03 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kankalari daha değerli sevgili umurlarında mı ki 1 0 Yorumla
SerkanKaraca Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mutlu olduğu herkesle 🤷🏼 1 0 Yorumla
scropiox Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl arkadaşlarla eğlenmek tabi keyifli ama sevgilimle takılmak bambaşkaa 0 1 Yorumla scropiox +1 yıl özele gelir misin Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sevgili net. 1 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. evet öyle 1 0 Yorumla
Semihse Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kim araştırmış? 0 4 Yorumla senaozer +1 yıl Bilmem dün haberlerde gördüm Yorumla Semihse +1 yıl Show haber mi? Yorumla senaozer +1 yıl Dikkat etmedim hatırlamıyorum Yorumla Semihse +1 yıl Tamam yav kasma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yanlış bir araştırma bence. Benim gözlemlediğim kadarı ile erkekler arkadaşları ile daha fazla eğleniyor sevgilileri ile daha mutlular
Erkekler birlikte olmak istemedikleri kızla kanka olmaz. Freud söyler bunu
Yani sadece kanka değil arkadaş bile olmak istemezler
Çok haklısın ben 2 aydır boşuna çabalıyorum o zaman
Bazı insanlar genellemelerin üstündedir tamam erkekler öyle olabilir sende çok yetenekliysen erkeğin doğasını bozup gerçekten arkadaş kılabilirsin
Belli olmuyor bişey diyemeyecem kararsız kaldım bu konuda
Basimizin etini yediginiz icin.
Bu durum bir gercek. Ve siz de bunu kabulleneceksiniz.
Mutlu eden bir sevgili ile
Ben kendimi seçerdim fjfkdls
güzelse sevgilisi onladır.
Sevgilisiyle kanka vermiyo 😂😂
Tek anladigin mutluluk cinsellik mi?
@Arkalibeyaz sizin anladığıniz bu odun kafa
Sen kendi yorumundan ne anladin?
@Arkalibeyaz şakasına bir yorum sakadan anlamıyorsun yorum yapma bari🤨🤨
Kanka tirip atmaz candır tabi. :)
Kankalari daha değerli sevgili umurlarında mı ki
Mutlu olduğu herkesle 🤷🏼
arkadaşlarla eğlenmek tabi keyifli ama sevgilimle takılmak bambaşkaa