Kuşum konuşmuyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim bir muhabbet kuşum var ismi selçuk.yaklaşık 2-2.5 aydır bende. yavru sayılır hala. 3-4 aylık civarında. cinsiyeti erkek.

ona bazı kelimele öğretmek istiyorum. selçuk cicikuş annecim öpücük falan filan işte. geldiğinden beri uğraşıyorum ancak sadece ağzında laf geveliyor. anlaşılmıyor ne dediği? bu kuşun sorunu sizce ne olablir.. birz acelemi ediyorum yoksa ben? ne düşünür ne söylemek istersiniz bana bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar kuşum psikolojik olarak çok iyi durumda. elime geliyor başıma konuyor. öpüyorum kaçmıyor. devamlı üstümde dolaşıyor. hareketli tepkileri falan gayet iyi. Tek problem konuşmaması. birşeyler mırıldanıyor sadece. bu arada kuşumu özel seçtim. arkadaşım muhabbet kuşu üretiyor.ondan temin ettim. bu kuş böyle devam ederse değiştirmeyi düşünüyorum. bu kuşlar kaç aylıkken konuşmaya başlar? böyle bir süre varmıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
link bakın arkadaşlar kuşum selçuk bu.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kuşum konuşmaya başlamıştır.ilgilenenlere duyrulur. babacım cicikuş ve öpücük ile başladık:))
Güncellemeler
+1 yıl
kuşum şu an itibari ile babacım aşkım selçuk cicikuş ben nasıl konuşuyorum. hayret bişey ya diyelibiyor:))
Kuşum konuşmuyor ne yapmalıyım?