Ya arkadaşlar biliyorum dün de sordum ama kendime muhabbet kuşu aldım ama hiç sesi çıkmıyor ama arkadaşımınki babacım diye konuşuyor, benimkisi konuşmuyor, su da içirdim ama yine konuşmuyor.

Ya arkadaşlar biliyorum dün de sordum ama kendime muhabbet kuşu aldım ama hiç sesi çıkmıyor ama arkadaşımınki babacım diye konuşuyor, benimkisi konuşmuyor, su da içirdim ama yine konuşmuyor.
Umarım düzelir.. bence bol bol sohbet et yanında ayrılma.. Kuşunuz ile mümkün olduğunca çok konuşun. Gün boyunca ona çeşitli kelimeler ve cümleler söyleyin. Kuşunuz ile aynı odada vakit geçirin. Böylece onu daha iyi tanıyacak ve onunla daha yakın bir bağ kurabileceksiniz. Kuşunuz ile oyun oynayın. Oyun oynamak, kuşunuzun stresini azaltmasına ve konuşmaya daha açık olmasına yardımcı olabilir.
Teşekkürler
Onunla bol bol sohbet et.. herseyi anlat ona.. sürekli konuşmalısın.. bu ilgiyi hisseder anlar..
Cevap
6Cevap
yavruyken hersey daha farklı olur kısık ses ıle tekrar eden konusmalar gerekıyor
Muhammet kuşunu konuşturmak çok zor aylarca uğraşman bebek gibi sevmen lazım, ürkütmeden nazikçe hemen olmaz o
Kuş eğitimi alman lazım
konuşan muhabbet kuşu videoları aç
Çok acıyormu
Konustururuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar