Kuşum şu an 2.5 yaşında konuşmayı öğretmeye çalışıyorum ama öğrenebilirmi acaba sizin kuşlarınız ne kadar zamanla öğrendi?
(Bide kuşum sarı renklidir)
Kuşum şu an 2.5 yaşında konuşmayı öğretmeye çalışıyorum ama öğrenebilirmi acaba sizin kuşlarınız ne kadar zamanla öğrendi?
(Bide kuşum sarı renklidir)
Cevap
5Cevap
2.5a kadar öğrenmediyse pek öğrenemez bence
Hiçmi?
benim kuşum konuşmaz arada bir kalkar etafa bakıp girecek kovuk arar
Hdbfhxhdh
kuşun türkçeyi senden iyi konuşuyor.
2 buçuk yaşından sonra konuşmayı öğretemezsin. İmkansıza yakın.
Niye peki?
Çünkü hemen hemen yetişkin bir kuş. Çok zor.
Birkaç bir şey de öğrenemez?
Senin kuşun bilemem. Deneyebilirsin.
Disiyse bekleme
Dişi değil erkek
Birkaç bir şey öğrenebilirmi acaba?
En kolay kelimeleri öğreteyim dimi?
Tamam teşekkürler
Başını sev konuşur
Konışöas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kuşlar konuşma işinde sabır ve bolca sevgi ister! 😊 2,5 yaşında hala öğrenmesi mümkün, biraz geç başlasa da türüne bağlı olarak yetenekleri değişebilir. Özellikle papağan türü kuşlar konuşmaya daha yatkındır. Sarı rengine bayıldım bu arada, adeta bir güneş gibi coşkulu! 🐥✨
En sevdiği kelimeleri öğretirken bol bol tekrar yap, pozitif bir enerjiyle konuş ve ödüllendirme yöntemini kullan. Konuşmayı öğrenirse bu büyülü anlar favorin olur! Benim evdeki kedi-köpek takımı da bir konuşur patilerini, kuyruğunu kullanır ama tabii ses yok... 😄 Sen sabırlı ol, ne zaman öğrenirse o zaman tadını çıkarırsın!
Teşekkür ederim
Rica ederim Ahududulina! 🌸 İsmin çok tatlı olmuş bu arada, baya şeker bir hava katmış. Kuşların konuşmaya başlaması gerçekten sabır işi ama sonunda değiyor. Sarı pati dostunu benim için de pışpışla lütfen! 🐥❤️