Muhabbet Kuşlarım Anlaşamıyor, Ne yapmalıyım?

Benim bir muhabbet kuşum var, baya alışık bana ama yalnız olduğu için üzülüyordum. Sürekli yanında olmaya çalışıyordum ama en sonunda gidip bir tane arkadaş aldım yanına. Benimki dişi, aldığım erkekti. Başta kuşumu götürür bırakırım içlerine hangisiyle iyi anlaşırsa onu alırım diye düşünürdüm ama sonra unuttum falan gittim aldım direkt kuşu. Birkaç aydır birlikteler. Kafes içinde sürekli kavga ediyorlar ama kafes dışında da çok iyi anlaşıyorlar. Hatta bazen birbirlerinin ağzına yem falan veriyorlar ama genel olarak kavga ediyorlar. Kuşçu değişir mi kuşu bilemem ama erkeği geri vermek de istemiyorum, vicdanım el vermiyor çünkü koşulları pek hoş sayılmazdı. Dişi olan yemek yemesine izin vermiyor bile ve başlarda erkek ürkekti son zamanlar da o da dişiye vurmaya başladı. Resmen birbirlerine yemek yedirmiyorlar ancak ben ağızlarına verince yiyorlar. Hatta dişi olan kıskanıyor mu bilmiyorum ama erkeğin ağzına yem verince beni ısırıyor falan. Neyse, dediğim şu ki bu ikisinin anlaşmasının bir yolu var mıdır? Yoksa kuşçu değişir mi bilmiyorum ama değiştireyim mi?
Muhabbet Kuşlarım Anlaşamıyor, Ne yapmalıyım?