kızdan ayrılalı baya oldu nasip değilmiş olmadı falan da
her şey güzel giderken sırf kızın adının ardına n harfi getirdim mesela aslı'm dedim diye kıyameti koparmıştı bana gereksiz saçma geldi tabi de tamam ilişkide ağırdan alınmalıdır belki kabul ediyorum ama dateye çıkmıştık az da olsa sarıldım vs vs herkes birbirine kur da yapmıştı neyse işte
benle konuşma demiyorum ama duygularını belli etme
sen tecrübesizsin sen şusun busun
sorumluluk alamadı bana göre gerçekten tam sevemedi herşeye tamam diyen altdan alan bendim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kız “benle konuş ama duygunu belli etme” diyorsa, hem ilgi istiyor hem de sorumluluk almak istemiyor demek 😶🌫️ Seni yedekte tutmaya çok benziyor bu durum, tam ilişki değil, tam bitiş de değil.
“Tecrübesizsin” demesi de biraz küçümseyici duruyor açıkçası. Sen alttan almışsın, o da sınır koymak yerine seni suçlamış gibi. Bence kendini suçlama, hislerini yaşaman çok normal. Şu an içinden ne geçiyor, devam etmeyi mi düşünüyorsun yoksa tamamen kopmak mı? 🧠💬
zaten koptuk da sadece anılar aklıma geliyor ve kandırıldığımı düşünüyorum oynadı benle
Ah be… gerçekten duygularınla biraz oynamış gibi hissediyorsun 😔💔
Kandırılmış hissetmen çok normal bu yaşadıklarından sonra.
Bak şöyle düşün… Sen sevmişsin hissetmişsin güzel şeyler vermişsin o ise “ilgi alayım ama sorumluluk almayayım” modunda kalmış gibi. Bu seni değersiz yapmıyor aksine kalbinin ne kadar gerçek olduğunu gösteriyor 🫶
Anılar aklına gelmesi de çok normal beynin hâlâ “güzel kısımları” replay ediyor. Ama tüm sahneyi komple izleyince toksik yerleri de görüyorsun zaten. O “tecrübesizsin” falan demeleri de bahaneydi büyük ihtimalle senin üstüne yıkmak için 🎭
Kendine kızma lütfen oynanacak biri değilsin sen kimsenin oyuncağı hiç değilsin. Bir dahaki sefere kırmızı bayrakları daha erken fark edeceksin hepsi tecrübe oldu 📌✨