Eski Sevgiliye Kapak Sözler
Yaşanmışlıklar, anılar ve biten duygular… Eski sevgili… Birçoğumuzun eski sevgiliye özel olarak söylemek istediği birçok şey var. Bu söyleyecek laflar bazen kursağımızda kalır, bazen bir mesajla ona yollanır. Bence kursağımızda kalmamalı, her şey söylenmeli. Özellikle kapak olması için söylenebilecek sözler neler, eski sevgiliye söylenecek kapak sözler neler olabilir, sizlerle paylaşacağım.

Eski sevgilinize söylenebilecek kapak sözler şu şekildedir:
- Eskiden kalma bir hatıra gibi, artık sadece anılarımdasın.
- Unutmak kolay olmadı, ama seninle geçirdiğim zamanın bana öğrettikleri için teşekkür ederim.
- Seni unutmak için değil, seninle yaşadıklarımızı anlamak için zaman geçiyor.
- Hayat devam ediyor, sen de benim geçmişime aitsin artık.
- Eski sevgilim, seni düşünmek bile yorucu geldi.
- Geçmişin hatıralarını taşımak zorunda değilim, çünkü gelecek daha parlak.
- Aşkımızın sona ermesi, benim için yeni bir başlangıcın habercisi oldu.
- Seni unutmak değil, seninle geçen zamanı anlamak istiyorum.
- Eskisi gibi değilim, artık eksik olan bir şey yok hayatımda.
- Aşkın bittiğinde, yeni bir hayatın başlangıcı olurmuş. İşte benim yeni başlangıcım.
- Eski sevgilim, seni düşünmek bile beni geriye götürmeye yetmiyor.
- Seninle geçen zaman beni değiştirdi, şimdi daha güçlü ve bilgeyim.
- Aşkın bitişini üzücü buluyorum, ama benim için yeni bir başlangıç anlamına geliyor.
- Eskiden sana ait olan yer, artık başka biri için boşa çıkacak.
- Unutmak kolay olmayabilir, ama hatırlamak da beni geriye götürmeyecek.
Eski Sevgiliye Laf Sokucu Sözler

Laf sokucu sözler, olumsuz sonuçlar doğurabilir ve ilişkileri daha da zorlaştırabilir. Bu nedenle, olumsuz hislerinizi ifade etmek yerine daha olgun ve saygılı bir dil kullanmanızı öneririm. Eski sevgiliye laf sokucu sözler ise şu şekildedir:
- Seni hatırlamak beni güldürüyor, çünkü artık hayatım bir komedi filmi gibi, sadece senin olmadığın sahnelerle.
- Eski sevgilim, seni düşünmek beni hayal kırıklığına uğratmıyor sadece, aynı zamanda 'Bu kadar zamanımı neden sana harcadım?' sorusunu da sormama neden oluyor.
- İyi ki seni kaybettim, aksi halde bu harika benliğimi keşfetme fırsatım olmazdı."
"Bana olan katkın, 'Hayır, aslında bu ilişkiye ihtiyacım yokmuş' düşüncesini benimsemem oldu. Teşekkürler! - Eski sevgilim, seni düşündükçe içimde bir tebessüm oluşuyor; çünkü artık o tebessüm, seninle geçirdiğimiz zamanların hafif bir ironisi.
- Bana seninle geçen zaman, yanlış insanla doğru deneyimleri yaşamam gerektiğini öğretti. Şimdi daha doğru bir yoldayım.
- Eski sevgilim, seni düşünmek bile, ne kadar büyük bir gelişme kaydettiğimi hatırlatıyor.
- Seninle geçen zaman, gerçek aşkın ne olmadığını bana öğretti. Şimdi doğru aşkı arıyorum.
Eski Sevgiliyi Kızdıracak Sözler

Bazen eski sevgilinin canını yakmak yani onu kızdırmak, kalbini acıtmak isteriz. Çünkü o bizim kalbimizi acıtmıştır ve aynı şeyi, aynı duyguları onun da yaşamasını isteriz. Eski sevgiliyi kızdıracak sözler ise şu şekildedir:
- Hayatımda yeni başlangıçlar yapıyorum, seni düşünmek artık geride kaldı.
- Eskiden senin için endişelenirdim, ama şimdi kendi mutluluğuma odaklanıyorum.
- Her ayrılık, yeni bir başlangıcı simgeler. Şimdi kendi hikayemi yazma vakti.
- Sana kızgın değilim, sadece kendi yoluma odaklanıyorum ve sen artık bu yolda değilsin.
- Hayatın devam ediyor ve ben de bu akışa ayak uyduruyorum. Seninle olan geçmişime takılı kalmıyorum.
- Birbirimizi mutlu edememiş olabiliriz, ama bu benim geleceğimi belirlemeyecek.
- Seni düşünmek artık enerjimi tüketmiyor, çünkü şimdi kendi enerjimle barış içindeyim.
- Yeni bir sayfa açıyorum ve seninle geçmişim arasında bir nokta koyuyorum.
- Hayatımda önemli değişiklikler yapıyorum, seninle ilgili olanları geride bırakmak da bunlardan biri.
- Eski sevgilim, artık seninle ilgili düşüncelerim beni zorlamıyor. Kendi yoluma bakma vakti geldi.
Eski Sevgiliye Söylenecek En Ağır Sözler

Eski sevgiliye söylenebilecek ağır sözler şu şekildedir:
- Artık seninle geçmişimi düşünmek yerine geleceğime odaklanıyorum.
- Ayrılığımız, beni daha güçlü kıldı ve kendi değerimi daha iyi anlamama yardımcı oldu.
- Seninle olan ilişkimizde yaşadıklarımız, beni daha bilge bir insan haline getirdi.
- Ayrılık acı verici olabilir, ancak bu deneyimden bir şeyler öğrenmek benim için önemliydi.
- Geçmişi geride bırakıyorum ve artık kendi mutluluğum için çaba gösteriyorum.
- Seninle geçirdiğim zamanın beni değiştirdi, ama şimdi kendime daha çok değer veriyorum.
- Ayrılık, hayatımda yeni kapılar açmama fırsat tanıdı ve ben de bu fırsatları değerlendiriyorum.
- Her ayrılık, bana daha fazla özgürlük ve kendi kimliğimi bulma şansı verir.
- Eski sevgilim, seninle geçirdiğim zaman, beni daha iyi bir insan yapmama yardımcı oldu.
- Artık seni düşünmek beni zorlamıyor, çünkü şimdi kendi hayatımın kontrolünü elime aldım.
Terk Eden Sevgiliye Söylenecek Kapak Sözler

Terk eden sevgiliye söylenecek kapak sözler ise şu şekildedir:
- Ayrılık, bir kapıyı kapatırken diğerini açıyor. Şimdi ben de yeni kapıları aralamaya hazırım.
- Seninle geçirdiğimiz zamanın bana kattıkları için minnettarım, ama şimdi kendi yoluma devam etme vakti.
- Hayat, her ayrılığı yeni bir başlangıç olarak sunar. Şimdi ben de kendi başlangıcımı yapıyorum.
- Ayrılık acı verici olabilir, ancak bu deneyim beni daha güçlü kıldı ve kendi değerimi daha iyi anlamama yardımcı oldu.
- Seni unutmak zor olabilir, ama artık kendi mutluluğum için çaba gösterme vakti.
- Ayrılığımız beni olgunlaştırdı ve kendi içsel gücümü keşfetme şansı verdi.
- Hayatımızdaki bu ayrılığın bize her iki taraf için de yeni fırsatlar sunmasını umuyorum.
- Seninle geçirdiğim zaman, beni daha iyi bir insan yapmama katkıda bulundu. Şimdi ise kendi başarılarımı kutlama zamanı.
- Her ayrılık, bana daha fazla özgürlük ve kendi kimliğimi bulma şansı verir.
- Eski sevgilim, ayrılıkla gelen bu değişiklikleri olumlu bir şekilde karşılamak ve büyümek için bir fırsat olarak görüyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEski Sevgiliyi Üzecek En Ağır Sözler Nelerdir?
Sevgi bitmiş olsa da izi kalır derler. Her ne kadar bitmiş olan bir ilişkiyi dillendirmemek gerekse de bazı kişiler eski sevgilisine ağır sözler söylemek, onlara bir gönderide bulunmak ister. Eski sevgilinizi üzecek ağır sözler şu şekildedir;
- Zamanın geçtiğini fark etmeyen yalnızlık, anıların ölümüne benzer.
- İnsanların gerçek değerini anlamak için onları kaybetmeyi beklemeyin. Çünkü o zaman gerçekten ne kadar önemli olduklarını anlarsınız.
- Yalnızlık, kendi içimizde kaybettiğimiz bir şeydir. İnsanların yanında olmak istiyorsak, kendi içimizde onları bulmalıyız.7
- Atı alan Üsküdar’ı gеçip gidеr bеlki, ama sеnin gibi ahı alan sıratı gеçеbilеcеk mi?
- Artık hayallerimin bile sana kırgın olduğunu bilsen yine de gelir misin?
- Bakma bazı insanların kalıbının düzgün olduğuna; kalbi fitne kumkuması olanın kalıbı düzgün olsa ne yazar?
- Bazılarının elini hiç tutmadığın halde kalbinin göğsünde atıyor olması çok garip, değil mi?
- Bu aralar her ne hikmetse şerefsizlik moda! Fakat asıl şaşırdığım takipçisinin bu kadar çok olması!
- Reçetene yol yazdım güzelim, sabah akşam alırsın artık.
- Aramıza koyduğun buzdağını şimdi hangi küresel ısınma eritecek, söyler misin sevgilim?
- Kırık kalplerin hikayesi hep kısadır. Ne oldu diye merak ettiklerinde, hiç, dersin, o kadar!
- Satır satır içime süzülüşün hoştu; ama damla damla gözümden süzülüşün beterdi. Burnumdan getirdin kendini, aferin sana.
- Zamanın canımızı acıtacağını küçükken fark etmiş olmalıyız. Yoksa kolumuzu ısırarak saat yapmamızı ne ile açıklayabiliriz?
- Bir şey soracağım: “Nüfus sayımında seni de adamdan sayıyorlar mı?”
- Kalbimin sızısı olacağına alnımın yazısı olsaydın ne olurdu sanki?
- Şerefsizin önde gideni, geride kalmayanı olmak isteyen ne çok gönüllü insan varmış!
- Sevgilim, sana bir sözüm daha var: Unutma, namaz beş vakit, ahlak ise yirmi dört saat farzdır!
- İçinden geldiği için değil işine geldiği için birlikte olanlar, her zaman için tekmelenmeyi hak eder.
Eski Sevgiliye Kapak Sözler
Buradan söyleyip taa karşı taraftan kapak sesi getiren sözler şu şekildedir;
- İki dakika insan ol desem zaman tutacak insanlar tanıyorum.
- Biraz insan ol diyeceğim ama seni de zor durumda bırakmak istemiyorum.
- Deliler tedavi edilebilir, ama canım asla. Çok uğraşmayın!
- Ben, istemem öyle bir iki günlük sevgili, yüreğin yetiyorsa, bir ömür sev beni.
- Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın.
- Boşuna kimseyi suçlamayın dostlarım! Kullanıcı hatası değil, bazılarının doğuştan defoludur yüreği.
- Dışarda yolunu kaybeden değil de; yanımda yerini kaybeden dostlar utansın!
- Konuştuğun kadar şerefli olsaydı hislerin; şerefini iki paralık etmezdi seçimlerin.
- Şimdi sahne senin, devam et! Ama sıra bana gelmesin, dua et!
- Ben sana ilaç olurum da, sen benim yan etkilerime dayanamazsın.
- Öyle insanlar tanıdım ki, arpaya katsan at yemez, kepeğe katsan it yemez.
- Tahammülü kalmamış birine hata yapmayın. Silerken kendisini düşünür sizi değil.
- Mayınlar da sessizdir… Ta ki üstüne basana kadar
- Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür.
- Ya kırdığın kalpte sen varsan...
- Kör değilim ama canım istemezse burnumun ucundakini bile görmem.
- Kendine hafızlık yapmayan kardeşim gelip bana imamlık yapmasın.
- İnsanlar önce kendini, sonra haddini daha sonra da ne istediğini bilse hiç problem yaşanmayacak.
Eski Sevgiliye Kısa Ağır Sözler
Eski sevgiliye kısa ağır sözler, kelime oyunları kendi duygularınızı ifade etmek için kullanılabilir. Eski sevgilinize söyleyebileceğiz kısa ağır sözler ise şu şekildedir;
- Seni unutmaya çalışıyorum ama sen her zaman hatırımda kalıyorsun. Beni terk ettiğinde yaralandın ve hala iyileşmeye çalışıyorum.
- Seni sevdim ama sen beni terk ettin. Artık senin yerini başka birinin doldurabileceğini düşünüyorum.
- Seni gerçekten sevdim ama sen bana güvenmediğin için birlikte olamadık. Beni terk ettiğinde çok yaralandım ve hala iyileşmeye çalışıyorum.
- Seni unutamıyorum çünkü sen hala kalbimde. Ama artık seni hayatımda olmayacağını kabullenmeye çalışıyorum.
- Geç kalınmış bir sevgi, idamdan sonraki affa benzer.
- Bazı insanların da eski televizyonlar gibi tepesine vurulunca düzelmesi hayatımdaki en büyük temennimdi.
- Az imana gel, seni orada bekliyorum.
- Yalanım yok, aklımdasın hala... Ne yapayım sevgilim, bu da benim kusurum; gereksiz şeyleri çok takıyorum kafama!
- Hayatını karartmaya çalışanlara dikkat et: Çoğunun gölgesinin bile olmadığını fark edeceksin.
- Ben bu ilişkiye nokta koydum. Bundan sonra kurduğun cümleleri ancak kendin dinlersin. O da ağzından çıkanı kulağın duyuyorsa!
- Önce kendini geliştir sonra başkasını eleştir ve algılamadan yargılama.
Ayrılan Sevgiliye Söylenebilecek Göndermeli Sözler
Sevgiliye ayrılık sözleri zor zamanlarda kendimize yardımcı olabilir. Ancak, ayrılık sözlerinin doğru bir şekilde seçilmesi ve söylenmesi çok önemlidir. Aşağıda, ayrılan sevgiliye söylenebilecek göndermeli sözlerden bazılarını veriyorum:
- At 7 günde, it yediği günde unuturmuş. Sen kaç günde unuttun sevgili?
- İstediğin yere gidebilirsin bir daha bana gelme de.
- Keşke gerçekten tanımayı deneseydin, hayatının en güzel yıllarını kaybettin.
- Biz bütün son sözleri tükettik… Anlamı yok artık tek bir son sözün bile.
- Diyecek söz bile bulamıyorum artık. Tükettiğin heceleri dilimde dönmez oldu sevgili.
Aşkta, gururuna yenik düştün… Halbuki aşkta gurur olmazdı… - Senin ateşinde kimler yanar bilemem ama benim denizimde senin gemin battı…
- Benden sonrakilere yalanlar söyleme bari, onların hafızalarında iyi bir hatıra olarak kal…
- Senin gibi birini sevmemem gerektiğini öğrettiğin için teşekkür ederim.
- Basit insanlarla uğraşma unutma kartallar sinek havlamaz.
- Çok fazla konuşmaya gerek yok aslında. Sen, benden daha kötülerine layıksın.
- Aklını alırdım ama ucuz mal bende alerji yapıyor…Sevgimi anlayamadın mı gözlerimdeki yaştan, atalarımız doğru demiş eşek ne anlar hoş laftan.
- Eskiden altını çizdiklerimin şimdi ise üstünü çiziyorum.
- Küfür etmeyi bende sevmiyorum ama şerefsizlik yapana teşekkür edemem.
- Ben güçsüzüm düşerim ağlarım canım acır yaralarım ve kusurlarım var, sırf bu yüzden insanım. Sıradanım.
- Ahlak deyince; kadından konuşmaya başlayan herkes ahlaksızdır.
- Sen bu kalp yükünü kaldıramadıysan ben el atarım. Senin çivin çıkmış ama bilirsin ben çok iyi çakarım.
Terk eden Sevgiliye İnat Mutluluk Sözleri
- Sizi yarı yolda bırakıp giden sevgilinize inat mutluluk sözleri paylaşmak istiyorsanız aşağıdaki listeye bakabilirsiniz:
- Sen kendini filozof gibi hissediyorsun; ama biz sana arkadaşlar arasında kamil diyoruz!
- Ben zümrüd-i anka gibiyim, kendi küllerimden tekrar dirilirim, bu gün sen küle çevirdin, yarın ben güle dönerim.
- Şu “reklamı geç” seçeneği bazı insanlarda da olsa ne güzel olurdu değil mi?
- Sen değerlerini diğerlerinden ayıramayan bir nankörden başka nesin ki?
- Kaçırdığın uykularımı nerene sokacağını tarif etmeme gerek var mı?
- İsteyen istediği yere gitsin, zincirini kırıp giden iti ben bir daha kapıma bağlamam.
- Değer miydi diye aklıma geldi geçenlerde. Teğet bile geçmez dedim kendi kendime.
- Matematiği kötüydü ama çıkarlarını hesaplamada çok iyiydi.
- “Reklamı kapatmak için tıklayınız.” yazan yere tıklayınca açılan reklam gibisin. Ayrı bi kardeşim
- Biz seninle lahmacun arası baklava gibiydik. Ayrı ayrı çok güzeliz ama bir araya gelince bokumsu bir şey oluyoruz.
- Senin kaprislerini çekeceğime zikir çekerim en azından çektikçe sevap haneme işlerim.
- Kitap gibi kadınları, imlası bozuk erkekler okuyamaz!
- Sadece gülüşümü yakala, öfkem sana ağır gelir.
- İhaneti sende gördük gel şimdi şiddeti bende gör.
- Hainle kahraman arasındaki farkı mahkemeler değil tarih belirler.
- Cam gibi gençlerdik, vurdular, kırdılar keskinleştik.
- Ruh eşi çok sıradan bana suç ortağı lazım.
- Önce her şeyi siyaha boyamak lazım, sonra kurumasını bekleyip, üstüne beyaz harflerle yeni hikaye yazmak. İşte buna “unutmak” diyoruz…
10 Yorumla
+1 yılAdam diyebilmek, Adam diye bilmek İkisi çok ayrı Bedirhan Gökçe'nin sözüdür :)
15 Yorumla- +1 yıl
Seni seviyor mu hala? 😊
- +1 yıl
Sen bana bir adım atsan ben san uçan tekme atarım yaz o zaman. 😄
Soyleyeceklerim fikrini degistirmeyebilir ama ben yineme soylemek isterim. Agir igneleyici vs sozler onun hala hayatinda bir onemi oldugunu ihtiva eder bir insana aci vermek istiyorsaniz susmayi deneyin
11 Yorumla- +1 yıl
👍 çok dogru
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Ne gülüyon :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben olsam seni tanımak benim için büyük bir hataydı, bu ilişkiye hiç başlamamız gerekirdi. Büyük bir hatanın içine düştüm ama bir daha senin gibi biriyle böyle bir hatayı yapmayacağım kesinlikle gibi bir cümle kurabilirsiniz bence. Ne çok sert, ne de çok ince yani tam bu şekilde iyi bir mesaj verebilirsiniz.
00 Yorumla Google a yaz atarli sozler diye vardir 2000lerde kalma biseler
24 Yorumla
+1 yılMinibüs gibisin.. sana binen inen sayısı belli değil
16 Yorumla- +1 yıl
gaydır belki:D
- +1 yıl
şey de şu an en yakın arkadaşlarından birinin ismini söylemem ben de kalsın kucagındayım senden güzel... :)
- +1 yıl
sadece bir iddiaydın sen!
nihahahahhahaha
+1 yılkimi yalnız kalır yok olur
kimi yalakadır bir şerefsize köpek olur
bu alemde bizim gibisi zor bulunur
demen yeterli olur02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyleyim dersin sende
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılnumara değiştirmek bir söz değildir ama ağırdır
00 Yorumla
+1 yılonu kaideye almamak en büyük cevap değil midir zaten?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tecrübelerime katkıda bulunduğun için teşekkür ederim. Kimse için seviye düşürmeye değmez. Düşersen sıradan olanlardan farkın da kalmaz
00 YorumlaGeri Dön demek istiyorum ama beni p*ç gibi bırakıp gittiğin aklıma geliyor. Özlemim geçiyor.
demek isterdim...02 Yorumla
+1 yılEski sevgilimsin de yeter
23 Yorumla- +1 yıl
Kız ağlıyorsa seviyordur ama erkek ağlıyorsa o kızı başkası o kadar sevmeyecektir
+1 yılgörüldü ve onu umursamadığını gösteren tüm hareketler ona söyleyeceğin çok ağır kelimelerden daha ağır bir etki bırakır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. tanımam etmem ne diyim ben adama :D
16 Yorumla
+1 yılYeni sevgiliminki seninkinden büyük de kahrolur :D
01 Yorumla- +1 yıl
Yüreği daha büyük seninki de Yürek mi de :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsöylenecek sözün var yani hala :)
11 Yorumla
+1 yılexlere bişey söylemeye bile uğraşmam
00 Yorumla
+1 yılhiç konuşmamak yeterince ağır bence
01 YorumlaAllah belan vermiye 😂
010 Yorumla- +1 yıl
O benimküni hiç değiştirmedi ki. Sonra bana ben sana ne diyim kızım ya neyse napıyosun diye ses kaydı atmış bende cevap verdim terk edilmenin acısıyla meşgulum sen napıyosun diye neyse yazmadım farzet bb dedi bende yere göğe sığmayan aşkımız iki sessiz harfe sığdı ya ne diyim dedim. koydu
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Allah uzun ömür versin
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. tek suçumuz çok sevmekmiş be
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeni bırakın gittin zalımın kızı.
02 Yorumla- +1 yıl
He aynen... Biz bırakıyoz. Deget!
+1 yılDiyar pala pomlamasyon
12 Yorumla- +1 yıl
Acima
- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılBisey sölenmez eskidir cnkü
01 Yorumla
+1 yıltakma eskıyse ne soylersen soyle değişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMelabaaa :D
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D :D evet dersin sohbet yine başlar
Cevap sahibi+1 yıldur bir ya dersin içindekileri dökersin
:)
Cevap sahibi+1 yılo zaman yapacak birşey yok :)
Cevap sahibi+1 yılbırak gitsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızdı
06 Yorumla- +1 yıl
Kız güzeldi dedim ne erkeği 😂😂
- +1 yıl
Ahaha. Kusura bakma 😆 Soruyu şimdi okudum 😂😄
- +1 yıl
Ben bu soruya cevabım yok o vakit 👌🏼👋🏼👋🏼
+1 yılTakmamak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGunaydin gittim ben...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgili
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne