alın size benden bir tane ;
hani senin varlığın'fifi' yokluğun da'tın'ya benim varlığım'olay' yokluğum'koyar'... ;)
hani senin varlığın'fifi' yokluğun da'tın'ya benim varlığım'olay' yokluğum'koyar'... ;)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer varlığımı anlamadın,
hiç yanında saymadın,
bir gün ola ayrıldık,
bir başımıza kaldık,
olan oldu ne çare,
selam söyle o (yeni) yare ..
:)
Sussss! Adam olmak susmakla başlar. Sus ve itaat et!
Çocukça olur . Karşı tarafa da prim verirseniz , sevinen o olur . Der " Beni düşünmekten vazgeçememiş "
O laflar boy boy seni miken atlı kovboy
Cevap
7Cevap
pişman olup birgün dönersen geri, yıllar geçti unutmadım ben ihanetini, ben affetsemde yalan sözlerini, ALLAHından bul ben susuyorum !
Leleleleelle
sırnaşma tamam
sshd bak hele -KırmızıBaşlıklıÇıyan benden buda sana son söz olsun .. senin gibileri benden çok istedi ama hiç s*kmedim .. senide s*kmem sen laf sokup engellemekle kendi egonu tatmin edersin sadece..çok merak ediyosan kim oldugumu bir ara mesaj atda sana bir hayat dersi veriyim belki oturup ağlarsın biraz için açılır ... hadi s*e :)
sevgilim duyduğuma göre kitap yazıyormuşsun benden de bahset iyi kapak olurum :)
Bazılarının Havası Benim Ara Gazım Derim Başkada Birşey Demem :D
çok çocukca olmus. yaşıtlarınla empati kurmak için ideal cümle seçmişin ama :D
Hiç bir şey yazmam.. onu umursamadığımı düşünür,kıvranır..
Terkeden sevgili için dönp arkaya bakmaya bile değmez
şimdi sen sevgilini kapak ettiğinimi sanıyorsun :S ozmn sende tenceresin..yoksa adam nereye kapak atsın:P
arkadaşım böyle şeylerle uğraşma:) bak saçma soruya saçma cevaplar gelir boşver sen kapak etmeyiver..önceden düşünülmüş sözler bir işe yaramaz
peki sen bilirsin by
eski sevgili degilde bitmek üzere olan ilişkim için ;
Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun / Özdemir Asaf
senin bu sözler anca acizliğni gösterir ..
ne gerek var bitirirsin arkandan köpek olur...
Öffff. Ergence hareketler bunlar.
Muhahahah soyluyorum bak yukari
bence şimdi sende herkes gibisin ;)
Ergenleri almayin allah sen
Sen çok biLmişsin herhaLde .. yukarıya bak heLe 28 yaşında adamLar cevap veriyo..Ne oLmuş yani kız bir soru sormuş atmosFeri değiştirmek için .. Bence ergen oLan sensin ..BenimLe yaşıtsın genelde kızLar daha oLgun oluyo erkeklerden yaşıt biLe oLsa .. ama gördüğüm kadarıyLa yukardaki AkıL verirken sen wc'dydin herhalde..
Bence ergen olan sensin L harflerini surekli buyk yazmandan belli ergenlerin isi ergen lafinida cok icerledin
İleri zekaLı arkadaşım ben 12 yaşımdan beri 'L'harflerini büyük 'G' harflerinn yerinede 'Q' kullanıyorum .. bu bir bakıma tarzdır msn ve facebook kullann arkadaşLarımızın bazıları biLir.. 19 yaşındayım .. Ergenlik 'l'nin küçük yazılması gerektiği yerde büyük yazılması değildir .. asıL şuan senin yaptıqın şey cocukLuk .. Bu soruyu soran arkadaşın ne Yazıp Ne yazmadıqı seni iLgiLendiren bir konu değiLki .. Sanane kızm sana göre erGenceyse ergence sana soran oLdumu .. cock olduqn burdan belli işte
Zuhahah tamam bende onu diyorum 12 yasindaykn bizde onlari tarz buluoduk cenq mis ya bi*allahsen habahahaha sesli guldum allahin liselisi
(kız şaşkaloz. hem arkadaşların harici mesajlara izin yok hem de nasıl cevap vericem sana)
söylemesek daha iyi :D
Muhahahahahhaahh
Hiç değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar