Anlayamıyorum hem istemiyor hem ozlicem diyor ne oluyor bu, bide beni kafanda bitir dedi. Ama neden özlüyorsun Ozaman? Ne demek istiyor sizce

Anlayamıyorum hem istemiyor hem ozlicem diyor ne oluyor bu, bide beni kafanda bitir dedi. Ama neden özlüyorsun Ozaman? Ne demek istiyor sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
muhtemelen kendine yeni manita yapmış ama seninle yaşadıkları ona yaşattıklarını unutamamış
Evet konuştuğum oldu dedi, bende "benimle yaşadığın herseyi onunlada yaşadın mı dedim. Oda " seninle yaşadığımi hickimseyle yaşayamam dedi
Yaşanılan Güzel anlar unutulmaz Neler yaşattıgın önemli Tadı damagında kalmış olabilir belkide
Ama beni kafanda bitir dedi. Ben kimseyi sevemiyorum kimseden hoşlanamıyorum dedim, hoslancaksin seveceksin sadece Zaman dedi. Ne yapacağım ben böyle hem özlediğini, seninle yaşadıklarımı bir başkasıyla yaşayamam diyor hemde bitir beni diyor. Arada kaldım resmen
Takip edebilirsin?
Yanlış anlama ama ben de aynısını eski erkek arkadaşıma yapuyom sevmiyorum ama seviyorum ama istemiyorum seni ozlicem deyip peşimde süründürüyom hoşuma gidiyor eğim tatmin oluyor ama benimki hak etti
Anlamadım sevmiyor musun onu
Yo sevmiyorum sevmediğim halde seviyorum diyorum avucumda tutmak için
Neden bunu yapıyorsun, sevmediğin halde , o kişi senin her sözüne umut ediyor.
Çok çektim ondan yaralarımı açtım o da daha da kanattı ailemden yemedim laf kalmadı o bana işim var sana yazarım diyip yazmazdi babamdan dayak yediğim gün işim var yazarım yazmıştı sabah hiç yazmadı ben de babamdan dayak yemiştim ona ihtiyacım vardı ama o yazmadı bekledim o halde ben yazarım sana dedi insan bir döner değil mi 11 gün ortada yoktum 13 mesaj ve 1 arama vardı insan sevdiği olmadan nefes bile alamaz annemler bana erkek düşkünü dediler seni sevmeyen birini peşinden koşuyorsun bacım dediler ben yine de konuştum annem yasakladı o yasağı çiğneyip konuştum onla ama sevilmedigimi geç anladım arkadaşıma baktım sevgilisi yarım saat ulaşamadı bin defa aramış mesaj atmış üstelik onlar da uzak mesafeydi ben gittikten sonra kıymet gördüm bırakınca bile onu incitmedim ama o yaralarımı kanattı herkes benden nefret ediyor dedim istenilmeyen bir çocuktum annem bana seni kimse sevemez demişti o bunu biliyordu bana senden nefret ediyorum dedi hemde hiç sebep yokken daha sayayım mı
Kendini sakın sevilmicekmiş gibi hissetme, gerçekten seni hak eden biri mutlaka çıkacaktır emin ol. Benimde canım çok yandı. Ama ne olursa olsun dimdik ayakta durmak zorundayız
Umarım karşıma çıkar ben artık çok yoruldum böyle bir insanın nefret ediyorum senden dedikten sonra hasta olunca yazması da cabası üstelik sevmiyor sadece onun yüzünden oldu diye vicdan yapıyor en azından vicdan yapıyor ya
Seni sevmediğini mi düşünüyorsun
Acıyor vicdanını rahatlatmak amacıyla yazıyor
Manipüle etmeye çalışıyor uzak dur
Nasıl yani
Kafayı bulandırıp istediğini de yaptırır kontrolünü de kaybettirir devir masum bi devir değildir uyanık olmak gerekiyor bi öyle bi böyle yapanın başka amacı olmaz
Hayır öyle bir insan değil , neden böyle dedi bana gerçekten anlayamıyorum bide kafada bitir beni felan dedi
O zaman bilemem
Hani demek istediğim şey hem bana seni özledim ve ozlicem diyor ama bir yandan da kafanda bitir beni diyo şimdi sen beni özlediğini söylediğin halde ben nasıl unutucam
Engelle iletişimi kes derim