AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
İkna etmek burada çok yanlış olmuş ya gelen kişi zaten niyetini belli ederek gelir. Biri denk gelir de becerebilirsen o evlilik yürümez zaten. Ayrıca çok da matah bir şey de değil evlilik ehline gelmeyince hem gönlün yorgun düşer hem bedenin
Erkekler artık cinsel anlamda haz almadığı kimseyle evlilik düşünmüyor veya mantık evliliği yapıyolar kızın işi maaşı iyi ise
Erkeklerin en büyük korkusu nafaka üçkağıta gelirim diye uzak duruyorlardır senin tanıştığın insana güven vermen gerekli nikah masasında iyi günde kötü günde kelimesini gerçek hayatta ona ispatlaman gerrkli başka türlü zor.
Erkekler bu kanunlar olduğu sürece evlenmek istemez. Bunun seninle alakası yok. Zararı sana dokunuyor işte.
Evlilik bir amac degil ki bastan hata yapiyorsun. Ikna neden edesin ki? Uyumlu olmalisiniz ayri kalmak istememelisiniz es olmalisiniz sonucunda evlemelisiniz. Diger turlu bosanirsin…
İki tip erkek vardir. Sevgilisiyle sadece uçkur indirmek için konuşan. Diğeri sonuna kadar gidebilir diyen. Sen hep uçkur cu erkek le çıkmış sin. Demek ki güzel ve çekici bi kızsın.
Bir kadını çocuklarla birlikte yaşatabileceğini düşünen erkek kız seçmez en kısa zamanda evlenir demekki senin karşına çıkanlar uçkuruna düşkün züğürt beş parasızlarlar oluyor
İkna yerine doğal bırak, baskı yapma.
Değer kat, güven ver, uyum olsun – evlilik kendiliğinden gelir.
Yanlış kişilerde veya acele ediyorsan olmaz. 😊
Evlilikten bahsedince bir bahane bulup ayriliyolar
Ya cirkinsin ya da evlenilecek tıp ve evlenilecek kafaya sahip deyilsin kendini sorgula ya da ucgur düşürülecek toplerdensin
Hiçbiride değilim iyi akşamlar.
Benim konuştuklarım da hep evlenmek istiyor. Genel olarak hayatında her şeyi tamamlamış erkeklerle konuşursan onlar evlenmek ister. (İş askerlik gibi)
Kız öyle zaten oluyor tanistiklarim ama amaçları sexs oluyor başta evlilik vaadi vererek bu amacı istiyorlar bende şutluyorm yani
Sosyal medyadan tanışırsan öyle oluyor da gercek hayattan bulursan saygılı ve ciddi oluyorlar
cok severse hergununu birlikte gecirmek isterse evlenir aslinda. ve huylarida ayniysa birbirinin. aslinda evlilik guzel gibi
O sırada beni gerçekten sevip evlenmek isteyen erkekler>>>
Va va tamam abla sensin
Bence taktiksel ilerlemen lazım ama her şeyi yoruma yazamam seninde davranışlarını bilmem lazım ki anlatıp güzelce yorumlayayım
Hayır canım o konuştuğun zavallı erkekler sadece cinsellik düşünen erkekler
Sorun sende değil sende olduğunu düşünmende. Sadece karşına tam bir erkek çıkmamış hepsi bu
Maddi kaygılar kanka uçkur konusu var evet o bir tabu değil ama maliyetli oluyor
Sana gelenler sapık oluyor herkes aynı değil canım sadece yanlış kısıler peş peşe geliyor
İkna etmek zor adamın içinde olmalı gerçekten seviyorsa iknaya gerek kalmaz zaten
Kolay elde ediliyorsun demek ki onlar da seni ciddiye almıyor haliyle
Belkide acele ediyorsunuz önce tanımak sevmek anlaşabilmek bunlar zamanla olur sonrası evlilik olur
Yakışıklı erkeklerle konuşuyorsundur playboyy tarzı falan onlar evlenmez
Bazı kızlar çok özverili baya ozveriyor erkek kopamıyor
severek , sonra bağlanır, hayatına alır vs vs , bunlar değişkenlik gösterir
Benimkiler de hep evlenme meraklısı hiç uçkur derdine düşen yok🥲 ben de tam tersi😁
Erkek istemezse ikna edemezsin. Ben istiyorum ama aramıyorum da, insanlarla tanışmak sevmek sevilmek yorucu geliyor
Nerede yanlış yaptığını mı merak ediyosun
Evet
Bunu biraz uzun uzun konuşmamız lazım
Yok kalsın
Öylelerini bırak evlenmesinler bir zahmet
Sende sikinti yok
Yanlış insanlarw denk geliyorsundur
Önce Güven, Uyum, imkan
sana denk gelen erkekler olgunlasmamistir
Bazı kadınlardan Nefret ediyorum
Evlilikte ikna olmaz iki tarafta istemeli
Yaşın gençken kolaydı
Senin karakterin düzgün
O zaman sevgililer gününde seni istemeye geliyorum
İkna edememişsen demekki seni sevmemiş hiç
Ben evlilik için iyi birini ariyorum
Yanlış zaman da yanlış insanları seçtiğin için
Doğru kişi bulmak önemli
çoğu amacı seks zaten
Başka ne olsun
abaza mı sen gibi herkes
He
Bende tam tersi olmuştu beni ikna ettiler 😀
Yani ben tersini yaşıyorum
Kadinkar evliligi istemiyorlarki
Evlilik isteyenle konuşacaksın
Bu devirde istenmez
@kalpliküpe isteyenler var
Geçmişe önem veren istemez
Senin seçimlerinle alakalı bir de şans bu işler
Zenginsen ikna oluruz.
Evlilik zor bu devirde
Belki de seçimlerin yanlıştır.
Hayatına aldiklarinda sorun var
Vermiycen göstercen ama elletcen
Tavsiyene tukeym
Valla sen bilirsin
Ursbu değilim abicim tavsiyeni başkalarına ver
Abicim sen yinede tavsiyemi bir kenarda tut bir gün istekli bir manita yaparsan ne demek istedğimi daha iyi anlarssın
Umrumda değil
Ok
Yarın birgün; nişanlım çok istiyordu bende onu çok sevdiğimden düğünden önce kıyafetin üstünden :))) ilişkiye girdim hamile kalırmıyım düğüne daha çok var gibi sorular sorma :))
Ya bi git işine gücüne Allah aşkına laflara sözlere bak ya utanmaz
Ben söylemiyorum hayatın içinde var bu burada yüzler böyle soru okudum
Veriyorsan baştan hata bu
Derdin buysa evlenelim
Yanlis erkeklere yôneliyorsun.
İkna etmiyoruz onlar istiyor canım 🙃
ikna olunacak bir durum yok evlenecekse evlenir
Demekki eksiksin ki erkekler istemiyor
Evet eksiğim çocuğum olmuyor haklısın jse yaramazn tekiyim kim beni alıp napsin
Çocuğun olmuyorsa bu senin suçun değil.
Verme gösterme elletme öptürme
Bunları yapmayan kız artık kalmadı o yüzden istemiyoruz evlenmek biz de
27 yaşında bakire bir kıza bunları demen saçma canım zaten öyle yapmadığım için bırakıyorlar
Sadece bakire olmak yetmez öpüşme gibi şeyler oluyorsa yine kötü kız olursun erkeklerin gözünde
@kalpliküpe of salla girsin ya erkekler uçkurundan öteye geçemeyen canlılar zaten kendilerine güvenemiyorlardır onlar
Bende bunu soruyorum