Tanışıyorsun konuşuyorsun sonra bitiyor ya da amaç uçkur gidermek oluyor postalıyorum neden bi erkeği evliliğe getirmeyi başaramıyorum karakter olarak eksik olduğumu düşünmüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sevgili gizli üye umarım gönlüne göre beyaz atlı prens çıkar diyerek başlayayım. öncelikle erkekleri bu şekilde gören klasik kız düşüncesinden bence çıkmalısın. ya da yıllar sana bunu yaşayarak öğretecektir zaten. erkekler ahanda delik dur sokayım canlıları değildirler. aman 3 gündür seks yapmadım aman kalbim ahhh ölüyorum da olmaz. ahanda ayşe ne etsemde bunu yatağa atsam da olmaz. ergenlikte olur yalan yok. ama akıl başa geldiğinde kız erkek için onu tamamlayıcısı, onun soft gücü, onun hayatındaki renk enerji ve arkadaştır. 2. olarakda cümlende erkekleri evliliğe getirmek geçmiş. bu misyonu niye üzerine aldın anlamadım. kızlar erkekleri evlenmeye ikna etme işi için yokturlar. sal kendini. kısmetse olur bu işler.
eksiklik konusunda ise sadece kendi pencerenden bakıyorsun. insan beyni hep kendini haklı görür. kimse kendine burada ben haksızım demez. doğru kişi gelmemiştir. doğru zamanda gelmemiştir. sen belki hazır değilsin. belkide erkekleri tanımıyorsun. bence en acilinden "bu erkek, zihninde şu var. benle evlencek ama bedava vajina diye." bu zihniyetten cık. zaten normalde erkeğin de kızı arzulaması gerekir. bu olmadı mı sıkıntı. kimi uzaktan bakar gece hayalinde senle bilrikte olur. bunlarada takılmamak gerek. senin bir erkeğin olur o sana dokunur digerleri dusunsun hayal etsin anca.
duzgun kız buldumu erkekler evlenir. herkesin duzgun kriteri farklı olmakla beraber cok da farklı değildir. erkek dünyasında da iş orada. artık işim gücüm var kendi ayaklarımın üstündeyim. düzenim az cok var. ee artık bi hatun bulak evlenek yuva kurak modu olur. tabi once bi bekarlık dozajını alırlar. sonrada bakar orada bi müsait kız. düzgün biri. yapıstır gec yaparlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayŞunu söyleyeyim beklentin çok yüksekse zaten evlenmezler örneğin gelinin kilosu kadar altın ev lüks araba lüks ve görkemli düğün vs vs bundan kaynaklı olabilir
İkinci olarak erkekten çok ilgi beklemek 7/24 nefes almadan bana yaz bana vakit ayır erkeği kısıtlaman sürekli evlilik konusu açman vs vs
Üçüncü olarak tercih ettiğin ve şans verdiğin erkekler ile ilgili olabilir tahmin edebiliyorum özgüveni yüksek önüne gelene yazan yedekte sevgilileri olan yakışıklı boylu poslu erkekler ki onların kız derdi olmuyor neden evlensin ki istediğini aldıktan sonra onların gözünde çöpsün yani
Benim şahsi düşüncem 3. Seçenek daha ağır basıyor sorduğun sorudan ve yazından anladım yani erkek tercihinle ilgili evlilik düşünmeyen gönül eğlendirme arayışında olan tiplere şans veriyorsun zaten efendi temiz dürüst insana şans verilmiyor yazından da belli çok sıkıcı bulunuyor sizin gözünüzde o erkekler ondan dolayı evlilik olmuyor
Tavsiye vermekten çok yoruldum çünkü uygulamıyorsunuz aynen bu şekil devam edin
00 Yorumla
5 aySen erkeği ikna edemezsin, hatta hiçbir kız erkeği evliliğe ikna edemez, Erkeğin kendi kendisini ikna etmesi lazım. Süreci hızlandırmak istersen de 1 tane blöf hakkın var, doğru yerde ve doğru zamanda kullan, lafını et, beni oyalama de ve ayrılacağını belirt, ya da direkt ayrıl, açıkla, bu nedenden ötürü, eğer hala evlilik durumları ortada yoksa, yapacak bir şey de yok. Ama erkek bunu duyduktan sonra kaybedeceğini düşünüp, direkt o moda da girebilir. Ama bu blöf hakkı her erkekte işe yaramaz. Çok sevse bile...
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bu senin eksik olduğun anlamına gelmiyor. Bir erkeği evliliğe ikna etmek diye bir şey aslında yok. İnsan hazırsa kalır, hazır değilse ne yaparsan yap gider. Çoğu erkek hayatında düzen istediğinde, yanında huzur bulduğunda ve o kadınla gelecek hayal edebildiğinde karar verir. Eğer karşına çıkanlar sadece heves peşindeyse, bu senin değerinle ilgili değil, onların niyetiyle ilgilidir. Doğru insan zorlanarak tutulmaz; zaten kalmak ister.
120 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Şunu bilerek başla, eksik falan değilsin, sakın bunu kendine yapma 🙃 Günümüz flört dünyasında çoğu erkek zaten “evlilik modunda” olmuyor, önce problem orada. Sen genelde nasıl tiplerle tanışıyorsun, daha çok kafa dağıtmalık mı, yoksa geleceğe yönelik plan yapan tipler mi? 💭
Bir de erkeği evliliğe getirmekten çok, zaten oraya gelmek isteyen adamı seçmek önemli. Tanışırken niyet konuşuyor musun açık açık? 💬11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 5 aySeven evlenmek için can atar zaten
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayBnc evlilik niyeti bir ilişkinin başında yoksa, çok beklersin. Ben bunun ikna edinilebilen bir şey olduğuna inanmıyorum. Hatta boşanma oranları, ilişkilerden alınan yaralar, geçim sıkıntısı, vs. hepsi evlenmemeyi empoze ediyor. Bir programda bahsi geçmişti, gençler artık sadece takılmak istiyor, kimse ciddi ilişki istemiyor diye. Ve kendimde öyle bir dönemdeyim, katılıyorum. Nedense ülkece neşemiz kaçtı, çok bitkiniz birşeylerden, yorgunuz, halsiziz, tahammülümüz de yok üstelik. Deli gibi sevmeler, ilk görüşte vurulmalar, sonuna kadar gitmeler, yok artık böyle şeyler. Belki biz bu neslin eski kafaları olarak şu an imkansızı arıyoruz. Oda 2000li yılların flört anlayışını. Biraz gizem, biraz heyecan, en çokta umut. Ama yok arkadaşım yok artık bunlar. Gerçek hayat denen bir şey var. Ve orada duygular saman alevi gibi, değersiz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Erkeği bırak artık biz kadınlar istemiyoruz ki bizim fıtratımız duygusal dimi.. o açıdan bak bir de
Yani artık kültürel yozlaşmadan olduğunu söyleyebilirim
Eskiden olsa bi cevap bulamazdım ama artık böyle
Kimse kimseye ihtiyaç duymuyor artık
Zaten iki dakikada yeni birini bulursun
Her iki tarafta çalışıyor, kimse kimseye muhtaç değil
İnsanlar artık çocukta edinmek istemiyor, dünyanın ve ülkenin hali belli yani bu gündem de daha nolsun.. evlenenleri çocuk için bile ikna edemiyorsun kaldı ki evlenmek.. ı ımh artık istedikleri oldu
Tek düzen, tek din, nüfus azalması vs vs
Konu çok uzun14 Yorumla- 5 ay
@jojo27 peygambere kurban olsun o belli ki dindar birisi değil
Gizli Üye(25-29)5 ayAnlaşmaya ve mutlu olmaya gönlü olucak kadının yoksa geeeççç... evlenmek erkek için cehennem o cehenneme 1 bardak da kız ispirto döküyorsa geç o işi... Evlenmek istiyen kız bellidir erkeği arar sorar yemekler yapar ilgilenir ilgisini belli eder. Belli bir yaşanmışlıktan sonra erkeği benimser shit teste boğmaz bak gidiyorum he demez çünkü git demeli erkek peşinden koşmamalı yoksa kadın kendini tanrı yerine koyar gezer ilişki de gene erkek mutsuz olur sonuç boşanma hakaretler kadın önemli değildir erkek önemlidir ilişki de erkek mutsuz olursa mutsuz eder. Mutlu olursa kadınını mutlu etmek ister. Bu dengeyi içsel olarak kabul etmiş kadın 6 ay 1 yıl da evlenir çok kolayca.
Kadın erkeği düşünürken erkek haksızlık yapıyorsa ayrılsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 ayErkeği evlenmeye ikna niye edeceksin ki? Onun esas ikna etmesi gerekiyor beni. Erkeklerin çoğu eşlerini hizmetçi olarak görüyor. Evde sen olmazsan bulaşıkları lavaboya yığar, banyo ve tuvalet temizliği yapmaz, belki kendine bir yumurta kırarken tüm mutfağı batırır ve temizlemez. Kendi ailesinin bakımını bile sen ustlenirsin, mesela kız kardeşi ameliyat olmuşsa sen gidersin. Böyle olmayacağına, cinsellikte ve duygusal hayatımızda beni tatmin edeceğine de ikna ederse evlenirim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
5 ay@babacan5255 gibi adamlara denk gelmektense korkak herif, alacağı cevaptan korkup engellemiş zibidi. Bunlara denk gelmektense bir ömür yalnız kal daha iyi, başına bela arıyorsun. Bu devrin adamından hiçbir kadına hayır gelmez. Allah seni bunlardan koruyor işte daha ne istiyorsun
01 Yorumla- 5 ay
Bu kişi rezil oldu zaten geçen küçük kızlarla alakalı sapıkça şeyler yazıyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 ayÇünkü kimse kimseye evliliği veya bir şeyi empoze etmekle, onun karakterini değiştirmekle uğraşmıyor. Bizzat kendisiyle aynı fikirde olan insanlara denk geliyorlar o kadar. Eğer bu şekilde devam edersen evlensen bile çok mutsuz olursun. Çünkü bu düşünce yapısıyla evlendiğin erkeği bile eğitmek zorunda kalabilirsin. Taktikle bilmem ne ile evlenmeye ikna edenler de ettiği şekilde boşanıyorlar ya da mutsuz bir evlilik yaşıyorlar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yani ciddi ilişki insanıyım. Evlenmeyi düşünmeyeceğim biriyle sevgili olmam ve baya evlilik kafasında, evliliğe hazır biriyim ama ben bile evliliğe kolay ikna olmam.
Şuanda evlenmek demek erkek için çok ciddi maddi, manevi yükün altına girmek demek. Bu sorumluluğu almaya değecek kadın çok az.
Kadınların çoğu menfaat, bencillik, yalan, kendi çıkarlarının peşinde.
Evlilik sorumluluğunu alacak dürüst, sadık, güvenilir, anlayışlı, iyi kalpli kadın bulmak samanlıkta iğne aramak gibi00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 aySen karakter olarak eksik olduğunu düşünme ki Bence öyle de değilsin zaten sadece senin durumunda yol yanlış yöntem yanlış yani evde de İkna etmesi gereken taraf sendeyiz evliliğe ikna etmesi gereken taraf sana ulaşmaya çalışan taraf erkek tarafı ha bu Şimdiye kadar olmadı diyebilirsin Bu senin sorunun olmadığı gibi senden kaynaklı bir sorun da değil Henüz seni evliliğe ikna etmek isteyen ya da seninle evlenmek isteyen kişi gelmemiş hepsi bu Nasibin zamanını bekliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
5 ayErkeğin kendini hazır hissetmesiyle alakalı sadece. Bizim yapabilceğimiz bişey yok bunda. Çevremde ki erkeklere bakıyorum sayısın evlenilcek kadın tanıdılar ama hazır olmadıkları için hepsini elediler düşünmediler. Sonra evliliğe hazır hissedince kendilerini karşılarına çıkan ilk kadınla şak diye evleniyorlar. Yani bu zamanlama kader meselesi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayHerşeyden önce evlilik çok zor bir erkek için maddi açıdan. Kenarda birikmiş güzel bir yatırımı olması lazım. Sonra da bu evliliğin hiç bir garantisi yok. Hiç kimse dul kalmak istemez. İki farklı yetiştirilmiş bireyin uyumu çok zor artık. 👍ilk 4 - 5 sene bir sorun olmuyor zaten.. Sonrası tehlikeli biraz..
00 Yorumla Eskiden erkekler kadınlar açılırdı şimdi kadınlar erkekler açılmaya çalışıyor çünkü kaliteli erkek düzgün erkeğin peşinden koşan çok kadın oluyor. Malum erkeklerin %99'u sıkıntılı geri kalanları iyi onlara da talep çok
12 Yorumla- 5 ay
Ama ben bir hayatıma hiçbir erkeğin peşinden koşmadım ki senin dediğini birkaç kişiden daha duymuştum ama nasıl yaparım bilmiyorum ki
Gizli Üye(30-35)5 ayİkna edilecekle değil inanmışla yola çıkmak lazım.
evlenme isteği olmayan adamı ikna edemezsin. Etsen de o işten hayır gelmez. Çünkü bir aile reisi sorumluluğu alamaz.
evlenme niyeti olan adamı da bağlasan tutamazsın. Ayşe değilse Fatma, o da bakmazsa Zehra… 6 ay içinde tak tak tak evlenir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayTanışma, konuşma ve seks yapma işinde seçici olan kadındır Ama iş evlilik olunca işte o zaman biz erkekler seçici oluyoruz. Yani uzun lafın kısası evleneceğin erkeği bulmak istiyorsan ilk konuşmada önce nikah sonra yatak diyeceksin 👍
Zaten nikah konusu açılır açılmaz kaçar erkekler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayŞuna çok çok çok inanıyorum Allah isterse olur. Kesinlikle nasibinize demek ki var öyle düşünün bende sürekli böyle düşünürdüm 31 yaşımda karşıma öyle biri çıktı rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah bizim de sonunuzu güzel ve hayırlı eyler 🤲
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayşu an ki çoğu erkek yatağa atip kullanma peşinde maalesef ki, evlenmek isteyen oldu benle biri Diyarbakırli Kürt gelinliğinle girersin kefenle çıkarsın yani boşanma yok, diğer evlenmek isteyen 17 yaş büyüktü kendisine ve ailesine bakıcı olarak almak istiyordu herhalde, biri de yani olursa ciddi düşünen iyi biriydi köyde yaşıyordu yüzümü de göstermedim ona begenmezdi zaten
06 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@BodøGlimt senle konuşmadık ki
Cevap sahibi5 ay@BodøGlimt senle konuşmadık ki.
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Erkeğe 2 şey emanet edilmez
Geleceğin ve kendin
Erkeğe üç şey verilmez
Para verilmez yüz verilmez birde cinsellik verilmez
O zaman ikna olurlar32 Yorumla- 5 ay
Aşkım Kapışmak izlenmiş 😂💯
- 5 ay
@MürdümKadife ya da adil yıldırım izlemiştir
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
5 aySen değil onlar karaktersiz bacım.. Ortalıkta hafif ve cüzdan delisi kız oldukça adamlar ciddi ilişki ve evlilik niye yapsın.. İşini gör parasını yedir sonra başka dala kon.. Böyle neredeyse %80i belki de 90'ı
10 Yorumla
5 ay"İkna edilmişlerle yola çıkılmaz. Yola, inanmışlarla çıkılır" demiş İsmet Özel. :) Çok doğru bir söz. Kimseyi hiçbir şeye ikna etme. Değerini kanıtlama. Çok yorucu. Bekar kalmak daha sağlıklı olur sonunda inan bana. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ay
Bir anda oluyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayDenk gelme meselesi sanırım. Bazıları hemen evlenmek istiyor bazıları da elli sene flörtleşmek. Sanırım ciddi anlamda emin olamadıkları kişi ile bu işi uzatıyorlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
5 ayGörüşlere bakkkk g@tüm evlenmek istiyorsam evlenmek isteyeni bulurum evlenmek istemeyen skmde olmaz sal ipini gitsin bulunmaz hint kumaşı değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
5 ayErkekleri tehditle zorla masaya oturtuyolar mı sanıyorsunuz😂 kimseye hele ki erkeklere istemediği bişeyi yaptıramaz, evliliğe niyeti olan var olmayan var, olanı denk gelmemiş sana.
00 Yorumla Bence ikna edilecek diye bir şey yok gerçekten dürüst sadık kalacak helal süt emmiş namazında ibadetlerim de bir kişi olsun ben gözüm kapalı ölüme giderim yani ama var mı sence böyleleri
02 Yorumla- 5 ay
Var öyle kadın kız ama böyle erkek bulmak zor ötesi
Örnek beni evliliğe getirmen için gerçekten ortak bir cinsel beklentiye sahip olmamız gerekiyor gerisi bende emin olabilirsin.
03 Yorumla
Soran5 ayBen Evlenmeden cinselliği Doğru bulmuyorum ve uygun bulmuyorum bunu söylediğim için zaten hep bırakıldım net yani
5 ayBence kendine bu soruyu sorup dertlesmelisin bazı soruların karşılığı gerçekten kendi içinde. Birde tanıştığın biri ile tanisirken evlilik kodlaması yaparsan sartlanirsan hem kendini mutsuz etmiş olursun. Hemde karşı taraf uzaklaşır. Bir insanı tanıyarak zamana yayarak zamanın akışında olacak şeyler bunlar. Doğruyu yanlışı yine sen sececeksin.
00 YorumlaSen ekstra bir şey yapmıyorsun aslında. Adamın düşünce yapısı önemli. Hayatına aldığı insana eğlenmelik bakmıyorsa, evlenme yolunda onu sınırlandıran bir şey yoksa, er ya da geç evlenme teklifi eder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çünkü ciddi düşünmüyorlar. Ciddi düşünen yola gelir. Şu zamanda evlenecek erkeği zor bulursunuz.
012 Yorumla
Soran5 ayZaten zor farkındayım ama suçlu ben değilim ki
- 5 ay
Suçlu sen değilsin zaten. Samanlıkta iğne aramak gibi doğru insan bulmak çok zor.
Soran5 ayKimseyi tanıyamıyorum da çok zorlanıyorum cidden
- 5 ay
Çöpe ne kadar çok geçmiş biriktirirsen, o kadar çok psikolojin bozuluyor. Evlenecek erkek buluşur bel altı düşünmez evlilik düşünür ailenle tanışmak ister seni merak eder kötü bakmaz kötü düşünmez falan. Dikkat etcen.
Soran5 ayBenim karşıma çıkan her biri ya işsiz ya da sapik oldu anlamıyorum yani ya bnde sorun var ya da cidden insanlar çok kotu
- 5 ay
Sende sorun yok. İnsanlar artık evlenmek istemiyor. İnsanlar artık cinsellik peşinde kısa vade süren takılmalık ilişki derdinde. Kimse hayatının merkezine kalıcı olarak birini alıp başına kötü insanı bela etmek istemiyor. Ve belli bir yaştan sonra da evlenilecek biri bulunmuyor. Erkekler bir kızın geçmişine bakar kızlar da erkeğin geleceğine oluruna. Ortalık kötü maalesefm
Soran5 ayO kdr doğru ki benm geçmişimde şükür bir şey yok 26 yaşında kızım hala ama kimse ne yazık ki önemsemiyor bunlari cinsellige ulaşmak için etmedikleri yalan kalmıyor
- 5 ay
Valla bende 26 yaşında biri olarak söylüyorum bu sapıkların kadınların kafasında oluşturduğu algılar yüzünden maalesef bizde evlenemiyoruz. Ortalık cinayet taciz doluyken toplumda ciddi çürüme var bunların en büyük sorumlusu da devlet çünkü cezalar caydırıcı olsa insanlar bu kadar kudurmazdı. Sadece erkeğin yaptığı taciz cinayet vakaları da değil kadınların da son zamanlarda serseri erkek sevmesi de tuhaf.
Soran5 aySorun kızlarda bitiriyor zaten kendilerini çok ezikleştirdiler objelestirdiler kolayca ulaşılabilir oldular sonra erkeklerde nasıl olsa bütün kızlar afedersin verici olmuş niye evlenelim evlenmeden de ihtiyacımızı gideririz kafasindalar bende buna çok sinir oluyorum işte
- 5 ay
Ortalık böyle bozuldu işte. Basit insanlarla doldu ortalık. Bizde maalesef ne dengimizi bulabiliyoruz ne de doğru insanı. Herkes herkesten korkuyor kaçıyor artık.
Soran5 ayMaalesef öyle acaba nasil biri çıkacak manyak mı ruh hastası mi falan ne biliyim ya gerçekten nerden başlıcami bilmiyorum biriyle tanisabiliyor musun diye sorarsan hayir olmuyor mesaj atanlara bak desen sapik sapik şeyler anlayacagin saldık
- 5 ay
Ortalık kötü cidden. Hayırlısı olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle bi ikna çabam olmadı. Belki sorun ikna etmeye çalışmandadır. Kadın kaçar erkek kovalar normali budur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayİkna etmek gibi bi şey değil bu, eğer o frekans tutuyosa kendisi istiyor bunu, seni de kendisi çekiyor o yola.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayBizlik senlik bir durum değil doğru kişi doğru zamanda karşına çıkınca zaten her şey yerli yerince olur
00 Yorumla Göster ama elletme taktik bu
Erkeklerde para tip errrril diyosunuz ya konuşurken hissederek söyleyen kızlar var su boşaltıyor
00 YorumlaSeviyorsun, sonra tanıyorsun. Diyorsun ki ben bu kadınla 1gün değil hergün yaşamak istiyorum. Sonra hayatını paylaşıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 5 ayDoğru erkek değildir o. Örneğin hiç evlenme niyetim yokken beni ikna eden eşimdi. Yani sorun sende değil karşına çıkanlarda
07 Yorumla- 5 ay
Nasıl ıkna etti ya benide etsin biri 😄
- 5 ay
Ne istediğini bilen biriyse zaten ikna ediyor ya bi şekilde
- 5 ay
Doğru erkek olmak için ciddi ilişki isteyen, evlenmek isteyen birisi mi olmamız gerekiyor? Asıl doğru kadın diye evlilik ve ciddi düşünen kadına denir bence. Doğru erkek göstergesi ise asla bunlar olamaz
- 5 ay
Doğru erkek göstergesi o değilse doğru kadın göstergesi de o değil demek ki😅 hani yazılanı anlamak zor olmasa gerek, senin amacın evlenmekse karşındaki insan da bunu istiyorsa evet senin için doğru insan o olabilir. Bir kadın hiç evlilik istemese dahi rvlilik düşünebilir ancak ciddi ilişki istemeyen, önüme gelenle takılayım diyen erkek nasıl doğru olacak? Kadınların evlilik istememe sebepleri ile erkeklerin istememe sebepleri çok farklı kusura bakmayın
- 5 ay
Kadınlarda sanki yana döne evlenmek isteyip evlilik düşünen erkek arayışındaydı da bir biz sanki takılmalık ister olduk aynen aynen 😅😂
- 5 ay
Üstüne neden alındın 😅 sen evlenme takıl kime ne
- 5 ay
Kızlar da farklı değil demek istedim
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evliliğe ikna etmek diye bir şey yoktur.
Herhangi bir erkek evliliğe ikna edilemez.
Evliliğe niyeti olan biri bulunur.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Karşımdaki kafama uyuyorsa aynı hisleri zaten paylaşıyoruz ama o gerçekten beni taşıyor bende onu taşıyabiliyorsam buna inanıyorsam olabilir diyorum
00 Yorumla
5 ayValla ilk buluşmada evlilik teklifi geliyor bana benden ondan rahatsızım olummm ilk defa gördüm seni bu ne acele
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an yalnızsın ve bunu mu düşünüyorsun cidden? Evlilik niyetiyle biriyle tanışıyorsan böyle devam edeceksin
03 YorumlaYaşla ilgili değil bu fazla yukarı uçma evlilik için sadece karşının kriterlerini karşılarsan evlenir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.
5 ayEvlilik çağındaki, işi gücü olan, hevesi olan erkekleri buluyorlar.
02 Yorumla
Soran5 ayHani +30 da evlenmiyor artık
- 5 ay
Hevesi olanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 aySeni tanımam lazım. Bende evlilik düşünen biriyim ama ciddi kadın yok dertleri hep başka çıkıyor
12 Yorumla- 5 ay
Şaka mısın kız 26 yaşında, ne yapsin senin yaşında adamı
- 5 ay
Sana ne girip çıkıyor? Sen gibi üstüne vazife olmayan her ise karışan kendi hayatını bok etmiş kasar çok etrafta. Sen git kendi subyanciligina bak.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayErkekler ikna edilmez. İkna edilmişiyle yıla çıkılır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayİknaya zorlamak daha çok ters teper. Evlenenler akışına birakiyorlardir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Sen nasıl postalıyorsan, onlar da seni öyle... Test sürüşü yapmadan almak nerede görülmüş 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
5 ayKafalarina siyah dayiyorz şantaj tehdit ne ararsan 😄😄😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
5 ayÇünkü o tür erkeklerden hoşlanıyorsun ve o tür erkeklere şans veriyorsun.
00 Yorumla
5 ayBirisiyle geleceği düşünüyorlarsa ve ekonomik olarsk iyilerse ancak evleniyorlar diye biliyorum
00 Yorumlaİkna etmek gerekmemeli bence. Kalbinde aklında varsa olur. Yoksa ısrar etsek ne, etmesek ne
00 YorumlaErkeğin evlenmek isteyeni vardır, onunla evlenirsin. Sonradan istemezler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
5 aysen niye ikna etmeye calısasın ki? seni ikna etmeye calissin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayNeden bu kadar evlilik meraklısısin ki oku kendini geliştir ekonomik özgürlüğünü kazan bi erkek evlilik için bu kadar can atan kızlar için genelde kendini bana kakalamaya çalışıyor diye düşünür sen kendi halinde ağırlığında takilsan o teklif zaten gelirdi sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Sende sıkıntı yok çağ kötü , Allah adam gibi adamla karşılaştırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayJessica May gibi bir garı isen eğer.. Evlenelim kız biz 🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySende bir sorun yok karşına çıkan adamların sorunu bu erkekler geç olgunlaşıyor birde çoğunun amacı cinsellik takılmalık ilişkiler tabi bu kızlar içinde geçerli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayValla bana kalsa evlenmezdim aile baskısı etken oluyor. Sevgili evlilik diyince uzaklasiyoduk artık aile sorun cikarinca mecburen evlenmeyi düşündüm evlendim. Sevgilinin ailesine oyna ;)
00 Yorumla
5 ayBirkaç sebep olabilir güzelşiğin onları cezbetmemiş veya karekterin sosyal cevren
00 YorumlaEvliliğe ikna etmek diye bir şey yok ya. Eğer erkek evlenmeye niyeti yoksa evlenmez. He ama eblenmeye niyeti olanın karşısına o anda sen çıkarsan işte kör topal bakmaz evlenir ,:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKendinden eksiklik gorme ben evliliğe getirdim de noldu
13 Yorumla
Soran5 ayNe oldu ki
Cevap sahibi5 ayPişmanım
Cevap sahibi5 aySoğutmak gibi olmasin da😄
Gizli Üye(25-29)5 ayEdilmiyor 🤷♀️ Erkek avcı kimliğini güdüleyen kadına tapıyor bu denge ilerlerse evlilik oluyor 🤷♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBu devirde erkekler de kadınlar da evlilik istemiyor artık bunun cinsiyeti yok. İstemeyen birini ikna etmekle uğraşmayın bırakın gitsin
012 Yorumla- 5 ay
Sen istiyor musun
Cevap sahibi5 ayBen istiyorum
- 5 ay
Yaş kaç
Cevap sahibi5 ay22 yaşındayım
- 5 ay
Erken bence
Cevap sahibi5 ayDeğil ben ruhen ve bedenen hazırım hazır olmasam istemezdim şimdiden anne olmanın hayalini kuruyorum
- 5 ay
Bunu konuşabilir miyiz gerçekten öyle mi bakalım
Cevap sahibi5 ayBen kendimi biliyorum sana kanıtlamaya ihtiyacım yok
Cevap sahibi5 ayHem yıllar evvel senle konuşmuştuk aradan kaç yıl geçmiş olmasına rağmen hatırlıyorum.
- 5 ay
Merak ettim seni belki ben de hatırlarım
Cevap sahibi5 aymelike ben hatırlarsan
- 5 ay
T k p atarsan bana bakayım profiline
- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekleri evliliğe nasıl ikna ediyorlar, ben neden yapamıyorum? Erkekler nasıl karar verip evleniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler