Hoşlandığım çocuk Instagram’da takipten çıktı, geri ekledim ama onaylamadı, şimdi ne yapmalıyım 😕?

Şimdi bu çocuk beni hep görüyordu ve bakıyordu sonra ortak arkadaşlardan görüp ekledi. Hatta ben işletmelerine gidip alışveriş vesaire yaparken göz teması da kuruyordu. Neyse ekledikten sonra hiç mesaj falan atmadı. Dün sahilde köpeğini gezdiriyordu ben de karşısından yüruyordum ve yan yana geçmiş olduk ama ben utandığım için gözümü kaçırarak geçtim. Baktım 20 dakika sonra çocuk hikayeme bakıp beni karşılıklı takipten çıkmış. Benim de moralim baya bozuldu ve geri takip isteği attım. Neyse 3 4 saat ne isteği onayladı ne de reddetti benim de ağırıma gitti ve isteği geri aldım. Baktım isteği geri çektikten birkaç saat sonra hikayeme girip bakmış ama eklememiş. Şimdi ben onunla denk gelirsem ne yapmalıyım? Ya da alışverişe işletmesine gittiğimde nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ondan hala hoşlanıyorum ama o ne yapmaya çalıştı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Hoşlandığım çocuk Instagram’da takipten çıktı, geri ekledim ama onaylamadı, şimdi ne yapmalıyım 😕?