Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme:arkadaşlar takip ettim anında geri döndü ama mesaj atmayı bırak attığım fotoğrafı bile beğenmedi o gün dışarıdaydı hikayesinden gördüm ama yinede merak etse girip bakar yeni fotoğrafı beğenirdi değil mi şu an biraz pişmanım…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesaj at bence cumhurbaskani falan degil sonucta yazmazsa ya da geri takip yapmazsa kendi bilir kasma
Doğru söylüyorsun aslında en kötü ne olabilir ki
En eski fotograflarindan birini begen yazarsa biraz sende akli var yazmazsa salla dursun kosede
at gitsin sevenler kavuşamadı leyla ile mecnun gibi bari siz kavuşun.
Ya ben yanılıyorsam benim ona olduğum kadar o bana yoğun değilse :(((
Ondan beklemelisin Düşündüğün gibi bi ilgi alaka varsa onatacaktır Erkekler atmayım bekliyim o aysın demez Direkt bulur atar konuşur
Aynen biz erkekler hayvaniz çünkü? Belki biz de karşı taraftan emin olamayıp bir hareket bekliyor olamaz miyiz?
@OnurDemircii olamaZ genelleme bu istisnaysan bilemem ama geneli tanımadığı birini bile ekliyo konuşuyo vs Ve ilk adımı atan erkek olmalı biraz nezaket kadına cevap hakkıntanımak kötü bişey değil Egonuapmayın nazik olmayı deneyin
"İlk adımı atan erkek olmalı" lafını yanlış buluyorum egoyla hiçbir alakası yok bunun özgüven eksikliği tamamıyla
@OnurDemircii bende bi kadına adım atmayı dopru bulamayan bi adamın nezaket ve kendine olan güveninden şüphe ederim ne büyük tesadüf
Bence onun istek atmasını bekle ama çok acilse yani bekliyemiyirsan sen at
Ama 2 gündür bekliyorum atıcak olsa çoktan atmaz mıydı benim hislerimden emin olamadı ya da dediğim gibi ortak tanıdıklardan çekiniyor olabilir diye düşünüyorum. ben bi de biraz sert durmuşsam ve benim de ona baktığımı farketmemişse atmıyor olabilir gibi geldi ne kadar bekliyim sence
şu an güncelemeye yanıt veriyorum senin adına çok üzüldüm peki o seni takip etti mi ve hangi şehirdesin çok merak ettim söylemek istemezsen anlarım
Mesaj atmayı denedin mi peki
Aslında bakarsan sana istek atma dememin sebebi bunu ben de yaptım ama ben hem takip ettim hemde mesaj attım hemde mektup yazdım o yüzden benim düştüğüm hatayı düşmeni istemem sonradan çok şımarıyorlarda ondan
O beni anında takip etti, mesaj atmayı denemedim çünkü takip isteğini ben gönderdim artık ondan emin olma sırası bende diye düşünüyorum. Eğer fotoğraflarıma beğeni verseydi ya da ne bileyim hikayelerimi hemen görse beni merak ettiğini biraz hissetsem şu an mesajda atardım ilk adımı atmak benim için zor bir şey değil ama şu an ondan emin değilim maalesef. Küçükte olsa instagrama çok bakamıyor olabilir diye düşünüyorum çalışıyor çünkü ama bilemiyorum :(
Öğrenseler nolurki 30 yaş farkmı var aranızda
Yok benden 4-5 taş civari büyük sanırım ama bu sorun değil zaten bilmiyorum biraz utanırım çekinirim yani illaki öğrenirler ama başlangıçta ben emin olmadan öğrenmelerini istemem
O zaman fakeden yaz
Bekleme at.
Acele etme yazar
At gitsin