Hoşlandığım çocuğu instagramdan takip etmeli miyim?

belki çoğunuza komik gelecek ama benim bir sorum olucak daha doğrusu danışmak istediğim bir konu var. ben 19 yaşındayım şu ana kadar kimseyle çıkmadım. teklif edenler olmadı mı oldu ama ben istemedim. bir de konu şu ki reddedilme korkusu yaşıyorum buda benim özgüvenimi sarsıyor.çok küçükken hoş bulduğum bir çocuk vardı bir şekilde ondan hoşlandığımı duymuş ama bu yanlış bir şekilde ona iletilmiş oda reddetmişti beni o zamandan beri bir güven eksikliği var bende. çok eski bir zamanda olsa da hatta çocukluk zamanında olsada içimde hep bir kırgınlık vardır. herneyse benim asıl konum şu ki şuanda üniversitede her zaman karşılaştığım bir çocuk var ve gerçekten hoşlanıyorum ondan. ne zaman karşılaşsak kafede falan sürekli göz göze geliyoruz falan. tesadüf olamayacak kadar çok sık karşılaşıyoruz ve her defasında bana bakarken yakalıyorum. hatta bir keresinde onun arkadaşı beni gördüğünde ona kaş göz işaretleri falan yaptı beni göstermişti. ben sadece çocuğun ismini biliyordum arkadaşları falan çağırırken sonraları tanıdığı kişilerden soyismini falanda öğrendim. bende meraklı olduğum için haliyle bütün hesaplarına bakmaya başladım. ama sorun şu ki bütün hesapları gizli ve ben bunları sahte hesapla takip ettim. gülünç gelebilir evet banada utanç verici geliyo çünkü böyle bişeyi daha önce hiç yapmamıştım. Sizce kendi hesabımla instagramını takip etsem oda bana geri dönüş yapar mı? veya şöyle sorayım beni muhakkak tanıcak takip ettiğim zaman bundan eminim o yüzden şu basit kızlar gibi mi görünmüş olurum gözünde? bide yine karşılaştığımız zaman acaba bir tepki verir mi bunlar aklımdan çıkmıyo bir türlü lütfen yardımcı olun. bide bu çocuğun son senesi o yüzden kaybetmekte istemiyorum ama o bahsettiğim basit kız grubuna da girmek istemiyorum. ne yapmalıyım?
Hoşlandığım çocuğu instagramdan takip etmeli miyim?