Sevgilim beni aldattı ve ben unutamıyorum?

benim 6 yıllık bir ilşkim var. bundan 1.5 yıl önce erkek arkadaşım beni bir oryantelle beraber 8 ay boyunca aldatmış. kadının anlatmasına bakılırsa hergün birlikte mekanda falan mış. ama erkek arkdaşım sürekli yalanladı aldattığını itiraf etti fakat yasadıklarını değil. ben onu affettim ama her kavgada her fırstta beni kızdırdğında yüzüne vuruyorum. ama insan da yüz olmaz mı biraz eziklik duygusu olur sürekli üste çıkmaya çalışıyor. acaba bu kadınada bana davrandığı gibi davranıyormuydu bana neden kötü davranıyor ona neden hiç kötü davranmadı gibi düşüncelere kapılıyrm. affetmemin sebebi ise normal bir bayan olsa affedermydim bilmiyorum ama oryantel olduğu için biraz daha hafif gibiydi diğer sebeb ise birbirimizin ilki olmamz ya da ben öyle sanıyorum.. o çok sinirli birisi ailesinden dolayıda biraz sıkıntıları var iş yerinin yüzndende bayağı strese giriyor artık ona nasıl davrancağımı bilmiyorum ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum yani birazda onun benm peşimde koşmasını istyrm ne yapmalıyım?
Sevgilim beni aldattı ve ben unutamıyorum?