Sevgilim beni aldattı affettim ama unutamıyorum?

Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz onu çok seviyorum o benim ilkim ve ona çok aşığım fakat zamanında beni eski sevgilisi ile aldatmıştı ben onu affetmiştim ama fazla üstünde durmamıştım canımı çok yakmamıştı ona tekrar güvenmiştim şimdi ise yakın bir zamanda (7 ay önce oldu) beni tekrar aldattı bi kızla birlikte olmadı sadece ilişkimiz fazla inişli çıkışlıydı ve başkasından hoşlandı bana bunu kendisi itiraf etti. Ayrılmak istiyorum başkasından hoşlandım özür dilerim diye konuşma yaptı 1 hafta sonrasında kızı hayatından çıkardı ve bana geri döndü çok pişmandı belli oluyor benide çok seviyor ben onu yine affettim ama bu sefer eskisi gibi değil bana acı veriyor unutamıyorum yaptığını. Bana seni asla bırakmam diyip, hayatımdan çık diyip beni engellemişti sonrasında itiraf etti ztn başkası var diye. Ben bunu kendime yediremiyorum onuda çok seviyorum vazgeçemiyorum ondan onunda beni sevdiğini hissediyorum ama geçmişe takılı kaldım ne yapmam lazım ayrılmak dışında.

Ayrıca bahsettiğim takılı kalmak, sürekli o kızı düşünüyorum acaba benden güzel mi acaba neler konuştular, ne yaptıda ondan hoşlandı, o kızda olupda bende olmayan ne var, çok mu güzel, her sabah gunaydınlastılar mı hep böyle şeyler düşünüyorum kendime engel olamıyorum.

Sevgilim beni aldattı affettim ama unutamıyorum?