Aldatıldım affettim ama unutamıyorum?

Merhaba kızlar çok mutlu bir evliliğim vardı severek evlendim 14 yıllık evliyim bu arada 8 ay önce aldatıldım eşim işyerinde boşanmış bir bayanla aldattı ve oğlum mesajları tesadüfen bana gösterdi çocuğum yalvardı anne yok böyle bir şey demi babam yapmaz demi arkadaşlarımın anne babası ayrı ben öyle olmak istemiyorum dedi yalvardı az daha ölüyordu sandım yavruma kıyamadım üstünü kapattım yanlışlık oldu dedim eşim okadına boşanmış dayak yiyordu hep gelip anlatıyor eşimde evde anlatırdı acıyorduk merhamet ettik acıdık zor durumdaydı kazık yedik eşim aslında çok iyi bir insandır evliliğim boyunca ne bir kötü sözunu ne şiddetini gordum hiç yanlış yapmadı bana çok seviyordu beni belki de ben öyle sandım bu bayanla önce arkadaşlık sonrada sevgili durumuna gelmiş 20 gunluk bir ilişki eminim kayıtlardan ulaştım fiziksel münasebeti olmamış 2 kere goruştum dedi kadında sordum cinsel münasebet yasamadım dedi bütün mesajları bana attı olsaydı orada mutlaka bir şey yazmış olurlardı olay çıkınca eşim bitirdi zaten bu olaydan sonra o kadınında baya bir rezil bi kadın oldugu ortaya çıktı işyerinde herkese yazmış sırf gezmek eğlenmek amaçlı zaten bitincede ne aradı ne rahatsız etti iş yerindende çıktı gitti. esimde zaten sonradan anladı nasıl biri oldugunu sonrasında 7 ay boyunca birşeyini yakalamadım yaptıgı herşeyi anlatıyor herşeyi şeffaf ama benim guvenim gitti 2 evladım var onların dunyasını yıkmak istemiyorum bende başıma gelmeden asla affetmem derdim ama başına gelince öyle kolay yıkamıyorsun şimdi bu adama sans verdim bir yanlışını gormedim sabredip devam edeyim yavrularım için diyorum bir yanım affetmiyor neyapayim bilemiyorum içimi dökmek istedim hiç kimse bilmiyor ne yasadıgımı

Aldatıldım affettim ama unutamıyorum?