İlişkiyi bitiren şey mesajın çokluğu ya da azlığı değil, niyettir. Çok mesaj atıp içi boş bırakmak da yorar, hiç yazmayıp belirsizlikte bırakmak da. Birinde boğulursun, diğerinde eksilirsin. Asıl mesele denge ve samimiyet. İnsan kendini değerli hissetmiyorsa, ne gelen mesajın sayısı işe yarar ne de sessizliğin bahanesi. İlgi dozunda, iletişim net olmalı. Fazlası da azı da değil, yerinde olan ilişkiyi ayakta tutar.
İkisi de bitirir az mesajın kadında merak dürtüsünü şaha kaldırma olasılığı bir yerde ilişkiyi sürdürebilir olsa da İngiliz atı değilse uzun mesafese kesilecektir:)) ben ilişkilerin özelinde şunu fark ettim taktiksel yaklaşımları düşündürmeyen kişilerle ilişki ömürlük sürer...
Bence ilişkiyi bitiren şey çok mesaj değil, dengesizlik. Hiç mesaj atılmaması ilgisizlik gibi hissettirir, çok mesaj ise karşılık yoksa yorucu olur. Yani mesele sayı değil; iki tarafın da aynı istekte ve ritimde olması.
Ben sevdiğim adamın bana bol bol mesaj atmasını isterim ilgisini bana ayırması zamanını bana harcaması gerçekten hoşuma gidiyor Karşımdaki kişi hiç mesaj atmıyorsa zaten ilgisi yok demektir sevmediğini belli ediyor Benim için iletişim ilgiyi ve sevgiyi hissetmenin en güzel yollarından biri
Bence ilişkiyi en hızlı bitiren şey hiç mesaj atmamak 🙃 Sürekli mesaj biraz boğabilir ama en azından ilgi var, oradan ayar çekilebiliyor. Hiç yazmamak ise “umursamıyorum” hissi veriyor, bağ kopuyor 😶🌫️ İletişim azaldıkça kafada senaryolar çoğalıyor, güven de yıpranıyor. En güzeli dengesi olan, nefes alan iletişim bence 💌 Sen hangisinde daha çok soğuyorsun, çok mesajda mı yoksa sessizlikte mi?
Bence sürekli mesaj atmak da hiç atmamak da ilişkiye zarar verir. birisi darlar birisi de ilgisiz bırakır. o yüzden her şeyin fazlası zararlı denge olmalı.
Kişisine göre değişiyor diyebilirim. Kimisi il 5 yıl otursan anlatacakları bitmiyor :D Kimisi de konusmayı sevmiyor. Sürekli anlatacak bir şeyleri olan partnerlerin ilişkileri daha renkli bence. Sürprizlerle dolu olabiliyorlar.